Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
270171 valaki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

benőmenő
A Naughty Dog pedig a Jak 3-al még a ps2-ben lévő ps1 chipet is munkára fogták, a ps3-as Unchertedeknél meg állítólag volt olyan kódrész amit assemblyben írtak meg.
Voltan
Jaja, vágom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
Railroads meg a három pirates! még megvan dobozosban, de árulom őket! 😊 RRT2 már elment, de az nem esélyes hogy ismét előkerüljön, mert már szétjátszottam anno. RRT3 meg borzasztó, nem ajánlom senkinek. Railroads is borzasztó bugyuta cucc amúgy és win7 és fölötte elég gyakran fagy. Ha olyanja van akkor képes 5 percenként is (dobozos és steames is).

Pirates!
Dzsini
Anekdota: a Pirates! C64-en minimális gépi kódot használt, legnagyobbrészt klasszikus Basicben írta Sid Meier mester (ha egyszer-egyszer kiakadt, akkor szépen ki lehetett LISTázni a forrást).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Mindhárommal játszottam. Sokat. Pirates! alap, valamint überkult 😄

zorrobomber
Kerüljön akkor már megemlítésre, hogy Railroad Tycoon csomag, az utolsó Sid Meier's Pirates! és Freedom Force pakk is van már.

Külön pakk nincs a Pirates!-hez, de így elérhető a kvázi teljes sorozat, mert a Gold tartalmazza a régit is.

Összehasonlító képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#szeret>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.30. 10:00:44

Botond
Én 90%-át eladtam már, ami hiányzik nagyon és újra játszanék vele azt megveszem gog.comon, az legalább tuti elindul win7-8-10-en és a cd-t se pörgeti a gép szóval tisztább, szárazabb érzés!

Tegnap pl kijöttek régi xcomok gogra, le is csaptam rá! 1773píz volt, dobozos xcomom kb ennyiért ment el. Egy játékot cseréltem ötre, és helyet meg port se fogják! 😄
kigyi
+1

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Szintén Boldog születésnapot! Nőjél nagyra! <#vigyor> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.30. 09:32:51
Scooter
Én is szerettem a fizikai példányokat, de már nem látom értelmét, amikor beaktiválom valamelyik digitális rendszerbe és onnantól nincs szükség rá. Elő se veszem. Maximum párszor megnézem és hízik a májam, hogy milyen szép. Persze van egy csomó játékom ami nem aktiválható digitális rendszerben. Azokat sose adnám el. Pl. a Rush for Berlin és Rush for the Bomb papírdobozos DVD-s kiadását, vagy a Panzers: Phase One és Phase Two-t, na meg a többi DVD tokos példányomat se. A régi papírdobozos példányaimat meg erekjeként őrzöm. <#vigyor5>
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot 3Errornak! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Ja, bocsánat. Én Bp-i vagyok. Azért írtam ezeket.
benőmenő
Oké, valamiért úgy értettem, hogy bement egy helyi boltba és ott járt pórul.
Botond
Eleve irigyelendő aki manapság nem digitálisan vásárol, mert akkor valószínűleg végtelen mennyiségű tárolóhely áll rendelkezésére! A szerencsés gazdagok az óriási házaikkal és lakásaikkal! 😄 Nekik meg nem számít ha néha kilopják a kódot, maximum vesznek még egyet. Vagy még kettőt! 😊

Mindenki másnak ott vannak a legális online boltok kulcskilopás nélkül!
Voltan
De ezek mind pestiek. Bár nyilván házhozszállítás is van a világon.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.30. 08:58:51

Scooter
Egyedül az 576? Ott én pont nem vennék semmit. Szerintem a legdrágább. Akkor mondok példákat: CD Galaxis, konzolvilág, gameshop, platinumshop. Szóval vannak ha rákeresel a neten. Beírtam, hogy "PC játék" (Ezt is csak azért, mert én nem játszok máson).
Fpocok
Beteg ez a south park jatek de nagyon. Herezacsko utan, torpos resznel meg mennyi van kb?

darkSectorxxx
Azt tudni kell hogy ezek a játékok egy része ki van téve a bolt polcaira. Ha kiteszik, kiszedik belőlük a lemezt, tippelj hogy hogy veszik ki és teszik vissza?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
"csak hivatalos gamestore"
Az milyen? 😄
Nálunk 576 van egyedül, ami "nagyobb név" és csak játékokkal foglalkozik. Az itt olvasgatott sztorik alapján ezzel sokkal előbbre nem vagyok. De külföldön is folyamatosan panaszkodnak pl. a Gamestopra.
Szerencsére még se az 576-ban, se a hülyevagyokban, sem pedig a Tescoban nem kaptam lopott cuccot...kop kop kop.
grebber
Azt nem értem, hogy az ott dolgozok hogy merik ezt meglépni + mit hisznek ? Digitális lopott kodok nem sokáig élnek úgyse. Az munkájukat felteszik pár napnyi "demó" miatt. Érdekes.Sok a buta ember...

