Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írtad, hogy fospermet. Vonatkoztassunk el attól, hogy kinek mi tetszik és csak objektíven nézzük és egyszerűen kijön az, hogy nem az. Fospermet pl. a Cursed Crusade vagy a First Templar ebben a csapdosós kategóriában.
Dark Souls nyilván szerelem... alig bírom abbahagyni, amikor meg abbahagyom félek belekezdeni. A Castlevania LoS meg egy kellemes kalandozás volt, és pozitív élmény volt...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.27. 18:12:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"This content requires the base game Ori and the Blind Forest: Definitive Edition on Steam in order to play."
Ezt most nem értem... <#vigyor1>#vigyor1>
//Ori and the Blind Forest (Additional Soundtrack) - innen biztosan beszerezhető - igaz nem teljesen ingyen
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.27. 18:05:25
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nos az van meg nekem, azt neveztem (lehet kissé nagyvonalúan) CE-nek. Díszesnek mindenesetre díszes.
Az egésznek a lényege az ellenfelek kiismerése, ebben teljesen igazad van (meg pár fontosabb játékmenetbeli finomságok ismerete).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
DaS nehézségét inkább az adja, hogy baromi nagyokat tudnak sebezni az ellenfelek, nem tudsz minden sarkon menteni, alig van gyógyítási lehetőség, újraélednek az ellenfelek és olyan kombókat tudnak, amikkel akár 1 mozdulatsorból is a padlóra tudnak küldeni. A harcrendszere meg viszonylag azért egyszerűcske akárhogy is nézzük (maga az ütés, kivédés, elugrás részre gondolok és nem a játékmeneti apró finomságokra).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A DarkSiderst amúgy nem találtam túl nehéznek apocalypticen sem, a GoW1-ben meg normálon lepattantam hónapokra a végső bossról (easyn ujjgyakorlat volt). Három további rész végigjátszása után sikerült óriási mázlival lenyomnom. Mondjuk ez szerintem nem csak engem nem dicsér 😊
De a GoW és DarkSiders is az akció-kalandosabb vonalat képvseli, bár az utóbbináll még több a zeldázás, és több a nagyobb szabadságot kínáló terület.
Castlevania (1)
Ezzel játszottam ám!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.27. 10:55:46
Minden rövid úton dobtam a fenébe, nagyon-nagyon nem jön be ez a gombpüfölős harc.
Egyedül az Onimusha mittoménhányat (ami volt PC-re) bírtam elviselni valamiért.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Darksiders 1-2 és a Castlevania (1) nagyjából azonos szinten áll - játékmechanikát tekintve.
"Összetettséget" nézvést pedig a Castlevania jobb.
A vidijók alapján meg azt mondom - üssetek -, hogy a Háború Istene nem több a Kastélyvániánál.
zorrobomber ráállt arra, hogy "egygombos" (talán amiatt, amit írtam a kombókat illetően - az egész játékod végigküzdheted akár egyetlen kombóval is, csak baromi nehéz lesz úgy. -, talán pejoratív értelemben, a játékstílus miatt) jelzőre.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.27. 10:16:30
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Szerettem, letoltam vagy 3x(pedig nehezen indultunk). A második viszont valahogy kimaradt.
Adversus solem ne loquitor
K. jó kis cím volt... a 2. már kevésbé sikerült jóra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg még pofás darabja a gyűjteményemnek a LoTR trilógia díszdobozban, full extrákkal. Jól mutatnak egymás mellett
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
(Nem, igazából nem ez, hanem az hogy nem látod a fától az erdőt - élményben egy sportjáték ezekre sokszor köröket ver (gondolom csapatsportokra gondoltál, mert hogy pl. a grid 2 is "sport"😉 - na de szíved joga azzal játszani amivel akarsz, nem szólok bele. A csúnyább szavakat meg nem magadra venni, csak a játék kritikája. Ami amúgy az engem mindig ásításra késztető, vonalban egyenesen megyünk előre, random csapkodjuk a gombokat, majd a játék odaszív a platform-hoz vonalat követi; ezeknél hiába tudnám amúgy értékelni az art-ot meg a sztorit (a'la Darksiders), ha a játék maga n+1 nézdahátam unalomtenger. Számomra.)
Amúgy ha csinálsz egy olyan gameplayt, amiben csak egy kombót használva tolod végig a játékot, azt tuti nézném <#taps>#taps>, és ráadásul még biztos jó móka is lenne 😊
Tökéletesen irányítható: egérrel és billentyűzettel.
Tökéletesen irányítható: kontrollerrel (X360: tuti, többiről nem tudok).
Ráadásul, "on the fly" képes kezelni a váltást - azaz, húzósabb jelenetnél átválthatsz kontrollerre, amúgy meg félreteheted, és válthatsz bill+máuzra. Ahogy a szíved diktálja.
A játék akció-platformer, erősen harcra építve, a kombók pedig nem kötelezők
A platformerből adódó mérgelődés garantált.
Továbbá, vannak benne QTE (quick time event)-k is, amik speciális módon vannak megjelenítve és néha tudnak bosszúságot okozni
Sztori jó (főképp visszatekintve a végétől), szinkronok is, zene kiváló.
Csak olyan dobozos verziót adtak ki - később -, amiben már ott van a hivatalos kiegészítő is, 6. lemezként: a Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast.
A tévedés jogát fenntartom 😊
Szóval a From manapság tömeggyártja a legritkább cuccait is.
Bizony nincs meg. Egy Tales of The Sword Coast dobozos kiegészítőm volt, aztán egy BG1 + ToTSC combo kiadvány, de már nagyon régen eltávoztak tőlem, ha jól rémlik Final Fantasy VIII-ba fektettem be az árukat.
Első dobozos eredeti játékom az R-Type volt C64-re attól a cégtől vettem gyerekként, ahol most dolgozom. Első konzolos a Super Mario Brothers, első PC-s meg a Crusader: No Remorse.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.26. 21:34:21
Ha valaki nem tudná, miről van szó:

//Prometheust majd akarom én is. De bevárom a 2.-at.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.26. 20:54:07

Ha nem lenne akkor biztos szerváltam volna egy tojásos Alien kiadást, az<#finom>#finom>

//Totti5 annak idején mutatta is a sajátját.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.26. 20:39:07
3DS és Wii U játékok.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ez a szerény gyűjtemény: Imperium Galactica 2, Haegemonia: Collector's Edition, Settlers 3, Battle Isle: The Andosia War, Sega Rally 2, Warcraft 3: Reign of Chaos, Starcraft, Diablo, NASCAR Racing 3, Quake II: Ground Zero, Conflict Zone Dogs of War, no meg persze a Warzone 2100.
A többi már DVD tokos. Szóval nem mondható dobozosnak.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.26. 19:39:40
Magyarítás is volt rajta, elég "érdekes" egységszövegekkel... 😊
Aztán még ugyan abban az évben (98) megvettem eredetiben a starcraftot és a half life-ot is, ezzel betelt a dobogó. 😊
Viszont egyik doboz sincs már meg, én valahogy nem őriztem meg ezeket... 😞
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.04.26. 18:37:18