Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Valószínűleg bankja válogatja, hogy mi a szisztéma, mert most előtúrtam az asszony meg a saját bankkártyáim 10 évre visszamenőleg 2-2 banknál, és az egyiknél végig ugyanaz, a másiknál meg mindegyik változik az első hat karaktert kivéve.
Akkor végképp nem értem, hogy a változó bankkártyaszámok hogy működnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alapvetően sandbox játéknak készül viszonylag erős fegyvermodifikációs lehetőséggel. Pl. Egyszerű pisztolyból is lehet smg-t csinálni és aggatni rá a távcsőtől kezdve sok mindent. Alapvetően gerillaharcról szól majd a játék és a rambó módszer nem nagyon lesz kifizetődő, mert erősen be fognak darálni. Játékmenet szempontból amit még érdemes lehet tudni az az, hogy nem lesz autómatikus életerő feltöltés, hanem bizony ez csak gyógycsomagokkal fog működni....Lőszert vagy venni lehet (ez nem biztos, csak feltétezelem), vagy bizonyos pontokon tudjuk feltölteni, illetve a halott ellenfelekből lehet lootolni. Kétféle térkép lesz, az egyiken keményen megy majd a fight, míg a másikat is lehet ugyanígy játszani, de ott inkább kifizetődőbb lesz a békés megoldás. Alapvető cél a megszálló erők uralmának felszámolása, a lakosok felkelésre sarkalása különböző tervekkel. Grafikában nem túl acélos a cucc ahogy a videók alapján elnéztem és ha jól láttam konzolos verziókon stuttering tapasztalható. A játék maga a jövőben játszódik így drónokkal és valószínűleg különlegesebb fegyverzettel is összefuthatunk majd.

Vannak jó elemek a játékban, ahogy a videókból leszűrtem, de mégis bennem is nagy kérdőjelek vannak. Elsősorban attól tartok, hogy lehet unalomba fog fulladni az állandó ugyanolyan játékmenet miatt. Ez mondjuk csak megjelenés után fog kiderülni, de van egy olyan érzésem. Illetve még a helyszínek tűnnek kicsit unalmasnak, legalábbis amit a videókból láttam, de ne legyen igazam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Ha rakeresel lathatod, hogy nem igazan keveri.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem ezt most Merlin a bankszámlaszámmal keveri.

100%.
Atisz
Tök jó, de biztos, hogy a Blood and Wine az utolsó kieg?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rapid81
Akkor hogyan lehetséges, hogy ha új kártyát kapok, annak totálisan más a száma? Márpedig egy új kártyánál csupán a lejárati dátum változik, semmilyen más adat nem.
Annyit tudok, hogy az első 6 szám a bank, azonosítója, valamint a kártya típusa.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.05.16. 18:18:00

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A CVC számot meg lehet változtatni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Ő....nem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Ebben az a szép, hogy csak magadnak köszönheted :-)

Grat!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nem nagyon követem, de jó lesz az új homefront? KIZÁRÓLAG A COOP miatt érdekelne. Remélem holnap több infó lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

3Error
No, ez érdekes lesz. (bár sajna a klasszikusokat már lekoppintották 1000 és 1 módon, tehát "sablonnak" fog tűnni, pedig az az eredeti)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Neked nem az biztos. Cryteknek nagyon sokat érne. Lehetne ismét promozni mit tud az engine-ük + nem mellesleg amiért még jobban megérni garantált 1+ millás eladás ami egy "lerágott csonttól" elég szép eredmény lenne.
Mint ahogy a hírnél is kommenteltem ,ezer éve nem vettem semmit teljes áron ,de ez ahogy kijön meg rá a pre oder bárhol is jelenjen meg.

Nem véletlen ,hogy minden szarságuknál az első kommentek, hogy Crysis 4-et akarnak folytatás vagy bármit ami Crysis. (Jó mondjuk ez azért nem nehéz mert én vagyok mindig ott fészen is és terhelem a Cryteket ezzel. Sok évem van ebben ,de itt az eredménye) <#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.16. 17:00:11

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Személy szerint sok értelmét nem látom. Mai szemmel sincs rossz grafikája, sok újabb játéknál szebb. Maga a játék viszont elég unalmas, nem érne sokat.
grebber
Hoho na végre pedzegetik a Crysis Remasteredet!!!!! (ide jönne minden létező összes éljenző meg kibaszott boldogságot jelző szmájli)

