Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FEAR-rel az a legnagyobb gond ,hogy magára hagyták a leggyengébb 3. rész után semmi info. Pedig mekkora lenne akár egy F.E.A.R UE4-el uh <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.25. 19:50:26
Next PC upgrade: 2022
Gondoltam magamban, "mi a f*sz van"?
Bundle Stars-on ugyanez most is -90%-al, 4.99€.
Kicsit se nézik hülyének az embert. Persze aki nem lát a sztímtől távolabb, az meg is érdemli.
Ez jó hír 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Tapasztaltak előnyben a válaszok megítélésekor 😊
//Elmerengtem 1-2 cím felett ugyanis, annak ellenére, hogy szinte szinte a nyakunkon a nyári vásár (http://whenisthenextsteamsale.com/)
//Grebber Peti --- igen, lesz benne, de én kamu-szinglinek érzem.
Már a plot is azt sugallja, hogy a multiplayer pályák lesznek random összedobálva egy holografikus térben (Star Trek-sorozatok, valaki?) --- "holographic worlds that are indistinguishable from reality, all inside of a giant black room."
Azaz, a "sztori" annyi lesz, hogy némi összekötő szöveggel ezen helyekre ugráltat a játék --- ebből adódhat a "változatosság" is, és erre épül ugye a multi is.
//Ilyesmit meg ugye 1999 óta számos alkalommal láthattunk, játszhattunk is.
//A rocket- és a cricle jump visszahozása jó is, meg nem is. De erről majd akkor, ha megéltem 2018-at.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.25. 18:51:26
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudom én, hogy egy (erősen) multiplayer játékot (még ha van benne alibi szingli is) --- laikus szemmel --- könnyebb elkészíteni, hiszen elkészítenek pár arénát, leprogramozzák az esetleges skillek/buffok hatásait, úgy-ahogy kiegyensúlyozzák, és odaadják a játékosoknak, hogy töltsék meg élettel a homokozót.
Amibe néha bele-beledobnak frissebb homokot (DLC), és gyakorláshoz össze-sciptelnek tessék-lássék módon egy alibi szinglit.
Hát, ez inkább multiplayer lesz 😞((
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MW2-ig én is követtem, ott a demózás során már meguntam a szakadatlan vérontást, anno ha jól emlékszem az volt a civil gyilkolós rész? Legalábbis volt valami műbalhé.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 17:24:19
PSN ID.: Beegabor
Warezre nem vagyok hajlandó már, Tyúkon nem más lövöldözését akarom látni [más ez, mint mondjuk egy interaktív konzol film végignézése].
Én örülnék egy CoD Bundle-nak, vagy egy baromi alacsony alapárnak, és annak akciózásának.
5 euró alatt az LP3 és a BO1. BO 2 8 eu
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.25. 16:43:37
(bár most RTS témakörben a Battlefield Gothic Armada azért eléggé csikar)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 15:49:56
Eskü te szívtál valamit... Hogy jutna már el ? Le kell tölteni, csak akkor veszi "megvettnek" ,ha nem töltöd le minek számolna?
Érted?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.25. 15:34:40
Neked van 5000 játékod minden nap mindegyikkel ugyanannyit játszol ugyanolyan rendszerességgel? NEM! Nahátakkor.
8-Bit Armies - Steam
Hivatalos Weboldal
12 órát beletettem és nagyon tetszik eddig. A kampány terjedelmes, plusz többször is végigjátszható ugyanaz a pálya. Minden pályához jár 3 feladat, amit ha sikerül teljesíteni, akkor extra jutalmat kapunk. Ez hasznos lehet a későbbi pályákon. Jó benne, hogy első nekifutásra nem lehet megcsinálni a nehezebb feladatot/feladatokat, csak ha már előrébb haladtunk a kampány pályáin és kellően megerősödtünk. A játék tartalmaz Co-op és Multiplayer módokat is a szokásos Skirmish és a már említett hosszú kampány mellett. Ára baráti, grafikája pofás a zenéje meg a régi elődökre hajaz, ahogy a játékmenete is.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.04.25. 15:30:56
De ha így van, akkor sry, én a bejelentett, hivatalos adatoknak hiszek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az vicces, hogy folyton magukkal reklámozzák a játékot (ex withcer 3 devs), és igazuk is van, ez a "Seven" ritka pocsékul sikerül keresztelés. Legalább rakták volna oda hogy Seven Vakond, vagy valami <#vigyor3>#vigyor3>
szerk.: ja, a másik meg az inspired by Thief, ezt se tudom hogy milyen gomba beszedése után jutott eszükbe de kérek belőle, mer akárhogy nézem ez inkább Victor Vran és Van Helsing féle cucc... na de mindegy is, ettől függetlenül jónak tűnik.
szerk2.: nem tudom hogy ez ugyanaz a videjó -e mint a múltkor, de suna még mindig van a végén!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.25. 11:20:13
Köszi! 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Köszi mégegyszer az infót Fpocok! <#law>#law> <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.25. 09:14:27
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.25. 01:07:07
[merlinw.org]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Jellemző, hogy a WadjetEye Gamest tulajdonló David Gilbert sem a számokat kifogásolja (szerinte is nagyságrendileg úgy fogynak Steamen a játékai), hanem azt, hogy az ő kapott így úgy üvegzsebet, hogy a nyereségességet illetően félrevihetnek az adatok.
Steam szerint 360.000+ játékosa volt max, valamint legalább 1 millió vehette meg a Steam kiadást (de ezt már sose tudjuk meg a Valve miatt)... és akkor még nem említettük a Rockstar social clubbos példányokat se.... Az a 40.000 fő teljesen rendben van, az a játék nem igen fog kihalni, ha hosszútávra gondolkodunk. Még a GTA 6 bejelentése után sem..
A konzolosékal (XBox One + Ps4) együtt + a Rstar Social Club által regizett PC példányok alapján lenne helyesebb a fenti, vagyis már inkább lentebbi kijelentésed.... vagyis ez: "Steam-en a GTA 5-ből több millió ment el..." 😄
Nézz utána, mielőtt durva kijelentéseket leírsz 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 22:21:50
Rosszul tudod, ez itt a gond. Ez sosem készült multiplayer játéknak, az online része ugyan olyan opció mint minden más autós játékban.
Ha valaki játszani szeretné akkor a tegnapi 2500ért egy nagyon tartalmas autós játékot kapott volna.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg fogjuk venni a második részt, rá pár napra bejelentik a harmadik részt, azzal ámítva hogy ez lesz majd a saga utolsó része...😄 Hogy vegye meg mindenki emiatt
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.24. 22:04:47
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 21:53:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bundlestars pedig abs. nem szürke piac, ott a gimme5 kóddal még 5%-ot kapsz...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.24. 21:54:51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.