Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pirates!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Külön pakk nincs a Pirates!-hez, de így elérhető a kvázi teljes sorozat, mert a Gold tartalmazza a régit is.
Összehasonlító képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.30. 10:00:44
Tegnap pl kijöttek régi xcomok gogra, le is csaptam rá! 1773píz volt, dobozos xcomom kb ennyiért ment el. Egy játékot cseréltem ötre, és helyet meg port se fogják! 😄
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.30. 09:32:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenki másnak ott vannak a legális online boltok kulcskilopás nélkül!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.30. 08:58:51
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az milyen? 😄
Nálunk 576 van egyedül, ami "nagyobb név" és csak játékokkal foglalkozik. Az itt olvasgatott sztorik alapján ezzel sokkal előbbre nem vagyok. De külföldön is folyamatosan panaszkodnak pl. a Gamestopra.
Szerencsére még se az 576-ban, se a hülyevagyokban, sem pedig a Tescoban nem kaptam lopott cuccot...kop kop kop.
Next PC upgrade: 2022
playon meg valóban példás,annak idején season pass kóddal jártam így,igazolás ellenében jött is a kód másnap..
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.03.30. 05:42:56
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ezen ha megnézzük látszik is hogy a fólia olyan mint a 3x visszacsomagolt 2 hetes gombán a sarki boltban...
😄
kép
megírjam nekik ezeket az észrevételeket is hogy hátulról hozták ki a boltban stb? illetve hogy a képen látszik hogy nem tökéletes a fólia? (nem akarom hogy úgy tűnjön hogy én csináltam stb)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Visszatérve arra hogy valaki kilopta...
Egy darabot sem találtam a boltban, (konzol+division volt csak csomagban) jött nagynehezen egy eladó, aki megnézte gépen 1db-nak még kell lennie.... keresgéltük de sehol. Bement hogy megnézi az elkülönített "iroda szerű" részen. Megvan... valaki biztos félretette.... akkor tette bele a lopásgátlóba is. Kocsiba vezetés közben marcangoltam szét a csomagolást, vékony folpak szerű volt rajta, viszont a nyílásnál nem volt tökéletes.
Köszönöm mindenkinek a lelki támogatást segítséget 😊
Blokkot meg a kártyás terminál bizonylatát becsatoltam nekik. Kulcsot viszont nem írtam meg nekik meg... az kimaradt <#buck>#buck>
Dobjak még egy mailt nekik? vagy ha kérik...?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szerintem az eredeti kódot bannolják majd te meg kapsz egy teljesen újat. Sok szerencsét...Szerintem meg lehet oldani.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
szarabb mint egy szürke bolti....
Ilyenkor mivan? mire számítsak? volt már így valaki?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Media Markt -ban vettem Division (PC) kibontom, aktiválnám... szemberöhög hogy már aktiválták ezt a kódot egy másik fiókban....
ilyenkor mit lehet, kihez forduljak?
ilyen a formám...
<#help>#help><#rinya>#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
* Lesz.
Minden lesz egy kisebb-nagyobb időintervallumon belül BUNDLE tagja.
A Ryse nekem csak úgy lesz meg.
//Teszem hozzá: nem is pörget fel annyira mostanában a témája.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.29. 20:05:22
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.29. 20:03:26
Parasite Eve 2, best game EVER!
Originen meg nevetséges, hogy miért a szart hagyják fent a store-ba. Ha szól az ember kap új serialt és akkor már az új védelem nélkülit kapja aminek a win 10-el nincs baja. Csak erre maguktól nem jönnek rá és ez eléggé szomorú.