Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ezt is hallottam. Azt is hallottam. Kiderül.

Seth
Borzalmas lesz azzal DS3-mat játszani 😄

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Nincs ilyen játék. Mármint amazonon.

IMYke2.0.0.0
Amazonrú' - Fallout 4 (standard) - 50% OFF - STEAM kód - 30 dodó <~8300 Ft>.

Ugyaninnen:
* Dájablo Három (standard) (kód, amit B.neten aktiválsz) - 50% OFF - 10 dolcsi (~2760 Ft)
* Dájabló Három Ríper Szósz (kód, amit B.neten aktiválsz) - 50% OFF - 20 dolcsi (~5500 Ft)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.02. 12:42:46

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Remélem megjön a Steam controllerem, mielőtt jön a DS3 😄

darkSectorxxx
Zajlik az élet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Brutál mekkora bukta lesz ez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
..... csak a multis ótvar ömlik. <#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Na... ilyen sem volt még. Legalább is nem emlékszem rá.
MLM-videójáték: 5 dollár havonta, és ha referálsz, akkor jóváírnak neked egy dollárt.

Érdekelt volna, coopos open world, 3 ember csinálta... de így biztos nem lol. Ma jelent meg amúgy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Ha még élek 2050-ben ránézek talán a rev 456-ra ami már kb napszemcsi súlyú,méretű lesz és kb a VR mozijegy ára mellé adják majd.Addig meg tesztelje a sok pénzes béta teszter.

Fpocok
Jó lesz ez az Oculus, meglássátok!
.
.
.
"It turns out that when you install the software to run Facebook’s Oculus Rift it creates a process with full system permissions called “OVRServer_x64.exe.” This process is always on, and regularly sends updates back to Facebook’s servers."

+

Aki ezzel játszik játékkal, nem tud a steamesekkel játszani. WAT? PC vs PC? K*rva anyjukat.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 09:03:27

grebber
Ez már semmit nem ér.Nemsokára jön a remastered belőle majd azt ugyanennyiért<#eljen>

Fpocok
Meh. Elcsábultam.
Behúztam egy bundle pakkot. 80 fontért 😄

Fpocok

Fpocok

darkSectorxxx
Ez már régi. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW

[merlinw.org]

Troger911
Nagy vagy!
3Error
Hmmm... de szerencse, hogy anno megszereztem. <#nyes>
Lehet, hogy nem venném meg a helyedben, mert én kinguin-en szoktam árulgatni és ilyenkor leesnek az árak nagyon. SPark is 3-5 euro, most.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Hát igen úgy tűnik van a húzóné amit adnak és teleszórják khhmm... Na ja én is el tudtam volna képzelni más játékokat az SP mellé, de nem így lett szórhatom ki őket valamerre. Mad Max viszont nekem nincs meg. Érdekes lesz.... Ebből kiindulva viszont értelmetlen is 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

3Error
Nekem eddig sosem volt szerencsém "pakk"-hoz, szerencsére. Külön kulcsokat kaptam. Köszönöm megnyugtattál, mert ma úgy gondoltam, hogy veszek egy havi-t (bár a South Park és a The War of mine megvolt), hátha lesz valami jó cucc - gondoltam, lévén, hogy az előző kettőre, mint "szubszkripsön bónusz" adják, de nem. Ezeket csapták a képembe :

(This War of Mine)
(South Park: The Stick of Truth)
Nuclear Throne
Renowned Explorers: International Society
Nova-111
The Magic Circle
Avalance 2: Super Avalanche
Stikbold

Most iratkozhatok le megint, mert a következőben a "játék" csak a Mad Max lesz... <#bdead>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Dehogy is. Ahogy eddig úgy ezután is lesznek olyan packok amik 1 kulcsosak és olyanok amik külön adnak kulcsot. Nem tudom mi ebben a furcsa régen is volt most is van mindkettőre példa. Amit packban regisztráltál azt csak úgy lehet leszedni is. Ez meg jogos.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.01. 19:22:18

3Error
<#worship>

3Error
Csak pakkonként? Mióta van ez? Hánemá'... Én már többször is távolítattam el supporttal véletlenül bereggelt játékokat a könyvtáramból. Most akkor minden HBundli (weekly, vagy egyéb) 1 kulcsot fog adni regisztrációhoz? <#ijedt>

Scooter
Van egy Deadfall Adventures-em. Talán ha valaki cserélne? PÜ-ben lehet érdeklődni.
lalakov
<#worship> Köszönet érte.
IMYke2.0.0.0
Hát, sem csendben, sem most: "Release Date: 27 Oct, 2015"
Annak idején a STEAM-en kampányolták is, hogy akinek megvan az eredeti verzió, az ingyen megkapja a Feljavított verziót, a megjelenésekor.

