Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra semmi szomorú nincs abban, hogy engem nem érdekelnek a sportjátékok. Az meg különösen nem izgat, hogy 0-99 éves nulla perces emberke ráérez-e vagy sem. Más világ, nem izgat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
11 éves unokaöcsém 2 perc alatt ráérzett. Aztán persze a végtelenségig tudod a skilled csiszolni.
Szomorú.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.26. 16:41:34
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.04.26. 16:16:29
Mert mondjuk engem nem mozgat meg az a játék?
De tényleg nem izgat fel.
Nincs nekem időm olyan tanulási görbére, mint ami ahhoz kell, hogy a szerencse faktorról már ne is beszéljek.
Sosem vonzottak a sportjátékok - és talán nem lövök bakot vele, ha ezt is oda sorolom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.26. 15:34:36
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.26. 15:09:44
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A napokban sokat beszéltünk a The Division hibáiról, nem is véletlenül. A Ubisoft Massive ugyan egy gyors javítással megoldotta, hogy a játék raidjének főellenségét ne lehessen egyszerűen leszólózni, majd azt is kijavította a csapat, hogy ne lehessen a talentek kihasználásával extra DPS-t szerezni, azonban a játékosok máris találtak egy új lehetőséget.
Az új metódus lényege, hogy a raid egyik NPC-jét lehet betrükközni úgy, hogy az ölje meg nekünk a főellenséget, így nekünk meg sem kell mozdulnunk. Ezzel tehát beigazolódott a játékosok azon állítása, hogy a Ubisoft egyszerűen nem tud úrrá lenni a The Division jelenlegi helyzetén, mert amíg érkezik egy javítás, addig több másik hibát fedeznek fel a felhasználók."
Ja és aztán Tinman-nek így már rögtön értékesebb az egész cucca, mert neki egyben van még.
Én is ágyon nyomnám, mert az a legnagyobb felület, amire mindent ki tudok/nék teríteni. Ez van <#nyes>#nyes>
A játék számomra még nincs kész, patchekre vár és persze a 2 DLC is jön majd még. (Végigjátszáshoz figyelembe kell venni, hogy mi jöhet még hozzá, ez a 2. rész nagy tanulsága.)
A játékot legalább elkezdted már tolni? 😊
A videó viszont jó és vicces 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.26. 12:04:42
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Adversus solem ne loquitor
@Was: Hát én nem tudom, hogy törte el az a szerencsétlen, mert súlya van, van benne anyag, valamiféle acél ötvözet, nem is értem neki, hogy lehetett gyárilag görbe.
@ZsZso: Részemről a köszi :-)
@Moby: Nem vagy játékgyűjtő semmilyen szinten én ezt abs. elfogadom és megértem.
@Atisz: Szabad ilyesmikre pénzt adni, ha nagy kedvelője vagy valaminek. Nálam ez kizárólag a From cuccaira érvényes, pedig már nem 1x csalódtam bennük, de még kitartok. Súlya van, de ezt el is mondom a videóban, hogy az egész pakk alsó hangon 3kg, a kard nem műanyag, így annak is van súlya, a guide nehéz, az estus egy műanyag fos, annak alig van súlya... valamiféle bakelit anyag lehet, szag és súly alapján.
Ez elvileg nem kerülhet gyerek kezébe, hiszen 16+-os az egész.
Majd ha 90%-os lesz, jöhet.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(legalább van súlya?)
Egyébként ha tényleg olyan rossz a szaga, érdemes lenne bevizsgáltatni (mondjuk az tényleg sok pénzbe kerülne), mert az ilyenekben szoktak az Európai Unióban betiltott, gyermekekre veszélyes és rákkeltő anyagokat találni...
