Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
főleg mikor ő találja meg merre is kéne menni és mit kéne csinálni 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
szerk.: a Lego erről szól
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 15:08:57
Ha csak játszik vele az ember mire a végére ér kb a sok sok acsiból meglesz vagy 5 db.
Az acsikért igen is mocskos mod kell szenvedni az összes legi játékban amiben van.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 14:44:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rohadt jó lesz. És egyértelműen jobb, mint a Battlefront, még űrcsata is van. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fajokat pedig jóval inkább egymáshoz közel állónak, kiegyensúlyozatlanabbnak tartom, mint mondjuk a StarCraftban. Cserébe több faj van, differenciáltabb a fedezék, ami a terepviszonyokat illeti (a DoW3-ban ezt most lebutítják).
Meg kell még említeni sztem mindeképpen a Ciaphas Kain sorozatot, mert az nem csak kurvajó, de az átlag WH40K sztorikkal ellentétbben még cinikus és vicces is elég gyakran. Örök kedvenc 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha nem is a játékok terén - bár ott is - de könyvek terén mindenképpen. Tényleg eszméletlen
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Starcraft 2 - Wings of Liberty
Starcraft 2 - Heart of the Swarm
Starcraft 2 - Legacy of the Void
A Story About My Uncle
Max Payne 3
Renegade Ops
Infinifactory
The Talos Principle + DLC
XCOM 2
Nem sok. 😊
Dreamfall Chapters-t kéne már befejezni, csak sose jutok odáig, hogy órákat bóklásszak fel-alá.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A második része már más kaliber de arra is át lehetett szokni, de közel sem okozott annyi örömet..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2. rész wishlisten, de majd olcsójancsiba, megfulladok a címektől, így nagyon ráér.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak nem tudtam eldönteni, hogy normális-e, hogy halnak az emberek, vagy sem. 😊
U.i.: Már van 2. része is. 😛
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.03. 21:59:03
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyik részről ott van a kiváló art, a hihetetlenül eltalált és egyedi zene, a hangulat, a kellően érdekes sztori.
Másik oldalon meg ott van egy felejtős gameplay, egy átgondolatlan harcrendszer, súlytalan karakterek, akik úgy jönnek-mennek, mint valami Barátok Közt beli Tilda 1, Tilda 2, Tilda 3, a döntéseid többnyire látszólagosak (így is úgy is szopni fogsz), hogy a gagyor átvezetőkről már ne is beszéljek.
És mégsem merném rossz játéknak nevezni, de aminek mindenképpen: egy kihagyott orbitális ziccer, kissé béta ízű összhatás úgy, hogy nem bugos... argh -.-
A nehézségről annyit, hogy nem annyira vészes, csak elsőre tűnik nagyon nehéznek, de aztán kiismerhető... nálam nem nagyon haltak meg a karakterek, mert nem engedtem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
No nem mintha lenne "következménye" azon kívül, hogy 1-1 karakter elhullik vesztett csatánál...
Utoljára szerkesztette: Maak, 2016.05.03. 21:35:45
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
BTA-ban Towerfall Ascension, nekem ez az egyetlen kicsit is ismerős. De akinek kell, vegye, elég jól pörög a számláló.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyszerűen elkezdett folyni a nyálam.
W40K-t is meg kéne ismerni - csak ahhoz megint kéne vagy +2 élet... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
www.voldemort.hu?
www.kuruc.info?
www.veryrichjews.com?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Imi: nem értem miért ilyen cenzúrát raktatok be... ha nagyon kerülni akarjátok jobb lett volna, ha a hsz dobozának a háttérszínét csak sötétebb színre állítani mondjuk. Persze lehet egyedül vagyok akinek nem böki a csőrét tudjukmelyik oldal linkjei. De ez talán kompromisszumnak jó lenne.
(csak tipp, jelenlegit módosítani erre a megoldásra már nem nagy cucc)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.03. 20:33:15
HS-ba bejött az Old Whispers kieg + nerfek is jöttek, felkavarta kicsit az állóvizet, aztán pár nap után kiderült, hogy u.a. a nóta, csak most más a hegedűs. Mondjuk arra jó, hogy unalmas 10 percet eltöltsön vele az ember. Durva, de már lassan 2 éve játszom napi szinten ^^
A megadott linken nem jön be semmi.
Üdv,
Feri... igen, pont az a Feri.
Mindegy, a sztorik szépek, és van pár ötletes bunyó benne. Ingyyn volt, nem költöttem rá, és amíg játszottam vele jól szórakoztam. Majd ha jönnek az új sztorik, azokat továbbra is lejátszom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.03. 19:48:56
//nemfogtokkirajtam
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.03. 20:21:49
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.03. 18:39:55
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.03. 18:34:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Baromi jó űrharcolós játék
"AI War Collection 2014 includes
AI War: Fleet Command
AI War: Ancient Shadows DLC
AI War: Children of Neinzul DLC
AI War: Destroyer of Worlds DLC
AI War: Light of the Spire DLC
AI War: The Zenith Remnant DLC
AI War: Vengeance Of The Machine DLC"

😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
DRM-Free és STEAM, együtt.