Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Cryostasis Part 6 nézhető Jó szórakozást !
Jim Morrison
windowframe - frankó játék 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
Dark Souls 3 giveaway. Nem kell steam-es bejelentkezés és a szponzori oldalak megbízhatóak, csupán egy e-mail megadása szükséges a részvételhez.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kmarha
áhh köszi a hírt, Telltale egész barátságos lett <#email>
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.04.20. 09:57:52

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tinman
Az a baj, hogy a láda bug 4 éve fent áll... Érthetetlen, hogy miért mod-al kell beletolni a gem egyesítést, miért gondolták a készítők, hogy jó ötlet kivenni. Mondjuk már mindegy, már nem érdekel a mod, mert annyi drágakövem tűnt el a semmibe, hogy baxák meg -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Akkor az valami elég nagy bug lehet én mindig a Shared Stash-ben tároltam a cuccaim és mindig megvoltak, amikor én játszottam vele annak idején a gem egyesítés még megvolt, lehet hogy csak azért mert én ugye használtam a Synergies MOD-ot, egyfajta Overhaul Mod, uj Bossok, Uj monsterek, UJ XXL mapok, és persze új classok, is, nyugi a játék 4 fö fejezetből áll a Chapter 3-ra már igen csak durván beindulnak a dolgok a Chapter 4-ben meg már elszabadul a pokol 😄.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.04.20. 09:10:28
kigyi
Ez most komoly? Odamegyek egy ATM-hez bepötyögöm a steam ID-m és feltöltöm amennyivel akarom? lool 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Szerintem írj a supportnak, mert aztán kiderül, hogy lopott kártyával vette valaki oroszban (ott ATM-ről lehet Steam egyenleget feltölteni) és még a végén bannolnak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MoRT2195
Örülj neki. Kaptál 3 fontot. Vásárolj. 😄
Am ha rákattintasz, akkor nem ír részleteket?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.04.20. 07:47:05
Fpocok
Ez mi a tököm? Waaaaat? Huhh??? Ezt miért kaptam ma reggel?
Most akkor írjak steam supportnak? Először azt hittem, hogy a kártyámat lopták le, de ez nem azzal van vásárolva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.20. 07:37:22

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Torchlight II-höz...

- eltűnt mindenem a ládából, term. néztem az egyes tabokat is, akkor is eltűnt... kb. 20 gem, köztük pár unique... csodás -.-
- kivették a gem egyesítést, ami kb. az egyik legjobb dolog volt az 1. részben. Általa tudtad a gyémántjaidat egyre erősebbé tenni.
- pár ismétlődő zene, amit az 1. részben már hallottam
- hamar leült és eltűnt belőle az ötletesség, így ACTII körül
- bár több a szöveg/sztori, de még így is erősen olyan érzés, mintha csak azért lenne ott x NPC, mert milyen hülyén nézne már ki egy db. felugró ablak...

Soseleszezse9/10azbiztos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

genndy
Telltale bundlihoz megjöttek a bónuszok:
Jurassic Park: The Game
Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1

Illetve indult egy új is: Humble - Devolver Bundle:
1$:
A Fistful of Gun
RONIN
Gods Will be Watching

BTA:
NOT A HERO
Shadow Warrior Special Edition
Dropsy
50% off The Talos Principle
More games coming soon!

$10$:
Titan Souls
Hatoful Boyfriend: Holiday Star

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
Amint lehet már rendelem is ( lemezen persze ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nem korai ez még kicsikét?: "Pre-Purchase Maffia III - Available: October 7th 2016 (fél év...)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Megegyezett a kiadó és fejlesztő, visszarakták. Meg ha van hozzá kódja, akkor is azért aktiválható lett volna, gondolom.

