Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jó ideje, cirka 3/4 éve lett F2P a GW 2, bár a kiegekért keményen szurkolni kell, de az alap is nagyon sok tartalmat garantál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Vagy ezek ha jól látom ingyenesek lettek?
MarkBlade
Skacok a Nuuvem meghülyült? Ingyen játékok? Wildstar? Guild wars 2?
MoRT2195
Lehet, nem tudom. Én meg nem próbáltam. Na majd holnap...
Atisz
De igen, a gog és az origin. Akárki akármit mond, az originen mindig ott vannak olyan jó címek, amikért érdemes feltelepíteni, a gog-on pedig a régebbi játékokat nem hagyják magukra és futnak az újabb operációs rendszereken is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

HeadHunter86
Kb. a játék is erre jó 😄

MoRT2195
Szerintem se. De ettől függetlenül elvből nem ítélem el a következő rész(eke)t is.
grebber
Egyre több? Mondjuk az 1 is több mint a semmi 😊
Szerencsére MS elintézi magát az ótvar storejával.

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Az egész széria se jó semmire az utóbbi években.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igazából nem attól tartok, hogy a steam kiszorul, egyszerűen csak zavar, hogy 6 másikat is tarthatok a gépen, ráadásul EA játékokat már nem is tudok steamen venni (ami mondjuk először az Unraveled megjelenésekor zavart igazán... 😊 ), illetve egyre több játék windows store exkluzív.
Szóval örülnék, ha lenne egyetlen egy központi store/felület, amin minden PC gaming related vásárlást/telepítést/játszást kezelni tudnék, ez jó sokáig kvázi így is volt, de egyre inkább megyünk elfelé.
grebber
Lehet itt bármilyen keretprogram a játékoknak a steamet soha egyik se fogja kiszorítani sem megszórongatni. A kártyázás az itemek/skinek adása vétele már már nélkülözhetetlen az embereknek. Ma már szó szerint kiröhögnek ha azt mondod nem farmolod a cuccokat.

Fpocok
Valahogy belefutottam Patreon-on (ne kérdezzétek mit kerestem ott, tényleg 😄 ) a Gametrailers-es srácokba. Új csatorna, itt lehet pénzt adni nekike.

EASY ALLIES
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.01. 13:52:34

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én is szinte biztos vagyok benne, hogy azért csinálják, az viszont egyben azt is jelenti, hogy a jövőben nem fognak steamen megjelenni (EA eset) vagy mindenképp kell hozzájuk ez is (Ubi eset)..
Kezd zavaró lenni ez a sokféle launcher, már így is 6 van a gépemen...
Fpocok
Jönnek a fizetős modok. Figyeld meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Lehet nézni a Cryostasis Finálét utolsó rész is fent van Youtube-on !
MoRT2195
Ez egy teaser. Kb arra jó, hogy semmire. 😄
Kongy
<#szomoru2> hát ezen kis híján bealudtam. Még szerencse, hogy rövid a videó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jah. Bármennyire is bírom a CDP-t és a játékaikat, azért az tény, h bugparádék szoktak lenni megjelenéskor. A Witcher 3 se kivétel. Tavalyi (egyik) fav nálam, de baromi bugos volt megjelenés után. Sőt, még most is akad néhány. Pedig már az 1.12.1-es(!) patchnél járunk.
Atisz
Csak a saját álláspontomat ismertettem. Tudom, hogy kisebbségben vagyok vele, de nem igazán érdekel.

Triviális amit mondok, de szerintem mindenkinek az (kéne hogy legyen) az érdeke, hogy minél tökéletesebb játék kerüljön ki az adott fejlesztő kezei közül, az idő huszadrangú. A Kovács Pistike számára, aki már a játék megjelenésének napján azon vitatkozik, hogy a következő rész milyen directx verzót támogat majd, tökmindegy mikor jön ki a játék. És nekem is, mert kb. 100 játék van amivel játszanom kéne, de nincs rá időm.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
"nem dől össze a világ ha késik valaminek a megjelenése pár hónapot"

Mindig az a rossz ami történik. Ha hamar jön akkor az, ha később akkor az. Pl PCs QB-nál örömünnep ( s xbox fika ) volt hogy egyidőben jön a Xbox verzióval, pedig ráfért volna a későbbi megjelenés...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atisz
Szerencsére igazán bugos játékkal nem sikerült összeakadnom a közelmúltban az agyonajnározott Magickán kívül. Na az a játék valami hulladék ebből a szempontból.

