Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Akit érdekel 4 év szünet után újra feltöltöttem egy videót Youtube-ra, egy rég elfeledett játékról van szó (Cryostasis) már steamen se kapható már 2013 óta, most csak egy kis részt raktam fel belőle, de ha van rá igény akkor feltöltöm a többi részeket is, már ha lesz egyáltalán aki megnézi és érdekli majd, de csak 15 perces részekbe tudom majd felrakni mert elég szar a feltöltésem és igy is 2-3 órába telik mire feltölti.
darkSectorxxx
<#eljen>

Rengetegen várták is!

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
mooo
darkSectorxxx
Ez a mondat magyarázatra szorul! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
De jó, hogy mondod a kastélyvániát! Na az pl. normalon simán hard, hardon meg very hard!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor neked a DaS 1 és DaS 2 való. Ott próbáld meg very easy-n tolni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kifejezetten a Torchlightra gondoltam, term. nem degradálni akartam vele, elnézést, ha annak tűnt.

Tinman
Jól hangzik! Ennek tükrében tényleg fedje jótékony homály szegény TL 1-et :-(

Tinman
Most értem haza futkosásból, szóval még nem... DaS 3 is lecsorgott, de béta szegény, így skip egyelőre. Majd 1-1.5 hónap múlva beszállok.

Tinman
Sajnos a túl könnyű fokozat gyakran semmiféle kihívást nem nyújt, anélkül meg tényleg az van amit írtál: klikk-klikk-mob halál. Abs. komoly probléma amúgy ez a kérdés, mert kb. soha nem tudhatod mire számíts! Van amikor az easy a normál, a normál meg a hard és csak szívsz normalon is, van amikor meg hardon is pusztulgurul minden lásd Torchlight 1. Viszont az baromira nem jó, ha a hard pusztán kimerül abban, hogy dettó u.a. az ellenfelek vannak csak több ütés kell beléjük... az időhúzás.

darkSectorxxx
Hát az is lehet akár. 😄
😄

Nyomod ezerrel mi? 😄

Tinman
Hanem negatívum? :-)

Tinman
<#vigyor3>

Az Alan Wake-et csak hardon játszottam végig, úgyis szerzett kellemetlen pillanatokat, a nightmare biztos kemény lehet. A Hard Resetből mára demó is szívatott, szóval arról is el tudom ezt képzelni 😊

A DX:HR szerintem annyira nem nehéz (bár az IW még könnyebb volt), de ha az ember ritkán ment (vagy az autosave-re hagyatkozik), akkor lopakodva és harcolva is oda kell tennie magát Give Me Deus Exen. Mindkét módon végigjátszottam a simát (tehát nem a DC-t), nagyjából szobánként. Meg a Missing Linket augmentációk, fegyverek, ölés és lebukás nélkül, úgy a móka (persze úgy van kitalálva, hogy úgy is végig lehessen, az alap nem annyira). A Doctorate achievement maradt ki nekem összesen, mert az első pályán otthagytam mindkétszer az egyetlen olvasnivalót.

A Castlevaniát látatlanban sem merném legnehezebb szinten bevállalni, a Remember Me viszont babazsúr volt.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.15. 17:20:53
Oculus-szal horror cuccot. Ott halnék meg. 😄
kigyi
Többször jön és nehezebb előle elrejtőzni 😄 Aki még tart is tőle, mert mondjuk elkapja a játék hangulata az be tud azért parázni nehezebb fokozaton 😄 Mondjuk oculus-al elég volt normal-on 😄 Meghűlt bennem a vér amikor szembetaláltam vele magam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

