Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyerekkel 2 controller nagyon jó tud lenni
főleg mikor ő találja meg merre is kéne menni és mit kéne csinálni 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

zorrobomber
100as szöggel átszúrt herékkel is biztos nehéz végigjátszani, csak ez a hobbi engem nem érdekel, én játszani akarok normál játékokkal. Alapvetően roleplaying játékos vagyok, és az achik keresztbeszarnak a suspension of disbelief-nek.

szerk.: a Lego erről szól
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 15:08:57

grebber
Mit értünk könnyű alatt?

Ha csak játszik vele az ember mire a végére ér kb a sok sok acsiból meglesz vagy 5 db.
Az acsikért igen is mocskos mod kell szenvedni az összes legi játékban amiben van.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Túl könnyűk a lego játékok, nincs tét, nincs izgalom, csak végigpörgetés. Lehet a production value jobb, de gameplay nélkül mit sem ér. Még coopban is halálra untam magam rajtuk.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 14:44:12

MoRT2195
LEGO Star Wars: The Force Awakens 8 perc gameplay:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Rohadt jó lesz. És egyértelműen jobb, mint a Battlefront, még űrcsata is van. 😊
zorrobomber
zorrobomber

IMYke2.0.0.0
Feliratkoztok a hivatalos honlapon / regisztráltok, akkor kaptok ingyenes ingame cuccokat a Dawn of War 2-höz és a Company of Heroes 2-höz. Én megtettem:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem is az egyik kedvenc RTS-em, de a területfoglalgatás inkább rendhagyó elem, mint új találmány. Azt már elsütötte 1996-ban a Z.

A fajokat pedig jóval inkább egymáshoz közel állónak, kiegyensúlyozatlanabbnak tartom, mint mondjuk a StarCraftban. Cserébe több faj van, differenciáltabb a fedezék, ami a terepviszonyokat illeti (a DoW3-ban ezt most lebutítják).
Voltan
Vazz, a Gaunt sorozat eddig kimaradt, de kösz a tippet, rá is pusztulok nyomban.

Meg kell még említeni sztem mindeképpen a Ciaphas Kain sorozatot, mert az nem csak kurvajó, de az átlag WH40K sztorikkal ellentétbben még cinikus és vicces is elég gyakran. Örök kedvenc 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
PEdig a WH40k-ba mindenképp érdemes belemélyedni, mert hihetetlen jó univerzum.
Ha nem is a játékok terén - bár ott is - de könyvek terén mindenképpen. Tényleg eszméletlen

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rapid81
2016:
Starcraft 2 - Wings of Liberty
Starcraft 2 - Heart of the Swarm
Starcraft 2 - Legacy of the Void
A Story About My Uncle
Max Payne 3
Renegade Ops
Infinifactory
The Talos Principle + DLC
XCOM 2

Nem sok. 😊
Dreamfall Chapters-t kéne már befejezni, csak sose jutok odáig, hogy órákat bóklásszak fel-alá.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MarkBlade
Persze hogy voltak! De nekem az hozta el a megvilágosodást! 😊 A könyveket utána olvastam el.. Ian Watson a perverz írásai és a Gaunt sorozat pedig kiváló katonai szemlélete miatt szerettem bele a 40k világába. Hozzáteszem a DOW 1 mint építkezős stratégia egyedi volt, mert itt végre nem az volt hogy termeld ki a nyersanyagokat hanem területet kellet foglalni érte és kontrollálni. Ami nem a kemper játékstílusúaknak volt. És akkor arról nem is beszélek hogy ahány faj van benne annyi játékstílust igényel. Nem csak a szokásos A a B ellen jó.. B a C ellen stb.. Nekem a mai napig best építős stratégiai játék ami elég véres is 😄
A második része már más kaliber de arra is át lehetett szokni, de közel sem okozott annyi örömet..
Tegyük hozzá, a DoW1 előtt is léteztek a világban játszódó játékok. Mostanában mondjuk csak az nem gyárt, aki nem akar.
Egyetlen normális oldal 😄DDDD
Maala
Persze, majd olcsósítva ráér, az 1. részt én is most szereztem be asszem 5 ojróért pár hete, de most jutottam el addig, hogy ki is próbáljam. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tinman
Hát szerintem sem normális, hogy ilyen könnyen potyognak, de megoldható, hogy ne potyogjanak... ez amúgy is létkérdés, mert ha egy lvl sokon levő kari elpatkol, az úgy neked nagyon fájni fog később, amikor egyre keményebb csaták lesznek és ott leszel a LVL1 karikkal :-/

