Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.04. 23:31:00
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A mail jelszavad biztonságban van, nincs összefüggés, átírni biztos nem fogja az Uplay pass-t. (persze ha lecsengett az ügy, válts azonnal, de gondolom ezt mondanom sem kell)
Szurkolok, kíváncsi vagyok, hogy ki-merre-hogyan intézi el. <#wink>#wink>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[email protected]
meg a korábban küldöttre válaszként jött, jó a cím.
Tinnman köszi még egyszer is <#eljen>#eljen>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Én csak abban tudlak megerősíteni, hogy ha valóban tőlük jött a levél (és nyilván tőlük, mert pont most...), akkor add meg a jelszavad nekik bátran.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszi... tudod azok után hogy az átcsomagoltat megvettem, inkább kérdezek mint befürödjek megint....
Oké, erősíts meg kérlek, hogy mail címet illetve jelszót csak úgy lehet változtatni, hogy kell hozzá az aktuális email címre küldött email is...
be betud menni ha megadom, de átírni se mailt se jelszót nem tud?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A Playon nem tud belenézni a te accodba, csak akkor ha megadod a jelszavad. Már pedig ha akarod az ellopott játékod, megadod a jelszavad, hiszen a supportos ürge látni szeretné, hogy valóban nem aktiváltad-e be a játékot.
Kissé amatőrök? Kissé gáz, hogy nincs értékelhető supportos kapcsolat ezek szerint a Playon és a Uplay között. Valóban, de ettől neked még holnapra simán lehet játékod, ha megadod a jelszavad.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Múlt héten kedden írtam a problémámról itt és itt
Probléma röviden, Media Markt-ban vettem Divisiont, hazahoztam és a kódot már máshol beaktiválták...
Azóta hívtam a playon-t írtam nekik 3 emailt, küldtem képet kódról, blokkról lemezről mindenről...
Pénteken visszamentem mediamarkt-ban tettem panaszt.
Ma felhívtam playon-t érdemi választ nem kaptam, találunk majd megoldást utána néznek hogy Ubival mit sikerült intézni.... közben MM is hívott beszélt playon-al küldjek blokkrol képet, továbbitja nekik, ők pedig azonnal küldeni fogják az uj kodot.
Ez 5 körül történt, (playon support 5ig van) tehát türelem holnap kapok választ.
Most 5 percel ezelőtt jött egy email....
"Kedves Gábor,
további ügyintézéshez szeretném elkérni uplay fiókjának jelszavát is
név
Köszönettel Playon"
21:01kor este....
Várom a véleményt, tanácsod...
supportos emailről jött... de ezek után nagyon kétkedő vagyok....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sajnos nincsen olyan verzió, amiben benne van ÖSSZES DLC is :S
megírtam a szupportnak, erre írták hogy küldjek egy képernyőmentést arról hogy tényleg befejeztem a játékot és megadják a pontokat.. elmagyaráztam nekik újra hogy de attól én még nem kapom meg a bónusz pályákat.. majd megadták a pontokat, megvetem a bónusz pályát és ugyanúgy nem tudtam rajta versenyezni.. -.-
The Crew már kb. másfél éve jelent meg, az acsik nagy részét a mai napig nem lehet megcsinálni, vagy kilépés után törlődnek.. még a zártbéta időszakban jeleztük hogy nem működnek.. -.-
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.04.04. 06:25:20
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
EDDIGI
LEGKIBASZOTTABB JÓ
NAPJA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bundlik olyan erősek manapság, hogy tényleg egyre többször járok úgy, hogy megveszek 1-2k-ért a játékot, aztán mire elindítanám, már 5 dolláros bundle része.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.03. 19:44:06
Több éves game. Szerinted szartak rá? IGEN!
A pénzed jó nekik de ha utána dolgozni kéne még 3 percet és kiadni egy kb 1MB-os javítást az már büdös. Féreg az összes mese nincs.Ezért nem is veszek játékot minek majd bundleba azt a párszáz ft-ot megérdemli az a 10 cég ami osztozik a bundlen<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.03. 19:39:51
Next PC upgrade: 2022
"Hello,
My name is Bruno and I'm sorry to hear you are encountering an issue with the unlocking of Ubisoft Club items with your game.