Ettől függetlenül: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Ez az amazon sme olyan már mint régen.

Scooter
<#eljen> <#taps> Köszi.
genndy
Ez meg itten szép csendben kijött, úgyhogy én meg szép csendben kisorsolom:

Steam gift, vasárnap este 8-ig, SG-EJ csoportnak, lvl2 contri. Sok szerencsét!

Steam gift, vasárnap este 8-ig, SG.hu csoportnak, lvl2 contri. Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Ez azért általánosan nem igaz, ezt éppen így lehet. Monthly pl. még mindig külön kódokat dobál. Jut eszembe, két óra múlva meg is tudjuk mi lesz benne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0

Voltan
Igen, ezek nálam is kilógnak kissé.

Elég gyász, hogy már csak pakkonként lehet aktiválni a humblibundi dolgokat.
Régebben elszórtam azt, ami nem érdekelt. Igaz, túl sokszor nem vásároltam még innen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Ha jól emlékszem, akkor erről a kettő játékról van szó:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Voltan
Melyik játék az, amelyik ennyire kiakaszt? 😄

Scooter
ÓÓÓ, Baldur's Gate: Enhanced Edition 5€! Gondolkodóba ejtett, nem is kicsit.
Scooter
Azt csináltam, ha nincs jobb megoldás. Annyira utálom a stílust, hogy törölném, hogy még a profilon se legyen látható. <#alien>
Dzsini
Rejtsd el, ajánlották már.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Az baj. Azért teljes csomagot nem akarok eltávolítani, mert több játék érdekel belőle mint ami nem. Végülis mindegy, az a 2 játék ott rohadjon meg ahol van. Sose fogom elővenni, mert egyáltalán nem érdekel.
Az kb. 40 font.
Scooter
A font az tényleg LOL, de amúgy 49.99 euró!
Vaze! Ugyanannyi, mint az alapjáték...
Voltan
Jézus, most látom a Steam-en, hogy a Fallout 4 Season Pass 40 Font 😄😄😄😄😄

Hát LOL, ez már tényleg vicc.

Jim Morrison
hosszabb cikk a dx12-ről (akit érdekel).
Jó lesz ez kérem. Source engine 2 is támogatja. Biztos vagyok benne, hogy ezért várnak a hl3 al :c
bár lehet leáldba kellett vóna'

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
Én a TheVR csatornáján nézegettem ezt a játékot, nálam az "első" (ugye sajtós, nem kezdhetik az elejéről) résznél valahogy az jött le, hogy ez egyáltalán nem fog érdekelni... Még a végigjátszásra sem vagyok kíváncsi... <#nemtudom>
(Max Pain összes megvan/végig is van játszva, az Alan Wake-et elkezdtem, félbemaradt, de tetszik, ez QBreak valahogy nem)

Tinman
Na szerencsére tovább folytatódik a Baldur's Gate rip-off, ezzel a 20 ojrós DLC-vel:

"Despite a long development cycle and the fact that the modern version of the engine has been in development since about 2011, this expansion has so many bugs that I can't recommend it in its current state.

The first thing that happens after I finished original game and entered the expansion was that all hard-earned gear worn by one character (Imoen) simply disappeared. Moreover, the journal was full of entries related to the original game, making it very hard to see what all the new quests were. It goes downhill from there, with quests not working properly (looping, in fact) and difficulty settings being reset every time I load a save. Ostensibly, the pathfinding has been improved, but I still get my characters stuck as often as always.

The content I can actually play without issues seems good, but I urge Baldur's Gate fans to hold off buying this at least until the initial round of patches."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Nem értem miért támogatnának az emberek egy gyenge játékot? Oké, a Max Payne jó volt, oké az Alan Wake jó volt. De attól, hogy ezek jók voltak, még nem fogom megvenni ezért az új játékukat, ami közbe már messze nem is olyan jó. Tegyenek le jobbat az asztalra, és megveszem. Mondjuk ezt is megveszem, viszont teljes áron semmiképp, messze nem ér annyit, majd egyszer olcsón. De nyugi, nagy a hype, sokan venni fogják.
kigyi
Behúztam, SP még nincs meg így legalább a fő játék rendben lesz és még 10%-al olcsóbb is mint ugye az alap ár 😊

grebber
Remedy jó cég csak kár hogy elkurvult MS felé és only fos store lesz.
Bárki bármit mond ha jönne steamre meg akárhova máshova is alsó hangon dupla annyit adna el pcre a cég.
De nem így hulljon a férgese