Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
<#worship>
Meg a sorozatot befejezik pár éven belül. Két, talán három évad lesz még? Én a könyveket szeretem a legjobban, hihetetlenül részletes mind, el lehet merülni bennük. Igaz, a nálam csúcspontot jelentő harmadik rész óta egy kicsit mintha súlytalanabb lenne, de még így is baromi élvezetes számomra. Öt-hat éve jelenhetett meg az ötödik kötet, szóval igazán jöhetne már a hatodik. A sorozat jövő heti premierjét is várom, ofkorsz.
Tinman
DaS gyűjtői 3 bontogatás

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sokan attól tartanak, hogy Martin (67 éves) előbb hal meg, mint hogy lezárná a ciklust - ő, és nem más. Az más kérdés, hogy a sorozat könnyebben cserél showrunnert.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.13. 11:51:30
3Error
Látod ez érdekes. Én sem nézem, sőt alig tudok róla valamit, talán pár részbe kukkantottam bele anno, mikor startolt. S valahogy nem érdekel, nem érzek késztetést sem a GoT világának megismeréséhez. Fura, pedig sorozatokat is néztem, a fantasy-t is szeretem, etc. <#nemtudom>

A Steam-es segítség nyújtásodért le a kalappal és "tuned" vagyok, hogy mit fogsz kihozni a régi acc. vs. support ügyből. <#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

kigyi
Nekem is van egy acc-om, de már nincs meg a kulcsom a HL2-höz ami rajta van (ATI bundle). Nem gond meg van erre az acc-ra is az ATI bundle.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Rápacsálnak, mert megvan minden hozzá régről, semmit nem dobtam ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyilván lesz majd befejezése, hiszen örökké nem lehet húzni és van annyira nagyágyú, hogy méltó befejezést kap majd. Tulajdonképpen én azért merem ajánlani neked is, mert remek szórakozás, igazi izgalombomba 1-1 évad és kellően egyedi és érdekes is. A karakterek pedig nagyon erősek benne.

zorrobomber
Space Marshals iOS - Free

Mondjuk ez tipikusan az a műfaj amivel telefonon nem játszok, na de majd ha lesz kontrollerem... 😊

kigyi
De a sorozatot azért mégis ajánlott kategóriába raknám a játék persze gagyi, de ez nem is lehet kérdés 😄 Hihetetlenül összetett és komoly története van.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.13. 10:44:23

ZsZso
Azért érdemes elolvasni/megnézni mert jó. Nekem az egyik haverom annyira szeretett pár könyvet, hogy sose olvasta el a végét. Éppen azért, mert akkor vége lenne és azt nem szeretné. Az utolsó X oldalon kívül többször is végigrágta magát. Valamelyest értettem, hogy miért csinálja, de én biztos nem bírtam volna magammal a helyében. Butaság vagy tiszteletreméltó tett? Ki tudja?!

GoT -nál nekem sose számít a vége. Izgulok persze, hogy mi lesz a következő könyvben/évadban, de az az igazán jó, amikor olvasom/nézem és nem egy nagy katarzisra várok. Több apró szál kapott helyet a sztoriban, amik egytől egyig megállják a helyüket és azok bizony véget érnek, majd egy új kezdődik. Ez bőven megadja majd szerintem Neked is azt a kielégítő érzést, ami miatt nem fogsz egy globális befejezésre vágyni.

Mindent összevetve a GoT játék miatt nekikezdeni a könyvnek/sorozatnak nagy butaság lenne, mert szerintem annyira nem jó. Ha jó TellTale játékot akarsz, akkor ott van a Borderlands. Az jó lett. Ez egy sorozatot meglovagoló kicsit bugyuta sztori, ami számomra elég nagy csalódás volt (pont az utolsó pár rész - azaz a "vége" miatt, holott az elején nagyon rá voltam kattanva). A döntéseid alig-alig számítanak, csak úgy érzed mintha.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kigyi
Mondjuk az tény, hogy ez az évad ami most jön az nem a könyv alapján készült el és ezért félek is tőle, de készülnek a könyvek tovább nincs gond 😊

kigyi
Hát egyiket legalább ismerni kell hozzá, mert anélkül semmitmondó lesz az egész.

kigyi
Nyálcsorgatva várom a fejleményeket a HL2-es accod recoveryjével kapcsolatban 😄 😄

Túl sokat tudok róla hogy érdekes legyen - na meg azt is hogy a legtöbb szereplő meghal benne.
És az se egy pozitív dolog hogy a könyv se akar befejeződni, lehet hogy nem is lesz soha, akkor meg tényleg minek fogjak bele egy befejezetlen könyvbe? Hány éve is jelent meg az utolsó rész?
Voltan
Ez király, az egy dolcsis részét behúzom ma este, a többiből mind megvan valami, annyit nem ér, de az egy dolcsis királyságos lesz, a Back to the Future-al szemeztem már úgyis egy ideje.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Illik. Egyébként a jelenlegi generáció talán legjobb filmsorozata... bárhogy erőlködöm nem jut eszembe ütősebb. Elképzelésem sincs, hogy egy, a játékokat is kedvelő, ne adja ég még fantasyt is fogyasztó gamer, miért ne akarná megnézni. Van olyan hölgy ismerősöm, aki rühelli a fantasy-t, de ezt a sorozatot kétpofára kajálja a gamer párjával egyetemben.

