Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel nem tudok mit kezdeni - Gigabyte "dobdutánam" M6880 egerem van, de mint az álom, úgy megy a játék vele.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
+ cuki grafika, de annyira, hogy ez simán 10 év múlva is kellemes lesz és most is az, meg amikor megjelent a játék akkor is az volt. Telitalálat.
+ kiválóan optimalizált... olyan gépen elfut, amin még a pasziánsz is szaggat
+ egész korrekt skilltree
+ a pet az mindenféle szempontból ügyes húzás, nem lehet belekötni... hacsak abba nem, hogy hardon mást sem hallasz: "Your pet has fled." Tehettem én rá bármit... a későbbi szinten kvázi one-hitelik, pedig erős self healing varázslatot is kapott szegény. Mindegy, teherhordó szamárnak jó volt.
+ korrekt helyszínek... semmi eget rengető, de korrekt dungeonok. Éppen mikor megunnád jön egy más jellegű.
+ egérrel teljesen és totálisan jól vezérelhető... de sajnos csak 3rd party appal :-/
+ már indulóban is nagyon baráti árazás, később pedig csak az nem szerezte be, aki nem akarta
- nagyon gyenge és kidolgozatlan történet
- a "város" értékelhetetlen, ahogy...
- ...ahogy az NPC-k is. Semmit nem tudunk meg róluk, szó szerint csak egy odatett automata, ami dobálja a questet, vagy átveszi tőled a lootot. Egysoros senkik.
- kevés a 3 választható kaszt, igaz egyikből a másikat kis kézimunkával hamar át lehet formálni
- tulajdonképpen nem igazán van vége. Persze van final boss, mint a Dio-ban, utána jönnek az Endless dungeonok, amiket pénzért szívesen tolnék.
- ez a játék nem igazán szórakoztató... eleinte még csak-csak, aztán belefáradsz hamar
- ordít valamiféle puzzle megoldásokért, gyak. egy sincs benne
- egy ARPG akkor jó, ha "easy to learn, hard to master" Azok az igazán jó ARPG-k, melyekben van némi mélység és komplexitás, hiszen maga az ARPG műfaj azt szokta jelenteni, hogy mész és csapkodsz/varázsolsz/lősz, ezt mindenképpen ki kell egészíteni többlettel. Vagy egyedi helyszínekkel, harci vagy egyéb puzzle feladványokkal, kihívással, ötletekkel, egyediséggel, stb.
- a játékban alig van kihívás... hardon. A final bosst, úgy vertem le, hogy 1x sem haltam. Lehet very nagyon beszabehu hardon kellett volna kezdenem :-/
- iszonyat mennyiségű loot és persze random generált szemét, zömmel olyan statokkal, hogy nem tudod sírj vagy nevess-e, főleg amikor a saját karidnak alig dobál valamit, amit dob az hulladék.
- nekem személy szerint kifejezetten rosszul esik, hogy egészen addig míg most bele nem ástam magam és le nem toltam, szentül abban a hitben éltem, hogy a TL egy kiváló játék, egy olyan h&s melyet kihagyni bűn. Igen, elkövettem azt a hibát, hogy bedőltem a 8-as... a fenéket, szinte csak 9-es értékeléseket látni netszerte. Ez megint ilyen belehazudok valamit az éterbe, mert csak. Közben meg ott a KÉT évvel korábban megjelent ász a Titan Quest... arra akkor mennyit tetszik adni csókolom? Hmmm?
Sajnos a Torchlight hamar egy olyan munkává válik, melyért aztán nem fizet senki. Egy igazi végtelen grindfeszt.
5/10.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.12. 19:32:27
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hihetetlen. 😞 Így már tökéletes mindenn, köszi. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
72 VIDEÓ Dark Souls 2 walkthrough
103 VIDEÓ Dark Souls walkthrough
28 VIDEÓ Asura's Wrath walkthrough
https://www.4kdownload.com/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Viszont könyörgöm, hadd pakoljuk be a videóidat egy lejátszási listába, mert 1000 év visszakeresni, hogy hol tartottam, ha egyszer crashel a böngésző. 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ennek a mondatnak pontosan a fordítottja igaz 😊
Adversus solem ne loquitor
Ajánlom, hogy nézz meg néhány let's play videót róla, hogy tetszik-e neked. Sokan magasztalják az egekig, de nem ritka az 1-2 óra múva történő permanens abbahagyás (nem, nem a nehézség miatt). Az óriási olykor baromi idétlen szörnyek és a sztorinélküliség volt ami engem véglegesen elriasztott.
Ettől függetlenül lehet, hogy ez a 3. rész jó (már csak azért is, mert a screenie-ken elég sok szép, hangulatos helyszínt látni, a korábbi részek sötét, nyomasztó látványvilágával ellentétben), ráadásul pont az éppen hogy funkcionális sztori miatt nem vesztesz sokat, ha kihagyod az 1. és a 2. részt (szerintem).
Next PC upgrade: 2022
Amugy minden fillert meger, a legjobb ilyen tipusu jatek.
Az ilyen insider szöveg mér nem topikjába megy?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.12. 15:19:42
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.12. 14:25:42
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Erre jön rá a Durante-féle mod, aki volt olyan angyal és olyan modot alkotott meg a DaS-hoz mellyet a csicska From-nak kellett volna. Az egész DaS sokkal, de sokkal szebb általa.