Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
A steam-essel mi a baj? Ott a videó betétek helyett állókép van?
Scooter
Miért lenne vétek csak a single miatt megvenni? Engem sose érdekelt egy játék csak a multi miatt és a legtöbbel tökéletesen elégedett voltam. A Quake 3-at is botok ellen játszottam általában és az Unreal tournamenteket is. Semmi bajom nem volt velük. Nem hiányoznak a profi szinten nyomó 10 évesek, akik 1-et lőnek és már döglök is.
IMYke2.0.0.0
Mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Akkor már inkább ez meg ez. Ezek legalább jó árnak tűnnek, bár mindkettőhöz most jött ki dlc, szóval ez csak fapad megoldás.
IMYke2.0.0.0
Nem állítottam, hogy nem - erre böktem rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Minden játék ennyi.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Már ki lett tárgyalva a pc-s MS Store. Ha érdekel találsz elég gyűlölködő témát róla a neten. Kutyának se kell...

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Rengeteg MS játék van most is fent Steam-en... ha kell nekik a lé, majd alkalmazkodnak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Miért is szar?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
MS nem hiszem hogy fogja árulni a szarját ott. Hacsak nem a One-osra gondolsz ,de az meg nem lesz 5$ <#banplz>
Nem steam kutyának se kell.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
5 dollárért amazonról 2 év múlva is pontosan olyan jó lesz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kongy
Megveszed, végigviszed 2 nap alatt kényelmesen, aztán lehet eladni 2-3eFt-tal kevesebbért. Szerintem megéri.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Atisz
Szerintem a single rész miatt vétek lenne megvenni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Botond
Ez nem teljesen a játékár hibája, sőt!
IMYke2.0.0.0
"Quantum Break

CD Galaxis ár: 18990 Ft"

A fizetésem 1/3-a!!!!

IMYke2.0.0.0
Az egy kiadós 16-20 óra nekem. Végül is, nem hangzik olyan rosszul.

wesker24
Én is csak a Single rész miatt veszem meg majd májusban a multi engem hidegen hagy.
Totti5
Ez nem multi játék lesz. Rendes Doom + multi.

"The difficulty level plays a factor, but folks playing at the office average 13+ hours in the campaign"

Voltan
Ennyit tudtam. Azt nem tudom, hogy mennyire kiadós a single rész. Lehet-e Doom 3 hosszra és szintre számítani, avagy csak parasztvakító kiegészítése a multinak?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Vedd meg a GOG-on az eredeti (videobetétek helyett nem állóképekkel operáló) verziót, hasonló leárazással (igaz, most nincs éppen akcióban).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5

Voltan
A multi engem sem érdekel a legkevésbé sem, de lesz a Dúmnak rendes single része?
Mert magát a franchise-t nagyon szeretem, és érdekelne a játék - csak nem a multi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

benőmenő
A látvánnyal nem lenne sok baj multiban, ha a camera motion blur-t ki lehetne kapcsolni.
Persze álleejtősnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezném. Viszont a Wolfihoz képest szépen fut, és ez volt a legnagyobb fenntartásom a játékkal szemben az iDtech motor miatt.
Scooter
Én is csak a single játékokat szeretem. Multi miatt sose veszek játékot. Tegnap 1-2 év után visszatértem World of Tanks-ba, de bár ne tettem volna. A noob faktor még mindig a 99%-ot súrolja. A jó arányomat baszom csak el álladóan a sok nyomorék miatt. Inkább továbbra is távol maradok tőle. 5 csatából jó ha 1 összejött és az egyik se rajtam múlott, amikor minden rambo kidöglött mellőlem.
darkSectorxxx
Ha hallanád mit dumálunk a ps4 topikban erről....😄

Szerintem sokkal szebb is lehetett volna, de mások szerint, idézem szinte szó szerint:

"multiba nem kell a szép látvány, úgysem állsz le nézelődni"

Okés ez így, nincs rá egész egyszerűen igény.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nocsak, nocsak? Masterrace? 😊

Fpocok
Igy meg plane nem 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ennyit nem ér.

benőmenő
Lement az első meccs.
Langyi arena shooter. A motion blur kikapcsolhatatlan, ahogy mouse acceleration is. <#gonosz3>
wesker24
Nálam is ez volt a probléma hogy a legelső logónál mindig kifagyott, a megoldás csak annyi hogy hagyni kell hogy először betöltse logót akármennyire is akad ha hozzányúlsz azonnal lefagy, én végigvártam 1x amig bejön onnantól kezdve tükörsimán megy a játék,.

Nálam a server keresővel se volt gond mert mindig talált játékost, kipróbáltam a Warpath meg a Team Deatmatchet de játszottam vele kb fél órát mert alig rakott be a mapra máris agyon lőttek, kösz de inkább nem kell, ezért nem multizok soha egyetlen játékkal.
benőmenő
Kapcsolj ki minden külső progit, mint pl. afterburner, fraps, stb.
A cucc multi only, lobbys istencsapása. Még egyetlen playert nem sikerült találnia.
Borderless windowed módban látszik a tálca(!), még akkor is, ha benyomom az elrejtését, az advanced graf beállítások pedig ki van szürkülve, nem lehet hozzányúlni. Csak a képarányt, felbontást, vsyncet, gammát, AA-t (van temporal aa, ami jó dolog), motion blurt és a Chromatic abberation-t lehet állítgatni.
Egyelőre a menüben lévő karaktermodellen is olyan textúra pop-in van, hogy hányinger. Később hátha javul, de ez így finoman szólva is nem meggyőző első benyomás.
Szerk.: na most sikerült összehoznia egy lobbyt, csak azért, hogy ki is fagyjon betöltésnél. <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.03. 08:25:02
Fpocok
MÁRCSAK EGY ITEM KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Fpocok
WOW! Kipróbáltam a Doom bétát!
Kedvenc részem az volt, amikor az indítás után a legelső logónál mindig kifagyott és nem jutottam tovább. GG

Jim Morrison
Minnyá' bundli<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok

darkSectorxxx
Ezzel a szarral? Ja. 😄

IMYke2.0.0.0
Nálam ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A radeon-crimson-16.3.2-with-dotnet45-win7-64bit letöltve, de nem telepítem, mert nem érintenek a fixek benne.

Nekem még decemberi driver van fent.....Jó az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Nálam még egy februári driver van fenn, ezzel úgy ahogy stabil a gép, de amit az újabbakkal csinálnak az szégyen. Az ezelőtti drivernél nálam a Far Cry Primal fagyott félóránként... Akkor tettem vissza ezt a februárit.. Kezdek erősen gondolkodni, hogy visszatérek az AMD-hez...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.02. 20:15:14

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MoRT2195
Még jó, hogy nem szedtem le, pedig általában rögtön lecsapok rá. 😄
MoRT2195
Áháá. 😄
Fpocok
Áháá.... Wolfenstein miatt kaptam?

Fpocok
Ömmm.... megjelent a STEAM-emben egy Doom closed beta cucc. Most töltöm. Akkor most játszhatok vagy mi?

Scooter
Köszi a cserét Tinman. Küldtem PÜ-t! <#taps> <#worship> <#eljen>
Jah értem....Mire néztem én már nomális árat láttam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Hopp. Már kijavították.
10 dollár volt. Már másodjára történik, mióta kint van játék.

Mit is kéne ezen látni?

Fpocok
Seth
Igen ,és neked is ilyen szépen fog porosodni 😄

PSN ID.: Beegabor