Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nekem azért ilyen bevédő hsz-eknél mindig az jut eszembe amikor magas beosztásban dolgozó asszonyka állt a rizseshús automata (igen van ilyen) előtt, dobálta be a fém 200asokat és azt ecsetelte, hogy az a kaja annyira finom, hogy azt visz vacsorára a gyerekeinek is.

Nekem senki ne magyarázza be, hogy az egyszer játszós eldobhatós lövős grindhegy "mmo" jó, mert nem az. A csíterek-bugok már csak a hab a tortán. Aki megeszi annak persze váljék egészségére.

IMYke2.0.0.0
Nyilván cikkek nem fognak úgy megjelenni - tudom, hogy szívszorító, de le kell írnom: soha -, hogy felsorolják azoknak a játékosoknak a nickjét, akiknek az adott játék hibátlanul fut, csíterrel sem találkoztak még futólag sem, hogy "politikailag korrekt" legyen az adott iromány.
Álomországban, legfeljebb születhetnek ilyen cikkek.

A valóságban az a helyzet, hogy minden ilyen cikket el kell fogadni, még akkor is, ha egy adott fórum - jelesül vegyük most az SG.hu-t, és azon belül is az Eredeti játékaink és annak OFF-totyikját - látogatói sosem láttak, tapasztaltak, éreztek olyat, amiről a cikk szól.
Ez van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A wow is szar. Khm. <#idiota>

Helpful customer reviews
Positive (14,211) Negative (8,266)

Ez steamen már a hígfos keverve nem rázva kategória. <#nevetes1>

MarkBlade
Nem kell.. A játék nagyon jó amúgy. Igen vannak hibák de nem ez a tendencia. Játszható és nem az van hogy lépten nyomon csiterbe szaladsz. én még nagyon nem is találkoztam. 193 óra és rank 50 DZ szinten. Sok glich van amit ált kihasznál az ember, de most pl kijavították az új insta hibáit. Nekem megérte ha az óraszámot nézem mennyit játszottam vele és sok más embert ismerek aki szintén így gondolkodik. Persze megy a sírás.. de kb wow indulással tudnám egy vonalba húzni.. mert az még talán ennyire sem volt játszható, igaz ott nem voltak olyan hibák amivel nyerészkedni lehetett. De voltak olyan kasztok amik kb jászhaltattanok voltak.. és mégis sikeres volt.
zorrobomber
Szomorúan hangzik. Kicseszettül. Persze legvégül a te bajod.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.22. 11:56:41

darkSectorxxx
Pedig jól hangzik. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Nem merem kommentálni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Have Fun.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Márpedig így nekem sem lesz belőle saját példányom még egy jó darabig 😊
A csalókat márpedig meg kell büntetni nem értem miért nem merik megcsinálni így csak azt érik el, hogy nem veszik a játékot azok akik pedig tervezték. A rollback brutális lépés nagyon nehéz döntés, de lehet be kellene vállalni természetesen csak akkor, ha a hibákat be is tudják foltozni és bannolják is a csalókat majd utána.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.04.22. 11:17:25

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lalakov
Ez király. Szóval ahelyett hogy a csalókat zárnák ki, engem fognak megszopatni. <#falbav> Már ha egyszer beszerzem a játékot.<#vigyor3>
darkSectorxxx
😄

IMYke2.0.0.0
Részvétem(?).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Gyorsan "megjavította" a Ubisoft a The Division raidjét

Ahogy arról már írtunk a minap, a The Division játékosait számos hiba kísérti, ezeket a hibákat pedig a "leleményesek" (csalni vágyók) ki is használják, hogy jogosulatlan előnyre tegyenek szert. Ebből az egyik arra adott lehetőséget, hogy a játék első raidjének a főellenségét pár lövéssel eltegyék láb alól (a DPS exploitot kihasználva), ráadásul mindezt a falba épülve (egy másik exploitot kihasználva), így az még csak meg sem tudta sebezni a bátor hősöket.

A Ubisoft Massive azonban az új frissítéssel nem a hibákat javította ki, hanem úgy változtatta meg a főellenséget, hogy azt kizárólag C4-gyel lehet elpusztítani. Ez azt jelenti, hogy nem tudjuk kihasználni se a fő fegyverünk DPS-ének jogosulatlan feltornászását, és a falból is elő kell másznunk, hiszen C4-et csak közvetlen közelről tudunk telepíteni.

