Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Én csak egyet remélek, h venni fogják sokan, és nem buktatjuk meg a Remedyt. Aztán majd lehet könnyezni ha bezártak. Nagyon drága volt a játék, sokáig készült, élőszereplős mozi is van hozzá ( igen neves színészekkel ). Ha nem fog jól fogyni akkor könnyedén leírhatjuk a studiót. Kár lenne értük, a játékot meg rettentően várom!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Egy jó poénért jótékonykodhatsz. Nem megveszed, díjazod az ötletet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Értelek, de ezt tényleg meg lehet venni, így ez nem annyira vicces :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Dátumot nézd meg a naptáron, ma ilyenekre számíthatsz mindenhol.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
<#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Pár Quantum Break teszt. Szerintem kb ez volt a várható. Ez alapján egy szórakoztató shooternek mondanám, egy nem rossz történettel, de a játék nem fogja megváltani a világot, egyszer végigjátszós. Valahogy mindig ilyennek képzeltem ezt a játékot.

Polygon - 8.5
PostArcade - 7
Giant Bomb - 2/5
Eurogamer - No score
IGN - 8
Destructoid - 8.5
Gamespot - 6
EGM - 7.5
Metro - 6
Shack News - 6
The Jimquisition - 8.5
High-Def Digest - 4/5
genndy
Pedig van új: Humble Indie Font Bundle
<#vigyor1><#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Baz, azt hittem van már új, hát várom, mint a messiást :-)

Én ezeket gondolkodás nélkül veszem meg annyira odacsapnak... inkább erre költök, mint pre-orderre, vagy drága steam-es "akciós" csodákra.

ZsZso
Szintén, csak a South Park -ot $3 -ért már sikerült berántanom.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Viszket a kezem a havi Humble-n nem tudom mit tegyek 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Azért a GTA V mekkora szívás lett volna 60+GB letöltése 5Mbit-es DSL-en a karácsony esti csúcsban 2-3Mbit-el 😄 😄 Novemberben behozattam a gépet, elhoztam az enyémet otthonról feltelepítettem a gépre. Így 24-én este csak megjelent a listában telepítve azzal az indokkal, hogy egész délután ki kellett kapcsolni a gépet és takarítani otthon a gyereknek a szobát amíg én feltelepítem a karácsonyi ajándékát 😄 lol kikapcsolt gépnél 😄 Hát jó be lehet mesélni még neki 11-12 éves. És ráadásként egy AC4-et is kapott nagyon élvezi.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.01. 09:36:54

Voltan
LOL... OK, köszi <#idiota>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
Ez zseniális <#eljen>

kigyi
Jaja így szoktam megoldani a kolléganő gyerekének a karácsonyi ajándékot 😄 Elrejtem aztán 24-én belépek és visszarakom az éles játékok közé aztán hopp megjött a Jézuska 😄

genndy
Jobb klatty - Játék rejtése

Voltan
Olyat hogy lehet?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

genndy
Attól függ. Valamelyiket lehet, valamelyiket nem (a többségét még mindig inkább nem). Ha a Vásárláselőzményeknél ott van hogy Eltávolítás akkor el tudod. Support bármelyiket le tudja szedni, DE csak úgy ahogy aktiváltad. Tehát ha csomag-közös kulcsot aktiváltál, akkor azt tudják visszavonni, tehát megy a levesbe az összes csomagban lévő játék, ilyeneket nem tudnak játékokra szétbontani.

ZsZso
Én hide -olni szoktam a library -ban az ilyeneket. Ez bőven elég, mert nem rontja a levegőt. A játékok listáján ugyanúgy meg fog jelenni WEB felületen, de ez kicsit se szokott érdekelni. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Elvileg lehet és akkor eltűnik az acc-ról, kulcs ugye nem jár vissza csak az enyészeté lesz az egész 😊

Fpocok
Megvan a teljes post it és kész van minden challenge. Márcsak 4 itemet kell megtalálnom és megvan 1001% 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Akkor most steam-en lehet játékot törölni? Beaktiváltam olyan pack-ot, amiből kettő egyáltalán nem érdekel.
Fpocok
Befejeztem South Park botot. Szerintem jó volt. A felétől erősen érződik, hogy minél többet próbáltak beleerőltetni, DE MEGÉRTEM. Aki követi és szereti a sorozatot, annak szinte kötelező. 15 óra volt a kampány hardon. A katana után viszont minden szinte azonnal halt, nem volt kihívás. A vége bossfight egy vicc.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Minden "ingyen" dolognak örülni kéne ebben a piszkos kapitalista világban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tapasztaltam, csak el tudom képzelni magamról, hogy ráfüggnék.
Talán úgy, mint a GRID 2 esetében - tudom, hogy esélyem sincs a profik ellen [kormánnyal játszanak, sok ezernyi órával, több profillal, és ilyen statokkal:

Miközben én csak így állok (kimaxolt profillal):

és persze a csíterekkel

de mégis nap-mint-nap visszahúz, hogy guruljak pár versenyt.

