Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az eladásos részedre céloztam, hanem arra, hogy jó újra és újra ugyanaz. Az Activisionnek nyilván jó, ha így is fogy, játékosszemmel nem értek egyet. Bocs, hogy fejlődéspárti vagyok, és létezőnek tekintek néhány éves játékokat is.

De én a hozzászólásodra reagáltam, mert nem tudom, hogy tényleg ugyanaz lenne-e nekem is az évi a CoD-kampány.
MoRT2195
Pont most olvasom én is: "Call of Duty: Modern Warfare Remastered will be available only if you get Call of Duty: Infinite Warfare’s Legacy, Digital Legacy, Digital Deluxe, or Legacy Pro."

Kapják be! Na nembaj, az IW-t majd eladom külön. Bár lehet vannak olyan köcsögök, hogy egy kóddal adják a kettőt. <#boxer>
Prince23
Ezek után meg pláne marha sikeres lesz az IW. Nagyon kis cselesek ezek 😊)) Tudják hogy leáldozóban aszéria, de a remastereddel legalább stagnálni tudják a tavalyi eladásokat, vagy legalábbis megközelitik így.. Okosak nagyon...csak pénzlehuzók, mint mindig 😄

Totti5
Árukapcsolás, (jó) pár hónapra rá lesz külön is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.02. 19:27:12

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Remélem pcre megoldják. Belenéznék. Amúgy meg lóf*sz a seggünkbe.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Ez kicsit visszalépés lesz az ízlésedhez képest. pont ezzel a résszel elkezdeni a codot? 😄 Vagy a COD 4 Remastered miatt, mert akkor kurvára nem szóltam semmit 😊) Lehet cseles vagy 😄

Am a cod fanatikusok úgy is megfogják venni ezt is... nem kell félteni a bukástól
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.02. 19:20:02

MoRT2195
Pedig a Black Ops-ig még nagyon jók voltak. Abban meg hideg háború volt. Szerintem a 2. és 4. rész után az a legjobb. Persze azt már elcsúfította a rengeteg killstreak, meg miegymás, de azért ott még nem estek túlzásokba szerintem.
Mindenesetre én a CoD4 remasteredre nyomok egy pre ordert, amint lesz rá lehetőség. 😊 Az év fps-e lesz szerintem. <#vigyor>
IMYke2.0.0.0
Összes CoD szinglit szívesen végigjátszanám - amiket nem ismerek.
De, az is lehet, hogy az elejétől.

14,99 eurós bundli mondjuk a Bundlisztáron - benne:
* Call of Duty
* Call of Duty: United Offensive
* Call of Duty 2
* Call of Duty: MW 1-2-3
* Call of Duty: BO 1-2-3
* Call of Duty: Ghosts
* Call of Duty: Advanced Warfare.

STEAM-re. Of korsz. Megérné. Többet nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Nálam a Call of Duty 2-nél, na jó a World at War-nál ért véget a sorozat. Egyáltalán nem hiányzik.
Tinman
Cold Fear tényleg egy nagyon kellemes cím volt, pedig én nem vagyok oda az ilyen játékokért, de abs. élveztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Jah gondoltam hogy neked nem fogni bejönni a játék, de szerencsére vannak mások akik még tudják hogy milyen jó játékok is voltak a régi szép időkben, nem úgy mint most.
zorrobomber
Megnyugodtam hogy nem csak én vagyok ilyen 😊

zorrobomber
-unsubscribe

wesker24
Cold Fear Part 1-2 fent van Youtube-on lehet nézni !
Direkt 5 centen számoltam, hogy ne legyen túlzott az összeg, de azért köszi a korrekciót! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Jó az 30-50€-nak is, mert rengeteg kártya megy 0,2 körül. Illetve a mobilos cucc bevezetése óta felmentek az árak.