Okos, nagyon okos..."

darkSectorxxx
Az szép, én most fogom megvenni a játékot! 😄

IMYke2.0.0.0
Hát, sajnálom azokat, akik ezért teljes árat fizettek. 😞

Hemzsegnek az exploitok a The Divisionben

"A probléma több okból is súlyos. Egyrészt a The Divisionben a megszerzett felszerelésünk, és így a sebzésünk is ugyanaz a PvE részben, és a Dark Zone-ban. Így tehát a hibákat kihasználó játékosok úgymond nem csak a saját élményüket tudják lerombolni, hanem a Dark Zone-ba behatolva másokét is.

Ennél talán még nagyobb probléma, hogy a Massive nem tudja elég hamar felfedezni és kijavítani az exploitokat. Léteznek olyan hibák a játékban, amik már a béta óta ismertek, mégsem javították őket. Ha pedig javítanak is egy exploitot, akkor másnapra kettő másik jön a helyére a jelenlegi tapasztalatok szerint.

Persze mondhatjuk, hogy egy online játékban mindig lesznek kihasználható hibák. Ez így is van, a gond ezzel csak annyi, hogy a The Divisionben láthatóan hemzsegnek, a játékosok állandóan belefutnak valami újba.

A dolog olyan méreteket öltött, hogy a játékosok egyszerűen úgy érzik, még mindig egy bétatesztben vannak, holott a The Division már másfél hónapja megjelent. Többen azt írják a hivatalos fórumokon, hogy el kéne indítani egy kezdeményezést arra, hogy a Ubisoft visszafizesse a pénzt a játék után, az ugyanis alapvetően hibás.

Mások szerint pedig annyira alapvetően hibás, hogy a fejlesztőknek meg kellene fontolniuk azt, hogy inkább pár hónapra lelövik a játékot, amíg nem tudnak úrrá lenni a helyzeten, mert szerintük erre a jelenlegi szituációban nem sok esély van. Persze lássuk be, ez nem nagyon valószínű. A Ubisoft először ugyan azt mondta, hogy büntetésre számíthatnak azok, akik kihasználják ezeket a hibákat, de a közfelháborodást látva most már azt mondják, hogy erről szó sem lehet. Viszont teljes rollbacket sem nagyon lehet csinálni, így tehát erősen kérdéses, hogyan alakul a The Divison következő pár hónapja."

zorrobomber
Don't Starve is akciós (bundliból hiányzó DLC-k is begyűjthetők jó áron). Pakkhoz, és a Together-höz jár még egy Together példány. Egy ilyen extra darabra fájna a fogam, szóljon akit esetleg érdekel valami üzlet e téren.

zorrobomber
És ha már szóba került, Panzer Corps free weekend is van!

(Ezt persze már az Order of Battle launch screen-ről kellett megtudnom -> ergo megvettem és most tesztelem meló előtt 😊 )

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.22. 06:05:32

zorrobomber
Hmm... lehet. Gyorsan tellik az idő.

MoRT2195
Zsír, köszi az infót, töltöm is. 😄
Jim Morrison
pont ezen a hétvégén nincs időm rá (na jó, következőn se lenne) <#falbav>
pedig kipróbálnám 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
lostprophet, igazold már vissza légyszi SGiftsen a Divinity😮S-t (épp most néztem rá, aztán csodálkozva látom hogy 'Awaiting feedback').

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RatBaG
itt a tökéletes alkalom, hogy az is belekóstoljon a tutiba, aki eddig kihagyta:
http://www.rocketleaguegame.com/news/2016/04/steam-free-weekend-starts-now/

Per Aspera Ad Inferi.

tegla
Humble Bundle - E3 2015 Digital Ticket -ből van még valakinek elfekvőben: "Warframe 7-day Credit and Affinity Booster Packs"-ja?Cserébe tudok adni a mostani bundliból :Back to the Future: The Game /Sam & Max /Poker Night/Puzzle Agent 1&2.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

IMYke2.0.0.0
Igazi Fallout 4 mellé jól jöhet ez is 😊)

//Téged nem villanyoz ez a játék fel?

A PC-t én is régóta kerülgetem, a hasonló vélemények, a borsos ár és a napi 48 óránál kevesebb rendelkezésre álló szabadidő hiánya miatt.
IMYke2.0.0.0
Nekem (nálam) is 2 év rémlik.
Akkoriban lehetett az, amikor sűrűbbek voltak itt az összezördülések.

//"Battlefleet Gothic: Armada" - hatalmas piros pont: nem látok multiplayer ONLY achievementet.
Nálam ez szempont. Szinte már rühellem, hogy majd' minden single+multi(coop) játék esetében erőltetik ezeket.
Szóval: BGA: <#eljen>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.21. 19:52:29

IMYke2.0.0.0
Én úgy emlékszem, hogy még kérted is a toptyikban (általános kijelentéssel).