Hát akkor mi lenne egy ázsiai MMORPG-vel... bele sem merek gondolni úgy igazán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nem írtam hogy gáz.
Csak szerintem nem nagy cucc. Főleg, hogy ingyen.

Tinman
Mindenkit lebeszélnék róla, mert bárki bármit mond brutálisan el lehet benne merülni, sőt elveszni... viszont, ha valaki már átesett egy súlyos MMO függőségen (mint pl. én), akkor ezt képes kezelni. Jelenleg teljesen jól elvagyok a játékkal úgy, hogy napi max 2 óra, van amikor még annyi se, aztán hétvégén mehet bele 2-3x ennyi, ha van rá keret. De arra nagyon figyelek, hogy SEMMI IRL dologtól nem veheti el az időt!

Nagy szerencse, hogy ahogy már írtam kiválóan solozható és tényleg az van, hogy ha ki akarsz lépni, akkor 1 percen belül is ki is tudsz lépni, nincs chekcpont, meg safe house követelmény. Nyilván amikor már majd félisten leszel és guild tag valahol, akkor ott IRL embereknek tartozol felelősséggel azért, ha tank vagy és guild war közben lelépsz, de ez mindenhol így van, minden multi játékra igaz.

IMYke2.0.0.0
Szó szerint nem merem megvenni.
Pedig, érdekelt már nem egy koreai mű.

Tinman
Hát ez így nagyon nem fair.

Koreában jött ki 2 éve, 1 évre rá jöttek a ruszkik és Japán, majd jött EU + USA. Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy:

a, Nem kell a koreai szuper képességű arcokkal keverednem, mert van külön szerver.
b, EU és USA már egy nagyon szépen csiszolt játékot kapott (master race feelin')... nyilván nem tökéletes, de zavaró gonddal még nem találkoztam.
c, Nyilván nem 2 perc lehetett fullra megoldani a többnyelvű honosítást, hiszen a koreain kívül van még angol, francia, német, japán és orosz nyelv. Ha pedig azt nézed, hogy az utolsó patchben laza 1000 questről van szó, már az is félelmetes mennyiségű szöveg és SZINKRON is, mert, hogy sok karakter nem csak némán kukul, ha ráböksz, hanem dumál is.

Term. eszem ágában sincs védeni, de tényleg nem értem, hogy miért gáz az, hogy egy IDÉN megjelent játékhoz feloldották full free elérhető tartalmat. 9.300 Ft-ért akárhogy is nézem, alsó hangon 1 évnyi MASSZÍV tartalmat kapsz és term. még további free content van beígérve.

A classok száma szerintem egyelőre több, mint elegendő (wari, rugó, sorci, berserker, tamer, valkyrie, wizard, witch), jön majd még 4. De most komolyan valakit annyi tart csak vissza, hogy nincs egyelőre blader, kuniochi, ninja plum? Ha csak ennyi a baj a játékkal, akkor minden a legnagyobb rendben :-)

Amúgy nem azért írtam, hogy +1000 quest jött, hogy na akkor mindenki rohanjon és vegye meg, hanem csak érdekességnek.

darkSectorxxx
Yes! 😄

Demo-t most probálom. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.31. 18:01:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Én megsípoltatnám a deszkát, hogy mi a gubanc, de nem kizárt, hogy a videó halt meg.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Úgy érted hogy a két éve kint lévő kontentet megkapjuk mi is, nem tartják tovább vissza? ok. Szólj, ha jön a többi class is.

IMYke2.0.0.0
Már megakartam kérdezni - a válasszal akár át is mehetünk az OFF-totyeszbe -, hogy akkor most mi is volt a helyzet azzal a tengerentúli élettel, és akkor már nem is Anglia?

