Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerencsére MS elintézi magát az ótvar storejával.
Next PC upgrade: 2022
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szóval örülnék, ha lenne egyetlen egy központi store/felület, amin minden PC gaming related vásárlást/telepítést/játszást kezelni tudnék, ez jó sokáig kvázi így is volt, de egyre inkább megyünk elfelé.
EASY ALLIES
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.01. 13:52:34
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kezd zavaró lenni ez a sokféle launcher, már így is 6 van a gépemen...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Triviális amit mondok, de szerintem mindenkinek az (kéne hogy legyen) az érdeke, hogy minél tökéletesebb játék kerüljön ki az adott fejlesztő kezei közül, az idő huszadrangú. A Kovács Pistike számára, aki már a játék megjelenésének napján azon vitatkozik, hogy a következő rész milyen directx verzót támogat majd, tökmindegy mikor jön ki a játék. És nekem is, mert kb. 100 játék van amivel játszanom kéne, de nincs rá időm.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mindig az a rossz ami történik. Ha hamar jön akkor az, ha később akkor az. Pl PCs QB-nál örömünnep ( s xbox fika ) volt hogy egyidőben jön a Xbox verzióval, pedig ráfért volna a későbbi megjelenés...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Witcher 3 elég monumentális ahhoz, ami indokolja késést és a komplexitásából eredő bugok is érthetőek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Részemről örülök az első esetnek, mert mire normális lesz a játék, már min. 50%-os ára lesz...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kedden meg jön a teljes leleplezés. Kíváncsi leszek rá, nagyon remélem, hogy végre előállnak valami ütőssel. A régi konzolokat meg hanyagolják, csak az újakra fejlesszenek, talán akkor a grafikától is végre elámulhatunk.
Illetve azt jól gondolom, hogy a Mirror of Fate nem része az ultimate-nek, hanem az egy külön játék ugye? Ebben az esetben a kérdésem arra is vonatkozik, megéri beszerezni?
Köszi előre is!
[merlinw.org]
Megoszthatna valaki egy kódot, rajta van a kívánságlistámon.
(és a zsákbamacska effekt nem volt érvényes, hiszen az előző 2 rész is zseniálisra sikerült)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.30. 11:06:10
Lemaradt a smiley.
Bár csak így volna... mire tényleg kész lesz, az a megjelenés utáni 1-1.5 év. Ha én asztalos lennék, nem igazán merném késznek hívni azt a széket, ami nincs lefestve és billeg. Ha így akarnék eladni egy széket még be is perelnének. Ezzel szemben a digitális világban ez gond nélkül megléphető és dől a lé. Elnézve amúgy, hogy az emberek milyen skinekért és semmiféle tartalmat/előnyt nem nyújtó dolgokért képesek fizetni mindig arra következtetésre jutok, hogy véletlenül sem azt kell szidni aki a nem egészen kész terméket árulja, hanem azokat, akik ezt megveszik, főleg pre-order vagy Day1.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.30. 07:55:57
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.04.30. 07:48:32
Életem utolsó pre ordere a Witcher 3 volt azt is csak azért mert -1 évvel megjelenés előtt kb 3700ft-ért be lehetett szerezni. Azóta rájöttem 5$ nál többet nem ér semmi. Ami nem Activision egyszer úgyis minden bundle szar lesz.
Amúgy szerintetek mi a "rosszabb" a preorderelés vagy a kickstarter backelés? Vagy csak én vagyok preorder ellenes? 😊