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.26. 10:36:39
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A másik videóbejelentéssel sikerült felcsigáznod 😊
Dark Souls 3 Estus Flask Guide unboxing
régiózás steam tájékoztató
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
@Felajánlásokra: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Next PC upgrade: 2022
Hogy ez melyik univerzumban tény azt nem tudom. VPN vásárlás Steam-en, az borítékolható ban. Nem, hogy leszarják, hanem mocskosul keményen szankcionálják, és kiteszik azt az accot is ilyenért, amelyik 10 éve regelt és 3k játéka van és SEMMIT nem tud ellene tenni, nem tud büntetést fizetni, nem tud kérni, semmilyen joga nincs, hiába hagyott ott 2 milliót játékokra. Ez a Steam...
"Az is tény, hogy technikailag nem Te veszel VPN-en keresztül, más vállalja be a steam szabályzatának megsértését"
Több éves lejárt dolog. Manapság nem az a jellemző, hogy VPN-en keresztül megveszi Steam-en a játékot és eladja/gifteli, hanem egyszerűen megveszi egy másik digitális terjesztéssel foglalkozó webshopban és azt adja el, vagy aktiválja be magának. Ezt lehet azzal fokozni, hogy abban a másik webshopban, másik régióból származónak adja ki magát VPN-el és veszi meg a Steam-re aktiválható GLOBAL kulcsot. Már pedig global kulcsot ott aktiválsz, ahol csak szeretnél, ezért global és kutya se ellenőrzi, hogy az honnan is van. Amíg nem lopott és ki van egyenlítve az ára, addig semmi gond nincs.
XY digitális terjesztő pedig bármikor adhatja a Steam-es ár töredékéért is a terméket, ha megegyeztek a kiadóval. Ehhez az egyedi árazáshoz aztán a Steam-nek semmi köze, max alkalmazkodik és persze oda aktiválod be a global kulcsot...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.25. 20:58:01
Azért nem jó csak egy helyre koncentrálni és lóellenzővel járni. Bár az SG tagokra szerencsére ez nem jellemző. Mindig, mindenki magtalálja az olcsóbbat. <#nyes>#nyes>
Nem a steam találmánya ez, hanem a kiadó találmánya. Igazából senki se tudja, hogy mi a fenéért erőltetnek egy úgynevezett internet nevű helyen ilyen regional pricinget, hisz kijátszható és így más zsebeli be a kijátszáson keletkező hasznot.
Namost ha elolvasod a Steam szabályait akkor láthatod, hogy VPN-en keresztül vásárolni jegyet jelent a Banamákra, amit tény, hogy eddig nem igazán vett komolyan a Valve (értsd: lesz*rta). Az is tény, hogy technikailag nem Te veszel VPN-en keresztül, más vállalja be a steam szabályzatának megsértését Te pedig fizetsz neki cserébe egy 40%-os haszonkulcsot. Innentől kezdve ez elsősorban elvi kérdés és persze mindig ott van a minimális kockázata annak, hogy a Valve egyszer csak úgy dönt, hogy átmegy berzerkerbe és bedarál minden olyan kódot/accot, amit nem a saját régiójában használnak, esetleg nem engedik más régióból használni, vagyis rákényszerülsz a VPN-re, de ezek igen valószínűtlen dolgok, hisz a Valve szemszögéből ez is egy eladott példány, még ha igen vicces is lehet odabent nézni, hogy hirtelen több indiai veszi meg a FEAR-t, mint ahány annak futtatására alkalmas számítógép van az egész országban 😊 (najó, ez bunkó rasszista duma volt, enézését).
Amit néhány kiadó erőltet az a regionalizált kiadás, ami azt jelenti, hogy az adott országban csak az ottani anyanyelven érhető el a játék, viszont tekintve, hogy Indiában hivatalos nyelv az angol egy ilyen helyzetben ez se hatásos.
szerk.: bocsi, nem figyeltem, hogy bundle stars, a fenti leírás más esetekre vonatkozhat, ők viszont tényleg egész egyszerűen jóval olcsóbbak ebben az esetben, mint a steam, nem trükköznek a kulcsokkal. Ez viszont mindig így van, a bundle oldalak (bundle stars, humble bundle) bundle-kben mindig jóval steam ár alatt vannak, gondolom ezzel akarják magukhoz csábítani a vevőket. Tartsák meg ezt a jó szokásukat. 😊
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.04.25. 20:03:39