Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ja, hogy neked nem Fussa Billre?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na de bill nélkül? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"+ egérrel teljesen és totálisan vezérelhető... de sajnos csak 3rd party appal :-/"

Ezzel nem tudok mit kezdeni - Gigabyte "dobdutánam" M6880 egerem van, de mint az álom, úgy megy a játék vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Lepergett a hard Torchlight cred... dehogy pergett le, há' ennek még az sincs :-/

+ cuki grafika, de annyira, hogy ez simán 10 év múlva is kellemes lesz és most is az, meg amikor megjelent a játék akkor is az volt. Telitalálat.
+ kiválóan optimalizált... olyan gépen elfut, amin még a pasziánsz is szaggat
+ egész korrekt skilltree
+ a pet az mindenféle szempontból ügyes húzás, nem lehet belekötni... hacsak abba nem, hogy hardon mást sem hallasz: "Your pet has fled." Tehettem én rá bármit... a későbbi szinten kvázi one-hitelik, pedig erős self healing varázslatot is kapott szegény. Mindegy, teherhordó szamárnak jó volt.
+ korrekt helyszínek... semmi eget rengető, de korrekt dungeonok. Éppen mikor megunnád jön egy más jellegű.
+ egérrel teljesen és totálisan jól vezérelhető... de sajnos csak 3rd party appal :-/
+ már indulóban is nagyon baráti árazás, később pedig csak az nem szerezte be, aki nem akarta

- nagyon gyenge és kidolgozatlan történet
- a "város" értékelhetetlen, ahogy...
- ...ahogy az NPC-k is. Semmit nem tudunk meg róluk, szó szerint csak egy odatett automata, ami dobálja a questet, vagy átveszi tőled a lootot. Egysoros senkik.
- kevés a 3 választható kaszt, igaz egyikből a másikat kis kézimunkával hamar át lehet formálni
- tulajdonképpen nem igazán van vége. Persze van final boss, mint a Dio-ban, utána jönnek az Endless dungeonok, amiket pénzért szívesen tolnék.
- ez a játék nem igazán szórakoztató... eleinte még csak-csak, aztán belefáradsz hamar
- ordít valamiféle puzzle megoldásokért, gyak. egy sincs benne
- egy ARPG akkor jó, ha "easy to learn, hard to master" Azok az igazán jó ARPG-k, melyekben van némi mélység és komplexitás, hiszen maga az ARPG műfaj azt szokta jelenteni, hogy mész és csapkodsz/varázsolsz/lősz, ezt mindenképpen ki kell egészíteni többlettel. Vagy egyedi helyszínekkel, harci vagy egyéb puzzle feladványokkal, kihívással, ötletekkel, egyediséggel, stb.
- a játékban alig van kihívás... hardon. A final bosst, úgy vertem le, hogy 1x sem haltam. Lehet very nagyon beszabehu hardon kellett volna kezdenem :-/
- iszonyat mennyiségű loot és persze random generált szemét, zömmel olyan statokkal, hogy nem tudod sírj vagy nevess-e, főleg amikor a saját karidnak alig dobál valamit, amit dob az hulladék.
- nekem személy szerint kifejezetten rosszul esik, hogy egészen addig míg most bele nem ástam magam és le nem toltam, szentül abban a hitben éltem, hogy a TL egy kiváló játék, egy olyan h&s melyet kihagyni bűn. Igen, elkövettem azt a hibát, hogy bedőltem a 8-as... a fenéket, szinte csak 9-es értékeléseket látni netszerte. Ez megint ilyen belehazudok valamit az éterbe, mert csak. Közben meg ott a KÉT évvel korábban megjelent ász a Titan Quest... arra akkor mennyit tetszik adni csókolom? Hmmm?

Sajnos a Torchlight hamar egy olyan munkává válik, melyért aztán nem fizet senki. Egy igazi végtelen grindfeszt.

5/10.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.12. 19:32:27

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maala
Ma már másodszor derül ki, hogy megtréfál az internet, először az eheti étlapot nem találtam a kedvenc kajáldámban, most meg ez...

Hihetetlen. 😞 Így már tökéletes mindenn, köszi. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Moby
A multié. Sokan a single/coop része miatt veszik csak meg.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Emberek: "PRE-RELEASE REVIEW"

wesker24
Jah ez kizárólag csak a Doom Beta-ra szól a teljes játék májusban jön majd.
Totti5
Ez kizárólag csak a multi bétája.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy mennyire "divatból", de a DOOM alá írt vélemények meglehetősen negatívak a játékkal szemben - holott, a pozitív/negatív arány jónak mondható (44/18), a negatívak között, a jól érvelők ijesztőek.

