Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én a hozzászólásodra reagáltam, mert nem tudom, hogy tényleg ugyanaz lenne-e nekem is az évi a CoD-kampány.
Kapják be! Na nembaj, az IW-t majd eladom külön. Bár lehet vannak olyan köcsögök, hogy egy kóddal adják a kettőt. <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.02. 19:27:12
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Am a cod fanatikusok úgy is megfogják venni ezt is... nem kell félteni a bukástól
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.02. 19:20:02
Mindenesetre én a CoD4 remasteredre nyomok egy pre ordert, amint lesz rá lehetőség. 😊 Az év fps-e lesz szerintem. <#vigyor>#vigyor>
De, az is lehet, hogy az elejétől.
14,99 eurós bundli mondjuk a Bundlisztáron - benne:
* Call of Duty
* Call of Duty: United Offensive
* Call of Duty 2
* Call of Duty: MW 1-2-3
* Call of Duty: BO 1-2-3
* Call of Duty: Ghosts
* Call of Duty: Advanced Warfare.
STEAM-re. Of korsz. Megérné. Többet nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.02. 14:32:38
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ghost pl jelenben volt és pont az a rész kapta a rugdosást, ellenben a következő "jövőben" játszódókkal szemben. Szóval erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.02. 11:53:57
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én tartottam Cod maratont legutóbb ,ha egymás után tolod le mindet kegyetlenül érezni fogja az ember hogy az utolsó pár rész mennyivel gyengébb mint pl a Cod 2 vagy a Cod 4 amik szerintem a legjobb Cod-ok.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.02. 11:45:33
Next PC upgrade: 2022
//okay, no problemo - nézhető.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.02. 11:14:00
(Made in 10 hours for #lowresjam2016 by @Nothke)
No Man's Sky 64x64-es felbontásban 😊
Jó cserét csináltam ezzel a játékkal. Engem nem igen szoktak "ijesztgetni" a horror cuccok ,csakis a nagy semmire felkészületlenül arcba ****ott jump scare tud "megijeszteni". Nos ebben a játékban eddig szerencsére csak ez van jelen és ez nagyon jó<#eljen>#eljen>
A szokásos szívdobogás hangja mellé jóféle "horror" aláfestés hallható és csak bolyongunk a sötét folyósokon. Az elején már majdnem lemondtam a játékról,hogy ez megint milyen horror semmi félelmetes nincs benne ,erre hirtelen a semmiből elém kúr egy kisgyereket olyan hanggal karöltve,hogy kb majdnem összefostam magam és ez nagyon jó. Szerencsére ez a kisgyerek mindig a legváratlanabb pillanatokba jumpol az arcba.
Kíváncsi leszek mi vár a későbbiekben,eddig nagyon tetszik végre egy game ami ijesztget. Ezt mondtam ha csak jump scare akkor az ,mert hatásos<#eljen>#eljen>
Nekem is van kb 300 kártyám még ,de egyszer se fordult meg a fejembe,hogy betoljam a progit ami x hónap alatt kiszedi mindet. Majd ha valaha lesz annyi időm ,hogy mind kiessen ,kiesnek.
Sok mindig linkelget mindenféle ingyen szart amit itt ott talál,majd amikor megírom,hogy nem érdekel nem szemetes a steam-em azzal érvelnek DE KÁRTYÁS. És miután mondom, hogy ne érdekel ,mert azért nem fogok semmit futtatni ,hogy adjon kártyákat én vagyok a hülye + jönnek ,hogy nem kell futtatni se vannak rá jó progik amik "modellezik,hogy fut" <#falbav>#falbav> <#levele>#levele>
Aztaleborult. Mikor azt hinnéd nincs új a nap alatt😊
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.01. 19:47:17