IMYke2.0.0.0
~~13000 Ft-ból meglehet a GOG-on a teljes Witcher 3 élmény + a kalandjáték mellé:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman ezt Neked és a végigjátszás videóidnak köszönhetem <#vigyor2>
Dark Souls spoiler:

Utoljára szerkesztette: 062020, 2016.05.16. 15:47:34

"Everything that happens, happens for a reason"

MerlinW
Azt ugye tudod, hogy a bankkártya szám leírja a bank nevét, az országot, települést a lejárati dátumot, a számlaszámot és a nevedet? Emellett minden banknak van adatszolgáltatási egyezménye egymással, BAR és hasonlók. A PP pedig egy bank, ergo, ha valakmilyen szerződött hivatalnak nagyon szüksége lenne rá, egy bankkártya szám alapján bármit megtudhatnak rólad. Meg úgy általában bármi alapján manapság .

Tök felesleges küzdeni ellene, ilyen lett a világ. Egyetlen megoldás, ha tiszteljük a törvényeket és nem piszkítunk bele hatalommal rendelkező idióták dolgába😊

[merlinw.org]

grebber
Kickstarterre megy a System Shock Remastered Királyság ebben a formában én is játszom majd<#eljen>

Új paypal nézetben nincs ilyen....Ha a régire váltok a régi profil oldalra nem tudok belépni, azonnal visszadob az új nézetbe.

IMYke2.0.0.0
Adhatnál kölcsön akkor. Ígérem, hogy rendesen törlesztek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
My account - profile - bal oldalt my settings, majd lentről a harmadik (security key).

darkSectorxxx
Az a kurva nagy helyzet hogy énsem értek hozzá. 😄

Őszintén bevallom, mikor elsőre megkérdeztek, azt hittem azt kérdezik hogy én mennyit szeretnék 1 nap max leszedni! D:
Arra nem gondoltam hogy ahhoz fedezet is kell. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 10:29:49

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison
nem értek a számokhoz, de szerintem sok a limit <#idiota>

Hát én sima fiókkal ezt továbbra sem találom, ha valakinek sikerül megtenné, hogy szól?

Viszont business-el úgy néz ki tényleg működik a dolog.

darkSectorxxx
Persze 1.000.000 a napi limit, és 600k-t keresek egy évben. 😄

+272165
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 10:27:49

Teljesen igazad van. Jimnek igaza van rakni kell rá egy limitet így nem ér akkora kár, ha gond van.

darkSectorxxx
Hát ezaz, de akkor is baszszameg. 😄

Jim Morrison
remélem azért tettél rá egy limitet, az valamennyit enyhíthet a káron, míg le nem tiltatod 😊

Dzsini
Nem véletlenül szokták sokan lendületből lekaparni róla a CVC számot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Én egy dologtól mászom a fallra hogy a bankkártyámmal ÚGY ahogy van basszameg tudna bárki vásárolni a neten gond nélkül ha elhagynám!!!!
MINDEN adat rajta van a kártyán.
De elég egy helyen ha gyors lenézik róla társaságban. Döbbenet.

Meghagylak a kis álomvilágodban, hogy megvédted magad.

Nem szarokbele hozzáállás, mert pénzügyi adatokat nem adok ki (én is paypalt használok), csak az hiú ábránd, hogy nem tudnak bármit könnyen megszerezni, meg nem logolnak rólad minden adatot. De egy facebook fiókkal, amin annyi adat van, hogy megtalálnak az ismerősök túl sokat nem ártasz magadnak (annak fényében, hogy komplett adatbázisok lehetnek akár mindenkiről). Szummázva Facebook para értelmetlen.

Amúgy meg ebből a pár dologból amit felsoroltál az összes személyes adatod összeszedhető.

Ui.: Semmi káros nincs a hozzáállásomban. Nem rakom fel mindegyik chatre a személyes adataimat, csak nem ringatom magam álomvilágba, mert tudom, hogy mindent tudnak mindenkiről hiába vigyázol az adataidra. De jobb félni, mint megijedni szóval csak tanácsolni tudom mindenkinek, hogy legyen óvatos az adatai közzétételével. De ne gondoljuk, hogy nem tudnak mindenkiről mindent, mert az konkrétan önámítás.

Jim Morrison
Csak szólok, hogy az internet szolgáltatók logolnak (kell nekik), szóval vissza tudják követni mikor netezel otthon, látják milyen oldalakat nézel, milyen gyakran, stb stb...