Atisz
Ez is egy logikus álláspont, de csak arra szerettem volna rámutatni, hogy mennyire fals a média által szuggesztált "mikor jelenik már meg" látásmód vagy a konzumidiotizmus jegyében megfogalmazott "mikor jön a következő rész" (amikor még az aktuálissal sem nagyon játszott senki) felfogás. Egy játékot akkor kell megjelentetni, amikor kész és nyilván fontos a kiadó által forszírozott határidő (a fejlesztőknek, hogy megkapják a prémiumot), nem dől össze a világ ha késik valaminek a megjelenése pár hónapot.

A Witcher 3 elég monumentális ahhoz, ami indokolja késést és a komplexitásából eredő bugok is érthetőek.

benőmenő
Magával a játékmenettel és a sztorival én is elégedett vagyok, de a bug/óra az simán megüti a durvább Bethesdás játékok szintjét, ami gáz.
IMYke2.0.0.0
Én mindkettőt várom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Bottal se, nekem a Doom kell.

IMYke2.0.0.0
Én mindet beszereztem - a 2. részre nem néztem még rá, de a Mirror of Fate egy 2.5D-s (félig meddig oldalra scrollozós (néha bevált "3D"-s nézetbe)) spinoff - kitölti az 1. és a 2. rész közti szakadékot, összeköti őket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maala
És a gyakorlatban mi a különbség aközött, hogy kijön egy játék, de még béta, és csak 1,5 év múlva lesz "teljes élmény", vagy ha késik 1,5 évet?

Részemről örülök az első esetnek, mert mire normális lesz a játék, már min. 50%-os ára lesz...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Tőlem késhet egy játék éveket is, ha megfelelő az eredmény. A Witcher pedig 3 jóval több, mint megfelelő.

Atisz
A FREE GAMEKEYS nevezetű csoportban dobálja egy srác 10-esével... tuti, hogy valamilyen harmadik helyről szedi, mert a kódok egy része már használt (egyszer pont fenn voltam amikor posztolt és egyik sem működött, míg például tegnap szinte mindenkinek befigyelt a könyvtárába).

MoRT2195
Call of Duty: Infinite Warfare teaser

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kedden meg jön a teljes leleplezés. Kíváncsi leszek rá, nagyon remélem, hogy végre előállnak valami ütőssel. A régi konzolokat meg hanyagolják, csak az újakra fejlesszenek, talán akkor a grafikától is végre elámulhatunk.
A nagy leárazásban megvettem a Castlevania Lords of Shadow ultimate-et és eléggé tetszik a játékmenet illetve a körítés/hangulat se rossz. A kérdésem az lenne, hogy a 2 ehhez képest milyen? Tudom, hogy sokan rossznak tartják, de nem tudom, hogy azért, mert rókabőr vagy tényleg bajok vannak-e vele.
Illetve azt jól gondolom, hogy a Mirror of Fate nem része az ultimate-nek, hanem az egy külön játék ugye? Ebben az esetben a kérdésem arra is vonatkozik, megéri beszerezni?
Köszi előre is!
MerlinW
Nem kell Doom4, jön a Shadow Warrior 2. Random generált, szabadon bejárható terület, 4 fős co-op, 70 féle fejleszthető fegyver és képesség, jó harcrendszer. 8-15 óra játékidő. Nyammi😊

[merlinw.org]

wesker24
Cryostasis 16-17-18 Part nézhető !
grebber
Hol potyog steamgiftsen konkrétan egy db sincs...?

Atisz
Nem tudjátok honnan potyog ilyen mennyiségben a Gone Home? Valami csomagban volt mostanában?