Játszani nem játszottam, de a könyveket olvastam, sorozatot nézem és a játékkal kapcsolatban olvasottak alapján, nem árt. Új karakterek vannak benne, de sok a sorozatbeli, könyvbeli szereplő és nem lesz vili, h ki kicsoda és mit miért csinál, ha nem ismered a sorozatot/könyveket. Ez is inkább rajongóknak készült, mint a South Park játék szvsz.
Scooter
Jah, a GRAV-osban volt a rejtett játék. Már látom. OKÉ. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.13. 09:25:54
Game of Thrones játékhoz mennyire kell ismerni a könyvet- sorozatot? Csak mert játékban érdekelne, de a könyvbe/sorozatba nem akarok belefogni-..
Tinman
Steam support tapasztalatok.

Egy ügyfél kisfiának tönkrement a telefonja. Beélesített Steam Guard app, authenticator volt az accounton. A recovery kódot az elromlott készülékben tárolta, azonban a telefon száma NEM változott!

Természetesen ezt követően nem tudott belépni a Steam fiókjába. Angolul nem igazán tud sem ő, sem a szülei, így engem kértek meg ügyet intézni. Már az első nekik intézett üzenetben leírtunk MINDEN adatot. Kezdve a belépési kódoktól, egészen a hozzá társított telefonszámig, mindent... kivéve nyilván a recovery kódot, ami elveszett.

Erre jött a válasz, meglepően gyorsan 2 napon belül: Adja meg azt a telefonszámot, amire anno a recovery kódot kapta. Nem tudom feltűnt-e nektek, hogy fentebb írtam: minden adatot leírtunk már az 1. üzenetben, a telefonszámot is. Vitán felül áll, hogy a Steam support bár gyorsabb, de továbbra is retardáltak serege.

Így újra megadtuk a telefon számot, melyre jött a reakció, hogy ez így rendben, de a végső azonosításhoz szükség van az account tulajdonos BANKKÁRTYA adataira! Igen... nyilván egy 12 éves kisfiú csak ilyenekkel van tele. Leírtuk nekik, hogy a játékokat a Steam-re, nem csak a Steam-ről lehet vásárolni bármennyire is hihetetlen, mert a Steam alapvetően csak egy felhizlalt DRM, ahol nem mellesleg lehet jó drágán játékokat is venni.

Erre jön a reakció... jó, akkor adja meg a bankkártya adatokat. Húbzmg. -.-

Leírtuk nekik újra, hogy nincsenek bankkártya adatok, de megvan dettó u.a. a sim kártya, u.a. a telefon szám melyre anno a Steam küldte a recovery kódot. Nem fogadták el, ez kevés.

Erre jött a javaslatuk, hogy akkor a paypal kivonat is jó lesz. Erre leírtuk nekik, hogy be lehet fáradni a Tescoba és lehet venni 100 db. Steam aktiválást igénylő játékot, qrvára nem kell a Steam-hez sem a paypal, se bankkártya, de még feltöltőkártya se.

Erre jött a reakció, hogy akkor vegye elő a t. user az egyik ilyen dobozos játékot, tollal írja a kód mellé a ticket számát és akkor azt jól küldje el csatolmányként, de külön kikötötték, hogy nem lehet külön papíron, matricán, nem lehet odamásolva, etc. Na most az ismerősöm szülei úgy vannak a szeméttel, hogy kidobják. Főleg olyan játék dobozát dobják ki, melyben csak egy szaros kód van még lemez sem, így ez nem volt egyszerű feladat nekik.

Végül találtak egy beaktivált Spintires-t és volt is benne kód. Igen ám, de a kód nem gyárilag volt rányomtatva a Steam-es aktiválós gyári papírosra, hanem úgy tessék-lássék mód be volt ragasztva. Tessék megcsodálni, Media Marktból vásárolt eredeti játékszoftver:

Nem szaporítom tovább a szót, hosszas huzavona után kötélnek álltak és ahelyett, hogy újra kiküldték volna a recovery kódot, fogták és teljesen deaktiválták! Kérdem én: Ha ennyire nem bízom az ügyfélben, ha ennyire faszláma vagyok ahhoz, ami a dolgom, akkor csak a biztonság kedvéért nem lett volna biztonságosabb kiküldeni a kódot a telefonra, ahelyett, hogy teljesen deaktiválják az authenticatort? Dehogynem.

