Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
WTF is... Killer Instinct

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem tudom mennyire friss ez, én nem tudtam... de...

TRIAL JÁTÉKOK ORIGINEN!

unravel, sims4, bf4, titanfall ingyen kipróbálható, nem kell hozzá sub.

Scooter
Oké, kösz az infót! <#eljen>

ratgab: Neked is. <#eljen>

Holnap meglesem.
Nekem is megvan steamen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
Nem szűnt meg a gfwl, elvileg simán fel kellene települnie a játékkal és tudnál játszani. Nálam a dirt3-nál felment.

Scooter
Egy kérdés: A Bulletstorm megvan még valakinek? Az enyémet sikerült belőnöm Origin-re. Simán elfogadta a kódot. Viszont feltettem, de indításnál sipákol erre a Games for Windows Live-re. Mivel megszűnt ez a szuper rendszer, így már nem is lehet használni? Amúgy nem próbálkoztam vele, hogy elindulna-e, mert nem volt kedvem. Inkább töröltem. Van akinek fut GFWL nélkül is?
Fpocok
Asszem valaki ma eret fog vágni magán 😄

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
12 Minutes of Overwatch PS4 Gameplay - 60 FPS

http://eu.battle.net/overwatch/en/
https://eu.battle.net/shop/en/product/game/overwatch - 40 ill. 60 euró.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Pontossan MA!

Én izzítom a gépet....addig BB Stream. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
FF15 szeptember 30-án:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Köszönöm szépen ! <#vigyor>
Szerintem érdemes lenne oda is visszalépni, hogy lépjenek ŐK kapcsolatba a magyarországi forgalmazóval és ellenőriztessék, hogy bizony nem a Te account-odon van regelve a játék. A dobozban lévő kódot bannoltassák az Ubisoft-tal, neked pedig adjanak újat. Lényegében "garanciás téma." Vagy térítsék meg a károdat. Nem egyszerű persze, de én nekivágnék, főleg, hogy még fotód is van a bontatlan dobozról.

@Imy, sajnos egyet kell, hogy értsek, főleg a végével... <#rolleyes>

@Fpocok, Tinman <#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
My thoughts on Battleborn - 51 perc....
Bane.

IMYke2.0.0.0
Az 1 bites lúzer tolvaj csak azt nem tudja, hogy ezzel a cselekedetével - és most azt képzelem, hogy nem állt meg 1 példánynál - csak mélyíti a dobozos megjelenéseknek globálisan ásott sírt...

gabo91
Boldog szülinapot 😊

Azért találkoztam már megdöbbentő dolgokkal, de ezen meglepődtem... 1000x megbántam már az egészet, hogy így vettem meg. Caffatériát ajándékkártya utalványra kértem, és azzal meg csak így tudom megvenni <#buck> ennyivel is több jut játékokra <#vigyor>
"bemegy a boltba és ott zabálja meg a csokit" kategória

MM-be is hiába mennék vissza, hogy bizonyítom? sehogy...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

genndy
Simán hagyhat, az egész egy jótékony akció, rákos gyerekeknek megy a pénz. A TR csak ráadás (volt, amíg voltak kódok).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
<#zavart1>

@gabo91, Nem kicsit legyilkolt a tok, újra van fóliázva 100%. Valaki kibontotta, a kulcsot felvéste papírra, vagy lefotózta és visszadobta, a MM-es fiúk, meg nem foglalkoztak vele, csak új celofánt dobtak rá. szerintem.com
Elég szégyen... <#whatever> Ellenben a probléma megoldására látok esélyt. <#vigyor> Azaz tuti, hogy kapsz újat, vagy perelünk !! <#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Fura lenne, ha hagyna fizetni, közben meg már nincs kód. Persze 1$ akkor se nagy érvágás! Én a múltkor úgy ebben a promócióban húztam be a Hitman: Absolution-t.
gabo91
felhívtam őket délben, írjam meg a fiok adataimat is. Elküldtem, várom a csodát, közben balf@sz voltam mert info@ -ra küldtem ne ma support@ -ra....

irjam meg csatoljak képet, és felveszik kapcsolatot ubisoft-al megpróbálnak valami megoldást találni a problémára
Utoljára szerkesztette: gabo91, 2016.03.30. 18:21:32

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jim Morrison
sorry.. de akkor mondjuk 2*1 USD a jó ügy érdekében se sok 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Seth
Mi a gond vele? Hozza 60 fps-t kb állandóan. Látom One-on van valami hardware-es gebasz ha sleep módból van indítva, nem nulláról, de ez csak apróság

PSN ID.: Beegabor

Dzsini
Ahogy nagy betűkkel ki is írták - ha épp vannak kódok. Most nincsenek, kifogytak belőle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
SOLD OUT - NO CODES LEFT (as of 3/29 830 PM PT) Receive a digital PC copy of Tomb Raider (2013 version)

Csak, hogy ne ezért fizessen valaki aztán nézzen mi van 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Jim Morrison
1 dollárért akár be lehet húzni a 2013-as Tomb Raidert.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.30. 17:36:00

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Kotakun is olvasható a hír, és bővebben vélemény is a dologról.: "Blizzard Removing Overwatch Butt Pose After Fan Complaint "

Lehet tippelni, hogy az a bizonyos rajongó melyik nemhez tartozik.

IMYke2.0.0.0
A kép mindent visz 😊

3Error
@IMY, kigyi, Scooter, Darksector Köszönöm szépen !

Fpocok
Resident Evil 6 konzolon

De jó... akinek megfájdul a szeme 60fpstől, az választhatja a cinematic frameratet!

Fpocok
3

IMYke2.0.0.0
"Blizzard Censors Overwatch: “Now Safe For SJWs!”

