Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Az V-el kissé rosszul jártam - még mindig nem teljes."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Bethesdát sajnos nem tartom igazán AAA-nak
Én nem kedvelem őket, de több mint 20 millió Skyrim ment el. Az egy más kérdés, hogy nem szépek a játékaik, bugosak is, de irdatlan példányszámban fogynak. A BioWare sehol nincs hozzájuk képest.
Engem az sem érdekel, hogy kijöttek a jól fialó Warcraft és Diablo világból, ettől az Overwatch még csak egy tucatjáték, amivel ők is meglovagolják az aktuális hullámot.
Ahogy gondolod, de ha a logó alapján értékelsz játékokat, miközben a vásárlóikat kritizálod, hogy csak a logóra mennek, az az azért érdekes. De bevallom, a Blizzardtól már én is csak populáris rágógumikat várok az éppen meglovagolható stílusokban, mert ezt tapasztalom tőlük. Bár emellett azért magas produkciós színvonalat és jó játékmenetet azért szokott sikerülni letenni az asztalra, és a játékaik életciklusának nyújtásában is jók, míg másoknál az endgame elvérzik vagy a multi kiürül (ebben viszont tényleg segít a népszerűség). Ez azért nem borzalmas teljesítmény.
Én mondjuk nem bánnám, ha meglovagolnák egy kisebb csapattal az indie platformerek hullámát is, és kiadnának egy ütős Lost Vikings 3-at 😊 De ha előállnának egy Witcher-gyilkos RPG-vel, az valószínűleg röhejes, színes-szagos szappanoperába fulladna. RTS-t néznék még tőlük, abból nincsen sok.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.11. 17:33:22
Van egy zsáner, amit elcasualosítanak úgy, hogy legyen mélység benne azoknak is, akik ottragadnak. Kivéve HS, mint tegnap megbeszéltük. 😛
De ahogy elnéztem, aki DOTA, LOL profi, az HotS-ban is könnyen azzá vált. Ilyen alapon a TF2, CS:GO, stb FPS prok is megtalálják a saját örömüket majd az OW-ban. Már, ha akarják. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
szerk: 1 fontos kérdésre nem adnak választ a cikkben: ugye szigorúan 64 bites lesz?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.11. 17:32:19
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nincs smileytenger ami leírná azt amit belül érzek 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Bethesdát sajnos nem tartom igazán AAA-nak (noha ma már kétségkívül jelentős fejlesztő/kiadó), a Morrowind óta nálam ők is lejtmenetben vannak. Amit pedig a Fallouttal tettek a 3. részben, azt azóta sem tudom megbocsátani.
A Blizzard a WoW óta lett divatcég és abból élnek amit azzal elértek. Engem az sem érdekel, hogy kijöttek a jól fialó Warcraft és Diablo világból, ettől az Overwatch még csak egy tucatjáték, amivel ők is meglovagolják az aktuális hullámot.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"A Kotaku információi szerint több nagy kiadó is megkereste a Microsoftot, hogy megvennék a Lionheadet és vele a Fable-jogokat is. A redmondiak viszont eddig minden ajánlatot visszautasítottak. "
Next PC upgrade: 2022
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Star Wars Battlefront 2 will release in 2017
A rossz megjelenési állapot, pláne ha még úgyis marad a játék, erősen meg tudja mételyezni az élményt, viszont önmagában a polírozástól sem lesz jó egy játék. Megjegyzem, a Diablo II sem a készségéről volt híres, több médiumnak is újra kellett review-znia, ahogy kikupáltak, itthon például a PC Gurunak. A Diablo III-nál ha nem is a bugokkal, de mással volt gond (szerverek, RMAH, nehézségi szintek stb.) a magukat idejekorán belévetők szerint.
A Blizzard nagy tömegeket céloz, el tudja adni a termékeit (mármint képletesen értve is), és hosszú távon fenn tudja tartani az érdeklődést irántuk. A renomé jól jön ehhez, főleg a hírveréshez, de önmagában nem lenne elég. Ha az Overwatch tarolni fog, abban segíteni fog a Blizzard-logó, de nem lehet ennyivel elintézni.
nem olyan szimmetrikus felállású, mint a Warcraft 2-ben, ahol a neveken, meg a sprite-ok kinézetén kívül minden ugyanaz volt.