Fpocok
Nem levették?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Nézhetö a Cryostasis 5 része !
genndy
Pedro-nak itt is köszi a The Wolf Among Us-t!
(Steamen csak úgy dobott nekem egy kódot, mennyire jófej már!) <#worship>

Scooter
Spintires-ről mik a vélemények itt, akinek megvan?
IMYke2.0.0.0
Jó értelemben vett módon szórakoztató (és nem rajtad, hanem a rendszeren mosolyogva) volt olvasni - az utolsó mondat meg mindent visz. 😊

Szerencsére, én csak pár játékkal küzdöttem a felületen, online - offline volt pár, de azokkal WRZ Mátyás koromban nem szívtam ugye, mert hát na. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Úgy van, egyértelműen a 3. rész a legjobb, mégpedig azért, mert kézzelfogható és egyértelmű sztorija van, ráadásul az eredeti Silent Hill folytatása.
A 2. rész hangulata a legütősebb, kár a kissé nesze semmi, fogd meg jól sztoriért.
A 4. szintén tetszett, jó ötlet volt az előző részekben csak megemlített pszichopata gyilkost főgonosszá avanzsálni. csak a limitált tárgykapacitás volt, ami olykor idegesítő volt (az irányítással együtt).

Az a vicc, hogy vmelyik konzolra ki is jöttek (a 2. és 3. rész mindenképp) HD editionként, de persze a PC megint le van tojva. Ilyenkor nincs is lelkiismeret furdalásom, hogy mind a 3 torrente edition-ben van meg...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
Jah a Silent Hill 3-nak nagyon beteg hangulata volt, de a Silent Hill 4 is elég tűrhető volt, csak egyszer ijedtem meg de elég durván XD a Silent Hill 4-ben amikor
amikor Henry az egyik ajtót kinyitva meglátta Eileen óriási fejét ami tiszta sebhely volt mindenhol és forogtak a szemei na momdom WTF ? xD
Scooter
Nekem a Silent Hill 2 jobban tetszett. Nagyon jó a story-ja. Viszont a Heather-es 3 is nagyon erős mellette. A 2 után, amikor játszottam a 3-al, nem volt semmi hiányérzetem. A szörnyek még jobbak, mint a 2-ben. A 3-nak is nagyon beteg a hangulata. A 4 már nem jött be annyira, de még tűrhető volt. Viszont a Homecoming-ot még csak elkezdtem, mivel a régi gépemen nem ment a DirectX miatt. Olyan kártyám volt, amin el se indult. A 2-3-at én is venném szó nélkül, ha lehetne kapni steam-en. Az Undying meg nem kérdés.
zorrobomber
Ismerem a Sunless Sea-t, már csak azért is, mert azt is vártam mint a böngészős cucc utódját 😊 És igen, ez a böngészős Fallen London iOS verziója, még ma letesztelem, ha jól láttam a trailerből, itt már van map.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.19. 13:05:39

wesker24
Jah nagy kár hogy a régi jó játékok nincsenek steamre pedig ugy venném öket mint a huzat 😄.

- The Suffering I-II ez volt ám az igazán durva elmebeteg játék 😄 úgy alakítottad a story-t ahogy te akartad lehetsz erőszakos szadista brutális és akkor a story arra az irányba megy, de lehetsz jófiú is hogy csak a rossz fiukat ölöd meg, nem ölsz ártatlanokat, és megmented a civileket.

- Silent Hill 2-3-4 nem is értem miért nincs steamre vazze csak a pocsék Silent Hill 5 van steamen amúgy nálam ez a sorrend :

1. Silent Hill 3 (Legjobb Silent Hill rész (Ugye Heather-rel vagyunk)

2. Silent Hill 4 The Room (Ez is elég jó rész volt attól a Kör-ös démon csajtól fostam mindig rendesen a szőr is felállt a hátamon xD ) mind a 4 befejezést megcsináltam 😄, habár a játék másik fele elég nehéz volt amikor Eilenn-t kellett mindentől megvédeni csak mindig az utamba került azt volt hogy véletlenül én is odacsaptam neki, 😄 na meg a csecsemő ikrek szörnyektől is fostam ezerrel 😄.

3. Silent Hill 2 (Ez is nagyon jó rész volt de nem csináltam meg minden befejezést)

Silent Hill 1 kimaradt a Silent Hill 5 meg értékelhetetlen szar lett.

