Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Polygon - 8.5
PostArcade - 7
Giant Bomb - 2/5
Eurogamer - No score
IGN - 8
Destructoid - 8.5
Gamespot - 6
EGM - 7.5
Metro - 6
Shack News - 6
The Jimquisition - 8.5
High-Def Digest - 4/5
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én ezeket gondolkodás nélkül veszem meg annyira odacsapnak... inkább erre költök, mint pre-orderre, vagy drága steam-es "akciós" csodákra.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.01. 09:36:54
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talán úgy, mint a GRID 2 esetében
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miközben én csak így állok (kimaxolt profillal):

és persze a csíterekkel

de mégis nap-mint-nap visszahúz, hogy guruljak pár versenyt.
Hát akkor mi lenne egy ázsiai MMORPG-vel... bele sem merek gondolni úgy igazán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak szerintem nem nagy cucc. Főleg, hogy ingyen.
Nagy szerencse, hogy ahogy már írtam kiválóan solozható és tényleg az van, hogy ha ki akarsz lépni, akkor 1 percen belül is ki is tudsz lépni, nincs chekcpont, meg safe house követelmény. Nyilván amikor már majd félisten leszel és guild tag valahol, akkor ott IRL embereknek tartozol felelősséggel azért, ha tank vagy és guild war közben lelépsz, de ez mindenhol így van, minden multi játékra igaz.
Pedig, érdekelt már nem egy koreai mű.
Koreában jött ki 2 éve, 1 évre rá jöttek a ruszkik és Japán, majd jött EU + USA. Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy:
a, Nem kell a koreai szuper képességű arcokkal keverednem, mert van külön szerver.
b, EU és USA már egy nagyon szépen csiszolt játékot kapott (master race feelin')... nyilván nem tökéletes, de zavaró gonddal még nem találkoztam.
c, Nyilván nem 2 perc lehetett fullra megoldani a többnyelvű honosítást, hiszen a koreain kívül van még angol, francia, német, japán és orosz nyelv. Ha pedig azt nézed, hogy az utolsó patchben laza 1000 questről van szó, már az is félelmetes mennyiségű szöveg és SZINKRON is, mert, hogy sok karakter nem csak némán kukul, ha ráböksz, hanem dumál is.
Term. eszem ágában sincs védeni, de tényleg nem értem, hogy miért gáz az, hogy egy IDÉN megjelent játékhoz feloldották full free elérhető tartalmat. 9.300 Ft-ért akárhogy is nézem, alsó hangon 1 évnyi MASSZÍV tartalmat kapsz és term. még további free content van beígérve.
A classok száma szerintem egyelőre több, mint elegendő (wari, rugó, sorci, berserker, tamer, valkyrie, wizard, witch), jön majd még 4. De most komolyan valakit annyi tart csak vissza, hogy nincs egyelőre blader, kuniochi, ninja plum? Ha csak ennyi a baj a játékkal, akkor minden a legnagyobb rendben :-)
Amúgy nem azért írtam, hogy +1000 quest jött, hogy na akkor mindenki rohanjon és vegye meg, hanem csak érdekességnek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Lesz minden: anime, CGI-film, kiegészítő játék, demó, full játék, elnyerhető DLC stb.
Final Fantasy XV - Uncovered (Japanese Trailer)
Final Fantasy XV Story Trailer, Featuring "Stand By Me"
Final Fantasy XV "Yoshitaka Amano" Teaser Trailer
Final Fantasy XV - Environment Footage from Uncovered
BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV - Overview Trailer
KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV- Official Teaser Trailer (2016)
Justice Monsters Five Announcement Trailer
PLATINUM DEMO - FINAL FANTASY XV Announcement Trailer
Kiadások:

OFF: Másik topicban ugye írtam, h valszeg rossz a kártyám. Azóta ki lett próbálva másik gépben és ott is rossz, szal tényleg a kártya a bibi. Mindenesetre ma még csinálok egy másik kártya ebben a gépben próbát és akkor kiderül, h más esetleg nem rossz-e, de azért tán nem. Az kicsit gáz volna, ha több dolog halt volna meg egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.31. 10:45:44
Disclaimer: magánvélemény.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.31. 10:18:19
Nem elírás, 1000... kemény :-D
If you give a little love you can get a little love of your own
If you give a little love you can get a little love of your own
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Nulla tenaci invia est via"