Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ugyaninnen:
* Dájablo Három (standard) (kód, amit B.neten aktiválsz) - 50% OFF - 10 dolcsi (~2760 Ft)
* Dájabló Három Ríper Szósz (kód, amit B.neten aktiválsz) - 50% OFF - 20 dolcsi (~5500 Ft)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.02. 12:42:46
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MLM-videójáték: 5 dollár havonta, és ha referálsz, akkor jóváírnak neked egy dollárt.
Érdekelt volna, coopos open world, 3 ember csinálta... de így biztos nem lol. Ma jelent meg amúgy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Next PC upgrade: 2022
.
.
.
"It turns out that when you install the software to run Facebook’s Oculus Rift it creates a process with full system permissions called “OVRServer_x64.exe.” This process is always on, and regularly sends updates back to Facebook’s servers."
+
Aki ezzel játszik játékkal, nem tud a steamesekkel játszani. WAT? PC vs PC? K*rva anyjukat.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.02. 09:03:27
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[merlinw.org]
Lehet, hogy nem venném meg a helyedben, mert én kinguin-en szoktam árulgatni és ilyenkor leesnek az árak nagyon. SPark is 3-5 euro, most.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
(This War of Mine)
(South Park: The Stick of Truth)
Nuclear Throne
Renowned Explorers: International Society
Nova-111
The Magic Circle
Avalance 2: Super Avalanche
Stikbold
Most iratkozhatok le megint, mert a következőben a "játék" csak a Mad Max lesz... <#bdead>#bdead>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.01. 19:22:18
Annak idején a STEAM-en kampányolták is, hogy akinek megvan az eredeti verzió, az ingyen megkapja a Feljavított verziót, a megjelenésekor.
Ettől függetlenül: <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Steam gift, vasárnap este 8-ig, SG-EJ csoportnak, lvl2 contri. Sok szerencsét!
Steam gift, vasárnap este 8-ig, SG.hu csoportnak, lvl2 contri. Sok szerencsét!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Elég gyász, hogy már csak pakkonként lehet aktiválni a humblibundi dolgokat.
Régebben elszórtam azt, ami nem érdekelt. Igaz, túl sokszor nem vásároltam még innen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hát LOL, ez már tényleg vicc.
Jó lesz ez kérem. Source engine 2 is támogatja. Biztos vagyok benne, hogy ezért várnak a hl3 al :c
bár lehet leáldba kellett vóna'
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(Max Pain összes megvan/végig is van játszva, az Alan Wake-et elkezdtem, félbemaradt, de tetszik, ez QBreak valahogy nem)
"Despite a long development cycle and the fact that the modern version of the engine has been in development since about 2011, this expansion has so many bugs that I can't recommend it in its current state.
The first thing that happens after I finished original game and entered the expansion was that all hard-earned gear worn by one character (Imoen) simply disappeared. Moreover, the journal was full of entries related to the original game, making it very hard to see what all the new quests were. It goes downhill from there, with quests not working properly (looping, in fact) and difficulty settings being reset every time I load a save. Ostensibly, the pathfinding has been improved, but I still get my characters stuck as often as always.
The content I can actually play without issues seems good, but I urge Baldur's Gate fans to hold off buying this at least until the initial round of patches."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.