Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem.*

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Bem támogatok tolvajokat. Majd törtön végigtolom. A karakter készités oldal copy paste. Ugyanaz. Szégyeljék magukat.

zorrobomber
Az én nézőpontomból alácélzás 😊 Más meg nem érdekel. Grebber-el kapcsolatban meg nem tudok elég erősen fogalmazni ilyen korlátok között. Én mindig is csak a preorder ellen voltam, Day 1 után mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy teljes árat(vagy annyit, amennyit az adott ember érzése és pénztárcája lehetősége szerint szánna rá) fizessen azért a játékért, ami sok örömet okoz neki. Ez a mindent 1 dollárért vegyünk meg a lehető legkicsinyesebb, és legszánalmasabb hozzáállás ami lehetséges, és ez az ember itt egy hangadó figura. Szánalmas tényleg az egész, és tartom a véleményem bármilyen trollozás ellenében is.

A tesztereket azért kell fikázni, mert nagyon gyakran nem érdem alapján ítélkeznek és itt nem csak az indokolatlanul alacsony pontszámokra gondolok, hanem sok esetben az indokolatlan magas pontszámokra (ezért tartom egyébként bődületesen károsnak a pontozásos rendszert....Egy ajánlott nem ajánlott sokkal célravezetőbb lehet). Érdekes módon egy CoD-ot valamiért, vagy akár mondhatnék egy Dragon Age-t mindig jól értékelnek, holott sok esetben szenvedhetnek ugyanazoktól a hibáktól, amitől pl. most a Homefront (név szerint a repetatívság pont az Inquisition egyik ismérve a játékosok körében..)Érdekes módon ezen esetekben a sajtó el van olvadva. Természetesen ha kevésbé tőkeerős vagy agyonhypeolt cég gyárt valamit, akkor rögtön előveszik a szigorú szemöldököt és lepontoznak mindent a vérbe... Persze nyilván vannak olyan játékok, amik annyira jók, hogy ott már nem lehet az árral szembe menni.

Ezzel szemben a felhasználói review-k már csak azért is tudnak igazságosabbak lenni, mert nagyobb a merítés és nem egy ember éppen aktuális hangulatában, éppen aktuális véleményét tükrözi, éppen aktuális vastagságú borítékkal a kezében vagy reklámajándékkal a vitrinében. A metarcritc ilyen szempontból még mindig a legalja, mert 0 day nagyon sok az indokolatlan negatívitás, de a steam review az a szememben elég megbízható képet fest általában. Legalábbis a nagyobb merítés miatt mindenképp.

Többek közt az is a bajom a fizetett tesztekkel, hogy rendkívül felszínesek, míg egy steam review vagy sok épp arra világit rá, ami miatt el tudsz valamit dönteni. Részletesen kivesézi a főbb játékelemeket, a jókat és rosszakat egyaránt így könnyebb dönteni.

#272287 Azzal nincs baj, hogy nem a közízlést képviseled és tényleg nekem sem átlagos az ízlésvilágom. Viszont te elég sűrűn csípősen reagálod le az általad preferált ízléstől eltérő megnyilvánulásokat (tegnap pl grebber örömködését a Deep Silver Humble kapcsán az a debilezés kicsit erős volt). Amivel egyébként nincs baj, de ez óhatatlanul hasonlósan csípős reakciót vált ki (pl. hogy most letrolloztalak...)

Azt nem érzem, hogy alécéloznék egyébként, egyszerűen csak nem tudnak érdekelni a pontszámok...Én nem az alapján döntök.. Én a személyes tapasztaltban hiszek. Azzal tudja az egyén igazán eldönteni,hogy neki mi a szórakoztató és mi nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zsenialis jatek, meg sem tudom mondani mi volt az utolso olyan game, amit steamen keresztul vettem meg megjeleneskor.
Darks Souls-al nem jatszottam csak most a 3at probaltam ki a hype miatt, de ennyi.

grebber
Előd miatt kell majd nekem.

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Mondjuk az a 20%-os pozitív értékelés nem hinném, hogy sok embert sarkallt a megvásárlására 😄 😄 Szóval esélye csak ennyi van, hogy 1 dolcsis pakkban elmegy belőle pár 10k darab 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Nekem nincs troll beállítottságom, egyszerűen én sem a közízlést képviselem. Ahogy te sem, csak te az alá célzol valamiért...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.18. 10:51:45

zorrobomber
Ez az egész Homofront téma nem érdemel több karaktert... najó... persze a 0day vásárlás lutri, de a reviewereket általánosságban miért is kell most fikázni? Az egész műfaj szubjektív (igen, a steam user reviewk is), aki pontszámok alapján vásárol az szintén megérdemli. A leírt szöveget kell értelmezni, és az alapján egyénileg mérlegelni.