Rapid81
Sem a számlaszámom nem tudják a PP-nál, sem a bankom.- Bankkártyát adtam meg, nem számlát... A telefonszolgáltatónál sok adatom nincs, csak a szükségeseket kapták meg. Konkrétan már a címem sem az, amit ők tudnak. Más szolgáltatónál nincs semmim. Az internetet a cég fizeti, villanyszámla az Asszony nevén, más meg nincs. A bankok tudják még azt, hogy mennyivel tartozom nekik, de ennyi. Google-ban ki van kapcsolva a logolás, ergo nem gyűjti az adataimat, nem tol a képembe "személyre szabott" reklámokat, stb. Facse szintén, mert van mindenhol privacy settings, és hülye, aki nem használja. Paypalnak meg van mobil appja, mint manapság már mindennek, amin keresztül tudsz fizetni és érvényesíteni, tehát nem csak 1 email és 1 jelszó...

Nem elrejtőzni akarok, ezt sosem mondtam, csupán nem adok ki releváns infókat senkinek, főleg nem önszántamból. Amennyire a mai világban lehet, vigyázok az adataimra. Az "úgyis megszerzik, ami kell, szarok az egészbe" hozzáállás, amit Te képviselsz sokkalta károsabb...

IMYke2.0.0.0
https://www.paypal.com/businessprofile/mysettings

Nálam van ilyen: "Security key - Add an extra layer of security to my account with a PayPal Security Key."

//Register-security-key-mobile
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.16. 09:47:48

Dzsini
Nem, a FAQ egy oldalát linkeltem, és nem is vagyok állandóan bejelentkezve... screenshot

Persze, mert neked be van állítva...Nincs véletlen business fiókod? Lehet csak ott lehet beállítani.

Article is currently unavailable és ha belépek sem találom....Egy időbe működött, csak akkor még én nem állítottam be, viszont azóta én nem találom nyomát, hogy újra működésre lehetne-e bírni.

Akinek nincs beállítva megtenné, hogy megnéző nála van-e ilyen opció?

Dzsini
Nekem két böngészőből is nézve betöltődik <#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
"Article is currently unavailable"

Dzsini

darkSectorxxx
Jó csak helyén kell kezelni.

Totti5
Face, twitter nagyon jó dolog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

És azt mégis hol lehet beállítani, mert én például most se látok ilyen opciót a security fülön. Persze nem business fiókom van, hanem sima.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.16. 09:17:07

Dzsini
Paypalnál van kétlépcsős bejelentkezés (szokásos sms kóddal), már 2-3 éve használom, működik 😊

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pont ez a lényeg, hogy szinte nulla munkával meg tudnak rólad mindent facebook ide-GPS oda....Az, hogy facen megadod a neved, felraksz egy képet, meg hova jártál iskolába már nem oszt nem szoroz.

Csak Paypalon adtál meg adatot: Akkor csak a bankodat ismerik, a számlaszámodat, meg a neved....Kb minden a rendelkezésükre áll. És akkor arról már nem is szólnék, hogy telefonszolgáltatódnál teljes körű adattal rendelkeznek rólad, ahogy a többi szolgáltatónál is. (Csak lábjegyzetként megemlíteném, hogy Paypal védeleme egyenlő a nullával....1 e-mail.... 1 jelszó és semmiféle külön védelmi lehetőség....vicc kategória...még a mobilos védelem se működött legutóbb hogy néztem, pedig az a mai világban már alap kéne hogy legyen).

Felejtsük már el ezt a hozzáállást, a mai világban nem tudsz elbújni bármennyire is akarsz....Egyszerűen nem tudsz. Nyilván nem kell minden adatodat felrakni facebookra, mert egyrészt minek, másrészt meg nyilván valamelyest növeli a biztonsági kockázatot. És főleg az ember a pénzére vigyázzon, tehát bankkártya adatot ha nem muszáj ne adjunk meg sehol, de néhány személyes adat belefér... De ez a túlzott parázás az adatok megadásától azért egy kicsit vicces kezd már lenni.

Visszakanyarodva az eredeti témára: 1 személyes okmánnyal amiből nem lát a neven kívül semmit az ég adta világon nem tud semmit kezdeni. Ez mindenféle visszaéléshez kurva kevés. Mindenhol ennél több adatot kérnek bárminemű normális ügyintézéshez.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.16. 09:12:39