Tinman
2 éve töröltelek... bár lehet, hogy 2.5 is megvan már :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Annak örülök, de nem válaszoltál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
"//Már játszik is vele. 😊"

Hazaértem, bekapcsolom a gépet és én is ezt látom először, fakk 😊

Apropó, te és Tinman közös megegyezéssel töröltetek engem steam friend listből? Nem baj, csak nemrégiben feltűnt.

TBTPumpa
Totti spawn 3... 2... 1...
Már kezdtem aggódni, hogy nem reagálsz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.21. 19:21:49

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Milyen kár ért azzal hogy a PCs verzió akkor jön amikor a fejlesztők készen voltak vele? és igen az MS pénzéből van a játék, örülj neki hogy ilyen csodás dolog jött létre belőle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
2 hetet csúszik a Mirror's Edge Catalyst.

Persze a Community cuccokat akarják átdolgozni meg minden, de tudjuk, hogy valójában mi áll a háttérben!

Nem is tudom, hogy is gondolhatták, hogy 1 napon jelentetik meg egy (új) Blizzard címmel.

Április 27-én érkezik az Ori and the Blind Forest Definitive Edition PC-re!

Végül is csak 7 hétig szivatták a PC-s játékosokat a "Very soon" szöveggel. Puszi nekik meg a Micro$$$$$$$oftnak is.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.21. 19:14:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3Error
Fallout 4 felülnézetből? <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
tomsolonak megvan - ő tudna hangulatosan majd mesélni első kézből a játékról.
Lehet, hogy Prohardveren meg is teszi.
Vettem már az ajánlása hatására játékot 😊

//Már játszik is vele. 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.21. 19:06:27

zorrobomber
Ez nem tudom mi de nagyon menőnek tűnik... és ma jelenik meg.

Najóvan... okosodjunk, gameplay:

Hhuh, ez teljesen jónak tűnik, már csak plusz egy élet kéne, jó lehet manapság gémer macskának lenni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.21. 18:52:30

Fpocok
Na megjött válasz! Steam support. Egy nap alatt? MIFENE?

"Hello,

During the pre-purchase sale of the Dark Souls III(TM) bundle with the Steam Controller, the loyalty discount was not applied for some eligible customers. We have identified your account as one of those that missed out on this offer.

To remedy the situation, we have added the amount that would have been discounted from your purchase back to your Steam Wallet.

If you have any questions, or if you need any technical assistance with your hardware unit, please feel free to contact Hardware Support here:

https://support.steampowered.com/newticket.php?appid=353370

Thank you for your patience regarding this issue.

Regards,

The Steam Hardware Team"

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Végül is, célratörő, igen 😊

zorrobomber
Háttő nincs túlcifrázva, szőke suna bemondja hogy xy lenni jó, akkor az úgy is van <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Stílus, nézet: szeretem
Kíváncsiság: igen
Trailer végi reklám: vatta-fák.

zorrobomber

wesker24
Cryostasis Part 7 nézhető, Jó szórakozást.
zorrobomber
A Panzer Corps-al szemeztem jó ideje (mint PG utód aspiráns), de ez attól elvileg sokkal jobb (még ha nem is hibátlan).

egy Panzer Corps steam review:
"But it all goes back to scenario design - too many units, too small maps, no manuever and thus no imagination. I found them constricting. So why would I advocate paying for Panzer Corps (and don't get me started on the absurd DLC prices) when the old Panzer General II does it better? I can't. I'd rather play PG than PC and therefore PC gets the thumbs down. For those who are interested in the genre, I recommend Order of Battle: Pacific. It's a very similar game with larger maps, more fluid combat, combined arms and the maps aren't as muddled. To me it's a far superior game and easily worth the price difference."

PC majd jó lesz tabletre, ha egyszer lesz viszonylag normális áron.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.21. 14:43:27

A minap vettem csak meg a Pacific Generalt, luxus lenne rászervezni ezt is. De jó tudni róla, hogy ilyen is van, nem hallottam még róla. (A Slitherine megvan, és az is, hogy csöpögnek át Steamre rendesen.)
A mirrors edge catalyst bétáját hogy lehet kipróbálni?

zorrobomber
Szürkében van egy olcsó lengyel eladó, history szerint sok Slitherine cuccot sikeresen eladott már:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.21. 13:14:01

zorrobomber
Panzer General fanoknak:
Order of Battle: Pacific -50% 36,99€ 18,49€

Én erősen gondolkozok rajta, mostanság eléggé rámjött a nosztalgialáz...

szerk.: ez durván jó leárazás, és kétlem hogy mostanában lesz bundliban
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.21. 12:37:42

Fpocok
Problem solved

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Spintires beugrott cirka 1326 Ft-ért a muve oldaláról. Érdemes figyelni ezt az oldalt. Néha elég jó árak vannak.