Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlott beszerzési forrás - http://gameaudiofactory.bandcamp.com/, ahol szó szerint bagóért (akár 1 eurót/1,15 dolcsit) is lehet adni egy-egy album MP3 + FLAC verziójáért.
Jó kis bundlit lehet náluk összeállítani. Ajánlom ezeket: összes FlybyNo 😊
http://www.jesperkyd.com/ - tőle meg mindent egy helyen. State of Decay, Borderlands-ek, Darksiders 2, Hitmanek, Assasins Creedek stb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Rajtam nem múlt, hogy bukta lett... 😞
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon ritka a kicsit bátrabb témaválasztás és megvalósítás... utána meg jön az ezernyi kopipészt belőle
S kezdődik minden elölről.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lichdom: Battlemage
theHunter: Primal
Contagion
Year Walk
DISTRAINT
Cook, Serve, Delicious!
Dustforce DX
Giana Sisters: Twisted Dreams
Giana Sisters: Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord
Giana Sisters: Dream Runners
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.18. 17:25:29
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nosztalgiázunk egy kicsit, amugy nem mindegyik játék rossz 😄
Az Alien Versus Predator lehet hogy a rosszak közé tartozik, de a Clive Barker Jericho és a Dark Sector annak idején nagyon jó volt, a Necrovision is elég jó volt régen, az Obscure I-II a régi idök legjobb horror játékai voltak, a SAW is elég elborult elmebeteg egy játék, a Singularity meg egyenesen egy nagyon jó játék lett.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.18. 15:12:52
Ettől függetlenül a videó jó lett! Jár a <#taps>#taps>
Wesker 26 Channel Preview
Pár óra steam controllezés után:
+Nyilván nem ez az egyetlen kontroller, amin van plusz két gomb... de sokat segít. Az egyik a futás, a másik az item váltás, így simán mozgás, nézelődés közben is megy mindkettő.
+Jobban lehet vele célozni. Íjászkodás? Fuck yea! (99db a limit a nyílhoz? basszák meg)
+Tapipadot megnyomva lockol target, egyszerűbb, mint gombát megnyomni.
-Néha nem működik a target váltás, nem értem mit csinálok rosszul.
Jobban bejön, mint anno xbox 360-al a második rész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Spoiler tages kiragadás, hogy a Bádogember hitelesen lepődhessen meg a saját ánbákszingjában. Képekkel!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The actual guide book is thick, packed with writing, and features a nice slipcover, but it’s functionally underwhelming as an informative tome."
"In the name of Jesus fucking Christ though, that Estus Flask.
What absolute mongrel of a semen stain saw this bit of defaced polymer and thought it was acceptable?"
megj.: Az ondófoltos poént tuti Tinman videójából lopta. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.17. 11:50:39
De valóban, Faith úgy volt jó, ahogy az első részben ábrázolták, nem hiányzott ez a kozmetikázás. Engem ott inkább a manga szerű átvezetők zavartak, jó, hogy azokat lecserélték, mert nagy volt a kontraszt a játék látványvilágával szemben.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Aki nem próbálta, mindenképp játssza végig, csak ne akciójátékra számítson (a Resident Evil 4 és a Dead Space váll feletti perspektíva megtévesztő lehet).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár, védelmükre: egyre több Ázsiában is a vegyes házasság.
//Szerk.: Ja, hogy amcsiországot ne is említsem ugyibár.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.16. 09:14:07
Why so serious?
Why so serious?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert hogy van belőle játék is igaz nálunk nem kapható már sehol sem én is olcsón szereztem be ruszki havertól még évekkel ezelőtt. 😄
Na a Saw is eléggé elmebeteg egy játék főleg a csapdák amikor idöre mennek na az eléggé idegőrlő <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.15. 20:39:17
Az Ancient Dragon-t nem mertem megtámadni, mert rengeteg soul volt nálam amikor odaértem. Egyelőre elég volt az agybajos bossokból. 😄
Állítólag jobbak az érzékszervei és többször ugrik a nyakadba (ez utóbbit igazolni tudom).
Buritós XCom is kemény 1x fps-t nyög ki ha erős physx van jelent még 980Tivel is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.15. 20:22:57
Next PC upgrade: 2022
Amúgy Scholart tolod?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.15. 20:18:47
Sokk, eufória, könnyek, minden. Most jöhetnek a dlc-k. <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.15. 20:17:51
Most már írógépen is...