Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 21:52:42
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 21:46:20
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez fájt ,ez nagyon kemény lol.
Steam-en a GTA 5-ből több millió ment el hogy van pofája ahhoz az embereknek, hogy napi szinten csak 50 ezren tolják még ilyet. El vagy tévedve szerintem nagyon.
#271189: Billel is fasza megnyugtatlak.<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 21:48:47
Next PC upgrade: 2022
Az oké hogy sokan ész nélkül megvették a játékot (majdnem én is), azért fogyott el belőle 1 millió példány. De akkor azt mond meg hogy az 1 milla játékosból miért csak 1500-2000 fő játszik csak a PC-n vele napjainkban? Na, ezért rétegjáték, a fanok és a sim-esebb gameplayt kedvelő playerek maradtak meg csak.
sokan gondolom egy picivel jobb NFS-t, vagy egy jóféle Shift copyt vártak, erre fel kaptak egy fél-szimet, amivel vérpistike és vérjancsika, na meg a munkából hazafelé tartó apuka nem igen tud már játszani. Sokan fikázták /teszterek, kritikusok/ is emiatt, hogy nem tudnak játszani vele. (mert nem kazuároknak készül(t) a PC1-2)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 21:41:30
Most komolyan Forza4el jössz, amikor kint a 6? nyilván nem tolom sem a 4et, sem az ötöt, hanem csak a hatot. Én, más meg tolja de lényegtelen. semmi köze ahhoz amit írtál.
CARS 2 megjelent, hogy azt kelljen tolni az 1. helyett??? mikor lesz CARS 2? 1 hónapon belül?
Milyen alfa állapotban van?
Dehogy rétegjáték, elég sikeres lett, sok profitot termelt. 3szor is kaptunk a profitból vissza pénzt. Így nekem ( ha nem nézem a 2 DLCt amit megvettem ), akkor hasznot hozott az hogy anno befizettem a közösségi finanszírozásba.
Slightly Mad Studios Limited sent you €10.00 EUR
Slightly Mad Studios Limited sent you €15.30 EUR
Slightly Mad Studios Limited sent you €27.50 EUR
Szívesen.
Szívesen 2.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.24. 20:38:25
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De Jézusom, csak egy fél-szim versenyjátékról beszélünk itt D: Te sem tolnád most mondjuk a Forza 4-et, v ötöt, amikor kijött a legújabb és ott van a legtöbb játékos.
Arról nem is beszélve, hogy hétről hétre játékosokat veszít a PC1. Még egy 80%-os leárazás sem segítene rajta. Mert a másik tényszerűség, hogy ez inkább rétegjáték. és mint tudjuk sok kazuár van
Kérdés akkor:
Battlefield 2-őt vagy a 3-at érdemes megvenni? 😄 Ezek igény kérdések, amit úgy is a kérdező user dönt el majd. Hiába mondod te hogy megéri, vagy én hogy nem éri meg...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 19:49:31
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.24. 19:22:56
Mert ez 2,49 euró jelenleg Steam-en.
MoRT: Na ez már frankó. Ha meglesz a wallet ingyé jobban hangzik<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 19:20:15
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valamit benéztél. Ha nem érdekelne nem venném majd meg ha szórják 5$-ért. Türelmes ember vagyok a játék 10 év múlva is ugyanaz a játék lesz max jobban fog futni mert maxon szépen zabálja a gépet.
Az ,hogy nem veszek meg minden -346day nem azt jelenti, hogy nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.24. 18:59:33
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most nem az a kérdés h téged mennyire nem érdekel a CARS. Van ez így, nem mindenkinek való.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:45:57
Most mondtál egy baszott nagy hülyeséget... megint és megint...
várjuk a következő kommentedet
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Azt írja, hogy csak az első vásárláskor.
Akkor inkább bankkártyával.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.23. 22:20:35
és neked is #271152 kigyi.
Ennyiért szerintem most már tényleg berántom!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.23. 22:07:29
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Master Carddal fizettél?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Ugyanitt volt eddig a legolcsóbb - 23 euró.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.23. 20:23:01