2. rész wishlisten, de majd olcsójancsiba, megfulladok a címektől, így nagyon ráér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maala
Thx, ebből az jön le, hogy én csinálok valamit rosszul, innen már el tudok indulni.

Csak nem tudtam eldönteni, hogy normális-e, hogy halnak az emberek, vagy sem. 😊

U.i.: Már van 2. része is. 😛
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.03. 21:59:03

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tinman
Egy olyan ritka játék, amit szeretek és gyűlölök egyszerre. Most, hogy megemlítetted, most is pontosan ezt érzem vele kapcsolatba... kb. szétszakadok belül, mert egyik részről egy rettenet, másik részről meg egy gyémánt.

Egyik részről ott van a kiváló art, a hihetetlenül eltalált és egyedi zene, a hangulat, a kellően érdekes sztori.
Másik oldalon meg ott van egy felejtős gameplay, egy átgondolatlan harcrendszer, súlytalan karakterek, akik úgy jönnek-mennek, mint valami Barátok Közt beli Tilda 1, Tilda 2, Tilda 3, a döntéseid többnyire látszólagosak (így is úgy is szopni fogsz), hogy a gagyor átvezetőkről már ne is beszéljek.

És mégsem merném rossz játéknak nevezni, de aminek mindenképpen: egy kihagyott orbitális ziccer, kissé béta ízű összhatás úgy, hogy nem bugos... argh -.-

A nehézségről annyit, hogy nem annyira vészes, csak elsőre tűnik nagyon nehéznek, de aztán kiismerhető... nálam nem nagyon haltak meg a karakterek, mert nem engedtem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maala
Viccen kívül, tényleg ilyen nehéz a Banner Saga nehéz fokozaton elsőre, vagy én vagyok a béna? Az elsőt leszámítva 6-7 csatából mind bukó, és kb. egyszer éreztem azt, hogy esélyem lett volna, ha kicsit tapasztaltabb vagyok.

No nem mintha lenne "következménye" azon kívül, hogy 1-1 karakter elhullik vesztett csatánál...

Maak
Epp most akartam beszurni, nagyon allat. 😊 En is csak a jatekokat ismerem, a konyveket majdeccer...ha lesz idom...
Utoljára szerkesztette: Maak, 2016.05.03. 21:35:45

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Humble Eyecandy Bundle
BTA-ban Towerfall Ascension, nekem ez az egyetlen kicsit is ismerős. De akinek kell, vegye, elég jól pörög a számláló.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MarkBlade
Pedig az a világ megéri! <#eljen> Komolyan nagyon jól ki van találva. A DOW 1-2 is nagyon jó. Mai napig is előveszem pedig nem mai.
IMYke2.0.0.0
Asztapaszta!!! - na, a Dawn of War III trailere kilóra megvett, holott annyi közöm van a W40K-hoz, mint erőspistának a wasabihoz.
Egyszerűen elkezdett folyni a nyálam.

W40K-t is meg kéne ismerni - csak ahhoz megint kéne vagy +2 élet... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gamespot... hát ja, vannak ott is fura cikkek.

IMYke2.0.0.0
GS

Jim Morrison
a topik témájához tartozó oldal :-)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
"tudjukmelyik oldal linkjei"

www.voldemort.hu?
www.kuruc.info?
www.veryrichjews.com?

