Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rendeltetek már onnan?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy tolom Scholart... eddig a ~3 óra alatt még nem haltam 1x sem, pedig a 2 dagadt rohadékot is levágtam már. Apró különbségek vannak, de eddig annyira rettentő ötlettelenek, hogy csúnya verdikt lesz majd ennek a vége, már előre érzem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.23. 14:16:38
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If you give a little love you can get a little love of your own
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"This has been known ever since SotFS launch but it should be repeated to those who are upgrading. All Dark Souls 2 SotFS mods are bannable by FROM. In the old version, the mods were allowed but FROM will not fuck around if you try to mod SotFS. You will be softbanned. Do not attempt."
"- So even Reshade, SweetFX, etc.. is banned?
- Banned. Banned. Banned. All banned."
Bonus: "Actual malicious 1-hit KO, full health, 300% speed hackers are still here."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.23. 09:43:17
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez vajon mi a búbánat? Még egy steam kód is van mellette.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Te ezt írod, és a Spelunky és a Civ is játék, szóval ilyen szinten összehasonlíthatóak. Ha azt mondod hogy jó mmo shooter azt elfogadom. Ja de nem 😊
Nincsenek értelmezési gondjaim csak kilométerekre van egymástól az ízlésünk.
A hülyézést nem is értem miért vetted magadra mikor csak a mondatra írtam..
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.22. 20:04:44
Az hogy gyönyörű több értelmű jelentést hordozhat magában. Nyilván a Division nagyon szép, ahogy mész az utcákon és megtörik a napfény a toronyépületekben, gőzölög a csatorna az a látvány is lehet gyönyörű, vagyis az.
Mi másért is lepődtem volna meg?
Azt meg, nagyon remélem, nem vártad el, hogy hirtelen meggondolom magam, mert reagáltál?
Kihagyom az élményt.
Amúgy is van ~700+ jelentkező.
S közben meg csorog a nyálam újabb játékokra is. Ördögi kör.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennyire alja, paraszt, dumbfuck játékkal még soha nem játszottam, mint a WoW. Mondom ezt kövér fél évnyi GW1 napi 14-16 órás droggal, meg utána bő 2.5 hónapnyi Everquest 2-vel. Nem, nem a grafikával van a gond.
+ Tényleg eltöltheted benne a nyomorúságos életed, de ennél tényleg bármi jobb, szórakoztatóbb, hasznosabb, érdekesebb.
+ Lehet emberileg egyre lejjebb és lejjebb süllyedni, pl. WoW-oz. Legalja putri szint.
+ HS paladin hero upgrade-t kapunk érte, ha elviszünk egy karit LVL20-ig. Szerencsére ehhez nem kell ezért a szemetért fizetni, elég a "demo"-val tolni, vagyis a starterrel.
+ Belegondolva abba, hogy néha lehetett olyanokat olvasni, hogy meghalt WoW közben, meg megölte a szomszédját valami szar kardért, feltétlenül a NAT részévé tenném, hiszen az arra fogékonyak, jobb, ha mielőbb kirotálódnak a rendszerből. Olyan szinten alacsonyan van azon "játékosok" (erős túlzás a jelző) ingerküszöbe, akik ebben élik ki magukat, hogy azokat valószínűleg az is szórakoztathatja, ha a saját fejüket csapkodják egy darab Ytong téglával.
+ Még mindig nem töltöttem le a teljes játékot, kb. fele, ha lent van, de gond nélkül tolom... nagy parasztság, hogy leszedeti veled starterként kb. a teljes WoW antológiát, totál feleslegesen.
- Értékelhetetlen core gameplay. Nincs olyan pontja, amit eddig szórakoztatóként értékelhettem volna. Azért ez így elég kemény, tekintve, hogy belenyomtam cirka 12 órát, már LVL20-as paladin karival. Folyamatos menj ide, öld meg, hozd el, annyi fantáziával, hogy a Gothic 1-2 emlékére is könnybe lábad a szemem.
- A sorban állás az odabax keményen. Everquest 2-ben is akadt ilyen, de ott jóval szolidabban zajlott és csak komolyabb bossoknál volt tapasztalható. Itt képesek voltak azt előadni, hogy: Ölj meg 6 malacot. És akkor te elbattyogsz egy kis területre, ami tele van konkurens játékosokkal és persze az összesnek u.e. a quest van. Malac sehol. Nini! Egy megjelent a semmiből, mire ráböknél, már 12-en ölték meg, ebből 1 clickelt gyorsabban, mint a többi, így övé a dicsőség. Dehogy, hiszen neki is még van 5 kill, neked 6 a többieknek se kevesebb. Az úgy 60+ malac igény tizensok emberre. És ezzel megy el az életed a WoW-ban, mert itt nem a mobok a kihívások, hanem a várakozás és a reakcióidő, meg a szerencse, hogy vajh elég gyorsan klikkeltél-e és tiéd-e a kill. Ez olyan szinten szánalmas, gyomorforgató, putriparaszt, legalja ocsmányság, hogy bár hiába a Paladin a kedvencem minden RPG-ben (HS-ban sem vetem meg a vele való nyomulást), de ez így tényleg nem ér ennyit. Hogy 10 eurot megér-e a kvázi skin upgrade HS-ban? Dehogy. Ez semmilyen szinten nem éri meg se a WoW kínlódást, se a 10 eurot. Viszont! Tapasztalásnak kiváló, elvégre több millió agyalágyult kockult erre rá évekig. Talán az alapműveltség része legalább beleszagolni. Barátnők, kapcsolatok, családok, munkahelyek, életek mentek erre a fosra és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért? Ez egy kifejezetten ROSSZ játék! Ez annak élmény, aki a hangyákat pálcikával szedi fel egyesével, majd amikor összegyűlt egy vödörnyi elengedi őket és újból kezdi.
