Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
2016 idáig?
- Elite: Dangerous eddig néhány száz órában, ahogy most érzem még néhány ezer belemegy
- egy pici LEGO Marvel Avengers (nem nyűgözött le, a klasszik Marvel Super Heroest jobban szeretem, Steam szerint 21 órám van benne)
- kb. 1 óra Magic Duels

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Vagy a te gépeden tárolja cookie/localstorage formájában.

[merlinw.org]

Voltan
Üresjárat van, na 😄 Kábé 15 perc volt.
Amúgy meg mit mentegetőzöm itt? 😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maala
Inkább MAC cím akkor már.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

zorrobomber
Chééeges laptoppal browser gaming?? <#bdead> <#nevetes1>

Voltan
Ez OK, de nem regisztráltam náluk sehogy, ráadásul a céges laptopommal fedeztem fel az oldalt, otthon még nem is láttam 😄

Szóval IP cím alapján azonosít be, vagy mi? Mondom, nem is regisztráltam náluk userként.

Maala
Terás tárhelyekkel rendelkezik ma már 1-1 szerver, nem hiszem, hogy a 300kbyte-os mentés fogja megfogni a szolgáltatót... Mindaddig, amíg nem játszanak több 10millióan. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tinman
Might & Magic: Clash of Heroes - beteg, de majd' 45 órám belement
AC China - 12 óra körül
AC India - 10 óra körül
AC Russia - 10 óra kb.
AC Rogue - ~40 óra
Braveland Wizard - 10 óra
Torchlight I. - 25 óra
Torchlight II. - 10 óra eddig folyamatban
Dark Souls 2 Scholar of The First Megafailfoskampó - 25 óra eddig folyamatban

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Jaja, de arra van ötleted, hogy hogy a fenébe menti el a save-ket egy ilyen honlap?
És hová?

zorrobomber
Nekem ez:
Software Library: MS-DOS Games
kicsit pofásabb oldalnak tűnt, a kínálatot nem hasonlítottam össze.

Illetve van ugyanilyen Sega Genesis és Megadrive címekkel:
SSEGA Retro SEGA Genesis / Mega drive 16bit Games online.

Más:
Dawn Of War 3 Announced
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.03. 16:13:21

grebber
Na jó hazudtam.Idéntől elkezdtem vezetni txt-be mert anélkül 3 hét után nem tudom mit néztem mivel játszottam. Eddig 2016-ban ezeket vittem végig:

12 Labours of Hercules
12 Labours of Hercules II
12 Labours of Hercules III
Bulletstorm
Vanishing of Ethan Carter
Ryse Son of Rome
Enemy Front
Call of Duty MW2
Call of Duty MW3
Call of Duty Black Ops
E.T Armies (2.5 óra)
My Bones (13 PERC a pofám leszakad)

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Találtam ezt a nagyon fasza kis honlapot abandonware dos cuccokat lehet online játszani vele.
Rengeteg cím van, über nosztalgia faktor, még a dúm is úgy fut rajta, mint anno 386 DX-szen 😄

Egy kérdésem lenne az esetleges szakiktól. Még el is menti az állást, és vissza lehet tölteni. Ezt ilyen webes alapon hogyan? Hova teszi? HOGYAN? Köszi előre is 😄

benőmenő
Most mondanám, hogy elköltözött a leáld és belehal az ezsgé. <#banplz>
Már amikor beregisztráltam 2007-ben is leszálló ágon volt a fórumosdi, a közösségi médiák térnyerése pedig nyílván nem segített az ügynek.
Biztos mindig lesz egy réteg, akinek megmarad a fórumozás, mint igény, csak az alternatívák miatt, akik nem maradéktalanul elégedettek a formátummal, azok lelépnek.
Tinman
Egyetértünk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az kemény... évi 40 címet játszok végig, és akkor az gyenge év volt.

#nemfagytokgamerekharrharr

zorrobomber
Így van, nincs értelme ebből lelkiismereti kérdést csinálni. Mondjuk nekem már kezd egyre nehezebbé válni kimagyarázni hogy a karácsonyra kapott Pillars miért pihen még mindig. Múltkor végignyomtam egy karaktergenerálást úgy hogy mindent az asszonytól kérdeztem, milyen faj legyen milyen kaszt stb., aztán a végén kinyögte hogy na jó kapsz még egy kis időt 😊 szóval átment, hogy ez nem egy könnyed délutáni Mario parti szint.

