Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Elite: Dangerous eddig néhány száz órában, ahogy most érzem még néhány ezer belemegy
- egy pici LEGO Marvel Avengers (nem nyűgözött le, a klasszik Marvel Super Heroest jobban szeretem, Steam szerint 21 órám van benne)
- kb. 1 óra Magic Duels
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy meg mit mentegetőzöm itt? 😄😄😄😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval IP cím alapján azonosít be, vagy mi? Mondom, nem is regisztráltam náluk userként.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
AC China - 12 óra körül
AC India - 10 óra körül
AC Russia - 10 óra kb.
AC Rogue - ~40 óra
Braveland Wizard - 10 óra
Torchlight I. - 25 óra
Torchlight II. - 10 óra eddig folyamatban
Dark Souls 2 Scholar of The First Megafailfoskampó - 25 óra eddig folyamatban
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És hová?
Software Library: MS-DOS Games
kicsit pofásabb oldalnak tűnt, a kínálatot nem hasonlítottam össze.
Illetve van ugyanilyen Sega Genesis és Megadrive címekkel:
SSEGA Retro SEGA Genesis / Mega drive 16bit Games online.
Más:
Dawn Of War 3 Announced
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.03. 16:13:21
12 Labours of Hercules
12 Labours of Hercules II
12 Labours of Hercules III
Bulletstorm
Vanishing of Ethan Carter
Ryse Son of Rome
Enemy Front
Call of Duty MW2
Call of Duty MW3
Call of Duty Black Ops
E.T Armies (2.5 óra)
My Bones (13 PERC a pofám leszakad)
Next PC upgrade: 2022
Rengeteg cím van, über nosztalgia faktor, még a dúm is úgy fut rajta, mint anno 386 DX-szen 😄
Egy kérdésem lenne az esetleges szakiktól. Még el is menti az állást, és vissza lehet tölteni. Ezt ilyen webes alapon hogyan? Hova teszi? HOGYAN? Köszi előre is 😄
Már amikor beregisztráltam 2007-ben is leszálló ágon volt a fórumosdi, a közösségi médiák térnyerése pedig nyílván nem segített az ügynek.
Biztos mindig lesz egy réteg, akinek megmarad a fórumozás, mint igény, csak az alternatívák miatt, akik nem maradéktalanul elégedettek a formátummal, azok lelépnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#nemfagytokgamerekharrharr
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most, hogy kinek mi tetszik ezekből, az nyilván nézőpont kérdése, de azért alapjáraton sikeres és népszerű játékok ezek. És ez tényleg csak egy kis része, most amik így hirtelen beugrottak. 😄 Egyszerűen nincs kedvem velük játszani. Bioshockba kezdtem bele, fent is van még a gépemen, de á, nincs kedvem játszani. Pedig amúgy tök jó, de egyszerűen nincs kedvem játszani semmivel. Ja és majdnem kihagytam a telltale játékokat. Azokat is végig kéne már tolni.
Miért is nem vettem Ötös lottót... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És am tényleg. <#vigyor>#vigyor> Annyi új játékom van, de inkább végig toltam nemrég a Mass Effect trilógiát, mert azt iszonyat imádtam. Pedig tucatjával várnak a jobbnál jobb játékok steam profilomon amiket még egyszer se vittem végig. 😄
Ha rossz mássalhangzot írsz be elküldenek anyádba mert annak is van külön topikja. Sőt a külön topiknak is nyitnak egy külön topikot mert nehogymár véletlen ne arról legyen szó amiről a téma szól.
Ezek lehetnek a topik kihalások okai:
- Felnőttünk!!!!! (Már nem suli van amikor is éjjel nappal ment a gamezés. Lásd engem anno ahogy kijött bármi szinte egyből végigtoltam. Most évente ha 5 játékot végigviszem abból kb 4 amit már 65x több éve)
- Sokan úgy vannak vele mint én (ha bevallják ha nem) ,hogy teljes áron nem vesznek semmit ergo várunk a minél alacsonyabb árra vagy bundléra.
- Denuvo = warezhiány
Továbbá a lentit kiegészítve az SG-t az se segíti, hogy a mobilos felülete igen vacak állapotban van, kényelmetlen az oldalt kis képernyőn használni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez azért meglepő, mert kb. így is kezdődött az egész... telnetes chateléssel, IRC-vel, majd a webes chatekkel. Persze a fórumok gyak. végig megvoltak.
Vagyunk még néhányan, akik ehhez szoktak hozzá, de szép lassan fogyunk, és egyre kevesebb az utánpótlás. Az a kevés, aki még mindig használja, az se az összes felületen, és nem is olyan intenzíven, mint 5-10 éve.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.05.03. 13:56:42
Flyable fighter jet in Fallout New Vegas
videók:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.03. 13:40:03
Mentségemre szóljon, hogy ~6 éves voltam, amikor ezekkel találkoztam.
Aztán 2004-ben amikor megkaptam az első nagyjából korszerű pc-t és felrakták rá a Doom 3-at. Az install alatti screenshotokig jutottam és az úgy elég is volt belőle még vagy pár évig.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.03. 11:24:03
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Cold Fear Road to the General Cabin Part 4
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.05.03. 10:26:30
Habár ugye amikor a Cold Fear kijött akkor még nem volt Full HD 😄 szóval kell hozzá egy kis registry buhera (Widescreen fix) hogy tolhassuk a játékot Full HD felbontásban.
Jó volt, tényleg. Elő is venném, csak már nincs meg 😞 Akkoriban azért főleg a warez ment nálam.
Sokszor meglepődik az ember, hogy milyen jó játékok lesznek totál sikertelenek és utána leszarják nem lesz se folytatás se semmi 😞
De tény, hogy jó volt.
* Among the Sleep
* WORLD END ECONOMiCA episode.01
* Holodrive Beginner's Pack
* Bridge Constructor Stunts
* Tengami
* SPACECOM
* Lowglow
* A Wizard's Lizard
* Rush for Berlin Gold
* Moorhuhn: Tiger and Chicken (WW)