Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
<#wow1> <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Én nem tudok leállni a Jesper Kyd és FlybyNo anyagokkal.
Ajánlott beszerzési forrás - http://gameaudiofactory.bandcamp.com/, ahol szó szerint bagóért (akár 1 eurót/1,15 dolcsit) is lehet adni egy-egy album MP3 + FLAC verziójáért.

Jó kis bundlit lehet náluk összeállítani. Ajánlom ezeket: összes FlybyNo 😊

http://www.jesperkyd.com/ - tőle meg mindent egy helyen. State of Decay, Borderlands-ek, Darksiders 2, Hitmanek, Assasins Creedek stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Hát rajtam sem. 😄 Emlékszem, még egy Duty Calls nevű ingyenes játékot is csináltak a fejlesztők, hogy kifigurázzák a CoD-ot, mert az ő játékuk más. És tényleg más volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bulletstorm anyagi bukta volt? O_o Szomorúan hallom, mert hatalmas fantázia volt abban a játékban, a zenéjét pedig még manapság is szoktam hallgatni.
Rajtam nem múlt, hogy bukta lett... 😞
Totti5
Bulletstorm bukott, folytatást is lelőtték. Kár mert imádtam. People Can Fly mindig belecsempészik valami nagyon jót a játékaiba, amitől több jobb, változatosabb, egyedibb, ötletesebb lesz egy sima akciójáték is mint a társai, de ez a népnek nem kell sajnos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Így van. <#eljen>
Nagyon ritka a kicsit bátrabb témaválasztás és megvalósítás... utána meg jön az ezernyi kopipészt belőle .
S kezdődik minden elölről.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Amit megtanultam az utóbbi években, hogy az emberek nem vevők az innovációra. Nem kell, és kész. Jó a bevált recept mindenkinek, a kiadóknak, meg a fejlesztőknek főképp. Így nincs kockázat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

genndy
Bundle Stars - All Stars 6 Bundle - 1,99€ még ~2 napig
Lichdom: Battlemage
theHunter: Primal
Contagion
Year Walk
DISTRAINT
Cook, Serve, Delicious!
Dustforce DX
Giana Sisters: Twisted Dreams
Giana Sisters: Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord
Giana Sisters: Dream Runners

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wesker24
Fent van a Part 4 a Cryostasisból, jó szórakozást 😄
zorrobomber
nézőpont kérdése, nekem ez mind zs, kivéve a Singularity
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.18. 17:25:29

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Jah Bulletstorm-ban voltak elég érdekes és kreativ skillek és variációk amiket meg lehetett csinálni. Kár hogy nem lett folytatása pedig egész jó játék volt.
Bulletstorm....Azért abban voltak érdekes ötletek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
A felsorolt játékok egytől egyig nagyon jók még ma is.

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Egyetértek. Jericho-t imádtam, bár sokan lehúzták, ahogy a Dark Sector-t is, Singularity egy valóban jó játék volt, és méltatlanul elfeledett szerintem. Nem volt benne meg az a kis plusz, hogy klasszikussá váljon. Ahogy pl a Bulletstorm-ban sem, pedig az is egy isteni játék volt.

wesker24
Azért van köztük egy pár jó játék, direkt régi játékokat raktam be amik felett már kicsit eljárt az idö 😄

Nosztalgiázunk egy kicsit, amugy nem mindegyik játék rossz 😄

Az Alien Versus Predator lehet hogy a rosszak közé tartozik, de a Clive Barker Jericho és a Dark Sector annak idején nagyon jó volt, a Necrovision is elég jó volt régen, az Obscure I-II a régi idök legjobb horror játékai voltak, a SAW is elég elborult elmebeteg egy játék, a Singularity meg egyenesen egy nagyon jó játék lett.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.18. 15:12:52
zorrobomber
Fuh mennyi ZS-kategóriás cím 😄 Ez szándékos?

Ettől függetlenül a videó jó lett! Jár a <#taps>

wesker24
Nem rég fejeztem be az új (Youtube)csatorna előzetesem az alábbi linken keresztül lehet megnézni. THX ! <#worship>

Wesker 26 Channel Preview
Fpocok
Ide is bebököm, talán érdekel valakit. Dark Souls tapasztalatok

Pár óra steam controllezés után:
+Nyilván nem ez az egyetlen kontroller, amin van plusz két gomb... de sokat segít. Az egyik a futás, a másik az item váltás, így simán mozgás, nézelődés közben is megy mindkettő.
+Jobban lehet vele célozni. Íjászkodás? Fuck yea! (99db a limit a nyílhoz? basszák meg)
+Tapipadot megnyomva lockol target, egyszerűbb, mint gombát megnyomni.

-Néha nem működik a target váltás, nem értem mit csinálok rosszul.

Jobban bejön, mint anno xbox 360-al a második rész.

wesker24
Fent van a Cryostasis újabb része (Part 3) lehet nézni. 😄
Tinman
Eléggé le van maradva a témában az a Souls rajongó, aki erről nem tudott, ez több hónapos ügy... még talán a másik topikban linkelte valaki, hogy mennyire gáz az estus replika.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem jutok szóhoz.

benőmenő
Jim Sterling véleménye az "Estus Flask Edition" guide-ról:
(Spoiler tages kiragadás, hogy a Bádogember hitelesen lepődhessen meg a saját ánbákszingjában. Képekkel!)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"The actual guide book is thick, packed with writing, and features a nice slipcover, but it’s functionally underwhelming as an informative tome."