Megoszthatna valaki egy kódot, rajta van a kívánságlistámon.

grebber
Nem feltétlen. Nagyon sok olyan kickstarter gyűjtés van amikor csak "felmérik" az igényeket ,mert a kalapozás nélkül is elkészülne a játék.

benőmenő
Ellenben az sem lett kész megjelenésre...de még fél év múlva sem. 😞
Atisz
A Witcher 3 mondjuk pont qrvajó és minden pénzt megér.

(és a zsákbamacska effekt nem volt érvényes, hiszen az előző 2 rész is zseniálisra sikerült)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.04.30. 11:06:10

Atisz
😄

Lemaradt a smiley.

MoRT2195
Az egyetlen játék, amiért sajnálom, hogy nincs Wii U-m.
Totti5

benőmenő
A jóhiszeműség szólt belőlem. Értsd úgy, hogy ki lesz adva. 😊
Tinman
"mert ott már kész a cucc"

Bár csak így volna... mire tényleg kész lesz, az a megjelenés utáni 1-1.5 év. Ha én asztalos lennék, nem igazán merném késznek hívni azt a széket, ami nincs lefestve és billeg. Ha így akarnék eladni egy széket még be is perelnének. Ezzel szemben a digitális világban ez gond nélkül megléphető és dől a lé. Elnézve amúgy, hogy az emberek milyen skinekért és semmiféle tartalmat/előnyt nem nyújtó dolgokért képesek fizetni mindig arra következtetésre jutok, hogy véletlenül sem azt kell szidni aki a nem egészen kész terméket árulja, hanem azokat, akik ezt megveszik, főleg pre-order vagy Day1.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.30. 07:55:57

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Szerintem az a lényeges különbség, hogy ha egy kickstartert nem pénzelnek elegen, akkor abból soha nem lesz kész termék. Viszont egy preorderrel csak alászaladsz a csulának, mert ott már kész a cucc és semmit nem vesztesz, ha az első héten veszed, miután már mindenki elsírta ha valami nem oké a játékkal.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.04.30. 07:48:32
MoRT2195
Nagy CoD rajongó voltam régebben, de szép lassan kezdtem eltántorodni tőle. A Black Ops első részéig nagyon tetszett mindegyik rész, de utána az MW3-tól kezdve egyre gyengébbek lettek. És bár ennek ellenére megvettem a Black Ops után megjelenő kövi 4 részt, semelyikbe se öltem valami sok játék órát. Az Advanced Warfare volt az utolsó, a BO3-at már én se vettem meg. És valszeg ezt se fogom, kép alapján ez is ilyen jövőbeli, űrben játszódó baromság lesz. MIÉRT? Viszont ha adják hozzá PC-re is a CoD4-et, akkor kicsengetem érte akár a gyűjtői csomag árát is. 😄 Bár remélem külön is árulni fogják.
grebber
"Amúgy szerintetek mi a "rosszabb" a preorderelés vagy a kickstarter backelés? Vagy csak én vagyok preorder ellenes? 😊 "

Életem utolsó pre ordere a Witcher 3 volt azt is csak azért mert -1 évvel megjelenés előtt kb 3700ft-ért be lehetett szerezni. Azóta rájöttem 5$ nál többet nem ér semmi. Ami nem Activision egyszer úgyis minden bundle szar lesz.

Sajnos bejött a tippem, hogy azzal a körítéssel, amivel csinálták a kickstartert nem lehet 700ezret összekalapozni, ahhoz minimum gameplay-t illene mutatni. De nem baj, most pótolják a hiányt és akkor talán össze is gyűlhet, ha ígéretes a gameplay. Csak azt nem értem, hogy gondolhatták, nagy nevek, meg minden, de azért szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy kik azok, akik tényleg akkora nevek, hogy bemondásra egy új IP-re összedobna a nép ennyi pénzt, de ők nem tartoznak közéjük, pláne a Daikatana után...

Amúgy szerintetek mi a "rosszabb" a preorderelés vagy a kickstarter backelés? Vagy csak én vagyok preorder ellenes? 😊
Seth
Csak pause-t nyomtak, amíg összehoznak egy demót

PSN ID.: Beegabor

Szabi
köszi az ajándék Mad Max-et itt is 😊

"Nulla tenaci invia est via"