Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én nem beszéltem le róla. Csak kérdezte, hogy ennyit ér e az a játék. A saját véleményemet meg elmondtam röviden, lentebb. Hosszútávra ne gondolkozzon vele, már ami a pvp részt illeti
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 21:52:42

wantonly
Ennyiért nyilván megéri a goty, de nélküle se maradtam volna le semmiről. Sajnos az alapjáték után már elvesztettem az érdeklődésem a játék iránt, ennyi pont elég volt, mert durván ismétli önmagát. A DLC n+1 orkvadász küldetéséhez már nem volt energiám. Respect aki teljesen kipörgeti és az összes acsit is begyűjti. Nem azért mert rossz lenne a játék, mert nekem tetszett, de szinte végig ugyanazt csináljuk benne. A goty is ugyanolyan küldetéseket, kihívásokat ad extra nehezítésekkel új ötletek híján, persze ad még skineket, rúnákat ami nélkül szintén megvagyunk, a fotó mód is jó lenne, de én egyszer sem használtam kb. Azért a játékot egyszeri végigjátszásra mindenképp ajánlom.
Totti5
Komolyan azért beszélsz le róla embereket, mert valami lista alapján látszik h valahol mennyien játszanak vele? úgy hogy Te sem játszod, mert nem vetted meg? kemény. Ha a teljesen elrontott rémisztő Shifteket tudta a nép irányítani, akkor a CARSt gyerekjáték, mert ebbe jó az autók mozgása és fizikája. Amúgy meg ott van 15 féle segítség mindenki belőhetik arra amire akarja, s nyilván nem nyilakkal kell játszani, hanem kontrollerrel.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 21:46:20

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
"De akkor azt mond meg hogy az 1 milla játékosból miért csak 1500-2000 fő játszik csak a PC-n vele napjainkban?"

Ez fájt ,ez nagyon kemény lol.
Steam-en a GTA 5-ből több millió ment el hogy van pofája ahhoz az embereknek, hogy napi szinten csak 50 ezren tolják még ilyet. El vagy tévedve szerintem nagyon.

#271189: Billel is fasza megnyugtatlak.<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 21:48:47

Next PC upgrade: 2022

Prince23
"Dehogy rétegjáték, elég sikeres lett, sok profitot termelt"

Az oké hogy sokan ész nélkül megvették a játékot (majdnem én is), azért fogyott el belőle 1 millió példány. De akkor azt mond meg hogy az 1 milla játékosból miért csak 1500-2000 fő játszik csak a PC-n vele napjainkban? Na, ezért rétegjáték, a fanok és a sim-esebb gameplayt kedvelő playerek maradtak meg csak.

sokan gondolom egy picivel jobb NFS-t, vagy egy jóféle Shift copyt vártak, erre fel kaptak egy fél-szimet, amivel vérpistike és vérjancsika, na meg a munkából hazafelé tartó apuka nem igen tud már játszani. Sokan fikázták /teszterek, kritikusok/ is emiatt, hogy nem tudnak játszani vele. (mert nem kazuároknak készül(t) a PC1-2)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 21:41:30

Totti5
CARS az online multiplayer játék? tudtommal nem.

Most komolyan Forza4el jössz, amikor kint a 6? nyilván nem tolom sem a 4et, sem az ötöt, hanem csak a hatot. Én, más meg tolja de lényegtelen. semmi köze ahhoz amit írtál.

CARS 2 megjelent, hogy azt kelljen tolni az 1. helyett??? mikor lesz CARS 2? 1 hónapon belül?

Milyen alfa állapotban van?

Dehogy rétegjáték, elég sikeres lett, sok profitot termelt. 3szor is kaptunk a profitból vissza pénzt. Így nekem ( ha nem nézem a 2 DLCt amit megvettem ), akkor hasznot hozott az hogy anno befizettem a közösségi finanszírozásba.

