Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kliens alatt nincs gáz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.14. 18:39:24
Tudod, a "hal is hülyének érzi magát, ha a famászási képessége alapján ítélik meg". Ergó ne hasonlítsd magad egy 10mp-s macskás paffvideóhoz. A te videóidnak megvan a maga humora, de ezt csak az látja, aki rászánja a megfelelő időt, míg az előzőre a 10mp-t nem nehéz rászánni az életéből senkinek.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ide a Bloodborne, és az MM7 unboxing videókkal. Á, nem. Isten ments. Még! Csak az kéne. 😞
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Részletekben kapva+vásárolva összeraktam.
Sygic-et ha megvetted, most más ingyen jár a HUD Display és a DashCam feature is. Meglepően jól használható, mind a kettő! Anno a full utcaszintű EU akciós áron kb. 7k körül volt, ez a 2 kiegészítő hozzá, ha jól rémlik 2x~10 eurót kóstált. Fair.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már pedig ennek mindig az a következménye, hogy elgurul a gyógyszer, felmennek az űrbe az árak, mert hiánycikk lesz. És hidd el ismerek "személyesen" is olyan eladókat, akik direkt erre utaznak és mindent megtesznek azért, hogy minél előbb, minél több ilyen ritkább kiadás hozzájuk kerüljön, hogy aztán brutál túlárazva eladogassák. Mennyire fair az olyan üzenet, amikor hiánycikk van valamiből és egy patkány 2x áron hirdeti, hogy több db. is van?
A Prestige Edition nehogy azt hidd, hogy nem u.e. a játék... csak ott nem a magam fajta kispénzűek a célcsoport, hanem a gazdag Souls rajongó kölkök.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.14. 09:20:31
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az, hogy 2-300 ember megnézi, az nem egy nagy érdeklődés, egy olyan világban, ahol több millió ember nézi meg, hogy egy macska, hogy ugrik mellé egy asztalról...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.14. 09:11:13
Legends of Eisenwald-ra: ha ilyen n+1 turn based cucc kell, akkor a Renowned Explorers: International Society már 500 alatt jár G2A-n. A 900huf-os vételemre refundot kaptam, szóval tegnap behúztam ilyen áron. De ha nem lennék hörcsög, és csak a meglévő érintetlen játékaimat nézném, akkor is ott lenne mondjuk az Expeditions: Conquistador. Ha jól rémlik volt bundliban szóval "mindenkinek" megvan <#buck>#buck>
Ez megint arról szól, hogy a sok suttyógyökér felvásárolta, majd brutál haszonnal tovább próbálja adni. Persze ez most nagy feladat lesz nekik, mert 300k még tőlünk nyugatabbra is durva egy CE-ért.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.14. 09:07:58
Grebbert értem :-D
DaS 3 videjóra: Köszi mindenkinek és bocsi a némi offért, legközelebb az off-ba megy <#worship>#worship>
A hype az agyamra megy, nagyjából ignorálok minden ilyesmit, szörnyű... Kezdve a műanyag trónban pózolástól... Amit utoljára láttam interjút abban nagyjából Martin és a szereplők körberöhögtek egy srácot, mert azt találta kérdezni, hogy melyik a Trónok Harca "valós" története, a könyv vagy a sorozat, melyiket ajánlja, ha az "igaz" történetet akarja megismerni, merthogy nagy rajongó lévén neki ez nem volt mindegy. Erre Martin papa nagyjából elküldte a francba, amellett, hogy kiröhögte, hogy egyik sem valós, ez egy fikció te hülyegyerek.
A játékot én egy olyan időszakra tartogatom, amikor mással nem játszok és oda tudok figyelni rá teljesen, nem így "munka után játszom egy órát miközben a háttérben megy a TV" szinten.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.04.14. 07:22:51
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.13. 19:04:36
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De ez már erősen offtopik, mindjárt jön Imi, és lesz dádá. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.04.13. 15:21:24
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(tök jó egyébként ez a lekaparós kód, erre több kiadó is rászokhatna)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.13. 15:18:21
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.13. 15:08:52
Mesélhetne kicsit róla milyen? Főleg a játékmenet érdekelne, az az hogyan haladunk előre?
Fallout tactics szerűen, sorra jönnek a pályák? Vagy véletlenszerűen mászkálhatunk a térképen (mint mondjuk a fallout 1-2ben)
Vannak mellékküldetések? Morális döntéseket kell e hozni? Illetve hogy a legfrissebb patchel mennyire "játszható" már (bug mentes)?
Csak bátran!