- És havidíjas. Értem, hogy valaki megveszi 10k-ért a kiegeket, mert nincs jobb dolga az életben, meg az RTL Klub nevelte fel, de, hogy ezért havonta csengetni cirka 4000 Ft-ot? Ez komolyan olyan szinten WTF, hogy belegondolni sem vagyok képes. Elkezdem elképzelni és leakad valami odabent, error folyamatosan. Rémes.
- Anno beszóltam a Lifeless Planetre, hogy a k. anyjukat gyalogoltassák egy játékban ennyit, ne engem. A WoW-ban negyed annyi idő latt 3x többet kell gyalogolni, persze később van mount, meg most is van drágán "tömegközlekedés", de brutálisan érződik, hogy minden az időhúzásra megy rá.
- Nagyon rosszul öregszik. Szépnek nem mondanám, ellenben minden vacak bekapcsolható az optionsben, meg SSAO is, de a nagy kérdés, hogy minek, amikor szépségről még full maxon se nagyon lehet szó.
Simán Bikini szarmuráj szintű rákos daganat... 2/10.
Bonus: Az ölésért sorban állás egy csodaszép momentuma és amikor azt hiszed, hogy nem lehet fokozni, jön egy n00b és nem áll be a sorba, majd a többiek mit mondanak? ÁLLJ BE A SORBA! :-DDDD
Nagyjából 20 percet vártam itt, de amit közben tapasztaltam az a játékos életem legmélyebb posványaiból felnyúló rothadó kéz érzését idézte elém. Pl. amikor érkezik egy magasabb lvl és szórakozásból megöli azt amire más fél órája vár... Döbbenet az élmény. Ehhez hónapok kellenek, hogy feltudjam dolgozni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.22. 19:34:40
"gyönyörű és hatalmas bebarangolható terület"
Most akkor a The Division hol is játszódik? Nem egy betondzsungelben és annak egyik belső területén?
Fosnak nem mondanám, mert jó játék, csak egyjátékos módra megalkotva még jobb lehetne. Kaphatott volna egy jó kis történetet és akkor még jobb lehetett volna, ezzel szemben elsősorban a többjátékos módra koncentráltak, ami egyébként önmagában szintén rendkívül ötletes, csak időnként összefuthatsz op karakterekkel, akik a grind vagy a már említett exploitok miatt lehetnek túl erősek. Ezzel szemben a Darkzone-nak van egy olyan hangulata, amilyet még egyetlen más játékban se tapasztalhattál. Van még mit csiszolni rajta, de attól még az ötlet remek.
Akkor kicsit értelmezzük már a grind szót is jó.... A Civ 5 pont nem grind, mert eleve mindig más tud lenni....Egyébként meg pont leírtad, hogy az általad vázolt dolgok miért nem grind kategória.
Segítek mert úgy látom nem megy: A Grind amikor ugyanazt csinálod és csak a jobb cuccok miatt győzöd le újra és újra ugyanazokat az ellenfeleket újra és újra ugyanazokon a helyszíneken (segítek mert úgy látom ma kötöszködős hangulatodban vagy és értelmezési nehézségekkel küzdesz: Ahol random generátor működik bármilyen szinten is mint pl. az általad vázolt játékokban, vagy esetleg stratégiai játékokban ott nem is beszélhetünk grindról, mert a random események, random map vagy random mittudoménmi garantálja, hogy kicsit mindig más legyen a játék...Egyébként meg tps-ben és fps-ben pont nem jellemzőek ezek szóval sikerült egy jó nagy fail érvet találnod, amihez csak gratulálni tudok). Azt meg hogy a Divisiont egy Civhez vagy egy Spelunkyhoz hasonlítod már nem is kommentálom (almát az elefánttal szintű összehasonlítás).
Jah és mielőtt próbálnál újabb fogást találni a monotonitás szintén ízlése és beállítottság kérdése, van akinek A monoton, de B nem...Szóval legközelebb csínján a lehülyézéssel. És baromi nem érdekel, hogy neked ilyen a stílusod!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.22. 18:38:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Crown and Council - Free
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.22. 17:03:08
"minden játék tud monoton lenni ha masszívan ráfüggünk."
Miért kell ilyen hülyeségeket írni? A Civ 5-öt sokszáz óra után se éreztem sose grind szagúnak. Spelunky-ban nem tudom hány csillió halálom van de minden egyes menetben történnek új dolgok velem. Vagy itt az új bugok meg exploitok nyújtják a változatosságot? Ja hogy majd a DLC-k, jjóvanakkor, aviszonlátásra. Fos az egész csak a grafó meg a teknó miatt pisil mindenki maga alá csak nem meri bevallani.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ryse: Son of Rome - 75% OFF - 4,99 dollár = ~ 1380 Ft
Ryse: Son of Rome is provided via Steam key. For key redemption, a free Steam account is required.
Nem kell megmagyarázni, csak el kell fogadni, hogy más embernek más tetszik. 😊 Én úgy olvasom mindegyik hasonló cikkben, hogy a vélemény mindig ez: "Alapvetően jó a játék, _de_ rohadt sok a bug, ami eszméletlenül lerontja a játékélményt."
És itt jön be mindenkinél a tolerancia együttható, meg úgy általában az, hogy mit csinál az adott játékban (találkozik-e egyáltalán az adott glitchekkel, vagy sem). Nyilván ha nem találkozol glitchekkel, akkor nem fogod érteni, hogy mi ez a nagy felhajtás.
Én sem értem, milyen éhezésről beszélnek Afrikában, hisz itt van bőven kaja, még a kukába is jut bőven... /irónia off
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU