Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ennyit számít ha nem a valve boltba veszed. Valve elég szép összeget levesz az eladásokból. Ha xy helyen veszed meg gondolom ennek csupán a töredékét kell fizetni az oldalaknak. De ez értelemszerűen meg is látszik az általad is írt árakon. Ha jól tudom a valve 30%-ot leszed magának.... de ha nem majd kijavít aki jobban tudja.

FEAR-rel az a legnagyobb gond ,hogy magára hagyták a leggyengébb 3. rész után semmi info. Pedig mekkora lenne akár egy F.E.A.R UE4-el uh <#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.25. 19:50:26

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Kész rablás ez a F.E.A.R. Collection a steam-es akcióban is. -75%-ban is 13.74€!
Gondoltam magamban, "mi a f*sz van"?
Bundle Stars-on ugyanez most is -90%-al, 4.99€.
Kicsit se nézik hülyének az embert. Persze aki nem lát a sztímtől távolabb, az meg is érdemli.
Scooter
Remélem, hogy megbízható. Nem szívesen buknám a Middle-Earth: Shadow of Mordor GOTY-mat. Bár akkor is csak kb. 1900 Ft-om úszna, de sajnálnám.
Prince23
A legjobb oldal, minden téren. IG túlságosan is megbízható, és nem csodálom a trust pilotját, ami 9.7 körüli 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>
Ez jó hír 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FEARka
Én Rise of the Tomb Raidert vettem kilencezer körül és még megvan 😊

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

IMYke2.0.0.0
Instant Gamingben lehet annyira bízni, hogy 7-12 ezer Ft-os játékokat is vásárolhat onnan az ember nagy biztonsággal?
Tapasztaltak előnyben a válaszok megítélésekor 😊

//Elmerengtem 1-2 cím felett ugyanis, annak ellenére, hogy szinte szinte a nyakunkon a nyári vásár (http://whenisthenextsteamsale.com/)

//Grebber Peti --- igen, lesz benne, de én kamu-szinglinek érzem.
Már a plot is azt sugallja, hogy a multiplayer pályák lesznek random összedobálva egy holografikus térben (Star Trek-sorozatok, valaki?) --- "holographic worlds that are indistinguishable from reality, all inside of a giant black room."
Azaz, a "sztori" annyi lesz, hogy némi összekötő szöveggel ezen helyekre ugráltat a játék --- ebből adódhat a "változatosság" is, és erre épül ugye a multi is.
//Ilyesmit meg ugye 1999 óta számos alkalommal láthattunk, játszhattunk is.
//A rocket- és a cricle jump visszahozása jó is, meg nem is. De erről majd akkor, ha megéltem 2018-at.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.25. 18:51:26

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Legalább lesz benne single is.Azt a 4-5 órát végig lehet majd hentelni.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Oké, de ha bukta akkor le lehet húzni a vécén az egészet, míg egy single player játékból azért sokáig tud csordogálni a pénz. Persze általában bukta esetén ebből a fejlesztők már sokat nem látnak 😊

IMYke2.0.0.0
Csak egy gondolatmenet erejéig:

Tudom én, hogy egy (erősen) multiplayer játékot (még ha van benne alibi szingli is) --- laikus szemmel --- könnyebb elkészíteni, hiszen elkészítenek pár arénát, leprogramozzák az esetleges skillek/buffok hatásait, úgy-ahogy kiegyensúlyozzák, és odaadják a játékosoknak, hogy töltsék meg élettel a homokozót.
Amibe néha bele-beledobnak frissebb homokot (DLC), és gyakorláshoz össze-sciptelnek tessék-lássék módon egy alibi szinglit.

IMYke2.0.0.0
"Use fast, skillful movement to dodge enemy attacks, circle-strafe your foes, and rule the air as you rocket jump in the single- and multiplayer modes. BLACKROOM launches with unique multiplayer maps and robust modding support for the community to make diabolical creations of their own design - Coming Winter 2018 to PC!"

Hát, ez inkább multiplayer lesz 😞((

Seth
Egy óra alatt 7000 ? Szerintem menni fog

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Biztos az egyik bennfentes volt a cégtől...

Fpocok
Valaki 666dolcsival bekkelte már 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
2018 tél

Nekem van egy olyan érzésem, hogy nem fognak tudni összekalapozni rá ennyi pénzt.
zorrobomber
Najó, kicsit trollkodás volt, egy bundle-re a single erejéig én is beneveznék. Na de így, egy darabot kiragadva nem annyira izgi. A Black Ops ráadásul valamiért mindig szarul futott nekem, már a jobb konfigjaimmal is. És arról a mantráról nem is beszélve, hogy van jobb (játék). Most épp visszatértem régi fétisemhez, az FM-hez (1 évad/40 óra beleröppent).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MW2-ig én is követtem, ott a demózás során már meguntam a szakadatlan vérontást, anno ha jól emlékszem az volt a civil gyilkolós rész? Legalábbis volt valami műbalhé.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 17:24:19

Seth
John Romero új játéka BLACKROOM.

Enyhe Daikatana érzésem támadt, reméljük ez jobban sikerül majd 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Hát nem is tudom - én már írtam korábban: az új Call of Duty-k "akármilyen" Single Player-e azért izgat. Ha nem másért, hogy tudjam, miről is szólnak. MW2-ig, azt hiszem, ismerem csak.
Warezre nem vagyok hajlandó már, Tyúkon nem más lövöldözését akarom látni [más ez, mint mondjuk egy interaktív konzol film végignézése].

Én örülnék egy CoD Bundle-nak, vagy egy baromi alacsony alapárnak, és annak akciózásának.

zorrobomber
Drágák, szarok -> skip

Prince23
Instant gamingen olcsó a Lost Planet 3 és a Black Ops 1-2

5 euró alatt az LP3 és a BO1. BO 2 8 eu
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.25. 16:43:37

Scooter
Ezt én kihagynám, C&C szeretőként is. Azért mindennek van egy határa.
zorrobomber
The Last Remnant (Steam) - $3.00
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 15:51:42

zorrobomber
Köszi az ajánlást, nem hallottam még róla! <#eljen>
(bár most RTS témakörben a Battlefield Gothic Armada azért eléggé csikar)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 15:49:56

grebber
"Pedig free, mindenkihez eljut a játék, aki steamet birtokol 😄"

Eskü te szívtál valamit... Hogy jutna már el ? Le kell tölteni, csak akkor veszi "megvettnek" ,ha nem töltöd le minek számolna?

Prince23
Az Owner-re értem.... Tulajdonosok száma. Pl van a Smite ingyenes, és van a Marvel heroes ingyenes, és a tulajok száma nem állandó és azonos számból tevődik össze. Pedig free, mindenkihez eljut a játék, aki steamet birtokol 😄

Érted?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.25. 15:34:40

grebber
Mitől lenne állandó bármilyen szám is?

Neked van 5000 játékod minden nap mindegyikkel ugyanannyit játszol ugyanolyan rendszerességgel? NEM! Nahátakkor.

C&C és Red Alert rajongóknak:

8-Bit Armies - Steam
Hivatalos Weboldal

12 órát beletettem és nagyon tetszik eddig. A kampány terjedelmes, plusz többször is végigjátszható ugyanaz a pálya. Minden pályához jár 3 feladat, amit ha sikerül teljesíteni, akkor extra jutalmat kapunk. Ez hasznos lehet a későbbi pályákon. Jó benne, hogy első nekifutásra nem lehet megcsinálni a nehezebb feladatot/feladatokat, csak ha már előrébb haladtunk a kampány pályáin és kellően megerősödtünk. A játék tartalmaz Co-op és Multiplayer módokat is a szokásos Skirmish és a már említett hosszú kampány mellett. Ára baráti, grafikája pofás a zenéje meg a régi elődökre hajaz, ahogy a játékmenete is.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.04.25. 15:30:56
Prince23
Mondjuk az is fura hogy az ingyenes játékoknál a playerek száma nem állandó. Ezek csak becsült adatok, én úgy tudtam,.
De ha így van, akkor sry, én a bejelentett, hivatalos adatoknak hiszek.

Voltan
Szívesen!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez úton is köszönöm.
Voltan
Walking Dead S01-re még lehet jelentkezni, ha kell valakinek 😊

zorrobomber
Seven - Ex-Witcher 3 Developers Game Reveal Trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért az vicces, hogy folyton magukkal reklámozzák a játékot (ex withcer 3 devs), és igazuk is van, ez a "Seven" ritka pocsékul sikerül keresztelés. Legalább rakták volna oda hogy Seven Vakond, vagy valami <#vigyor3>

szerk.: ja, a másik meg az inspired by Thief, ezt se tudom hogy milyen gomba beszedése után jutott eszükbe de kérek belőle, mer akárhogy nézem ez inkább Victor Vran és Van Helsing féle cucc... na de mindegy is, ettől függetlenül jónak tűnik.

szerk2.: nem tudom hogy ez ugyanaz a videjó -e mint a múltkor, de suna még mindig van a végén!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 11:20:13

Scooter
<#eljen>
Voltan
Van nékem fölösbe egy Walking Dead S01 és egy Wolf Among us kulcsom, akit érdekel valamelyik, vagy mindkettő, jelezze privátban!
Köszi! 😊

Scooter
Hopp és 5.72€-lett, 5.89€-ról a Middle-Earth: Shadow of Mordor GOTY.
Köszi mégegyszer az infót Fpocok! <#law> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.25. 09:14:27
kigyi
Az durva akkor mennyi SC-s verzió lehet te jó ég abból több van az biztos.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
A SteamSpy a Steam által kiírt játékstatisztikákból eszik. Ha pedig steam-en 4 millió (publikus account-al rendelkező) felhasználónak van meg a játék, akkor annyi. Egyébként pont szombaton nézegettem a statisztikákat a Steam oldalán, és abban a pillanatban éppen 2,2 millióan játszottak (event volt?). Ahhoz meg több milliós eladás kell😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.25. 01:07:07

[merlinw.org]

Maak
goty upgrade 2,5 euro

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ami az eddigi fejlesztői nyilatkoztatok szerint rendre +-10%-os ráhagyással működik is. Nem véletlenül állt be az oldal mögé a Gamesindustry.biz is.