Jim Morrison
én aztán nem fogok ilyen apróság miatt majd rákeresni valamire amiről már lenne egy linkem csak azért, hogy ne azon az oldalon legyenátmegyek offba

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
sajnos cenzúrázzák a topikban az egyetlen normális oldalt ahol ilyenek (#271544) teljes pompájukban megtekinthető, így a csillagot ki kell javítani star ra... <#nezze>

Imi: nem értem miért ilyen cenzúrát raktatok be... ha nagyon kerülni akarjátok jobb lett volna, ha a hsz dobozának a háttérszínét csak sötétebb színre állítani mondjuk. Persze lehet egyedül vagyok akinek nem böki a csőrét tudjukmelyik oldal linkjei. De ez talán kompromisszumnak jó lenne.
(csak tipp, jelenlegit módosítani erre a megoldásra már nem nagy cucc)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.03. 20:33:15

benőmenő
Hogy egy tényleg "rendes" oldal is legyen linkelve normálisan: link
Tinman
Sztorira majd rálesek nyáron, akkor vannak melóhelyen nagyobb üresjáratok.

HS-ba bejött az Old Whispers kieg + nerfek is jöttek, felkavarta kicsit az állóvizet, aztán pár nap után kiderült, hogy u.a. a nóta, csak most más a hegedűs. Mondjuk arra jó, hogy unalmas 10 percet eltöltsön vele az ember. Durva, de már lassan 2 éve játszom napi szinten ^^

Tinman
Sziasztok!

A megadott linken nem jön be semmi.

Üdv,
Feri... igen, pont az a Feri.

Dzsini
Az áprilisi 2 plusz sztorival együtt olyan furcsaságok kerültek be a játékba... amit nem igazán értek, hogy egyrészt hogy gondolták, másrészt hogy ment át a QA-n.
Mindegy, a sztorik szépek, és van pár ötletes bunyó benne. Ingyyn volt, nem költöttem rá, és amíg játszottam vele jól szórakoztam. Majd ha jönnek az új sztorik, azokat továbbra is lejátszom.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Az bizony. Szerintem 1 db Cod rész szokott annyit termelni mint a létező összes BF fos. És itt most eltekintek melyiknek jobb a single multi része mert a kiadók ezt pont leszarják ők a bevételben mérik és egy Codot soha semelyik BF se fog legyőzni bevételileg.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Még mindig? Atyaég :-/

Dzsini
Olyan rettentően bugos, és kényelmetlen játszani az AI ellen, hogy a sztorikat játszom le, és ennyi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Hoppá! Magic mögül ennyire kifaroltál? Sajna én nagyon.

IMYke2.0.0.0
EA Origin - On The House

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.03. 19:48:56

Fpocok
Dishonored2 november11

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
Egy rendes oldalon legalabb kint van az egész <#nezze>
http://www.gameCSILLAG.hu/hir/battlefield-5-call-of-duty-infinite-warfare-roland-smedberg--176888.html

//nemfogtokkirajtam
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.03. 20:21:49

Totti5
Előző 2 single alapján nem igen érdekel, de bármi lehet, legyen jó! a COD inkább, az űrbe menés meg nagyon. Baromi látványos az egész. Multija egyiknek sem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.03. 18:39:55

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
3 nap múlva ők jönnek. Remélem nagyon fog ütni

Totti5
Szánalmas a DICE, hogy ilyet megenged magának, mint fejlesztő a fejlesztőnek.... Érthetetlen...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.03. 18:34:23

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
AI War Collection - ezt nagyon tudom ajánlani - 3 euróért ajándék.
Baromi jó űrharcolós játék

"AI War Collection 2014 includes

AI War: Fleet Command
AI War: Ancient Shadows DLC
AI War: Children of Neinzul DLC
AI War: Destroyer of Worlds DLC
AI War: Light of the Spire DLC
AI War: The Zenith Remnant DLC
AI War: Vengeance Of The Machine DLC"

Fpocok
DICE Video & Media Editor Roland Smedberg

😊

IMYke2.0.0.0
Whispering Willows - Pay What You Want.
DRM-Free és STEAM, együtt.

Scooter
Dawn of War III kötelező lesz! Imádom a sötét világát!