Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Már megy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nálam megy, de mindig újra be kell jelentkeznem web alatt.
Kliens alatt nincs gáz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
NEM MEGY A STEAM!!!!!
Nektek?

IMYke2.0.0.0
Én nem is írtam, hogy az van benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Nem embernagyságú és nem is mozog.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0

darkSectorxxx
Egy kegyetlen fasza szobor. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Te jó ég és abban mi van? Embernagyságú páncélos lovag?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Egyáltalán nem off, ez a topik címe 😊

Scooter
Szép pakk! <#eljen>
Nincs erre majd 9 percem. Nem is érdekel ez a része, mert nem azt mondom, hogy a Blizzard jó fej, nem véleltenül szorítkoztam az alábbi ténymegállapításra.Tőlem a Blizzard és a hackerek is megkaphatják a maguk "DDoS-át", csak nálam baseballütőkkel és pajszerekkel, más játékosok szívatása nélkül.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.14. 18:39:24
A Blizzard hozzáállása is a játékosokhoz. Link.
Egy warezszerver bezárása miatt elrontani a legális játékosok szórakozását eléggé gyomorforgató.
Maala
Ahhoz képest, hogy a topikot hányan látogatják, akár offline, akár online módban, szerintem a 2-300 azért elég jó szám.

Tudod, a "hal is hülyének érzi magát, ha a famászási képessége alapján ítélik meg". Ergó ne hasonlítsd magad egy 10mp-s macskás paffvideóhoz. A te videóidnak megvan a maga humora, de ezt csak az látja, aki rászánja a megfelelő időt, míg az előzőre a 10mp-t nem nehéz rászánni az életéből senkinek.

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ide a Bloodborne, és az MM7 unboxing videókkal. Á, nem. Isten ments. Még! Csak az kéne. 😞

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fpocok
Blizzard bezárta a vanilla szervert, Lizard ddosolta a Blizzardot és leállt az összes játékuk. HAHA

IMYke2.0.0.0
Én már nem tudom megvenni 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Részletekben kapva+vásárolva összeraktam.

Tinman
Kicsit szoftver off, de hátha valakinek érdekes lehet:

Sygic-et ha megvetted, most más ingyen jár a HUD Display és a DashCam feature is. Meglepően jól használható, mind a kettő! Anno a full utcaszintű EU akciós áron kb. 7k körül volt, ez a 2 kiegészítő hozzá, ha jól rémlik 2x~10 eurót kóstált. Fair.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ja ezt néztem én is, kéne és olcsóbb is, mert megvan belőle pár darab, de valamiért nagyon Humbli szaga van...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Amplitude Endless Pack -70% 98,14€ 29,11€

Tinman
A gond az, hogy idegenektől is nagy ritkán jön bírálat és az eléggé eltudja venni az ember kedvét. Nem a kritikával van a baj, hanem azzal, hogy képtelenség mindenki kedvére tenni. Lehetetlen, így inkább meg sem próbálom :-)

Tinman
Semmiféle tűz nem égett ki bennem... imádom a játékokat, a gyűjtőiket, még a 3. Dark Soulst is...egyszerűen alkalmazkodom a metához.

Tinman
A From/Bandai ott rontja el, hogy egyrészt eléggé limitált példányszámban adják ki a gyűjtői kiadásokat. De olyannyira, hogy volt olyan előrendelő ismerősöm, akinek egyszerűen nem jutott. Nekem is volt 2 helyen foglalásom, mind a 2 helyen lemondták, majd a 2. helyről felhívtak, hogy régi vásárlójuk vagyok ha még mindig szeretnék egyet, akkor egyet elintéznek nekem. Így is lett, de a srác elmondta a telefonban, hogy többet szerettek volna, több előrendelés volt jóval, de nem tudnak mindenkit kiszolgálni.

Már pedig ennek mindig az a következménye, hogy elgurul a gyógyszer, felmennek az űrbe az árak, mert hiánycikk lesz. És hidd el ismerek "személyesen" is olyan eladókat, akik direkt erre utaznak és mindent megtesznek azért, hogy minél előbb, minél több ilyen ritkább kiadás hozzájuk kerüljön, hogy aztán brutál túlárazva eladogassák. Mennyire fair az olyan üzenet, amikor hiánycikk van valamiből és egy patkány 2x áron hirdeti, hogy több db. is van?