Jah de ott volt még a Clive Barker Undying is az is nagyon para egy játék volt,
Voltan
Ebben a világban játszódik a Sunless Sea is, azt csak ajánlani tudom, nagyon jó.
Ez amúgy a böngészős játék IOS verziója?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Mondjuk az Undying-ban se kellett sokat gondolkodni, de annak volt egy félelmetessége, ami megadta a játéknak a hangulatát. Kár, hogy steam-en nem érhető el.
Tinman
+1

Scooter
Én is csalódtam a Jericho-ban. Túl monoton volt a darálás benne. Félelmetesnek meg egyáltalán nem mondható.
Nagyon szerettem a Bulletstormot (egyik kedvenc FPS-em a generációból), de tényleg nem az innováció csúcsa. Ötletes játék, de azért a Painkiller (azonos fejlesztőktől ugye), a Dark Messiah vagy a Vanquish már elsütötte a mechanikái jórészét, és az egész csomag, ha friss és más is volt, azért nem sosem látott csoda. Nem hiszem én sem, hogy azért nem lett sikeres, mert nem CoD-klón lett, úgysem ment el volna belőle több, sőt talán annyi sem, mert jóval szürkébb valami lett volna.
zorrobomber
Hohó, ez várós volt! 😊
Fallen London iOS - Free

Launch trailer:

grebber
Felesleges is lett volna újra regelned mivel a serial csak a régi fiókoddal lett volna jó...

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Igen, az nagyon nagy kedvenc.

Már csak ezért is volt akkora csalódás a Jericho.

zorrobomber
Scooter
Viszont a Clive Barker's Undying egy legenda, mégha nem is mondják annak. Ott megvolt a nagybetűs hangulat és a játékmenet is fantasztikusan jó volt. Olcsón vettem a megjelenés után pár évvel Undying EA classics kiadásban.
genndy
Régen próbáltam, de a local profile még mindig működik Live-ban, nem?

zorrobomber
Pontosan az 😊

Voltan
Ú, ez az, amiben személyesen tudtad írányítani az egységeket? Beleülni a tankokba, meg ilyenek?

Voltan
Singularity tényleg nagyon jó, a Dark Sector egynek elmegy, de a Jericho-ra a mai napig nagyon dühös vagyok.
Igazi legenda lehetett volna az a játék, az ötlet, a karakterek, a megjelenítés, mind kiváló.
A játékmenet viszont pocsék volt.

Kib*szott minigunnal 2 percig kellett pumpálni a skúlót még a legalapabb ellenfélbe is, egyszerűen a fegyvereknek nem volt semmi ereje, úgy éreztem, amíg játszottam, hogy nyomorult vízipisztolyokkal lövöldözök, hihetetlen frusztráló volt.

Nagyon nagy kár érte.

zorrobomber
Tegnap kijött a Battlezone 98 Redux (15,99€), elvileg kipofozott graffal és Steam Workshop support-al.

zorrobomber
Duty Calls

Ez nekem is megvolt, csak éppenséggel semmivel nem kötődött a Bulletstorm-hoz, gyakorlatilag egy önálló geg. Arról nem is beszélve hogy egy csomó kifigurázott dolog benne van a Bulletstorm-ban is, kezdve a "the game goes in slow motion, so that I become easy to shoot"-al. Ami önmagában nem baj, de ettől még nem lesz jó marketing. Na meg volt még valami dicktits téma is(The Dialogue of Bulletstorm), ami még nem is lett volna annyira rossz (marketing) ötlet, lásd Saints Row, de a játék a párbeszédeken kívül azért egy viszonylag sima Gears of War utánérzés volt (a világ). Így aztán szerintem csak simán nem állt össze a kép az emberben hogy ez mi is akar lenni. Talán egy karaktert kellett volna előre felépíteni, lásd még: Duke Nukem, és úgy talán működött volna. Persze utólag könnyű okosnak lenni, de inkább csak azt akartam ezzel mondani, hogy kétlem hogy az volt a baja a népeknek vele hogy túl innovatív a játékmenete...

Kongy
Én múltkor felraktam a Bulletstorm-ot, régen lemezesen volt meg, és engedte, hogy a cd kulcsot originen beaktiváljam. De még így is kérte a GFWL-t, viszont ott meg már nem tudtam a jelszavamat, mert ezer éve nem használtam, szóval inkább hagytam a fenébe, mert nem volt kedvem újra regelni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Az emberek a jó marketingre vevők, ami ennél a játéknál vszleg hiányzott. Semmivel sem innovatívabb, mint egy csomó más hasonló, sikeres lövős-ölős cucc. Igen, játszottam vele, és jó volt.

grebber
Van bizony.