Slightly Mad Studios Limited sent you €10.00 EUR
Slightly Mad Studios Limited sent you €15.30 EUR
Slightly Mad Studios Limited sent you €27.50 EUR

Köszi, tudom, hogy vannak olcsóbb helyek, de maradok a steamnél. Többször több topikban kifejtettem már az okokat (amik közt nem szerepel a tájékozatlanság, hisz a csapból is ezek a shopok folynak), úgyhogy most nem megyek újra bele, szerintem itt amúgy is mindenki ismeri a prot és a kontrát. Totál megértem, ha valaki a gray marketről veszi a kódjait (még ha félek is, hogy ennek hosszútávú negatív hatásait én is nyögni fogom), de én - amíg anyagilag belefér - semmiképp se fogom.
Tinman
Még mindig a tájékozatlanokból él a steam... meg persze a kés skin vásárlókból :-(

Szívesen.

Szívesen 2.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.24. 20:38:25

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hálás köszönet az infóért, lehet elkerülte volna a figyelmemet és amúgy is mostanában gondolkodtam rajta, hogy neki kéne esni. 😊
Fpocok
Az is? POFÁM LESZAKAD. beszarok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én is gondolkodtam hogy megvegyem e, mert szép és tartalmasnak tűnik! Az assetto és raceroom mellett nem nagyon rúg labdába.

Tinman
Ez az ár, már fél éve is rettentő kínos lett volna...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Már most halott a közössége (pedig startkor legalább 40k állando játékos bázisa volt), mit írjak neked még? Jelenleg ott tart a játék, hogy nincs meg az 5 ezer fős állandó játékos bázisa sem. Leértékelve TALÁN érdemes lenne megvenni, ahogy grebber mondta. és amennyi halom patch jön hozzá ki.... lazán mondhatnám hogy még alfa státuszban van a játék. Igen, az első rész...

De Jézusom, csak egy fél-szim versenyjátékról beszélünk itt D: Te sem tolnád most mondjuk a Forza 4-et, v ötöt, amikor kijött a legújabb és ott van a legtöbb játékos.

Arról nem is beszélve, hogy hétről hétre játékosokat veszít a PC1. Még egy 80%-os leárazás sem segítene rajta. Mert a másik tényszerűség, hogy ez inkább rétegjáték. és mint tudjuk sok kazuár van

Kérdés akkor:

Battlefield 2-őt vagy a 3-at érdemes megvenni? 😄 Ezek igény kérdések, amit úgy is a kérdező user dönt el majd. Hiába mondod te hogy megéri, vagy én hogy nem éri meg...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 19:49:31

Scooter
Szerintem nem rablás a teljes GOTY, már 1826 Ft-ért! Persze kinek mi.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.24. 19:22:56
Scooter
A Mordor GOTY upgrade is akciós a steam-em. -75%-al, 2.49€!
MoRT2195
Őőő... Erre gondolsz? Middle-earth: Shadow of Mordor - Upgrade to the GOTY Edition
Mert ez 2,49 euró jelenleg Steam-en.
grebber
Rablás. 2-3$ közé bezuttyan azt ugrik is a kosárba.

MoRT: Na ez már frankó. Ha meglesz a wallet ingyé jobban hangzik<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 19:20:15

IMYke2.0.0.0
1800-ért is vehető volt a muve,hu-n.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Jézus de drága még mindig. A 900ft-os alapjátékom mellé várom már mikor lesz a GOTY upgrade is hasonló áron azt végre belekezdek

IMYke2.0.0.0
Na mi a mai speciál a STEAM-en?: "Middle-earth™: Shadow of Mordor™" - 75% OFF - 12,5 euro (~3880 Ft).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Második ugyan úgy közösségi finanszírozás, már most be lehet fizetni és játszani az alfával, de évekre van még az. CARS folyamatosan kapta a frissítéseket, bővítéseket az elmúlt 1 évben már kész van, nem lesz ennél több. Tartalom ami benne van az első pillanatól kezdve bőséges és változatos. Mit kell befejezni? amiket lehetne fejleszteni benne a kocaautóst nem érdekli, hogy más szimekhez hasonlítva ez miben gyengébb, pláne nyilakkal irányítva.

grebber
"Most nem az a kérdés h téged mennyire nem érdekel a CARS. Van ez így, nem mindenkinek való."