IMYke2.0.0.0
A bőség zavara. Nem olyan rossz ez - van miből válogatni, amikor kedved lesz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Hát figy... Witcher trilógia, Bioshock trilógia, Metro 1-2, Broken Sword széria, Deus Ex: HR, DMC, Far Cry 3, Half Life 1-2 (igen, még soha nem vittem végig egyiket sem 😄), Shadow of Mordor, Risen trilógia, Skyrim, Thief széria,
Most, hogy kinek mi tetszik ezekből, az nyilván nézőpont kérdése, de azért alapjáraton sikeres és népszerű játékok ezek. És ez tényleg csak egy kis része, most amik így hirtelen beugrottak. 😄 Egyszerűen nincs kedvem velük játszani. Bioshockba kezdtem bele, fent is van még a gépemen, de á, nincs kedvem játszani. Pedig amúgy tök jó, de egyszerűen nincs kedvem játszani semmivel. Ja és majdnem kihagytam a telltale játékokat. Azokat is végig kéne már tolni.
zorrobomber
De most erre mit lehet írni, hogy azért nem írunk sg-re mert Denuvo??? <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Kisdobos+Úttörő becsszavamra esküszöm, hogy amikor grebber írásában a vonatkozó részt olvastam, eszembe vágódott, hogy zorrobomber erre tuti reagál valamit 😊))))))))))))
Miért is nem vettem Ötös lottót... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Akkor annyira mégse jók 😊

MoRT2195
"Most évente ha 5 játékot végigviszem abból kb 4 amit már 65x több éve"
És am tényleg. <#vigyor> Annyi új játékom van, de inkább végig toltam nemrég a Mass Effect trilógiát, mert azt iszonyat imádtam. Pedig tucatjával várnak a jobbnál jobb játékok steam profilomon amiket még egyszer se vittem végig. 😄
zorrobomber
Innen nem akarsz pihire menni?

grebber
Túlszabályzás..szerintem. ??? Az a PH-en van. Látod most is 2 hónap pihin vagyok ott.
Ha rossz mássalhangzot írsz be elküldenek anyádba mert annak is van külön topikja. Sőt a külön topiknak is nyitnak egy külön topikot mert nehogymár véletlen ne arról legyen szó amiről a téma szól.

Ezek lehetnek a topik kihalások okai:

- Felnőttünk!!!!! (Már nem suli van amikor is éjjel nappal ment a gamezés. Lásd engem anno ahogy kijött bármi szinte egyből végigtoltam. Most évente ha 5 játékot végigviszem abból kb 4 amit már 65x több éve)
- Sokan úgy vannak vele mint én (ha bevallják ha nem) ,hogy teljes áron nem vesznek semmit ergo várunk a minél alacsonyabb árra vagy bundléra.
- Denuvo = warezhiány

Dzsini
Az akkor önmagáért létező volt, a mostani pedig pl. streamek mellett, élő közvetítések közben van jelen, és nem a klasszikus IRC-szerű dolog (persze a twitch chat az konkrétan IRC protokollon működik), és ezzel szintén a közösségi felületek részévé vált.
Továbbá a lentit kiegészítve az SG-t az se segíti, hogy a mobilos felülete igen vacak állapotban van, kényelmetlen az oldalt kis képernyőn használni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
"és az élő chat szépen átvette a helyét."

Ez azért meglepő, mert kb. így is kezdődött az egész... telnetes chateléssel, IRC-vel, majd a webes chatekkel. Persze a fórumok gyak. végig megvoltak.

MarkBlade
Túlszabályzás..szerintem.
Dzsini
Az egész fórumozás divatjamúlttá vált, az új generációk számára már nem, vagy alig vonzó, a közösségi felületek, a gyártott tartalom alatti egyszeri hozzászólások (videók alatti kommentek), és az élő chat szépen átvette a helyét.
Vagyunk még néhányan, akik ehhez szoktak hozzá, de szép lassan fogyunk, és egyre kevesebb az utánpótlás. Az a kevés, aki még mindig használja, az se az összes felületen, és nem is olyan intenzíven, mint 5-10 éve.

