Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Meg volt első overwatch játékom. Egyből quick playre mentem, nem kell tutorial vagy valami.
Eléggé nem érdekel a játék, nem tetszik a stílusa. Aztán toltam 5 percet és eddig bejön. Tank voltam, nyertünk, többen is rám szavaztak. Jó volt!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
18.8 gigát ír a Forza Apex bétára

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Na megtaláltam a forzat. Előbb az overwatchot töltöm, este meg ezt.

Hopsz. 2-nek akartam írni. 😄
PC-n 3D-s? PS3-on 2D-snek tűnt 😞
TBTPumpa
Már egy ideje igen. Mondjuk én még korai hozzáférést is kaptam a bétához a CE vásárlásom után, így már 3 napja játszom vele, amikor csak tehetem. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 11:31:35

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
na akkor hétvégén Battlefront és Overwatch is befigyel

Az remek 😊

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

HeadHunter86
Nem is kell hozzá kulcs 😄 Open beta van, bárki tohatja május 9-ig.

Ma kaptam kulcsot, este már mehet is az Overwatch

Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?

HeadHunter86
Na toljátok már az OverWatchot? Én sajnos csak holnap este érek rá játszani vele. De kell valami friss játék annyi év TF2 után.

benőmenő
Felesleges kapkodni, még úgysem lehet leszedni. Ha magyar nyelvű a Windows, akkor Áruházként keresed.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.05. 06:59:42
grebber
Taskbar-ban ott az ikonja alapból. Én még nem látom, hogy fent lenne!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.05. 04:14:11

Next PC upgrade: 2022

Végigvittem a Rayman Legendset cirka 39 óra alatt. Ez a 3D platformerek alfája és ómegája. Nincs rá rossz szavam. Játékmenetben, pályadesignban, grafikában, zenében, mindenben ZSENIÁLIS. Az egy hatalmas plusz, h ráadásul feloldhatók bónuszként az Origins pályái. Hihetetlen. <#eljen>
Háhá! Szakadok. 😄
Fpocok
No?

Jim Morrison
Ha start menüben elkezded írni nem jön ki?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
win10en hol van ez a windows store? Kijött Forza.

Fpocok
Azt hiszitek, hogy a DS3 flaska volt szar? Nézzétek EZT 😄

Fpocok
Ok. Gyanús is volt, de lusta voltam utánanézni, mert nem érdekel.

grebber
Moto Racer 4 is scheduled to launch on October 13, 2016 on PlayStation 4, Xbox One, PC and Mac, available in English, French, German, Spanish and Italian.

Fpocok
Motoracer 4 PCre!
Csak PCRE?

Alternating high-speed/motocross races
Traffic on the road
Split-screen multi-player mode
Online multi-player mode (2-10 players)
60 images per second
Vehicle and rider customization
Possibility of colliding with opponents
Each competitor has a different personality and behavioural traits

Fpocok

Fpocok
EZ KOMOLY???
NE BAZZ!!!

Atisz
"...és a sztori érdekel mindig a legjobban."

Valami azt súgja, hogy mi jó barátok lennénk.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
benőmenő
Rise of the Tomb Raider magyarítás
-A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (v1.0 build 647.2_64) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni!
-A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható! - Ayyy, LMAO! Prafó emess! <#taps>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.04. 18:09:31
MoRT2195
Ezzel én is így vagyok. Bár a Batman 2-ben maga a főszál nem tetszett, viszont szerettem benne a városban mászkálni, és ott gyűjtögetni mindenfélét. A 3-ban meg a főszál tetszett nagyon, a mászkálás viszont uncsi volt a sok bolygón.
Maala
Mert a legtöbb felelős szülő inkább beadja a drekát a hype-tól és társadalmi-szociális kényszerképzetektől (ejtsd: ez kell neked, mert ez a jó, és amúgy is ezzel játszik mindenki más) elvakított gyerekének, minthogy vesződjön vele a 12 óra gyári meló után.

Mély tisztelet a kivételnek, aki ellenállásáért cserébe kap hideget-meleget a gyerekétől.

Oh wait, ez csak valszeg az én ismerősi körömre igaz, nem általánosítok. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Dzsini
Tudom, van benne ~20 órám, lent írtam. Nekem végül is valahol a Batman3 mellé került a "nemtetszik" kupacban (főleg a millió kvázi ismeretlen hős miatt), a sima Marvel Super Heroes és a Batman2 sokkal jobban tetszettek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Igen, de ebben ha elkezdesz valamit építeni, és meglőnek/megütnek, akkor nem az van, hogy abba hagyja az építést és kezdheted előröl, hanem folytathatod tovább, nem sebeznek építés közben. Tehát már nem olyan zavaró az sem, ha 30-an körbe vesznek. 😄 Régen sokszor a szerencsén múlt, hogy megtudtál valamit építeni, mert mondjuk pont nem ért oda hozzád az ellenség, de ha 2 másodperccel tovább építesz, akkor már bukta. 😄
Az Avengers-be meg plusz egy nagy könnyítés, hogy sok karakter láthatatlan lehet, tehát ezzel könnyen elkerülhető az, hogy zavarjanak. 😊
Dzsini
Pont az Avengersnél csináltak olyan szakaszokat, hogy végtelenül ömlik az ellenfél, és közben kell ezt-azt csinálni, amúgy mostanában tényleg az volt a divat, hogy ha egyszer kipucoltál egy területet, az úgy maradt. Persze értem, hiszen itt olyan csatajelenetekről van szó, ahol a filmekben is ment a végtelen csihipuhi, és a közös mozdulatokat így lehet jól bemutatni, de egy idő után picit kényelmetlenné vált.