Te már megint mi a bánatról beszélsz? Szerintem elég tényszerű voltam és elfogulatlan (és mielőtt megvádolnál még csak meg se vettem így nincs is mit védenem rajta).

Az, hogy az egyik 1-et ad rá a másik meg 8-at az röhej a köbön. Az, hogy valamit a játékmenet ismerete nélkül a 0 day grafikai optimalizálatlanság miatt (10-ből 9 játék így jön manapság ki, ami ugyan nincs rendjén, de már azért hozzá lehetett volna szokni....és aki bétatesztelni akar az vásárol 0 day ugyebár, szóval erre valahol lehet már számítani) lehúznak az megint csak ilyen kategória. Ezt azért te a troll beállítottságoddal is szerintem belátod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
De az miért baj? 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Kiscsillió - szerintem - isteni játék mellett, csak annyit tudok mondani ennek a lődözős csodagémnek, hogy pá pá 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értem én hogy te a középszar császára akarsz lenni (nyilván vannak néha hidden gemek, bár ezeket szerintem nem a lődözős stuffok közt kell keresni), de én büszke azért nem lennék rá <#zavart1>

Tegnap még a rinya ment ezerrel a steam review-k között, azért mára már kicsit árnyaltabbá vált a helyzet és sokan ajánlják. 214 értékelésből 51%-ot ért el eddig a játék. A sirámok nagy része most már elsősorban az optimalizáltsági gondokra irányul, illetve a meglévő bugokra.

Magát a játék gyökerét képező lövöldözést és a modolást többnyire kedvelik...Van egy olyan érzésem, hogy a sok negatív review kapcsán nem vándorolt elég vastag boríték a tesztelők zsebébe azért húzták le ennyire.

Az igazság mint mindig valószínűleg a totális szar és az isteni jó között van megint...Szerintem olyan 70-75-80 % környékén fog megállni a játék steames értékelése..Lehet nem most, de pár érdemi javítás után könnyen el tudom képzelni. Aztán lehet, hogy a hosszú távon fejét felütő repetatívitás rányomja majd a bélyegét a végső számokra..meglátjuk. 20-ától érdemes lesz figyelni a steam review-kat (én már egy ideje nem adok semmit a hivatásosok véleményére: Egyik 1-et ad a másik meg 8-at nevetséges az egész...mondjuk eleve a pontozási rendszer is az).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.18. 09:53:15

De hát a souls jó nem? És ez ráadásul elvileg platformer- rpg mix és 2d-s oldalnézetes.

Ezt néztem...ez elég jópofának tűnik.

zorrobomber
grebbernek mindegy csak lőni lehessen benne vagy jumpscare legyen.

Voltan
Mesélj, mi vele a gáz? Engem is érdekel a cucc.

Voltan
"-legalább hamar megy le az ára a béka segge alá"

De ha egyszer egy rakás kaki a játék, akkor minek akarná bárki is megvenni?

Atisz
Ha megvan a Dead Island (és/vagy Riptide), akkor automatikus 85%-os kedvezmény jár a Definitive Edition-höz. Én nem olyan rég veséztem ki tövéről hegyére szinten, azon gondolkozom, hogy a Riptide megér-e egy ilyen látványkorrekciót (a táj minősége szerintem a mai napig kiváló, a karaktereken pedig ez sem dob sokat, szóval...).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Na, megvolt. Kiváncsi vagyok, mennyi időbe telik majd.

Fpocok
A játék biztos jó, nem azzal van a gondom.
5 perc alatt azt láttam, hogy olyan szinten átvettek mindent a Soulsból, hogy az már undorító. Lopás. MEG SEM próbálták eltitkolni. Hányás. Ezt nem akarom támogatni. Visszakérem holnap.

Ez nem tartott sokáig. 😄
darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Megvettem. Megbántam.
Éljen a steam refund.

Jim Morrison
nope. mondjuk chrome ot ma életemben először telepítettem újra, még a beállításokat se akarta betölteni :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok

Tinman
Másnak is szét van esve a humble oldala? 4 böngészőből is néztem u.a.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Köszi. 😊
Megvan minden már.
IMYke2.0.0.0
Grafó feljavítás - az ég világon semmi más nem lesz benne.