benőmenő
A Kastélyvániát én is az először elérhető legnehezebben vittem. Azért voltak durva harcok, amikhez képest a Souls bossok 80%-a elalvós mesedélután. Viszont a dlc-s főboss az minden szinten kikészített, mert az r2-n (lehet l2, a fene emlékszik már) vagy három funkciót raktak és ezeket kéne közvetlen egymás után pontosan használni. Itt betelt a cérna és elszakadt a pohár, főleg a DS3 kiváló ravaszaival. A trialok közt is vannak elég vadak.
Ha lement a DaS 2, a South Park, a Serious Sam 2, és a Doom lehet újabb próbát teszek vele immár DS4-gyel felvértezve, ne maradjon már a megkezdett kategóriában steamen. <#fogmosas>
Abban a nehézségi szint miből áll? Okosabb az Alien? Instakillebb nem lehet. 😄 Egyszer vittem végig, nem tudom már milyen nehézségen. Szal nincs összehasonlítási alapom.
IMYke2.0.0.0
Meg is van a Complete - nagyon tervben van a játék, viszont, tartok tőle, kevés leszek az Alien ellen 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Az Alien Isolation-nel még kiegészíthetnéd az amúgy valóban impresszív listád.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Meg én.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
A Very-Easy-Casual-Noob az én vagyok hahó <#integet2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm 😊
Tomb Raider (2)- és FPS-puzie-ként kezdtem a PC-s karrieremet.
Quake-ekkel keltem és feküdtem, mikor beleízleltem a LAN-ba, és később a multiba, saját géppel, egyetem idején.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudod, amikor mást se csináltam szinte mint fordítottam, multiztam, és vizsgaidőszakokban tanultam - ezt kicsit megbolondítottam a magánéletemmel, és egy kis önkénteskedéssel, meg pénzkereséssel.
Akkoriban rohadtul sok időm volt.

Csak a Quake 1-2-3 multiban - saccperkábé - van vagy 8-9 évem, és sok-sok-sok ezer órám. UT-k, más FPS-ek ezt már sosem fogják megközelíteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Alien Rage: Unlimited miatt fullos elismerésem. Még normálon se tudtam soha túljutni egy bosson és ott is hagytam. Hard resetet már meg sem említem az sokkal nehezebb...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.15. 13:55:23

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ez azért degradálóra sikerült ám.
Mutathatok játékokat, amiket kimaxoltam illetve/és ebből kifolyólag minden nehézségen végigjátszottam.
Csak pár, és amiről tudom, hogy (baromi) nehéz tud lenni a szint emelésével:

* Alan Wake
* Alan Wake: American Nightmare
* Alien Rage: Unlimited (ehhez külön megvettem a másik fiókra is, óccón, hogy a multi öcsi is meglegyen - mert az gyakorlatilag halott)
* Hard Reset: Extended Edition
* Castlevania: Lords of Shadows - Ultimate Edition (ezen még rajta vagyok - viszont, úgy tűnik, hogy a Trial-okba beletörik a bicskám, akad pár, ami rohadtul nehéz) - a kép az 1. DLC-ből származik, de a teljes kampányt a felső részen látható nehézséggel játszottam végig, és a Trialokat is így csinálom:

* Deus Ex: Human Revolution - itt már csak 7 öcsike van hátra - ezek:
Pacifist
Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)

Foxiest of the Hounds
Complete Deus Ex: Human Revolution without setting off any alarms.

Doctorate
Read all 29 unique XP books within a single playthrough.

Talion A.D.
Descend into the bowels of an urban jungle and confront a warrior-priest.

+3 hidden achievements remaining
Details for each achievement will be revealed once unlocked

* Fallout: New Vegas - Ultimate Edition - eleve Hardcore-on indultam vele
* Gauntlet - ez még folyamatban, de:

* The Incredible Adventures of Van Helsing (1) - Heroic Hardcore karakterrel végigjátszottam. Az első 2 végigjátszásom volt a betanulás, gyors is volt mindkettő. A többi már utána lazábban ment.
* Remember Me - bár, ez a játék nagyon tanulható. Ráadásul, én anno már offline végigjátszottam, így a STEAM-es verzió könnyebb volt.
* Resident Evil 6 - ez a játék is nagyon tanulható - Professional szinten is végigjátszottam.
* Tomb Raider 2013 - Hardon is.

wesker24
Ami a Torchlight II-öt illeti a Chapter 1-ben még igen csak kevesen vannak, de majd ha eljutsz a fövárosba késöbb asszem Chapter 2 na akkor annyi NPC lesz hogy azt sem tudod majd kivel kezd a beszélgetést, és persze adnak is Questet nem is egy hanem több, volt olyan hogy felvettem 3 NPC Questet, na meg ott volt a Story Quest, de még kalandozás közben is találkozol NPC-vel aki szinten ad Questet 😄.
zorrobomber
Ha jól szórakozom (nem tudom ennél jobban megfogalmazni, esetleg mondhatom még hogy ha érzem a csít, ha elkap a flow, stb.) akkor nincs bajom se az easy, se a hard játékmenettel.. Általában normal-on kezdek neki mindennek. Nem állítom hogy nem tett volna jót ha hard-on kezdek neki, elhiszem ha ezt mondod. <#nemtudom>

darkSectorxxx
Ez nem pozitívum 😉

Dzsini
Azt nem írta, hogy kinek a halála 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Te is Imi bácsiként félsz az easy-nél nehezebb fokozattól? :-D

genndy
Az nem a sztori. Az a játékmenet <#bee1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
ja meg annyi hogy klikk-klikk halál

Tinman

zorrobomber
Nekem annyi van meg az egész sztoriból, hogy: ember.

