Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé nem érdekel a játék, nem tetszik a stílusa. Aztán toltam 5 percet és eddig bejön. Tank voltam, nyertünk, többen is rám szavaztak. Jó volt!
Parasite Eve 2, best game EVER!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.05. 11:31:35
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.05. 06:59:42
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.05. 04:14:11
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak PCRE?
Alternating high-speed/motocross races
Traffic on the road
Split-screen multi-player mode
Online multi-player mode (2-10 players)
60 images per second
Vehicle and rider customization
Possibility of colliding with opponents
Each competitor has a different personality and behavioural traits
NE BAZZ!!!
Valami azt súgja, hogy mi jó barátok lennénk.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
-A magyarítást frissen telepített és a legújabb verziószámmal (v1.0 build 647.2_64) rendelkező eredeti Steam-es játékra ajánlott telepíteni!
-A magyarítás a Windows Store változathoz nem használható! - Ayyy, LMAO! Prafó emess! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.04. 18:09:31
Mély tisztelet a kivételnek, aki ellenállásáért cserébe kap hideget-meleget a gyerekétől.
Oh wait, ez csak valszeg az én ismerősi körömre igaz, nem általánosítok. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az Avengers-be meg plusz egy nagy könnyítés, hogy sok karakter láthatatlan lehet, tehát ezzel könnyen elkerülhető az, hogy zavarjanak. 😊
(szerk.: az előző hozzászólást szerkeszteni akartam, és sikerült kitörölni - annyi volt benne, hogy van, aki nem kihívásért játszik, és hogy nem minden játék készül mindenkinek)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.04. 16:57:11
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.04. 16:53:09
Nemnekivalóaz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bár a LEGO játékokat se a sztori adja el, én jól szórakozom rajtuk. Szerintem tök jó poénos, és imádom össze gyűjtögetni a cuccokat, mindegyik részt 100%-osra szoktam végig vinni. És egytől egyik olyan filmeket dolgoznak fel, amiket nagyon szeretek. A LEGO Batman 3 pedig kifejezetten szórakoztató volt, én ennyit még nem nevettem játékon. Nem sűrűn tud megnevettetni egy játék, de ennek sikerült. 😄 Illetve igen, másokkal játszani sokkal jobb, mondjuk barátnővel. Azt nem tudom kisgyerekkel milyen, de biztos az is jó... Ebben a Star Wars-os részben meg sok új, kiegészítő történetet kapunk a 7. részhez kapcsolódóan, tehát valakit érdekel a Star Wars univerzum, annak nagyon ajánlott végigjátszania.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.05.04. 15:58:59
Ilyen pl a Metro game is 10-11 órás benne van lassan 70 azt annyi acsi benne van még hogy félelmetes 😞
Sajnos a játékok 98%-ában ez nem az örömről szól főleg nem amikor olyan acsik vannak hogy kb 30 centis késsel a hátadban ,fél tűdővel, 1 kézzel kell átmenni egy 100 méteres kötélen a szakadék felett miközben hallhatatlan lények ömlenek rád minden irányból nos ha túléled kapsz egy acsit. Az ilyeneket alapból skippelem ,mert ha szadizni akarom magam előveszem a kést és vagdosom magam nem kell ehhez órákat elbas**om egy játékban<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.