Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengetegen várták is!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
😄
Nyomod ezerrel mi? 😄
A DX:HR szerintem annyira nem nehéz (bár az IW még könnyebb volt), de ha az ember ritkán ment (vagy az autosave-re hagyatkozik), akkor lopakodva és harcolva is oda kell tennie magát Give Me Deus Exen. Mindkét módon végigjátszottam a simát (tehát nem a DC-t), nagyjából szobánként. Meg a Missing Linket augmentációk, fegyverek, ölés és lebukás nélkül, úgy a móka (persze úgy van kitalálva, hogy úgy is végig lehessen, az alap nem annyira). A Doctorate achievement maradt ki nekem összesen, mert az első pályán otthagytam mindkétszer az egyetlen olvasnivalót.
A Castlevaniát látatlanban sem merném legnehezebb szinten bevállalni, a Remember Me viszont babazsúr volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.15. 17:20:53
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ha lement a DaS 2, a South Park, a Serious Sam 2, és a Doom lehet újabb próbát teszek vele immár DS4-gyel felvértezve, ne maradjon már a megkezdett kategóriában steamen. <#fogmosas>#fogmosas>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tomb Raider (2)- és FPS-puzie-ként kezdtem a PC-s karrieremet.
Quake-ekkel keltem és feküdtem, mikor beleízleltem a LAN-ba, és később a multiba, saját géppel, egyetem idején.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkoriban rohadtul sok időm volt.
Csak a Quake 1-2-3 multiban - saccperkábé - van vagy 8-9 évem, és sok-sok-sok ezer órám. UT-k, más FPS-ek ezt már sosem fogják megközelíteni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.15. 13:55:23
Next PC upgrade: 2022
Mutathatok játékokat, amiket kimaxoltam illetve/és ebből kifolyólag minden nehézségen végigjátszottam.
Csak pár, és amiről tudom, hogy (baromi) nehéz tud lenni a szint emelésével:
* Alan Wake
* Alan Wake: American Nightmare
* Alien Rage: Unlimited (ehhez külön megvettem a másik fiókra is, óccón, hogy a multi öcsi is meglegyen - mert az gyakorlatilag halott)
* Hard Reset: Extended Edition
* Castlevania: Lords of Shadows - Ultimate Edition (ezen még rajta vagyok - viszont, úgy tűnik, hogy a Trial-okba beletörik a bicskám, akad pár, ami rohadtul nehéz) - a kép az 1. DLC-ből származik, de a teljes kampányt a felső részen látható nehézséggel játszottam végig, és a Trialokat is így csinálom:

* Deus Ex: Human Revolution - itt már csak 7 öcsike van hátra - ezek:
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)
Foxiest of the Hounds
Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.
Doctorate
Read all 29 unique XP books within a single playthrough.
Talion A.D.
Descend into the bowels of an urban jungle and confront a warrior-priest.
+3 hidden achievements remaining
Details for each achievement will be revealed once unlocked
* Fallout: New Vegas - Ultimate Edition - eleve Hardcore-on indultam vele
* Gauntlet - ez még folyamatban, de:

* The Incredible Adventures of Van Helsing (1) - Heroic Hardcore karakterrel végigjátszottam. Az első 2 végigjátszásom volt a betanulás, gyors is volt mindkettő. A többi már utána lazábban ment.
* Remember Me - bár, ez a játék nagyon tanulható. Ráadásul, én anno már offline végigjátszottam, így a STEAM-es verzió könnyebb volt.
* Resident Evil 6 - ez a játék is nagyon tanulható - Professional szinten is végigjátszottam.
* Tomb Raider 2013 - Hardon is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(mindenki a 2. részt dicséri, míg az 1. részről szemérmesen hallgatnak és ha jól sejtem ez sem az a játék, ami a sztori miatt köt le...)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
+ küllem... szinte egy más játék, no nem mintha zavart volna az 1. rész grafikája, de jóval elnagyoltabb volt és az animációs fázisok is kissé szegényesre sikeredtek
+ hangulat... szinte az elejétől Diablo feeling van, de valahogy másképp és ez jó
+ GUI
+ kasztok, karik
+ pályatervezés
+ hát már az elején nem érzem, hogy lineáris lenne, most úgy 3 felé mehetnék éppen
+ meglepi megoldások
+ harci és egyéb puzzle témák
+ korrekt muzsika
+ értékelhetőbb pet, többféle is akad belőlük
+ sok újdonság, logikusabb, hihetőbb megoldások
- NPC-k még mindig kicsit kevéskék, de már jobb a színvonal
- nehéz abbahagyni
- rohattak'!
Eddig ez így simán 8/10.
Én már első részben sem használtam. Talán az első végigjátszásnál, de a maradék 3-4-nél már nem 😄
Itt tuti kinyomom, mert az a piros köd eléggé irritáló.
- Darksiders II Deathnitive Edition az All In One Pack ugyanis az összes eddigi kiadott story DLC benne van ami az eredetiben is benne volt.
- Egy kisebb grafikai ráncfelvarrást kapott sokkal jobb néz ki mint az eredeti volt, több grafikai opció beállitás is van.
- Újabb nehézségi fokot adtak hozzá,
Amik vannak benne kissebb nagyobb hibák az csak kozmetikai hiba amit az Optionsban ki lehet kapcsolni vagy simán lehet korrigálni, semmi olyan durva bugról nem tudok eddig ami befolyásolta volna a gameplay-t.
Meg a Darksiders II fényévekkel jobb mint a Darksiders I az első rész kicsit elment az akció irányába na itt változtattak rajta kapott egy kissebb RPG beütést, kevesebb akció több logikai feladvány, Gigantikus Boss harcok (SOTC), egy fajta akció kaland játék némi RPG beütéssel, az egyik legjobb játék nem hiába maxoltam az achikat, 100 %-ra, Év játéka is volt 2012-ben akció kaland játék kategóriában.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy látom, hogy gondoltak az agyilag sérültekre is. gg
Parasite Eve 2, best game EVER!