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Hát igen, nagy/hatalmas a rizikó dobozos játék vásárlása esetén 😊

Ilyenkor merném azt javasolni,ha valaki olyan városban lakik...ha dobozos játék,akkor csak hivatalos gamestore...ott azért ilyen csak nem lépnének meg több száz példányos forgalom mellett..rengeteg éve nyúltam bele fóliás totál üres dobozba,mákom volt,hogy a geek-izgalom miatt kasszától 5 méterre ki is bontottam..spuriztak is a részleg raktárba rögtön 😊
playon meg valóban példás,annak idején season pass kóddal jártam így,igazolás ellenében jött is a kód másnap..
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.03.30. 05:42:56
Scooter
Dolgoztam Media Markt-ban. A fóliázó gép csodákra képes. Persze és sose használtam, mivel a computer-en voltam. A CD osztályon lévők éltek vele szépen. Főleg amikor kibontottak egy zenei CD-t, mert meg akarták hallgatni a belső hangfalon. Mondjuk a fóliázót is tudni kell használni, persze utólag nem fog úgy sikerülni mint a gyári, az tuti.
Hát az nem gyári csomagolás.Van itthon vagy 8-10 játékom ami ki sincs bontva egy se így néz ki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Feltétlen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gabo91
Hoho srácok.... megvettem kibontás előtt lefotóztam (havernak elküldtem a képet)
ezen ha megnézzük látszik is hogy a fólia olyan mint a 3x visszacsomagolt 2 hetes gombán a sarki boltban...
😄
kép

megírjam nekik ezeket az észrevételeket is hogy hátulról hozták ki a boltban stb? illetve hogy a képen látszik hogy nem tökéletes a fólia? (nem akarom hogy úgy tűnjön hogy én csináltam stb)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Scooter
Én úgy tettem és igazad van. Nagyon jók voltak. 2 nap alatt megoldották a problémámat. Tegnap este 20:48 írtam a support oldalukon és rögtön amint elküldtem, már csöngött is a mobil. Én lepődtem meg a legjobban. Pont amint a küldésre nyomtam. Este még elküldtem a képeket és ma már be is lőtték az Origin-re a játékokat.
Hívd fel a supportot...Magyarul tudsz velük kommunikálni és nagyon rendes banda. Nagyon ajánlom őket is...Csillagos 6-os a supportjuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
A kulcs a legfontosabb. Én most ügyködtem EA-val és csináltam telóval 9 képet a Crysis-omról, mert 4 lemez volt benne. 4-et a lemezről, 2-őt a tokról (eleje-hátulja), 2-őt a 2 kulcsról és 1-et az aznapi dátumról és az ügymenet kódjáról.
Írd meg a kulcsot...Tudniuk kell mit kaptál és mi volt ami nem működött...Sőt én lefényképezném a helyedben a kulcsot tartalmazó papírt is. Akár az egész doboz tartalmát is mellé rakhatod, hogy lássák tényleg dobozost vettél.

gabo91
Gyors írtam nekik. Grebber köszi az elérhetőségeket 😊 olyan sokk fogott el, hogy leblokkoltam

Visszatérve arra hogy valaki kilopta...
Egy darabot sem találtam a boltban, (konzol+division volt csak csomagban) jött nagynehezen egy eladó, aki megnézte gépen 1db-nak még kell lennie.... keresgéltük de sehol. Bement hogy megnézi az elkülönített "iroda szerű" részen. Megvan... valaki biztos félretette.... akkor tette bele a lopásgátlóba is. Kocsiba vezetés közben marcangoltam szét a csomagolást, vékony folpak szerű volt rajta, viszont a nyílásnál nem volt tökéletes.