IMYke2.0.0.0
Lassan bevésem a bannerbe az aranyköpésemet (ami nem spanyolviasz): Egyszer minden játék olcsóbb lesz Hogy aztán bundliban végezze - legalább egyszer.

Scooter
Kezd alakulni ez a Shadow of Mordor Game of the Year Edition. Bár innen nem nagyon merem megvenni. Aztán ha a másik oldalát nézzük, lesz ez még olcsóbb! <#banplz>
IMYke2.0.0.0
Hopp, és tényleg van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hajaj, Dark Souls. Én is úgy voltam vele, hogy nem fogom direkt idegesíteni magam, aztán egyszer nagyon unatkoztam és elkezdtem a 2t. Aztán kb 17szer akartam törölni de végigszenvedtem és imádtam. Jött az első rész. Megvolt az is, az idegösszeomlás összes tünetével együtt, most meg tűkön ülve vártam a harmadikat. Szóval furcsa ez. 😊 Mellette meg azt keresem honnan tudnék leakasztani olcsón egy használt PS 3-at, hogy kipróbáljam a Demon's Souls-t végre.

Why so serious?

Fpocok
Szokni kell a gombkiosztást, DE MŰKŐDIK A DARK SOULS3al a SC. Az Y és a start egy kicsit közel van egymáshoz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Hát köszi, ha nézted őket, de esküszöm nektek van lejátszási lista, tudom, mert 4 millió éve én csináltam :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
46 VIDEÓ Demon's Souls walkthrough
72 VIDEÓ Dark Souls 2 walkthrough
103 VIDEÓ Dark Souls walkthrough
28 VIDEÓ Asura's Wrath walkthrough

IMYke2.0.0.0
Én is online néztem annak idején, végül letöltöttem úgy 20-30 darabot, és úgy néztem végig őket.
https://www.4kdownload.com/

Valakiből az ilyesmi azt hozza ki, hogy már csak azért is megcsinálja és ez bizony nem kicsi elégedettséggel töltheti el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maala
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy fizetek érte, ha megcsinálja... 😄 Heverőről, rádiós bill+egér 2in1 cuccal néztem, és néha elnyomódott, akkor aztán ment a káromkodás 1000-el... Pedig csak néztem a végigjátszást. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Attól még valami nem lesz sztori nélküli, hogy nem kézenfogva húz maga után egy mérföldekről jól látható kulmináció felé.

IMYke2.0.0.0
Én is írtam neki, hogy kéne az a playlist - még az elsőnél. 😊

wantonly
Nem egyszer leakciózták már 3-5€ környékére Amazon, Steam és társai.
Maala
Várjuk a walkthrought (kb egész vasárnap a DaS walkthroughodat néztem, mert múlt héten Imi belinkelte) majd kb. fél év múlva, ha már NG3+-nál jársz. 😛

Viszont könyörgöm, hadd pakoljuk be a videóidat egy lejátszási listába, mert 1000 év visszakeresni, hogy hol tartottam, ha egyszer crashel a böngésző. 😄

Atisz
Az hogy ez nem jó, vagy hogy ez a legsötétebb? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A DS3-hoz pont jó a GTX 750 Ti 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.12. 16:02:58

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
>Ettől függetlenül lehet, hogy ez a 3. rész jó (már csak azért is, mert a screenie-ken elég sok szép, hangulatos helyszínt látni, a korábbi részek sötét, nyomasztó látványvilágával ellentétben)

Ennek a mondatnak pontosan a fordítottja igaz 😊

Fpocok
Ott nem csak permadeath van, hanem fejleszteni kell. Mindig egy kicsit leszel erosebb.

Atisz
CD Galaxisban egy ideig 1690 Ft volt... akkor sem kellett és ingyen sem.

Ajánlom, hogy nézz meg néhány let's play videót róla, hogy tetszik-e neked. Sokan magasztalják az egekig, de nem ritka az 1-2 óra múva történő permanens abbahagyás (nem, nem a nehézség miatt). Az óriási olykor baromi idétlen szörnyek és a sztorinélküliség volt ami engem véglegesen elriasztott.