VTX3D. Lehet, h nagyon no name. Nem tudom. Őszintén mondva, én se hallottam róla, ameddig meg nem vettem a kártyát. Azonban ilyen rohamvásárlás volt, mivel gondok voltak az előző kártyámmal (ilyen az én formám) és gyorsan kellett vmi más és erre futotta. Azóta le lett cserélve kb. minden a gépben, kivéve a kártyát, de úgy tűnik, h annak is itt az ideje... 😞
IMYke2.0.0.0

Tinman
Melyik gyártótól van?

R9 280x. Nem vagyok szaki, szal nem tom mi a gond, de nem érzékeli a gépet a monitor (több monitor, több kábel próba volt). Nem látszik sehol semmi sérülés, ventik forognak (habár állítólag ez nem jelent semmit). Szal ha belenézel a kis ablakán a gépnek, akkor olyan, mintha minden oké lenne, csak éppen képem nincs. Na jó, most nem olyan, mintha minden oké lenne, mert ha belenézel, akkor nem látsz kártyát, mivel integráltról megyek. 😄
Tinman
Pontosan milyen VGA amúgy?

Nem feltétlenül rossz az. Mindenki, na jó, nem mindenki, de sokan megtalálják a játékban azt, ami tetszik nekik. Rengeteg dolog van benne, ami nem harc, hanem minden más és ha az ember beleun a mobok gyakásába, küldetések csinálásába, akkor elmehet ezerféle más dologgal foglalkozni. Halott graf kártya miatt jelenleg eléggé korlátozottak a játék opcióim, de én is tervezem megvenni, főleg, h a lakótársam is játszik és tetszik, amit látok, valamint a bétában is játszottam, ahogy 7 nap trialt is és jól elvoltam vele.

OFF: Másik topicban ugye írtam, h valszeg rossz a kártyám. Azóta ki lett próbálva másik gépben és ott is rossz, szal tényleg a kártya a bibi. Mindenesetre ma még csinálok egy másik kártya ebben a gépben próbát és akkor kiderül, h más esetleg nem rossz-e, de azért tán nem. Az kicsit gáz volna, ha több dolog halt volna meg egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.03.31. 10:45:44
Tinman
Nincs ezzel gond. Ez az MMO sok dologban másabb, de nyilván ennek is csak az a célja, hogy ölj bele végtelen időt. Viszont van egy jó PVE része amit kvázi single módban is végig tudsz csapatni és ha nagyon megfeszülsz LVL50-re pl. 1 nap alatt el tudsz vinni egy karit, persze ez vérverítékes grind 0-24-ben, de nem lehetetlen. Az összetettsége viszont tényleg durva, ezt nyilván képek alapján nehéz leszűrni, de minden nap csak kamillázok benne és utána kell olvassak dolgoknak, mert hiába RPG-ken nőttem fel, itt durván másképp vannak a dolgok.

zorrobomber
Ennél a pontnál kérném a refund-ot, na de persze addig én el se jutok. Akármennyire magyarázzák nekem bármelyik MMO-ról hogy "de ez nem ooolyaaan", meg ez "nem MMO jellegű", "szinte már jó", nem, nekem egyik sem gyerebe. Összetett a cucc= a kevesebb néha több, szóval nekem ez itt inkább negatívum.
Disclaimer: magánvélemény.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.31. 10:18:19

Tinman
Nem tudom, mert új terület is jött egy elég hatalmas. Eddig amúgy egész korrektek a questek, WoW-hoz képest feltétlenül frissebbek, értelmesebbek, de nyilván itt is megvan az ölj meg 5 rókát feeling. A beszélgetések rendszere, hogy ki mit favorizál, az meg annyira egyedi, hogy még egy kicsit el vagyok keveredve a témában. Nem semmi mennyire összetett a cucc eddig.

Dzsini
Mennyi közülük gyakorlatilag véletlengenerált ölj meg száz hozzálnekem kétszázat?

Tinman
Black Deserthez jött egy free patch, ilyen is van benne: +1000 quest.

Nem elírás, 1000... kemény :-D

Béluska74
ÓÓÓÓH! Értem már! Így már nekem is világos.

If you give a little love you can get a little love of your own

MoRT2195
A fizetősben. De ha megnéznéd mire reagált ricsa...
Béluska74
Az Új Need for Speed,Unravel,Plants vs Zombies 2 is benne van.

If you give a little love you can get a little love of your own

Jim Morrison
Több mint 1 éve létezik ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szabi
tudtuk eddig is, de mindig jó újra olvasni.. jó hogy végre belátták, hogy a pc-sek pénze se rosszabb mint a dobozosoké..

"Nulla tenaci invia est via"

tyű de jöhetne az NFS is...