Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.04.20. 09:57:52
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.20. 09:10:28
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Am ha rákattintasz, akkor nem ír részleteket?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.04.20. 07:47:05
Most akkor írjak steam supportnak? Először azt hittem, hogy a kártyámat lopták le, de ez nem azzal van vásárolva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.20. 07:37:22
Parasite Eve 2, best game EVER!
- eltűnt mindenem a ládából, term. néztem az egyes tabokat is, akkor is eltűnt... kb. 20 gem, köztük pár unique... csodás -.-
- kivették a gem egyesítést, ami kb. az egyik legjobb dolog volt az 1. részben. Általa tudtad a gyémántjaidat egyre erősebbé tenni.
- pár ismétlődő zene, amit az 1. részben már hallottam
- hamar leült és eltűnt belőle az ötletesség, így ACTII körül
- bár több a szöveg/sztori, de még így is erősen olyan érzés, mintha csak azért lenne ott x NPC, mert milyen hülyén nézne már ki egy db. felugró ablak...
Soseleszezse9/10azbiztos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Jurassic Park: The Game
Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
Illetve indult egy új is: Humble - Devolver Bundle:
1$:
A Fistful of Gun
RONIN
Gods Will be Watching
BTA:
NOT A HERO
Shadow Warrior Special Edition
Dropsy
50% off The Talos Principle
More games coming soon!
$10$:
Titan Souls
Hatoful Boyfriend: Holiday Star
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Steamen csak úgy dobott nekem egy kódot, mennyire jófej már!) <#worship>#worship>
Szerencsére, én csak pár játékkal küzdöttem a felületen, online - offline volt pár, de azokkal WRZ Mátyás koromban nem szívtam ugye, mert hát na. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2. rész hangulata a legütősebb, kár a kissé nesze semmi, fogd meg jól sztoriért.
A 4. szintén tetszett, jó ötlet volt az előző részekben csak megemlített pszichopata gyilkost főgonosszá avanzsálni. csak a limitált tárgykapacitás volt, ami olykor idegesítő volt (az irányítással együtt).
Az a vicc, hogy vmelyik konzolra ki is jöttek (a 2. és 3. rész mindenképp) HD editionként, de persze a PC megint le van tojva. Ilyenkor nincs is lelkiismeret furdalásom, hogy mind a 3 torrente edition-ben van meg...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.19. 13:05:39
- The Suffering I-II ez volt ám az igazán durva elmebeteg játék 😄 úgy alakítottad a story-t ahogy te akartad lehetsz erőszakos szadista brutális és akkor a story arra az irányba megy, de lehetsz jófiú is hogy csak a rossz fiukat ölöd meg, nem ölsz ártatlanokat, és megmented a civileket.
- Silent Hill 2-3-4 nem is értem miért nincs steamre vazze csak a pocsék Silent Hill 5 van steamen amúgy nálam ez a sorrend :
1. Silent Hill 3 (Legjobb Silent Hill rész (Ugye Heather-rel vagyunk)
2. Silent Hill 4 The Room (Ez is elég jó rész volt attól a Kör-ös démon csajtól fostam mindig rendesen a szőr is felállt a hátamon xD ) mind a 4 befejezést megcsináltam 😄, habár a játék másik fele elég nehéz volt amikor Eilenn-t kellett mindentől megvédeni csak mindig az utamba került azt volt hogy véletlenül én is odacsaptam neki, 😄 na meg a csecsemő ikrek szörnyektől is fostam ezerrel 😄.
3. Silent Hill 2 (Ez is nagyon jó rész volt de nem csináltam meg minden befejezést)
Silent Hill 1 kimaradt a Silent Hill 5 meg értékelhetetlen szar lett.
Jah de ott volt még a Clive Barker Undying is az is nagyon para egy játék volt,
Ez amúgy a böngészős játék IOS verziója?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Már csak ezért is volt akkora csalódás a Jericho.
Igazi legenda lehetett volna az a játék, az ötlet, a karakterek, a megjelenítés, mind kiváló.
A játékmenet viszont pocsék volt.
Kib*szott minigunnal 2 percig kellett pumpálni a skúlót még a legalapabb ellenfélbe is, egyszerűen a fegyvereknek nem volt semmi ereje, úgy éreztem, amíg játszottam, hogy nyomorult vízipisztolyokkal lövöldözök, hihetetlen frusztráló volt.
Nagyon nagy kár érte.
Ez nekem is megvolt, csak éppenséggel semmivel nem kötődött a Bulletstorm-hoz, gyakorlatilag egy önálló geg. Arról nem is beszélve hogy egy csomó kifigurázott dolog benne van a Bulletstorm-ban is, kezdve a "the game goes in slow motion, so that I become easy to shoot"-al. Ami önmagában nem baj, de ettől még nem lesz jó marketing. Na meg volt még valami dicktits téma is(The Dialogue of Bulletstorm), ami még nem is lett volna annyira rossz (marketing) ötlet, lásd Saints Row, de a játék a párbeszédeken kívül azért egy viszonylag sima Gears of War utánérzés volt (a világ). Így aztán szerintem csak simán nem állt össze a kép az emberben hogy ez mi is akar lenni. Talán egy karaktert kellett volna előre felépíteni, lásd még: Duke Nukem, és úgy talán működött volna. Persze utólag könnyű okosnak lenni, de inkább csak azt akartam ezzel mondani, hogy kétlem hogy az volt a baja a népeknek vele hogy túl innovatív a játékmenete...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szívtam a - megvásárolt - Halo 2-nél is vele, azt bár XP-re hackeltem, ami nem rendeltetésszerű használat, de nem lett volna gond, ha nem lett volna az idióta Live. Load game után kaptam egy ablakot a játékban, miközben zajlott az akció (most ilyet ki álmodik meg? nálam a törés hozta elő, de azért, mert alapból ótvarul volt megcsinálva az offline státusz). Rendre olyan helyen volt checkpoint, hogy körbe voltam véve, és egyből lőttek. Vagy 40-szer meghaltam csak emiatt, de talán keveset is mondok.
A DoW2-ből sem maradt egyetlen mentett állásom sem se, de azt nem tudom, hogy kinek a sara, hogy csak a host gépén lehetett jelen (co-opban játszottam végig).
A Gears of Warnál sokak életét keserítette meg szintén, de nálam annál nem volt extra gond,a hogy az Arkham Asylumnál sem (annál a Steam segített, mert vágólapra adta a kulcsot, már jobb lett tőle az élményem a dobozos cetliről pötyögéshez képest...), egyszerűen csak zavart, mert inferior.
A Bulletstormot haver vette meg, alig tudta telepíteni (ECDL kell hozzá!), és szinte elvette a kedvét az eredeti játékoktól a sok kényelmes warez után. (Legközelebb meg nagy gyanútlanul uplayest vett 😄)
Megjegyzem, a live-os jelszót is nehéz volt visszanyerni, mert volt olyan, hogy nem volt hajlandó kiküldeni az emlékeztetőt, egy accountot buktam miatta (csak béta volt rajta, így nem kínlódtam a supporttal miatta).
A hátam közepére nem kívánom azt a szennyet. Szerencsére a Windows Store-ral az új operációs rendszeren azóta bizonyították, hogy csak én vagyok finnyás, és ők valójában vérprofik <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.18. 21:51:45
Utána kussban volt, és mindig ment - Fallout 3 GOTY, Resident Evil 5 pölö így lett végigjátszva (utóbbi többször is).