Jellemző, hogy a WadjetEye Gamest tulajdonló David Gilbert sem a számokat kifogásolja (szerinte is nagyságrendileg úgy fogynak Steamen a játékai), hanem azt, hogy az ő kapott így úgy üvegzsebet, hogy a nyereségességet illetően félrevihetnek az adatok.
Prince23
Az csak steam spy.szerint, nemde?

Steamspy szerint GTA V-ből durván 4,3 milla fogyott Steamen.
Fpocok
Több mint 4 milliónak van meg gta5 steamen.

Prince23
Tévedésben vagy, Steamen sosem fogyott el GTA 5-ból több milla példány. Honnan szedett ezt? lol omg
Steam szerint 360.000+ játékosa volt max, valamint legalább 1 millió vehette meg a Steam kiadást (de ezt már sose tudjuk meg a Valve miatt)... és akkor még nem említettük a Rockstar social clubbos példányokat se.... Az a 40.000 fő teljesen rendben van, az a játék nem igen fog kihalni, ha hosszútávra gondolkodunk. Még a GTA 6 bejelentése után sem..

A konzolosékal (XBox One + Ps4) együtt + a Rstar Social Club által regizett PC példányok alapján lenne helyesebb a fenti, vagyis már inkább lentebbi kijelentésed.... vagyis ez: "Steam-en a GTA 5-ből több millió ment el..." 😄

Nézz utána, mielőtt durva kijelentéseket leírsz 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 22:21:50

Totti5
NFS is készül, meg kb mindennek a folytatása pá hónapra rá a megjelenés után. CARSban teljesen más problémák voltak és vannak, de az aki 1 métert nem ment vele ezek lényegtelen dolgok. Semmiféle support hiányban nem szenvedett az elmúlt 1 évben, pláne 0 km játékkal ezen nem kell vacilálni.

Rosszul tudod, ez itt a gond. Ez sosem készült multiplayer játéknak, az online része ugyan olyan opció mint minden más autós játékban.

Ha valaki játszani szeretné akkor a tegnapi 2500ért egy nagyon tartalmas autós játékot kapott volna.

Na a Bundlestars tippért hálás köszönet, az tényleg elkerülte a figyelmemet. <#worship>
Prince23
Én csak azért se adnék érte annyi eu-t, mint amennyit most ér. Pláne annak függvényében, hogy amikor megjelent az első rész, még ki sem hűlt, már a megjelenés után pár héttel bejelentették a második részt. Szívesen játszanék vele, de ilyen fejlesztői-közösségi politikától undorodom. Én speciel megvárom az 5 eu-t, vagy valamilyen bundle packot. Úgy megéri, de mire ez eljut odáig (pár hónap múlva, még az idén tuti benne lesz vmi packba) addigra én nem igen fogok tudni multizni. Pedig tudtommal a fejlesztők pont ezt a részét erősítették, hogy nagyszerű multiplayer játék lesz. Meg elhozzák PC-re azt az élményt, amit az xboxosok élhettek át a Forzával. Nem?

Meg fogjuk venni a második részt, rá pár napra bejelentik a harmadik részt, azzal ámítva hogy ez lesz majd a saga utolsó része...😄 Hogy vegye meg mindenki emiatt

Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 22:04:47

Totti5
Ez egy online multiplayer játék? talán nincs benne kb 40 órás karrier? de egy autós játékban főleg ebbe te kreálod a versenyeket több ezer órát lehet nyomni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 21:53:48

Tinman
Term. szíved joga egyetlen céget hizlalni, akik ráadásul olyan vásárlói támogatással bírnak, mely a legalja kategóriát képviseli az egész világon, bonusként náluk a jogod az úgy kb. semmivel egyenlő. Az alternatív helyeken, pedig erősen valószerűtlen, hogy 3456789894444232x játék kódját lopták el és azt árulják, nyilván ilyen is lehetséges, pont úgy, mint az ebay-en, amikor a 2000000 legál festmény mellé jut 100 lopott is. Az esetek nagy részében egyszerűen a régiós sátánizmus megkerülése révén tudják olcsóbban adni a játékot.

Bundlestars pedig abs. nem szürke piac, ott a gimme5 kóddal még 5%-ot kapsz...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.24. 21:54:51

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.