Köszönöm mindenkinek a lelki támogatást segítséget 😊

Blokkot meg a kártyás terminál bizonylatát becsatoltam nekik. Kulcsot viszont nem írtam meg nekik meg... az kimaradt <#buck>

Dobjak még egy mailt nekik? vagy ha kérik...?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Playonnak írj egy mailt ahogy grebber is írta...Nyugtával és minden igazolócuccal amit fel tudsz lelni. Nyugtán elvileg van dátum és óra, perc amikor megvetted a játékot. Az aktiválás valószínűleg korábbi, tehát ha ezt Ubival valahogy visszaellenőrizteti Playon akkor kibukik, hogy kilopták a kódodat. Biztos vagyok benne, hogy valahogy segítenek. Normális banda, segítőkész cég.

Szerintem az eredeti kódot bannolják majd te meg kapsz egy teljesen újat. Sok szerencsét...Szerintem meg lehet oldani.

kigyi
Vásárlást igazoló nyugtával többnyire tudod igazolni, hogy mikor vetted. Ha kilopták a kódot akkor azt már előtte beregelte valaki tehát, ha így van akkor az ki fog bukni, mert ezt lehet ellenőrizni. Azt a kulcsot visszavonják tehát visszaszívatod az illetőt a tiéd pedig egy másik kulcs lesz amit kapsz tőlük.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

gabo91
Neee .... egyszer veszek dobozos változatot és az is szar...
szarabb mint egy szürke bolti....

Ilyenkor mivan? mire számítsak? volt már így valaki?

IMYke2.0.0.0
Viszont kereskedőnél, elosztóközpontban, de akár a szállító teherautó sofőrje, vagy az éjjeli takarítónő unokája is megtehette...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Gondolom ügyes ott dolgozó belőtte magának. Visszafóliázták. Az ilyen ezt érdemelné: <#gun> <#violent> <#whatever>
grebber
"Fontos tudni: Technikai segítségnyújtás: [email protected] vagy 20/242-4706."

gabo91
Segítséget szeretnék kérni...
Media Markt -ban vettem Division (PC) kibontom, aktiválnám... szemberöhög hogy már aktiválták ezt a kódot egy másik fiókban....
ilyenkor mit lehet, kihez forduljak?

ilyen a formám...

<#help><#rinya>

grebber
Remélem valaki csinál majd valami free game-et ha már a Crytek szarik az egészbe.

Scooter
Nekem is csak úgy lesz meg. Hiába nagyon tetszik a grafikája és az egész hangulata. Viszont már mondták páran, hogy brutális a gépigénye. Úgyse futna úgy ahogy szeretném.
IMYke2.0.0.0
Reakció a részemről valami ilyesmi:

Jim Morrison
kiadták az asseteket, szóval idő kérdése és valaki megcsinálja az egészet újra... jobban 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
" lesz ez még olcsóbb"
* Lesz.
Minden lesz egy kisebb-nagyobb időintervallumon belül BUNDLE tagja.

A Ryse nekem csak úgy lesz meg.

//Teszem hozzá: nem is pörget fel annyira mostanában a témája.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.29. 20:05:22

Scooter
Ryse: Son of Rome. Hopp, most csak 4.99€. Nem bírok magammal, de azt mondom, lesz ez még olcsóbb! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.03.29. 20:03:26
Fpocok
Kijött a KI! Remélem mind az öten élvezni fogják a multiplayert!

Scooter
Nekem szerencsére ilyen gondom nincs, mert Win 8.1-et használok. Azon meg futott a sima DVD telepítésekor is.
grebber
Steam-es Crysis-t ****hatod.Az még a securomos okádmány rakja fel ami nem megy win 10-en max ha crackeled (eredetit crackelni)
Originen meg nevetséges, hogy miért a szart hagyják fent a store-ba. Ha szól az ember kap új serialt és akkor már az új védelem nélkülit kapja aminek a win 10-el nincs baja. Csak erre maguktól nem jönnek rá és ez eléggé szomorú.

Scooter
Egész korrekt az Electronic Arts support-ja telefonon. Beaktiválták a Crysis Maximum Edition dobozos DVD-met Origin-re. Tegnap hívtak vissza rögtön, ahogy a weben leadtam a problémámat, aztán lefényképeztem mindent a DVD-ről és ma be is aktiválták. Igaz, hogy steam-re jobban szerettem volna, de így is oké.
Scooter
Akinek esetleg még nem lenne meg a 2013-as Tomb Raider, az most megveheti kemény 1$-ért!