Tinman
Már most több sztori téma volt benne 3 óra alatt, mint az 1. részben 30 alatt :-)

Dzsini
Hát, a sztori az nagyjából egy popcornmozi bonyolultsága - egyszer elmegy, de ha nem figyelsz rá, a játék nem lesz sokkal "kevesebb" tőle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Ezzel kellett volna kezdeni 😊

(mindenki a 2. részt dicséri, míg az 1. részről szemérmesen hallgatnak és ha jól sejtem ez sem az a játék, ami a sztori miatt köt le...)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Torchlight II first impressions

+ küllem... szinte egy más játék, no nem mintha zavart volna az 1. rész grafikája, de jóval elnagyoltabb volt és az animációs fázisok is kissé szegényesre sikeredtek
+ hangulat... szinte az elejétől Diablo feeling van, de valahogy másképp és ez jó
+ GUI
+ kasztok, karik
+ pályatervezés
+ hát már az elején nem érzem, hogy lineáris lenne, most úgy 3 felé mehetnék éppen
+ meglepi megoldások
+ harci és egyéb puzzle témák
+ korrekt muzsika
+ értékelhetőbb pet, többféle is akad belőlük
+ sok újdonság, logikusabb, hihetőbb megoldások

- NPC-k még mindig kicsit kevéskék, de már jobb a színvonal
- nehéz abbahagyni
- rohattak'!

Eddig ez így simán 8/10.

Scooter
Köszi a infókat! <#eljen> Így is biztos voltam benne ennyi pénzért, csak egy kicsit aggódtam a sok negatív kritika miatt.
HeadHunter86
Ki lehet kapcsolni.
Én már első részben sem használtam. Talán az első végigjátszásnál, de a maradék 3-4-nél már nem 😄
Itt tuti kinyomom, mert az a piros köd eléggé irritáló.

wesker24
Abszolút megéri, ennyiért meg pláne hogy megéri, hogy miért is ?

- Darksiders II Deathnitive Edition az All In One Pack ugyanis az összes eddigi kiadott story DLC benne van ami az eredetiben is benne volt.
- Egy kisebb grafikai ráncfelvarrást kapott sokkal jobb néz ki mint az eredeti volt, több grafikai opció beállitás is van.
- Újabb nehézségi fokot adtak hozzá,

Amik vannak benne kissebb nagyobb hibák az csak kozmetikai hiba amit az Optionsban ki lehet kapcsolni vagy simán lehet korrigálni, semmi olyan durva bugról nem tudok eddig ami befolyásolta volna a gameplay-t.

Meg a Darksiders II fényévekkel jobb mint a Darksiders I az első rész kicsit elment az akció irányába na itt változtattak rajta kapott egy kissebb RPG beütést, kevesebb akció több logikai feladvány, Gigantikus Boss harcok (SOTC), egy fajta akció kaland játék némi RPG beütéssel, az egyik legjobb játék nem hiába maxoltam az achikat, 100 %-ra, Év játéka is volt 2012-ben akció kaland játék kategóriában.
Az előző Mirror's Edge-ben nem ment át ennyire retardáltnak nézésbe. Ez tényleg durva.
Jim Morrison
az addig oké, de akkor is bántja a szemem ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Runner vision a neve és nem kötelező. Opcionális. Ahogy a TR-t is végig lehetett vinni a survivor vision nélkül.
Jim Morrison
az a piros útjelző bántja a szememet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Mirror's Edge PC gameplay
Úgy látom, hogy gondoltak az agyilag sérültekre is. gg

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Szeretnék véleményeket a Darksiders II Deathinitive Edition-ról. Az alap Darksiders II lett most meg, mindenféle DLC nélkül. Ez az új megérdemli a figyelmet? Elég sok negatív dolgot olvastam róla. Attól függetlenül, ennyi pénzért elgondolkodtató.
mooo
Tinman
Ha majd 1 havi fizum ennyi lesz, megveszem. Az mondjuk úgy soha :-D