HeadHunter86
Már egy ideje észrevettem, de mi lett az SG-vel? Mindenki átment PH!-ra? Néha benézek egy-egy játék topikjába és nincs más csak csend és hullaszag. Hol vannak a nap 100+ hsz-es topikok? Mi történt itt az elmúlt pár évben?
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.05.03. 13:56:42

zorrobomber
SUPERHOT combat in Fallout New Vegas

Flyable fighter jet in Fallout New Vegas

videók:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.03. 13:40:03

zorrobomber
Doom 3-ban én is kb. 3 kanyart mentem 😄

benőmenő
"Elsőnek" én bőven bef*stam a Dangerous Dave-en, meg a Wolf 3D zombis pályáin is. :'D
Mentségemre szóljon, hogy ~6 éves voltam, amikor ezekkel találkoztam.
Aztán 2004-ben amikor megkaptam az első nagyjából korszerű pc-t és felrakták rá a Doom 3-at. Az install alatti screenshotokig jutottam és az úgy elég is volt belőle még vagy pár évig.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.03. 11:24:03
3Error
Pedig jó az. Bár érdekes módon pont nem a "horror" gémekben ijedtem legtöbbször, hanem a kicsit sötét hangulatú, de nem horrorban. (pl.: STALKER) <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

wesker24
wesker24
Steamen még mindig kapható a Cold Fear és csak 5 euro régebben én megvettem kártya pénzből !

Habár ugye amikor a Cold Fear kijött akkor még nem volt Full HD 😄 szóval kell hozzá egy kis registry buhera (Widescreen fix) hogy tolhassuk a játékot Full HD felbontásban.
Voltan
Igen.
Jó volt, tényleg. Elő is venném, csak már nincs meg 😞 Akkoriban azért főleg a warez ment nálam.

grebber
8 év azért az elég régi.
Sokszor meglepődik az ember, hogy milyen jó játékok lesznek totál sikertelenek és utána leszarják nem lesz se folytatás se semmi 😞

Voltan
Azért a Cold Fear nem olyan rég jelent meg, hogy "régi szép idők"-ről lehessen beszélni 😄
De tény, hogy jó volt.

wesker24
Hát jah vannak olyan pilanatok amikor rá hozza a frászt az emberre hogy azt mondja WTF ? 😄
zorrobomber
Mondom hogy feliratkoztam, engem az is érdekel ami nem jön be, pl. ezek a horrorok. Játék közben szívrohamot kapnék de videóban meglesem 😊

grebber
Among The Slpeepet én is várom már indiegala bundleba.Ezek drágák nagyon.Aki megvette a pakkot magának beaktiválja így nem is lehet olcsón venni 😞

Scooter
Nem egy nagy szám bundle. Ebből csak az Among the Sleep és a Rush for Berlin Gold érdekelne.
Scooter
Ohhh, megvan. A Budle Stars-on. Mielőtt idejöttem, akkor találtam meg. Azért thx! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
https://www.bundlestars.com: Must Play Bundle 2
* Among the Sleep
* WORLD END ECONOMiCA episode.01
* Holodrive Beginner's Pack
* Bridge Constructor Stunts
* Tengami
* SPACECOM
* Lowglow
* A Wizard's Lizard
* Rush for Berlin Gold
* Moorhuhn: Tiger and Chicken (WW)

Scooter
Rush for Berlin Gold-ok hol akciósak, hogy van egy pár steamgifts-en?
wesker24
Ok legközelebb majd linkbe rakom , aztán hátha épp olyat teszek fel ami neked is bejön ki tudja 😄.
zorrobomber
Irreleváns hogy bejön e vagy sem. Feliratkoztam a YouTube csatornádra szóval akit érdekel ott latja hogy raktal fel valamit. Ha meg reklám akkor meg legyen legalább link az nyújtana némi extra kényelmet 😊

Scooter
Nem tudom. Engem még így se hat meg ez a modern shit. Attól függetlenül, hogy szeretem az űrös cuccokat. Persze látatlanban nem mondok véleményt, de nem is érdekel, hogy kipróbáljam.
Totti5
Nyugi lesz külön majd...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10