[merlinw.org]

Nekem van kb 250-300 kártyám a rendszerben és ugyan ez jelentene alsó hangon 15 eurónyi steamen elkölthető walletet nem visz rá a lélek, hogy nekiálljak kifarmolni... Programot meg nem fogok ráengedni..Nem szeretem ha a valótlan adatokat mutat a steam a játékidő tekintetében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Nem veszem meg, kipróbálom😊 A CoD multi továbbra sem érdekel, 60€-t meg nem adok a szokásos 4 órás interaktív filmért. Néha szabad a warez😊

[merlinw.org]

MoRT2195
Oké, de én se egy 10-20 évvel régebbi játékkal akartam játszani, amikor elkezdtem gépezni, hanem az újakkal. És nem fölösleges csinálni új részt, írtam is, hogy "nem véletlen dönt mindegyik rész valamilyen eladási rekordot". Mért ne érné meg nekik, amikor úgy tejel, mint kb. semmi más az iparban? Akinek meg nem tetszik, az nem veszi meg, roppant egyszerű a képlet.
Aki friss hús, annak most is elérhető az összes régi rész. A 4-et pedig még remasterelik, hátha később megvehető lesz külön is. De csak ezért fölsöleges évente legyártani "ugyanazt" (mert szinte ezt sugallod).
MoRT2195
Az a baj, hogy nem nagyon lehet már újítást vinni a játékba. Persze lehetne belerakni járműveket, hatalmas pályákat, 32v32 játékost, de az már nem CoD, erre ott a BF. A CoD az maradjon CoD szerintem. Viszont ebben a CoD-os határban már egyszerűen nem lehet újítani. Ami igazából sokaknak nem is feltétlen baj, nem véletlen dönt mindegyik rész valamilyen eladási rekordot. Akik nem a CoD1-en nevelkedtek, hanem mondjuk most, vagy az elmúlt 1-2 évben csatlakoznak be a gamerkedésbe, azoknak biztos hatalmas élmény lesz ez a CoD. Akik meg már játszottak az előző több, mint 10 résszel, már nagy valószínűséggel unják.
benőmenő
Én sem értem az ilyen mértékű fanyalgást. Nekem már egy Battle: Los Angeles kopipasztával is sikerült volna felkelteniük a figyelmem, de itt jóval többet sejtetnek. Csak azt sajnálom, hogy a sorozatra jellemző cső effekt és a "press f to pay respect"-et produkáló irányelvek miatt valószínű ez sem lesz az a CoD rész, ami újra megszeretteti velem a sorozatot. Ahhoz valami nagyon nagy újrázást kéne csinálnia az Activisionnek.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.02. 14:32:38
IMYke2.0.0.0
Ha ezen trailer alapján megveszed, akkor úgy kell neked 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Azért, hogy k*va jól nézzen ki?😊 Zsigerből utálom a sorozatot, de a trailer alapján a legelső rész óta ez lesz az első CoD amit ki fogok kipróbálni. A trailer-ben mutatott képi világ, a beállítások, a dinamika zseniális. Ezért kell művészeti vezető. Ha te lennél ott, pálcikaemberek szaladgálnának a képernyőn 😄

[merlinw.org]

Dzsini
Mert nagy név, és a nagy neveket sokkal élvezetesebb hangosan utálni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Szerintem is, de valahogy mégis több üzenetet generál mint egy kevésbé ismert, jó játék.

MoRT2195
Csak a CoD4 Remastered jelenjen meg PC-re. Újra nyomnám neki ezerrel az tuti. 😊
TBTPumpa
Csak tudnám miért kellett ehhez a Crystal Dynamics művészeti vezetője...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Van benne videó a remastered verziótól.

Fpocok
COD INFINITE SHITTY

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem mázlim volt vele, nem futottam bele ilyesmibe. Ellenben az összes Unchartedben sikerült ugyanez.
benőmenő
A szingli ott is fos. 2.5 év után még mindig kihívás befejzni a kampányt, mert össze-vissza elfelejti a chekpointokat. Épp ezért nem is értem, miért várja bárki is, hogy még több ilyen moslékot drótozzanak a multi-lövölde királycsászárság következő részéhez.
Totti5
Nem fosnak ott lesz akkor a béef4.