Valamit benéztél. Ha nem érdekelne nem venném majd meg ha szórják 5$-ért. Türelmes ember vagyok a játék 10 év múlva is ugyanaz a játék lesz max jobban fog futni mert maxon szépen zabálja a gépet.
Az ,hogy nem veszek meg minden -346day nem azt jelenti, hogy nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 18:59:33

Fpocok
Szerintem arra gondolt, hogy előbb talán be kéne fejezni az első játékot, mielőtt arról hall az ember, hogy már jön a második.

Totti5
Azért kíváncsi lennék a válaszra, de az nincs, mert már másodjára sem hajlandó megadni. Így ilyenek bepötyögni a semmibe sok értelme nincs...

Most nem az a kérdés h téged mennyire nem érdekel a CARS. Van ez így, nem mindenkinek való.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:45:57

grebber
Hülye kérdés. Akkor lesz érdemes venni amikor már szart sem ér a kiadónak és 5$ alatt fogják szórni mindenfelé. Nos ekkor majd berántom én is.

MoRT2195
Ugyanolyan hülyeséget mondtál te is az előző kommenteddel.
Totti5
Szóval, mikor érdemes CARS autós játékot venni? 2-3 év múlva, ha talán megjelenik a kettő? addig nem is érdemes az első résszel ( ami 2015ös játék ) játszani?

Prince23
Tudod más egy autós játék, és más egy történet orientált játék...

Most mondtál egy baszott nagy hülyeséget... megint és megint...

várjuk a következő kommentedet

Maak
Na, akkor ezt fogom figyelni majd, koszi. Manapsag nem vagyok naprakesz a forumbol, (sem).

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Kongy
Jó hát így könnyű sale-t csinálni, hogy kb minden dupla annyiba kerül, mint máshol 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lostprophet
És lesz magyarul ^^

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Ubisoftnál Spring Sale van, de... semmi az ég világon nincs olcsón.

Fpocok

FEARka
A Games Republic oldalról vett már valaki játékot? Nagyon gondolkozom a Dark Souls 2-n. Ahogy néztem ennél még nem volt olcsóbb máshol.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Scooter
PayPal-al fizetve +2€. Na persze...
Azt írja, hogy csak az első vásárláskor.
Akkor inkább bankkártyával.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.23. 22:20:35
Fpocok
Amióta felfedeztem, innen veszek mindent.

Scooter
Köszi Fpocok
és neked is #271152 kigyi.
Ennyiért szerintem most már tényleg berántom!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.23. 22:07:29
kigyi
Vásároltam már onnan párszor nem volt gond vele.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Ez az oldal mennyire megbízható?
Scooter
Igen a Spintires-t vettem és másnap a DeadCore-t. Teljesen megbízható. Olvastam, hogy a kódokat hivatalos forrásból, közvetlenül a kiadótól szerzik. Én most megint vacilálok onnan 3 játékon: Batman Arkham Asylum Game of The Year Edition (619 Ft), ENSLAVED: Odyssey to the West Premium Edition (1298 Ft) és a Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition (2749 Ft). Mindegyiknek nagyon jó az ára.
Fpocok

Maak
azzal

Pocok en sem, Mordor-t vettem meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Ejj... nagyon csábító az ára... de nem játszom autós játékokkal.

köszi, akkor megveszem a Project Carst.
Master Carddal fizettél?
IMYke2.0.0.0
Scooter a "Spintires"-t vette tőlük.

Maak
17:52-kor regeltem, es 18:07-re e.mailban mar a vasarolt kulcs is megjott. Scooter is vett valamit a napokban.

IMYke2.0.0.0
Funstockon meg ~30 euro (kupon kód nem érvényes rá):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Ugyanitt volt eddig a legolcsóbb - 23 euró.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.23. 20:23:01

Fpocok
IG-n 20 font.