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Még mindig van Games For Windows? :/

Maga a fölösleges plusz és a borzasztó felület is jó ok lenne a fújolásra, de vannak ennél nagyobb bajok is vele. A mentett állásokat például extrém idiótán kezeli, hogy ne lehessen egyszerű backupolni, és a szinkronizálást is el tudja cseszni (ergo azt hiszed, hogy neked félre vannak téve a mentett állásaid manuálisan, de tévedsz). A FlatOut: Ultimate Carnage-ben órákat töltöttem egy pálya begyakorlásába, hogy meglegyen a karrierben az utolsó verseny is aranyra, élmény volt századról századra fejlődni, aztán kiderült, hogy semmit nem mentett el az a hulladék. Ez azért is volt gáz, mert kocsikhoz és fejlesztésekhez grind is ment, szóval nagyon megszívatott. Mindegy, én tudom, hogy megcsináltam, de nagyon rossz érzés volt, hogy azt elvette tőlem (az achievementet is, de az a legkevesebb). Újrajátszanám, mert nagyon szerettem, de pokoli volt vele 😞

Szívtam a - megvásárolt - Halo 2-nél is vele, azt bár XP-re hackeltem, ami nem rendeltetésszerű használat, de nem lett volna gond, ha nem lett volna az idióta Live. Load game után kaptam egy ablakot a játékban, miközben zajlott az akció (most ilyet ki álmodik meg? nálam a törés hozta elő, de azért, mert alapból ótvarul volt megcsinálva az offline státusz). Rendre olyan helyen volt checkpoint, hogy körbe voltam véve, és egyből lőttek. Vagy 40-szer meghaltam csak emiatt, de talán keveset is mondok.

A DoW2-ből sem maradt egyetlen mentett állásom sem se, de azt nem tudom, hogy kinek a sara, hogy csak a host gépén lehetett jelen (co-opban játszottam végig).

A Gears of Warnál sokak életét keserítette meg szintén, de nálam annál nem volt extra gond,a hogy az Arkham Asylumnál sem (annál a Steam segített, mert vágólapra adta a kulcsot, már jobb lett tőle az élményem a dobozos cetliről pötyögéshez képest...), egyszerűen csak zavart, mert inferior.

A Bulletstormot haver vette meg, alig tudta telepíteni (ECDL kell hozzá!), és szinte elvette a kedvét az eredeti játékoktól a sok kényelmes warez után. (Legközelebb meg nagy gyanútlanul uplayest vett 😄)

Megjegyzem, a live-os jelszót is nehéz volt visszanyerni, mert volt olyan, hogy nem volt hajlandó kiküldeni az emlékeztetőt, egy accountot buktam miatta (csak béta volt rajta, így nem kínlódtam a supporttal miatta).

A hátam közepére nem kívánom azt a szennyet. Szerencsére a Windows Store-ral az új operációs rendszeren azóta bizonyították, hogy csak én vagyok finnyás, és ők valójában vérprofik <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.18. 21:51:45
IMYke2.0.0.0
Hát, nem tudom mi ez a mumusozás a GFWL-al kapcsolatban, de engem csak annyival szívatott meg annak idején, hogy a saját frissítését 2 gép újraindítás után tudtam telepíteni.
Utána kussban volt, és mindig ment - Fallout 3 GOTY, Resident Evil 5 pölö így lett végigjátszva (utóbbi többször is).

Nagyon szerettem, de én a GfWL miatt egy fillért nem adtam érte. PS3-hoz járt előfizetés mellé, azon játszottam. De szívesen megvenném PC-re, és újra is játszanám, ha eltávolítanák belőle azt a rosszindulatú tumort.
IMYke2.0.0.0
A vásárlással jön létre náluk egy fiókod, aminek révén az összes tehetséges zenésszel kapcsolatos infókat első kézből kaphatod meg, és nyilván, a fiókodról bármikor és bárhol lekaphatóak a megvett/támogatott(!) albumok.