A Prestige Edition nehogy azt hidd, hogy nem u.e. a játék... csak ott nem a magam fajta kispénzűek a célcsoport, hanem a gazdag Souls rajongó kölkök.

kigyi
Nem a 2-300 ember a lényeg hanem azok akik az ismerőseid pl. innen a fórumról vagy máshonnan akik kíváncsiak arra amit csinálsz. Idegenek le vannak ejtve magasról nem értem miért foglalkozol velük nem ebből élsz nem ezzel akarsz nagy youtubber lenni (legalábbis gondolom). Én végignéztem (ezt is) és érdekelt ahogy a folytatása is érdekel majd).

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Totti5
Kár h azokból is kihalt a topik szelleme akikben még pár éve égett a tűz. Nagyon szomorú.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mindig arról szól. Mi köze van ennek a Fromhoz? vagy bárkihez? ezek ezzel üzletelnek, szíve joguk, max köpni kell egyet rá és hagyni a francba, ignorálni őket aki ilyen cuccokat csak azért vesz hogy több pénzért továbbadja. Ezek nem gémerek s semmi közük ehhez a közösséghez. Rák, mocsár, legalja.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.14. 09:20:31

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Átfoglaltam oda, egy picit olcsóbb... kb. 1k, de az is pénz, de a lényeg, hogy gyorsabb.

zorrobomber
Tudom hogy nem kéretés, csak úgy hangzik 😊 Szerintem nyugodtan csepegtethetsz róluk képeket vagy videókat. Engem úgyis kizárólag ebben a formában érdekelnek, mert csak így nem vonzzák a port hogy nem nálam vannak 😊

Tinman
Van egy Bontatlan Bloodborne-om lassan 1 éve, egy bontatlan Heroes VII CE-m több hónapja, arról se tettem ide semmit... nem kéretés, csak szerintem nem nagy az érdeklődés irántuk ebben a digitális világban. Érthető.

Az, hogy 2-300 ember megnézi, az nem egy nagy érdeklődés, egy olyan világban, ahol több millió ember nézi meg, hogy egy macska, hogy ugrik mellé egy asztalról...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.14. 09:11:13

zorrobomber
Közmegegyezés van szerintem a tekintetben, hogy a dobozos játék mutogatás nem off, szóval ez így ilyen kéretésnek tűnik. <#worship> <#eljen> <#taps> Jöhet még, bármikor, bárkitől.

Legends of Eisenwald-ra: ha ilyen n+1 turn based cucc kell, akkor a Renowned Explorers: International Society már 500 alatt jár G2A-n. A 900huf-os vételemre refundot kaptam, szóval tegnap behúztam ilyen áron. De ha nem lennék hörcsög, és csak a meglévő érintetlen játékaimat nézném, akkor is ott lenne mondjuk az Expeditions: Conquistador. Ha jól rémlik volt bundliban szóval "mindenkinek" megvan <#buck>

Tinman
Jól van... látom DaS 3 Prestige 300.000 Ft körüli áron megy, meg persze 15-20k postaköltség. Derék. Köszi From, te f@r0k. -.-

Ez megint arról szól, hogy a sok suttyógyökér felvásárolta, majd brutál haszonnal tovább próbálja adni. Persze ez most nagy feladat lesz nekik, mert 300k még tőlünk nyugatabbra is durva egy CE-ért.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.14. 09:07:58

Tinman
Nem igazán értem, hogy ezt miért nem veszitek meg...?

Grebbert értem :-D

DaS 3 videjóra: Köszi mindenkinek és bocsi a némi offért, legközelebb az off-ba megy <#worship>

zorrobomber
Nekem kellett a belerázódáshoz vagy 2 évad, utána már én is "rajongó" lettem, amit a legutóbbi évad szépen le is rombolt... Az utolsó 2 rész kivételével tömény unalom volt.

wantonly
Az első részben szinte minden benne van, ami később várható a sorozattól és egyben az egész első évad nagyon jól sikerült, pontosan fedi a könyvet, szépen össze van rakva és a szereplők is zseniálisak. Sajnos később egyre inkább esik a színvonal, ahogy a készítők eltérnek a könyvtől, beletesznek-kihagynak részeket, persze ettől még nagyon jó továbbra is, de a nagyon erős kezdéstől elmarad és ezt a könyvek alapján is mondom, mert mind kiolvastam.

