Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem steam kutyának se kell.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
CD Galaxis ár: 18990 Ft"
A fizetésem 1/3-a!!!!
"The difficulty level plays a factor, but folks playing at the office average 13+ hours in the campaign"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mert magát a franchise-t nagyon szeretem, és érdekelne a játék - csak nem a multi.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Persze álleejtősnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezném. Viszont a Wolfihoz képest szépen fut, és ez volt a legnagyobb fenntartásom a játékkal szemben az iDtech motor miatt.
Szerintem sokkal szebb is lehetett volna, de mások szerint, idézem szinte szó szerint:
"multiba nem kell a szép látvány, úgysem állsz le nézelődni"
Okés ez így, nincs rá egész egyszerűen igény.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Langyi arena shooter. A motion blur kikapcsolhatatlan, ahogy mouse acceleration is. <#gonosz3>#gonosz3>
Nálam a server keresővel se volt gond mert mindig talált játékost, kipróbáltam a Warpath meg a Team Deatmatchet de játszottam vele kb fél órát mert alig rakott be a mapra máris agyon lőttek, kösz de inkább nem kell, ezért nem multizok soha egyetlen játékkal.
A cucc multi only, lobbys istencsapása. Még egyetlen playert nem sikerült találnia.
Borderless windowed módban látszik a tálca(!), még akkor is, ha benyomom az elrejtését, az advanced graf beállítások pedig ki van szürkülve, nem lehet hozzányúlni. Csak a képarányt, felbontást, vsyncet, gammát, AA-t (van temporal aa, ami jó dolog), motion blurt és a Chromatic abberation-t lehet állítgatni.
Egyelőre a menüben lévő karaktermodellen is olyan textúra pop-in van, hogy hányinger. Később hátha javul, de ez így finoman szólva is nem meggyőző első benyomás.
Szerk.: na most sikerült összehoznia egy lobbyt, csak azért, hogy ki is fagyjon betöltésnél. <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.03. 08:25:02
Kedvenc részem az volt, amikor az indítás után a legelső logónál mindig kifagyott és nem jutottam tovább. GG
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A radeon-crimson-16.3.2-with-dotnet45-win7-64bit letöltve, de nem telepítem, mert nem érintenek a fixek benne.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.02. 20:15:14
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
10 dollár volt. Már másodjára történik, mióta kint van játék.