Ettől függetlenül lehet, hogy ez a 3. rész jó (már csak azért is, mert a screenie-ken elég sok szép, hangulatos helyszínt látni, a korábbi részek sötét, nyomasztó látványvilágával ellentétben), ráadásul pont az éppen hogy funkcionális sztori miatt nem vesztesz sokat, ha kihagyod az 1. és a 2. részt (szerintem).

wesker24
Egyáltalán van olyan ? xD Ez várható volt ! <#banplz>
grebber
Dark Souls III - problémák vannak a PC-s változattal....... Tegye fel a kezét aki meglepődött<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Na itt a legnagyobb gond én egy cseppet sem vagyok nyugodt ember <#hehe> szóval nálam a Dark Souls 1 már alapból kiesik 😄.
MarkBlade
Persze.. észre vettem és javítottam is 😄 kicsit benéztem..
dartonite
4k korul vettem a digi kodot par hete, szoval a 2.5-es steam verzio szerintem teljesen vallalhato.Arra viszont figyelmeztetnelek hogy csak akkor kezdj bele ha nyugodt ember Vagy 😊
Amugy minden fillert meger, a legjobb ilyen tipusu jatek.
Moby
Én tudom miről beszélsz, de szerintem ez félrement 😄

zorrobomber
DZ?

Az ilyen insider szöveg mér nem topikjába megy?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.12. 15:19:42

kigyi
Én bírnám a kihívást és, ha fizetnének érte jó pénzt akkor még az idő is meg lenne rá 😄 Így, ha idő is van rá akkor nem kell idegeskedni azon, hogy nincs időm játszani tehát egy fokkal már nyugodtabban állok neki 😄 Fel tudom magam rántani én is, de nem hinném, hogy ez gond lenne.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wesker24
Az a baj az ilyen játékokkal hogy túl hamar elvesztem a türelmem és ami nem megy azt minek eröltessem ? mert elöbb utóbb annak nagyon rossz vége lesz ahogy ismerem magam, megpróbálom kb 10x-szer vagy 20 x-szor de azt kész ennyi volt, ahhoz se kedvem se idom nincs hogy órákat szenvedjek vele hogy végre letudjak győzni egy istenverte Bosst.
wesker24
Az egészségem többet ér mint bármennyi pénz, mert mit kezdenék annyi pénzzel ha a kórházban kötnék ki ideg összeroppanás miatt , lehet hogy végig vinném de a végére teljesen ideg roncs lennék aki hosszú hónapokra kezelésre szorulna annyit nem ér az egész.
kigyi
Azért tudnának annyit fizetni, hogy végigjátsszam 😄 Én nem határolódok el ilyenektől 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Inkább kérdezek :-)

Totti5
Szomorú vég lenne ha a topik eredeti témáját tekintve ezt meg kell egyátalán kérdezni. Totálisan, szomorú mód eldigitalizálódott mindenki, berántott a nagy fekete lyuk.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.12. 14:25:42

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
A Rogue Legacy-t máig nem értem mitől jó, valahogy mindig lepattantam róla... az első kanyarban jött mindig egy lehetetlen(nek tűnő?) szituáció, meghaltam annyit mondtam hogy wtf és alt+f4. Nézek már majd valami valkszrút, mert lehet csak én vagyok debil hozzá. Gungeon -ről olvastam hogy nagyon bullet hell jellegű (ami nem annyira gyere be, bár ez a faktor a nuclear throne-nál is kicsit bejátszik), a hammerwatch-ot meg akkor majd jól megdemózom... Thx!

Akkor jó, az nem olyan trógerkártya, mint az enyém 😊
Fpocok
Rogue legacy, runers, roguelike ahooter is jo, most ezek jutnak eszembe hirtelen

Fpocok
Spelunky, isaac, necrodancer nagyon jó, hammerwatch es gungeon skippeld

Troger911
GTX 970
Milyen VGA-d van? Mia technikailag kitűzött cél? Nálam GTX 750 Ti-vel csak nagy kompromisszumokkal teljesít jól, az említett DSFixsszel is (mondjuk azt nagy ráhagyással: 1080p-ben 30 fps célozható stabilan, 720p-ben a 60). A Dragon's Dogma után ez nekem csalódás, mert az már a gyári állapotában szépen suhant. Ha a fentebbinél erősebb a vasad, akkor viszont emiatt nem kell aggódni, egy GTX 960 szintjétől már tuti nem.
Troger911
Köszi. A Prepare To Die Edition már tiszta volt a videódból. Most nézem, hogy dobozosban 2,5k itthon, elvileg steames a doboz alapján. Online olcsón még nem találtam.
Tinman
Dark Souls 1 önmagában csak az alapjátékot jelenti, de PC-n kaptuk a Prepare To Die Edition-t mely nagylelkűen tartalmazta a konzolosoknak amúgy fizetős Artorias of the Abyss kiegészítőt. Egy modern gépen még modok nélkül is a legjobb, legszebb verzió a DaS 1, a konzolosok a nyomába se loholnak... tudom, mert mind a 2 konzolon kimaxoltam, meg PC-n is.

Erre jön rá a Durante-féle mod, aki volt olyan angyal és olyan modot alkotott meg a DaS-hoz mellyet a csicska From-nak kellett volna. Az egész DaS sokkal, de sokkal szebb általa.