MoRT2195
Hát ha nem éledne újra a karakter, akkor ez még a Dark Souls játékoknál is nehezebb lenne. 😄 Komolyan. Így is néha elég ideg örlő tovább jutni sok részen, mert megállás nélkül jön az ellenség, de neked meg gyűjtögetned és/vagy építened kell, de ha közbe támadnak rád, ez elég nehézkes. Bár ez inkább a régebbi részekre volt jellemző, a mostaniakban azért, mert nem ennyire unfair a játék.
Dzsini
A lenti StarWars is csak lesz, mégis jelen és múlt időt használtál amikor róla van szó, mintha már kész lenne 😊

zorrobomber
Kijavítalak - lesz! 😄 (Early Access)

Dzsini
Van olyan is - Lego Worlds

(szerk.: az előző hozzászólást szerkeszteni akartam, és sikerült kitörölni - annyi volt benne, hogy van, aki nem kihívásért játszik, és hogy nem minden játék készül mindenkinek)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.04. 16:57:11

zorrobomber
Értem én, de akkor miért kellett "agresszív" lego-t csinálni, miért nem lehetett valami kizárólag puzzle based, ne adj isten építgetőset? Namind1...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 16:53:09

Voltan
Eleve a gyereket miért engedi az ember a GTA elé?
Nemnekivalóaz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Én sem mazochista vagyok, csak legalább a kihívás illúziója legyen meg. Itt meg behal a figura és nagy villogások közt újraéled ugyanott ugyanúgy. Vagy lemaradtam valami szivatásról?

zorrobomber
A cségót kifelejtetted 😊

Tinman
Nekem is az a tapasztalatom, hogy pontosan addig élvezik, míg valamelyik GTA be nem rántja őket, lehetőleg az 5. Nagyon csípik még a Minecraftot és a LoL-t, ami továbbra sem a Lands Of Lore sajna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Mindenki más miatt szeret egy játékot. Engem pl. a kihívás abszolút nem érdekel. Én gyűjtögetni, mászkálni szeretek, és a sztori érdekel mindig a legjobban. Általában közepes fokozaton nyomok mindent végig, de ha mondjuk 3x meghalok egymás után valamiben, akkor rakom le könnyebbre, nekem nem az e fajta kihívás nyújt élvezetet, inkább a logikai. Ezért imádom én a P&C kalandjátékokat. 😊
Bár a LEGO játékokat se a sztori adja el, én jól szórakozom rajtuk. Szerintem tök jó poénos, és imádom össze gyűjtögetni a cuccokat, mindegyik részt 100%-osra szoktam végig vinni. És egytől egyik olyan filmeket dolgoznak fel, amiket nagyon szeretek. A LEGO Batman 3 pedig kifejezetten szórakoztató volt, én ennyit még nem nevettem játékon. Nem sűrűn tud megnevettetni egy játék, de ennek sikerült. 😄 Illetve igen, másokkal játszani sokkal jobb, mondjuk barátnővel. Azt nem tudom kisgyerekkel milyen, de biztos az is jó... Ebben a Star Wars-os részben meg sok új, kiegészítő történetet kapunk a 7. részhez kapcsolódóan, tehát valakit érdekel a Star Wars univerzum, annak nagyon ajánlott végigjátszania.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.05.04. 15:58:59
zorrobomber
Ha az az elérendő cél hogy találjak meg egy eldugott biszbaszt csakmer, akkor az a játék nekem skip. Márpedig az achik erről szólnak, nincs motiváció a plecsnin kívül, az meg parasztvakítás.

grebber
Pedig igencsak elérendő célok. Sokszor vittem végig több játékot és miután eredetiben acsizgattam őket (mert csak arra mentem) ledöbbenek ,hogy hova tudnak elrejteni dolgokat amiket baszki csak rettentő hosszas keresgéléssel találok meg. És engem ez örömmel tölt el, hogy baszki megtaláltam.De mint mondtam hiába szeretem z adott game-et nem tudom kimaxolni mert nem na 😞
Ilyen pl a Metro game is 10-11 órás benne van lassan 70 azt annyi acsi benne van még hogy félelmetes 😞

zorrobomber
Pont az a baj, hogy az esetek nagy részében (amennyire én látom) nulla fáradtságot vesznek a készítők és szinte csak dísznek dobálják be ezeket. Plusz én ezekre nem úgy tekintek, mint elérendő cél, hanem egy sima visszajelzés, hogy én hogyan játszom a játékot. Ha elérek egy achit, akkor megnyitom, megnézem, és örülök magamnak, ennyi.

grebber
Ha a készítők vették a fáradtságot és tettek bele a játékot feldobó/újrajátszhatóságot növelő/nehezítő acsikat akkor azokat nem hagyom veszni.
Sajnos a játékok 98%-ában ez nem az örömről szól főleg nem amikor olyan acsik vannak hogy kb 30 centis késsel a hátadban ,fél tűdővel, 1 kézzel kell átmenni egy 100 méteres kötélen a szakadék felett miközben hallhatatlan lények ömlenek rád minden irányból nos ha túléled kapsz egy acsit. Az ilyeneket alapból skippelem ,mert ha szadizni akarom magam előveszem a kést és vagdosom magam nem kell ehhez órákat elbas**om egy játékban<#banplz>

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ezt aláírom, hogy a gyerkőcök élvezik, bár hozzáteszem, hogy a GTA 5 azért nagyobb szabadságot biztosít, így azt részesítik előnyben sokszor. <#vigyor2>