A hype az agyamra megy, nagyjából ignorálok minden ilyesmit, szörnyű... Kezdve a műanyag trónban pózolástól... Amit utoljára láttam interjút abban nagyjából Martin és a szereplők körberöhögtek egy srácot, mert azt találta kérdezni, hogy melyik a Trónok Harca "valós" története, a könyv vagy a sorozat, melyiket ajánlja, ha az "igaz" történetet akarja megismerni, merthogy nagy rajongó lévén neki ez nem volt mindegy. Erre Martin papa nagyjából elküldte a francba, amellett, hogy kiröhögte, hogy egyik sem valós, ez egy fikció te hülyegyerek.

A játékot én egy olyan időszakra tartogatom, amikor mással nem játszok és oda tudok figyelni rá teljesen, nem így "munka után játszom egy órát miközben a háttérben megy a TV" szinten.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.04.14. 07:22:51
ÉS még aggódtál, hogy nem érdekel senkit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is úgy álltam neki, hogy na jól van lássuk mi ez a nagy hype...Kell neki egy pár rész mire rácuppan az ember...Azt javasolnám kezdd el nézni és a 6. rész után térjünk erre vissza, hogy mennyire cuppantál rá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hidd el, hogy tele van meglepetésekkel a sorozat. A tálalása meg egyenesen zseniális, ennyi szimpatikus szereplővel ritkán találkozik az ember. Tényleg vétek kihagyni. Engem pont egyébként egy olyan kolléganőm vett rá, hogy kezdjem el nézni, akiről nem is feltételeztem, hogy ilyesmit néz. Ami egyébként igaz is, de a GoT-ot fanatikus rajongóként követi nyomon. Nem bántam meg hogy rá hallgattam. Kb. 1 hónap alatt végignéztem mind az 5 évadot és tűkön ülve várom a 6. bevezető részét április 24-én.

kigyi
Hazaértem már nézem is 😊 Köszi 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.13. 19:04:36

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az élményt 😊

benőmenő
Hű, végre valami content!
Tgamet-en várható valami firss? Legalább az AC-król?
IMYke2.0.0.0
Oké, eltűntem most fél órára 😊

IMYke2.0.0.0
Jujj, miket tudnék cifrázni velük kapcsolatban, de visszafogom magam.

Atisz
Nem nyelvi eredetű a problémám, hanem elvi 😊

Maala
Én úgy emlékszem, hogy magyarul és angolul is leadja az HBO.

De ez már erősen offtopik, mindjárt jön Imi, és lesz dádá. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.04.13. 15:21:24

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
A brit amazonról rendelted?

(tök jó egyébként ez a lekaparós kód, erre több kiadó is rászokhatna)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.13. 15:18:21

Atisz
Én nézném, de az HBO (legalábbis a magyar) elriaszt. Annak a gondolata, hogy sorozatokat töltsek le (még akkor is ha ez nem egy szimpla sorozat, mivel ugye nem fogyasztói igények alapján dobják össze és ez már önmagában baromi nagy +) pedig távol áll tőlem.

Atisz
Hmm. A "nem kézen fogva húz" és a "funkcionális" nem ugyanazt jelentik. A Silent Hill-ek esetében sem egyértelmű a sztori (legalábbis egyes részeknél), de azért nem mondanám, hogy felszínes. Hadd ne kérdezzem meg, hogy miről szól a Dark Souls, mert mindketten tudjuk, hogy nem ezért játsszák azok, akik szeretik 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.13. 15:08:52

Maala
Pedig nekem úgy tűnt le, hogy szereted a női idomok képi ábrázolását a képernyőkön, és ezt itt is megtalálod. Ez a jó GoT-ban, mindenkinek tartogat valamit. 😊

Van akinek megvan a Fallen A2P Protocol?
Mesélhetne kicsit róla milyen? Főleg a játékmenet érdekelne, az az hogyan haladunk előre?
Fallout tactics szerűen, sorra jönnek a pályák? Vagy véletlenszerűen mászkálhatunk a térképen (mint mondjuk a fallout 1-2ben)
Vannak mellékküldetések? Morális döntéseket kell e hozni? Illetve hogy a legfrissebb patchel mennyire "játszható" már (bug mentes)?

Csak bátran!

wesker24
<#wow1><#worship>