Blizzard’s cel-shaded shooter Overwatch has become subjected to censorship, due to one particularly “offended” fan deciding that one of Tracer’s poses turns her into a “sex symbol”; the statement apparently holding so much weight that Blizzard developers are planning to remove the pose from the game altogether.
The heinously offensive pose:

Kép:

The fan thread in question prompted an suitably supine response from game director Jeff Kaplan:

We’ll replace the pose.
We want *everyone* to feel strong and heroic in our community. The last thing we want to do is make someone feel uncomfortable, under-appreciated or misrepresented.
Apologies and we’ll continue to try to do better.

Naturally, fans of the game with any semblance of intelligence have caused a backlash against this rather sudden and one-sided decision, providing a number of logical explanations as to how this “atrocious pose” does not sexualize the fictional girl – Blizzard has yet to comment on the situation again however, let alone rescind the decision.
However, this is not the first time the game has been censored due to feminist outrage – one map in the game possesses an outhouse with a heap of magazines littered beneath the door, suggesting an innocent onanism joke, but a recent update has seen to the sudden disappearance of the magazines in question and any suggestion of patriarchal suppression of the master sex:

Képek:

//A Borderlands-ekben elfértek.

grebber
Az lep meg hogy jelezve vannak a hibák tehát voltak hülyék akik megvették.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Kit lep meg?

Problémásan indult a PC-s Killer Instinct is

"A Microsoft számára nem kezdődött éppen jól a DirectX 12 és az Univerzális Windows Platform rajtja, és sajnos úgy tűnik, hogy egyelőre a folytatás sem jobb. Megjelent ugyanis a Killer Instinct harmadik évada, ami most már Xbox One mellett elérhető PC-n is, kizárólag a Windows 10-es áruházon belül.

<...>

Az első tapasztalatok szerint ugyanis úgy tűnik, hogy a játék motorjának belső frissítési gyakorisága a monitor képfrissítéséhez igazodik. Ez jelen pillanatban azt jelenti, hogy 120hz-es és 144hz-es monitorokon gyakorlatilag játszhatatlan a PC-s Killer Inctinct, ahogy az a lenti videóban is látszik. Megint mások viszont arról számoltak be, hogy 4K-s 30hz-es monitorokon pedig a játék valamiért fele képfrissítéssel, azaz 15hz-en fut.

A megoldás jelenleg az, hogy a monitor képfrissítését 60hz-re kell átállítani, amit meg lehet tenni mind az Nvidia, mind az AMD drivereinek beállításai között. Ezen kívül a beszámolók szerint az Nvidia Inspector beépített framerate limitere is működik. Habár nyilván egyik sem túl elegáns megoldás, legalább a megvásárolt játék megfelelően fog futni."

Szerintem, úgy a feléhez közeledsz. Hány darab zöld (bél)gázos támadásod van? Azok kb. úgy vannak elosztva, hogy a negyedek előtt megkapod.

Emlékeim szerint, lesznek még a Goth-ok, a klinika, Kanada, meg egyéb apróságok... + a végjáték! :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Dzsini
Említik a videó végén is - ott volt a GDQ-n a TasBot, ott a twitch chat épített pályát 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.30. 12:59:51

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
<#eljen>

Moby
Dani hallgatólagos engedélyével átcsempészem mert rohadt érdekes, és egyben be is fejeztem az offolást: snes játékírás kontrollerrel, bele a szupermárióba 😊

Adversus solem ne loquitor

Dzsini
<#eljen> köszi a kiegészítést, én azt hittem mára szinte teljesen kihalt a dolog.

Anekdota2: Chris Sawyer a RollerCoaster Tycoont szinte teljesen assemblyben írta - "Sawyer wrote 99% of the code for RollerCoaster Tycoon in x86 assembly language, with one percent of the functions written in C for interaction with the Windows operating system and DirectX."

Moby
Mi is használjuk a napi gyakorlatban. Kisebb dolgokat egyszerűen jobb és hatékonyabb abban megírni. A tablet/telefonvilágban járhatatlan út már, de win, meg konzolkörnyezetben rengeteget látom használni a mai napig.

/szal csak arra akartam utalni, hogy nem kell erre ilyen archaikus csodabogárságnak tartani, szerves része a mai programozólétnek, sok-sok területen. Asic-et, fpga-t progizók azzal is álmodnak 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.30. 12:34:56

Dzsini
Hát, én úgy tudom főleg keretrendszereket szoktak használni, amíg nincs szó a határok feszegetéséről - ott meg C és társai vannak. Assembly szintre szerintem elég ritkán mennek el. Azért is emelték ki.

Moby
Nemnem, én ezzel tisztában vagyok, csak benő ezt mint kirívó eset emlegeti(?). Egyáltalán nem kirívó manapság sem, sőt.

Dzsini
“I’d say that the PS3 was more-or-less maxed out. On Uncharted 2 most of the code running on the SPUs was hand-optimized assembly, and at that point there is really no way to push it farther." - innen

darkSectorxxx
Isten éltesse a kollegát! 😊

Moby
>Unchertedeknél meg állítólag volt olyan kódrész amit assemblyben írtak meg.

Ez most csak irónia ugye?

benőmenő
Akkor lehet a 2 volt, a fene tudja már. 😄
Elég ambiciózus várost raktak bele, az biztos.
Mondjuk a Jak 3-nál kivágták a város nagyját, és ami maradt is, ott is kisebb volt a forgalom (persze ott nem is a város fő helyszín, de am ásodik részhez képest rövidebb, kisebb a játék). Szóval spóroltak máshogy is a második részhez képest, mely még PS3-on is húzós tud lenni, ahogy fut.
Nem tom már. Rég volt. 😄 Most játszom újra, de még közel se vagyok ott, mivel párhuzamosan a Witcher 3 is megy.