//Már ha az eredeti játékokhoz is megvan már minden DLC. Mert, értelemszerűen, azokat már belecsomagolják a definitívekbe.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.17. 21:14:09

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Kösz, tényleg és a Bionic Commando is onnan van. Bionic érdekelne, ha valaki cserélne. PÜ.
lalakov
4-szer végig toltam a Dead Island-et, nagyon tetszett. Megéri ez a Definitive Edition?
benőmenő
Ha valakinek esetleg maradt olyan azzal boltolnék, mert érdekelne!
grebber
Capcom bundle bonusz

Scooter
Ez a sok DmC Devil May Cry: Vergil's Downfall honnan van gifts-en?
Apropó akinek megvan a Dead Island az a definitive kiadást 3 euróért kaphatja meg steamen.

Riptide-al ugyanez a helyzet.

grebber
Azért a Risen 4 jöhetne már, hogy a 3 is bekerüljön az 1$-os részbe

Az érdekelne, hogy vajon az a 75%-os kupon a tulajok 85%-os kedvezményén felül is aktiválható?<#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 20:59:45

zorrobomber
Köszi! Risen 2 hátha jól fut már, a Dead Island pedig unokaöccsnek jó lesz.

Botond
Előző kommentben ott van. 😊
zorrobomber
A debil hőzöngés helyett egy linket azért tolhattál volna.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.17. 20:54:58

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ezek már mind megvannak szinte - a másik fiókomra sincs értelme megvenni a Dead Island-eket, mert koop miatt azon is megvannak.
Ehh.
Talán koophoz a Saints Row 3-as csomag...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
LOL gigafail vagy megafail (mondtam nem kell semmit megvenni teljes áron)

Deep silver Bundle ismét. Sacred 3 Gold 1$os pakkba <#eplus2>

Pay $1.00 (€0.88) or more!

Sacred 3 Gold Sacred 3 Gold
Risen
Risen 2: Dark Waters Gold Edition
Saints Row 2 Saints Row 2
Dead Island: Game of the Year Edition

Pay more than the average of $3.15 to also unlock!

Dead Island: Riptide - Complete Edition
Killer is Dead - Nightmare Edition
Saints Row: The Third - The Full Package
75% off Dead Island Definitive Edition

Pay $13.00 (€11.48) or more to also unlock!

Saints Row IV Saints Row IV
Risen 3 Titan Lords Risen 3 Titan Lords

Kell a pénz a Homefront Bukására 😄 😄 Nem semmi mennyire nem érnek már ezek semmit se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 20:50:15

wantonly
Kivételesen teljesen egyetértek.

Tömegesen írják a steames fórumon a vásárlók, hogy refundolnak.....Hatalmas bukta lesz így.

grebber
Ami biztos:

- Ebből tuti nem lesz Redux /Remastered
- Legalább hamar megy le az ára a béka segge alá.

Ahogy nincs 10-es értékelésű játék sem, úgy nincs 1-es értékelésű játék sem.

Amúgy meg csak az Amcsik tudják egyelőre játszani....Mindenki másnak csak május 20-án lesz elérhető (steamen is, ami az érthetetlenség netovábbja egyébként).

Egyébként meg rendkívül nagy a felháborodás a játék körül. A már említett megjelenési mizéria miatt (még 2 órával ezelőtt is május 17-ét írt a steam megjelenésnek), futási gondok vannak a játékkal konzolon mindenképp (saját szememmel láttam a ps4-es gameplay-t....siralmas), állítólag vannak ai és egyéb gondok is, de ami a legfájóbb, hogy ismét sikerült elszabni a sandboxot.

Nagy bejárható terület, több térkép és nem voltak képesek érdekfeszítő küldetéseket kreálni. Legnagyobb negatívum amit játékmenet szempontjából olvastam az az, hogy unalmas és repetatív...Kár érte, ebből így bukó lesz. Nem megy ez a Deep Silvernek. A fejlesztőt nem bántom, szerintem első játékuk lehet.

grebber
Homefront Revolution 1/10<#eplus2> Biztos jó lett

IMYke2.0.0.0
Csak esetünkben nem az összes, hanem egy-kettő(?) "profi" csatolgat vissza. Messze nem ugyanaz...

Atisz
A leghasználhatóbb mindig a fogyasztóktól érkező közvetlen visszacsatolás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

benőmenő
A BF4-nél bejött a Dice-nak, mert a launch környéki szánalom halomból a jelenlegi egyik (szvsz a leg)jobb multi shootert kalapálták össze masszív közösségi és pro játékoso segítséggel. Nem ördögtől való ez.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.17. 19:14:55
IMYke2.0.0.0
Nagy ívben kerülted el azt, amit leírtam. Mindegy, hagyjuk. Ezek után csak addig érdekelt a téma, míg válaszoltam, mert azt hittem, hogy diskurzus lesz. Nem lett az.