Please can you send us a screenshot or photo of the items that haven't unlocked and also proof of your progress in the game to show that they should have unlocked?
(e.g. achievements screen, rewards screen or progress screen.)
We can then unlock them for you and credit any points and XP. It may be best if you wait until you have finished with the game so we can do everything you have issues with all
at once for you.
Regards,
Bruno
Tehát összegezzük:
Küldjem el a nem megjelenő achiról a képernyőmentést, meg persze mellé azt, hogy hol állok és, hogy az achinak fel kellett volna már jönnie. Mégis, hogy a rákba? Egyszerűen fogalmazva: Ha lepisilek egy házfalat jár az achi, de nyilván a pisi eltűnik, nem tudom bizonyítani, hogy odacsöveltem.
De tegyük fel, hogy elküldöm nekik... akkor ők... ők... neee... nem hiszem el, el kell olvasnom újra és újra... de. Tényleg. Komolyan. Tehát akkor ők feloldják majd nekem és kapok ért leszarom pontot. Hát ki a tökömet érdekli a pontjuk? Kinek kell úgy egy achi, hogy azt nem a saját erőd/ügyességed/eszed által oldasz fel? Hogy lehet valaki ennyire fogalmatlan?
Annyi kérdés merült fel bennem erre a support válaszra, hogy ha lenne lesokkoló-kérdésekkel-meghajtott generátor, akkor ezzel az egyetlen levéllel életem végéig nevetve fedezhetném egy kisebb város teljes energiaigényét.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az utólagos szerkesztéssel is igyekeztem jelezni, mi van manapság, dolgozókként.
//Hátha valakit érdekel: "Starpoint Gemini 2" imádnivaló - Freeroamban vagyok, és nagyon hangulatos.
Szokni kell, főképp az irányítást, de jó kis harcolós-menedzselgetős.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.03. 17:17:20
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem hiszem hogy nem menne most is, csak nincs idő olyan szinten tolni mint anno ( Quake 3, COD 1, CSÉ 1.5-1.6 ). Egyedül a Fifát nyomjuk 3an online, kurvajók vagyunk, de ha nem csak heti 3*2-3 óra jutna rá akkor még jobbak lennénk mint anno suli mellett ennek a többszöröse jutott. Ráadásul anno a játékok úgy voltak hogy letettek egy kvázi kis pályára, volt pár fegyó ( fpsnél pl ) és nyomjad. Ma úgy megy hogy bazi nagy pályák, fejlődési rendszerek a játékba tolt időt! jutalmazó játékmenet. Ha nem tolod sokat akkor nem tudod élvezni. Ez meg már nem fér bele. Én ezt az időt inkább ótó szimulátorokba verem, de hol van az az idő amikor 1 pályán több ezer kört mentem, állítgattam az autót készülve hetente az online versenyre... ma már ez sem fér bele. Persze másnak meg igen ma is, de nekem nem, nincs rá energiám ilyen szinten.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
* holnap milyen dogára fog dugót kapni, vagy sem
* apuci/anyuci észreveszi-e reggel, hogy eltűnt egy ötezrese
* hétvégén mennyire sikerül szétcsapatnia magát a helyi drogfüstös buliban...
és nem az, hogy
- vajon holnap mekkora dugó lesz a reggeli forgalomban
- s amiatt vajon meg lesz-e a negyedik figyelmeztetés a főoszt.vez.től
- a hétvégén tinik által megkarcolt autó fényezése akkor most valóban fél Milka lesz, vagy csak 2 Dózsa
- az asszony vajon miért viselkedett furán tegnap
- a titkárnőt hol lehetne észrevétlenül...>
* holnap milyen dogára fog dugót kapni, vagy sem
* apuci/anyuci észreveszi-e reggel, hogy eltűnt egy ötezrese
* hétvégén mennyire sikerül szétcsapatnia magát a helyi drogfüstös buliban...
és nem az, hogy
- vajon holnap mekkora dugó lesz a reggeli forgalomban
- s amiatt vajon meg lesz-e a negyedik figyelmeztetés a főoszt.vez.től
- a hétvégén tinik által megkarcolt autó fényezése akkor most valóban fél Milka lesz, vagy csak 2 Dózsa
- az asszony vajon miért viselkedett furán tegnap
- a titkárnőt hol lehetne észrevétlenül...>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.03. 15:37:37