Ghost pl jelenben volt és pont az a rész kapta a rugdosást, ellenben a következő "jövőben" játszódókkal szemben. Szóval erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.02. 11:53:57

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Jó hagyjuk már, akkor is fos, ha nem írom be.

grebber
Nem az unalommal van a gond hanem ahogy a pörgés akciózás feeling romlik.
Én tartottam Cod maratont legutóbb ,ha egymás után tolod le mindet kegyetlenül érezni fogja az ember hogy az utolsó pár rész mennyivel gyengébb mint pl a Cod 2 vagy a Cod 4 amik szerintem a legjobb Cod-ok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.02. 11:45:33

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Annyira azért izgalmas hogy beírd a véleményed róla...

Fpocok
Kibaszott unalmas az összes jövőben játszódó kod.

IMYke2.0.0.0
"Sorry, currently our video library can only be watched from within the United States"

//okay, no problemo - nézhető.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.02. 11:14:00

MoRT2195
Infinite Warfare trailer. Hát én nem nagyon bírom az ilyen űrben játszódó cuccokat, szóval ez skip. Viszont aki szereti az ilyeneket, annak biztos megér egy letöltést a single. 😊
zorrobomber
Norman's Sky - free

(Made in 10 hours for #lowresjam2016 by @Nothke)

No Man's Sky 64x64-es felbontásban 😊

grebber
Dungeon Nightmares II - The Memory

Jó cserét csináltam ezzel a játékkal. Engem nem igen szoktak "ijesztgetni" a horror cuccok ,csakis a nagy semmire felkészületlenül arcba ****ott jump scare tud "megijeszteni". Nos ebben a játékban eddig szerencsére csak ez van jelen és ez nagyon jó<#eljen>
A szokásos szívdobogás hangja mellé jóféle "horror" aláfestés hallható és csak bolyongunk a sötét folyósokon. Az elején már majdnem lemondtam a játékról,hogy ez megint milyen horror semmi félelmetes nincs benne ,erre hirtelen a semmiből elém kúr egy kisgyereket olyan hanggal karöltve,hogy kb majdnem összefostam magam és ez nagyon jó. Szerencsére ez a kisgyerek mindig a legváratlanabb pillanatokba jumpol az arcba.

Kíváncsi leszek mi vár a későbbiekben,eddig nagyon tetszik végre egy game ami ijesztget. Ezt mondtam ha csak jump scare akkor az ,mert hatásos<#eljen>

Látod, ha még te is normális vagy ebben a kérdésben, akkor a többség csak nem lehet idióta <#idiota>
grebber
Legjobb mikor látok egy "ismerőst" "játszani" . Éjjel nappal online megy a "gaming" ezerrel fut a farmolo progi<#banplz>
Nekem is van kb 300 kártyám még ,de egyszer se fordult meg a fejembe,hogy betoljam a progit ami x hónap alatt kiszedi mindet. Majd ha valaha lesz annyi időm ,hogy mind kiessen ,kiesnek.

A mintádat eleve egy farmolós szubkultúra tagjaira építed, nem reprezentatív. Én ilyen embereket maximum itt látok. Bár nem tudom, hogy itt ki "ilyen", csak látom, hogy néha téma.
grebber
Nem hülyeségből mondom ezt. Indiegala Group Buy miatt megfordult nálam párszáz ember már.
Sok mindig linkelget mindenféle ingyen szart amit itt ott talál,majd amikor megírom,hogy nem érdekel nem szemetes a steam-em azzal érvelnek DE KÁRTYÁS. És miután mondom, hogy ne érdekel ,mert azért nem fogok semmit futtatni ,hogy adjon kártyákat én vagyok a hülye + jönnek ,hogy nem kell futtatni se vannak rá jó progik amik "modellezik,hogy fut" <#falbav> <#levele>

MerlinW
"A kártyázás az itemek/skinek adása vétele már már nélkülözhetetlen az embereknek. Ma már szó szerint kiröhögnek ha azt mondod nem farmolod a cuccokat"

Aztaleborult. Mikor azt hinnéd nincs új a nap alatt😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0

Scooter
Miért hülyült volna meg? Inkább az a kérdés, hogy érdekel-e valakit? Engem a multiplayer szarok hidegen hagynak általában. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.01. 19:47:17
MarkBlade
Nekem ez az egész új volt.. 😄 de van még pár új játék ha kell ott..
Prince23
Wildstar jön majd steamre is, am f2p.