"In the name of Jesus fucking Christ though, that Estus Flask.
What absolute mongrel of a semen stain saw this bit of defaced polymer and thought it was acceptable?"
megj.: Az ondófoltos poént tuti Tinman videójából lopta. <#banplz>

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.17. 11:50:39
wesker24
Nézhetö az újabb rész a Cryostasis-ból nem rég töltötte fel a Part 2-öt Youtube-ra.
Scooter
Van egy Alien Rage játékom steam-re. Esetleg ha valakit érdekel csere, az dobjon PÜ-t!
Fpocok

Atisz
Bár a szépség relatív, legyünk őszinték: a legszebbek az európai (még közhelyesebben a közép-kelet-európai) nők.
De valóban, Faith úgy volt jó, ahogy az első részben ábrázolták, nem hiányzott ez a kozmetikázás. Engem ott inkább a manga szerű átvezetők zavartak, jó, hogy azokat lecserélték, mert nagy volt a kontraszt a játék látványvilágával szemben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Sikerült mindent teljesítményt elérni a Murdered Soul Suspectben. Fantasztikusan jó kalandjáték, remek sztorival és mellékküldetésekkel.
Aki nem próbálta, mindenképp játssza végig, csak ne akciójátékra számítson (a Resident Evil 4 és a Dead Space váll feletti perspektíva megtévesztő lehet).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Igen, sajnos - konformistábbak lettek a fejlesztők.

Bár, védelmükre: egyre több Ázsiában is a vegyes házasság.

//Szerk.: Ja, hogy amcsiországot ne is említsem ugyibár.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.16. 09:14:07

Atisz
Igen, kicsit tovább erősítették az europid vonásokat 😊

Szerintem nem ez az egyetlen módszer, én így csináltam. Jó tudni, hogy ez is spoiler. 😊

Why so serious?

benőmenő
Ha twitchen nem spoilerezték volna már el, akkor most mérges lennék. <#ejnye1>
Láboncsapod hátulról párszor, elfutsz, imádkozol hogy ne gyújtson meg, magadba tolsz mindent ami létezik és nagy királynak érzed magad ha leverted. 😄

Why so serious?

Rapid81
Faith iszonyat betyárosan jól néz ki. Lara elbújhat. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Pedig Ancika is megér egy misét :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Lenne igény egy Saw (Fűrész) végigjátszásra is ? <#hehe>

Mert hogy van belőle játék is igaz nálunk nem kapható már sehol sem én is olcsón szereztem be ruszki havertól még évekkel ezelőtt. 😄

Na a Saw is eléggé elmebeteg egy játék főleg a csapdák amikor idöre mennek na az eléggé idegőrlő <#hehe>
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.15. 20:39:17
benőmenő
Scholart, igen. A kari főleg melee, meg segítségnek ott a pyro, de mivel lassan castolok ez csak afféle mankó.
Az Ancient Dragon-t nem mertem megtámadni, mert rengeteg soul volt nálam amikor odaértem. Egyelőre elég volt az agybajos bossokból. 😄
Atisz
Jó kis játék. A horror és a jég elég stabil párosítás.

Atisz
Valóban, a játék több, mint félelmetes, olykor sokkoló élmény 😊

Atisz
Én egyből Hard-on játszottam, mert a készítők ezt ajánlották, hogy úgy adja azt az élményt, amit elterveztek.
Állítólag jobbak az érzékszervei és többször ugrik a nyakadba (ez utóbbit igazolni tudom).

grebber
Valamiért a régebbi PhysX-es cuccok nem komálják az úk kártyákat vagy nem tudom.
Buritós XCom is kemény 1x fps-t nyög ki ha erős physx van jelent még 980Tivel is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.15. 20:22:57

Tinman
Grat! Az egy rohadék... persze csak melee karival és nem CoD magussal. Ancient Dragon is megvót' má'?

Amúgy Scholart tolod?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.15. 20:18:47

benőmenő
Tudom, hogy most a Dark Souls 3 a trendi, de ide is bepötyögöm, hogy a múltheti stáblista lepergetés után most sikerült levernem a Darklurkert a 2-ben.
Sokk, eufória, könnyek, minden. Most jöhetnek a dlc-k. <#finom>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.04.15. 20:17:51
IMYke2.0.0.0
"nálam simán megy a játék full maxon"

Most már írógépen is...

wesker24
Jah régen akadtak vele gondok rendesen de nálam simán megy a játék full maxon persze az Advanced Physix-et valamiért még mindig nem komálja 😄
wesker24
Az volt ám ahogy olvastam a Cryostasis volt az elsö Nvidia Phsyix játék és akkoriban alig volt gép amin elment volna max grafikán, elégé darkos horror játék volt habár a végére már össze zavarodtam hogy mi is volt pontosan ? 😄
grebber
Orosz optimalizáció fellegvára <#falbav>

IMYke2.0.0.0
Ment a lájk. 😊

Moby
Fantasztikus játék volt. Egyáltalán nincs elfelejtve. Imádtam (bár amikor megjelent alig volt gép, amin megmozdult volna normális sebességgel).

Adversus solem ne loquitor