Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
A profi foja tudni mi kell, mert ő használja, mint ahogy rengeteg játékba belevonnak szakértőket. Nyilván NEM ő fejleszti, csak tippeket ad, teszteli! a részben kész terméket ( és még nagyon-nagyon sokan mások ). Teszteltem én is játékot már, nyilván senki vagyok, de többen voltunk és fps játékok tapasztalatok alapján egy picit talán segítettünk a fejlesztőknek ( ZEN ). Nem nem fejlesztettünk semmit, az a proramozó dolga és a kiadóé hogy mit akarnak. Optimalizálni egy meglévő kódot, rendszert meg több szem többet lát alapon mindig kell. Ha netán az a szem profi akkor az még jobb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Ha valamiből eladsz 20 millió példányt, te is szívesen bevonnád őket, hogy megint el tudj adni ennyit és hogy elégedett legyen a kemény mag. Okos marketing, nincs ezzel semmi gond.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Egy valamitől nagylelkűen eltekintesz:

Ezek a "profi COD játékosok" bizony egy végtermék használatával váltak profikká.
Tehát, ha hirtelen fogunk egy 12-28 éves "tehetséges/kevésbé tehetséges", de pattanásos, és/vagy időmilliomos júzert, hogy ugyan-monddmá-meg-hogy-mi-kelljen-a-Zúj-KoDba... akkor ott valami nagyon nincs rendben.
Ugyanis (és itt a lényeg, amit mondani akarok), ezek a "tehetséges" időmilliomosok nagy ívben fognak kakilni a Hétköznapi Jóska, vagy Mindennapi Pista játékélményére, hiszen ő, mint Versenyző Viktorka (aki tonnaszám tette az órákat az aktuális részekbe, és alázza mindig a núúúbokat, vigyorogva, vagy nyeri az ilyen-olyan pénzdíjakat, díjakat itt-ott) a SAJÁT véleményét, meglátásait tudja csak közvetíteni.
Rövidebben: ő is csak egy szubjektum. Nincs itt a Mester, a Kinyilatkozó szerep kiosztva rá.

Még tovább:
Amikor egy fejlesztő megkérdezi a pórnépet, az kétféleképp csapódhat le:
1 - a végtermék a Pénztárcáknál (mert nem a személyekkel foglalkoznak ők se) jól vizsgázik, hiszen a statisztikai nagy átlagnak bejön.
2- a végtermék megbukik, mert még pórnép sem tudja igazán mit akar, "csak legyen más".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ja mert a BF-nél mindent only Dice talált ki....ja nem.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Ja, az Infinity Ward tehetségtelen kókler banda.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.17. 17:56:47

Prince23
Húú hova jut az Activision, ha már profi COD játékosokat vonnak be az Infinite Warfare multipalyer fejlesztésébe? 😄

Már ennyire nem értik a dolgukat a fejlesztők, vagy mi?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.17. 17:55:03

Az a fél is igen korrektre sikerült.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Végülis a játék fele nem készült el, így korrekt ár. <#vigyor1>
És hány Konami játék? Szerintem ez túl nagy név ahhoz, hogy humblis játék legyen a közeljövőben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Álmodozzál csak...:-D

grebber
Coming soon Humble Monthly.

#272235: Frissebb játék is került már bele...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 16:37:05

zorrobomber
Nem nyűgözött le a demó...

IMYke2.0.0.0
"Shadwen"

Available: 17 May
This game will unlock in approximately 1 hour

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Konzolon is! Talán majd egyszer, ha szűkében lesznek a játékok.

IMYke2.0.0.0
Bocs, a Solid kimaradt. 😊

<#eljen>

IMYke2.0.0.0
A mai napon megfeleződött a Metal Gear V: Phantom Pain STEAM-es ára.
Most már nem 60 euró, hanem "csak" 30 eurócska.
Ami azért jó hír, mert a Sumér Szél idején erre már jöhet egy akár 50-75%-os árengedmény is: <#finom>

IMYke2.0.0.0
Jim: Morrison - Köszi 😊
Scooter - semmi gond, míg van figyelő modi nálunk 😊

Scooter
Bocs, én voltam. Véletlenül módosítottam a hozzászólást. Az első zárójeles spoiler szöveget töröltem, de másodikat már nem tudtam, mert lejárt az 5 perces limit. <#zavart2>
Sorry Jim!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.17. 09:06:56
Jim Morrison
<#email>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

az előbb még nem ilyen vót biztos úr
IMYke2.0.0.0
Ahogy látom, valaki rosszul formázta meg az üzenetét, mert megtörte az oldalt... 😞

gyerekkorom emlékei szerint egy scifi indiana jones is lehetne velük/belőle,de hát jóból jót csinálni nem lehet csak úgy 😊
Scooter
Engem meg semmi! Épp elég VR a való világ! <#miaz> <#whatever> <#wow3>
Nem elég, hogy mozog a golyó, még az egész asztal is mozog, ahogy rángatja a fejét. Pont egy pinballhoz nem kell ilyen. Meg kell oldani úgy mint a Pinball FX2-ben, hogy mindig oda zoomoljon ahol a labda jár.

Jim szerk: hova akartad azt a spoiler taget?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.17. 09:02:09
Atisz
Uh, pedig eddig én is nagy reményeket fűztem hozzá. VR... tehát ez a magyarázat az egyszerű grafikára (tudom, hogy pre-alpha státuszban van, de UE 4 mellé azért kissé komplexebb grafika dukálna így is). Ha csak mellékes lesz a VR és a multi is, továbbra is érdekelne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Vr témában egyelőre ez nyűgözne le 😊

pinball vr
grebber
VR-t sajnos csak trendből akarják meglovagolni,pedig az nem olyan dolog ami már adott minden háztartásban..