Egyetlen pozitívum, hogy kb. 1 hét alatt az egész ügy lezajlott, ez valóban pozitív változás. De most ezen felbuzdulva én irgalmatlanul kibaxok velük, mert a cirka 12 éves HL2 az első Steam accomhoz van kötve, melyhez ugye 11 éve nem férek hozzá, mert az akkori céges mail szerver vasárnapról hétfőre köddé vált. Stay tuned <#gonosz2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.13. 09:11:39

ZsZso
Humble Bundle BTA -ba tegnap érkezett.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Honnan van ez a sok Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, steamgifts-en? Van valami akció?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.13. 08:52:45
zorrobomber
+1

Én már megint a megvan, nem érdekel és drága hármas problémájába ütköztem. Ezek közül az utolsó kategóriába a GoT tartozik, ami állítólag annyira jó nem is lett. Pedig a sorozatot szeretem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.04.12. 22:56:00
FEARka
Na az fasza. Még várok mert 4 játékon kívül mind megvan. Még megvárom mi lesz a plusz játék. Nagy valószínűséggel a Hector és talán a Jurassic Park.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

genndy
Jól tetted, én is <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

bon
Külön kulcs mindenhez.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kigyi
Szerintem külön, mert tele szórták SG-t ezekkel.

FEARka
Hány kulcsod ad? Minden játékhoz külön vagy 3 "csomagra" bontva?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

wantonly
Nekem már csak a Tales from The Borderlands hiányzik, szóval ez a bundle kimarad, viszont beugrott egy Humbly Monthly.
Tinman
Nyilván felejtsem el, de hátha... Game of Thrones és Tales from The Borderlands még nincs meg, előbbit záros határidőn belül végig is játszanám. Csere, bere, pay, pal, bank, utalás, liszt, csapágy, festék, arany, ezüst, ékszer, swinger klub? Bármilyen megoldás érdekel. :-)

grebber
Telltale szarok 😞 Lehetett volna valami értelmes bundle is.

Next PC upgrade: 2022

bon
Rögtön ráugrottam a legnagyobb csomagra 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Hát, én nem ájultam el - de ez azért van, mert nem ismerem/érdekelnek a filmekből készült játékok, amiket TT gyúrt.
A Borderlands-et meg majd óccon, máskor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Wow, wow, wow:
Humble TellTale Bundle
Több mint korrekt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A reddites poszt linkjéről azonnal a Franchise-ra dob.
Csak a STEAM főoldalán lévő link rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hidd el én is, de törekszem a minél kevesebb eszköz használatára és persze a totális kényelemre :-)

Azért van ilyenem is... be is akartam TL-hoz üzemelni, de rájöttem, hogy egyetlen egérrel is nevetve lefedhető a játék.

Scooter
Viszont ha az egyikre rákeresek, akkor annak a lapjáról rá lehet menni az akciós pakkra.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.12. 19:52:37
IMYke2.0.0.0
Nekem az összes (D1, D2, D2😄E) - és szintúgy.

Scooter
Nekem csak az egyik van meg, de visszadob a főoldalra.
IMYke2.0.0.0
wesker24: Azoknak, akiknek megvannak a játékok...

Tinman: Ja, értem - kényelmi opciók miatt.
Én billentyűzet + egérhez vagyok szokva.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.12. 19:47:57

wesker24
Csak hogy nem lehet rákattintani mert vissza dob a főoldalra 😄
wesker24
Engem meg a csak Single érdekel a Multi egy cseppet se ezért veszem majd meg májusban.
IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy engem bár elsősorban a Szing Lee érdekel, de azért a Mule Tee is.
Mert, kábé amióta a saját a PC-s karrieremet elkezdtem, az id-játékokkal FPS-tejet is szittyóztam a rendszerembe, és rohadtQsokat multiztam velük.

Tinman
Minek az ehhez a játékhoz? :-D Most is kényelmesen fekve gépelek ide... de ha TL-al játszottam itthon, akkor wireless bill. félre, egér magam mellé és már mehet is a grindfest.

Értsd jól:
- Thumb 1 button - 1-es helyre tett HP poti
- Thumb 2 button - SHIFT (ez tárgyak gyors átszórására/eladására jó),
- Scroll button - CTRL (ez a varázslatok törlésekor kell)
- LEFT + RIGHT click - 2-es helyre tett mana poti

Csodálatosan működött, full egérrel toltam végig. Ezért is zavart, hogy gyárilag nincs benne ilyesmi implementálva, ehhez 3rd party app kellett.

Totti5
Azt én értem ( elvileg ). De nem a DOOM-ról írtak hanem egy nem végleges állapotú kizárólag multiplayer béta állapotról. Ebben ez a jó h akinek nem tetszik ( mert neki túl Halos, meg Codos ( WTF ) ), az megspórolja a megvásárlását.

Engem nem érdekel a multija, meg sem néztem. Story miatt pre order van természetesen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Nekem egy Logitech Cordless Desktop Wave Pro van meg hozzá egy Logitech Gaming G400-as egér van simán megy vele minden játék.
Fpocok
MoRT2195
90%-os akció van steam-en a két Darksiders játékra (a kettő összesen 5 euró), szerintem megéri lecsapni rá, akinek esetleg nincs meg. 😊