A bevérszomjazott és -gyorsított sárkányoknak nem igazán van megfelelője az embereknél 😉 Szimmetrikus RTS-ről van szó, de ez például taktikailag jelentős különbség.
Bizony, direkt ki is jelentettem, hogy én bizony elfogult vagyok a Blizzarddal, mert gáznak tartom, hogy a (megkopott) hírnevükből élnek. Amivel egyetértek és pozitívum, az az, hogy bug nélküli játékokat adnak ki. De könyörgöm, AAA szinten azért ez elég természetes, nem jár érte pluszpont, legalábbis az igazán nagy nevekre azért igaz az, hogy nem fagynak szanaszét a megjelenés napján és a patchek csak játékmenetbeli finomhangolásokat tartalmaznak. És nem tartom túlzásnak, hogy ha nem Blizzard logó lenne az Overwatch mellé nyomva, akkor a kutya nem játszana vele.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Elméletileg elő van rendelve, mert tegnap megkeresett 576, hogy rendeljem mán elő. Mondtam nekik, hát legyen. Azt majd kiderül, hogy elmegyek-e érte 24-én. Ha nem költök sokat akkor beruházok rá 😄
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.05.10. 22:44:58
készítse az akárki is.
Akár még a gonosz Blizzard is <#ravasz1>#ravasz1> Ne érts félre, de itt te voltál az, aki fejlesztőhöz kötötten kezdett érzelmi indítással kinyilatkozni, tehát így mókás a megjegyzésed, ha értem is azt.
Engem nem zavar, ha mi ketten kézen fogva passzoljuk a játékot (sőt az sem, ha kevésbé romantikusan), csak a túlzásokkal bánnék csínján.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.05.10. 21:04:06
"a Dark Souls III még egész könnyű a Hidetaka-játékok között. Nekem csak a Bloodborne-nal van összehasonlítási alapom, de a net népe szerint az előző Dark Soulsoknál is könnyebb (sőt, sokan arról panaszkodnak, hogy ez már túl könnyű).
Ha a játékos rászánja az időt a felfedezésre, a program elég nagyvonalúan osztja a különleges fegyvereket (vagy fegyvereket ápoló tárgyakat), de ami a legfontosabb: jóval gyakrabban találni mentési pontot, mint az elődeiben. Ezeket kihasználva könnyebb haladni, még akkor is, ha így is izzasztó a dolog. A Dark Souls harmadik része tehát a nem annyira hardcore gémerek felé nyitott, ami ugyanúgy megosztó lépés kicsit, "
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"This was recorded at Paradox's office in Stockholm, Sweden in January of 2016."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvárom míg a Resi 6 is az 1$-osba kerül.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Giga pack, best buy, ilyenre is rég emlékszem kár hogy nekemis ready szinte az összes+
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A "Devil May Cry 4: Special Edition"-ért meg nem veszem meg.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
1$:
STRIDER
Resident Evil Revelations 2 - Episode 1: Penal Colony
Lost Planet® 3 Complete Pack
Bionic Commando: Rearmed
40% off Resident Evil: Revelations 2 Deluxe
30% off Dragon's Dogma: Dark Arisen
BTA:
Resident Evil Revelations
DmC: Devil May Cry
Resident Evil 4
Remember Me
More games coming soon!
15$:
Devil May Cry 4: Special Edition
Resident Evil 6
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
darkSectorxxx ▼#271852 válasz privát ma, 20:01
Amikor összehasonlitják a filmet egy játékkal. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kártyapakli miatt instant buy lesz részemről.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg kell venni.
Röviden: a játék értelmét veszti, ha nem érhető el minden hős mindenkinek ---> egyben megveszed mindet, aztán játszhatsz.
Az persze jogos kérdés lehet, hogy akkor már miért nem adják ingyen az egészet és lehet itt is sapkákat venni... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.10. 19:35:56