Egyébként ha a hatóságok "mindent" megtudhatnak rólad, ha meg akarnak, miért is jelenti azt, hogy mindenki tud rólad mindent? Eredetileg kulcsos oldalaknak ki nem adott információról van szó. Feltételezem, a bankod, a Paypal, Facebook vagy a magyar rendőrség nem fog nekik minden információd kiadni, ha felhívják őket, hogy Kovács Jóska bidéjének a színe iránt érdeklődnek. Mintha nem az lett volna a kiindulópont, hogy Rapid a NAV elől rejtegetné a folyószámláját, de tegyük hozzá, az adóhatóság előtt sem szokott mindenki azonnal lebukni.

Egyébként egy csalónak egy igazolványról készített kép személyiséglopáshoz sokkal jobb kiindulópont, mint a PayPalon használt e-mail címed. Nem egy kategória a kettő. Nem feltételezem persze, hogy az IG-nél ettől kell félni.
Dzsini
Azért mondjuk egy EVE Valkyrie minden, csak nem "steril"... és van még bőven olyasmi, ami konkrétan ilyen célra készült.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.17. 08:17:29

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rosszul állhatok hozzá a dolgokhoz,de nekem a VR most olyan a szememben,amitől még nem fog leesni az állam..mint mikor a WII kijött a kontrollerével és csak ilyen nyomi PS1 grafikás teniszes meg sportolós játékok jöttek ki rá....itt is még vagy steril vagy gagyi minden,talán a crytek sziklamászós amire hümmögnék...de hol van még,mikor egy jó 2VHban fogod érezni magad a kis ak47 kontrollerrel a kezedben? 😊

akkor már nyomulnának a star trek holodeck felé,projectoros dolgokkal 😊
grebber
Szerintem szarul reklámozzák. Tavaly gamekapocs cikkbe még azt mondták esetleg lesz multi ha van kellő money. Most meg hirtelen a multival promozzák + VR. Így nem csoda az érdektelenség...

Ez az egész kukoriváros projekt egy nagy összevisszaság a számomra,tény nem követtem nagyon de pl az Overon Station-ről semmit nem tudni. Kikből áll ez a stúdió? Nemere István tagja a csapatnak vagy licence,rengeteg a vak folt az én szememben.
Marketinget nem tudom hogyan nyomják de gondolom mindenhol ahol ingyenes a többire nincsen pénz.
régimódi vagyok,de a helyükben jogokat vettem volna a képregényre és annak mintáján valami point&click kalandjátékot csináltam volna...3 személy 3 képesség,váltogatás + Palláciusz drón..meg ilyenek.. 😊
Fpocok
Úgy tűnik az új homefrontban nincs full kampány coop. Ebben az esetben kuka.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem csodálom, hogy a polygonnál balf*szok dolgoznak, akik nem tudnak irányítani játékot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
A pénz garantáltan nem lesz meg.

darkSectorxxx
"Story oriented multiplayer VR adventure on Mars"

KUKA

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
A kártyaszám visszavezethető a tulajdonosra nem?😊 A bankok tudják. A bankok adatközlésre vannak kötelezve a hatóságok részére. Tehát mindenki tud mindent.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 23:47:13

[merlinw.org]

Rapid81
Hát, pedig eléggé. Se ország, település, lejárati dátum és még név sem. 😊 Szóval nem épp egy számlaszám és személy beazonosítására eléggé alkalmatlan.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Hát mások nem ennyire pozitívan vanna játékról, de majd meglátjuk....

Én is kíváncsi leszek.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Shadow of the Beast (PS4)"
(az eredeti remasterje, plusz mellé adják az eredetit is) - május 17.

Oké, ezzel lehet, hogy még játszanék is.

Így néz ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Scooter
Igen az. Az oldalon még írják ezt is: "És ne aggódjatok: a játék hivatalosan Magyarországról nem vásárolható meg, de az általunk adott kulcsok gond nélkül beválthatók."
Bár engem nem mintha érdekelne, csak szólók, hogy hátha mást igen.
IMYke2.0.0.0
Shadwen - PC, PS4, Linux*, OSX* - 2016.05.17. - induláskor ~15 dollár/euró lesz. Utána 17-re ugrik. (info)

PS4 trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Elfelejtettem leírni: a Frozenbyte a fejlesztő. Talán ezzel akarnak visszaszerezni minket.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.16. 20:15:47

Dzsini
Az az Injustice, ami hivatalosan nálunk elvileg nem is forgalmazható a Red Son Superman sarlókalapácsa miatt? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Tudom, hogy utáljátok, de hátha valakit érdekel: A GameSár 2016/05-ös számának teljes játéka a steam-es Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.
grebber
Bundlestarson Pack akciók vannak.
Pl Mortal Kombat X 2 pack 6.75 euro / db

Tinman
Dark Souls 2 Scholar of the First Sin - 2 év Souls mentesség után, Ancient Dragon elsőre. Ha más mondja nem hinném el neki. Hűűű, ez tényleg olyan, mint a biciklizés ^^

Darklurker következik <#bohoc>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
A Crytek eddig nem sok jó dolgot tett le az asztalra a Crysis-on kívül, nem véletlen akarják annak a folytatását. 😄 De az egész Crysis széria is felemás sikerek élt meg. Persze eladásilag nem rosszak, és ez a lényeg a kiadónak.
grebber
Unstable - kb 30-40 perces indie cucc.Egynek teljesen jó volt. INGYENES<#eljen> Ilyen 20 perces steam-en lévő (ugye fizetős) My Bones förtelmeknél fényévekkel jobb.