Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezzel szemben a felhasználói review-k már csak azért is tudnak igazságosabbak lenni, mert nagyobb a merítés és nem egy ember éppen aktuális hangulatában, éppen aktuális véleményét tükrözi, éppen aktuális vastagságú borítékkal a kezében vagy reklámajándékkal a vitrinében. A metarcritc ilyen szempontból még mindig a legalja, mert 0 day nagyon sok az indokolatlan negatívitás, de a steam review az a szememben elég megbízható képet fest általában. Legalábbis a nagyobb merítés miatt mindenképp.
Többek közt az is a bajom a fizetett tesztekkel, hogy rendkívül felszínesek, míg egy steam review vagy sok épp arra világit rá, ami miatt el tudsz valamit dönteni. Részletesen kivesézi a főbb játékelemeket, a jókat és rosszakat egyaránt így könnyebb dönteni.
#272287 Azzal nincs baj, hogy nem a közízlést képviseled és tényleg nekem sem átlagos az ízlésvilágom. Viszont te elég sűrűn csípősen reagálod le az általad preferált ízléstől eltérő megnyilvánulásokat (tegnap pl grebber örömködését a Deep Silver Humble kapcsán az a debilezés kicsit erős volt). Amivel egyébként nincs baj, de ez óhatatlanul hasonlósan csípős reakciót vált ki (pl. hogy most letrolloztalak...)
Azt nem érzem, hogy alécéloznék egyébként, egyszerűen csak nem tudnak érdekelni a pontszámok...Én nem az alapján döntök.. Én a személyes tapasztaltban hiszek. Azzal tudja az egyén igazán eldönteni,hogy neki mi a szórakoztató és mi nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Darks Souls-al nem jatszottam csak most a 3at probaltam ki a hype miatt, de ennyi.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.18. 10:51:45
Az, hogy az egyik 1-et ad rá a másik meg 8-at az röhej a köbön. Az, hogy valamit a játékmenet ismerete nélkül a 0 day grafikai optimalizálatlanság miatt (10-ből 9 játék így jön manapság ki, ami ugyan nincs rendjén, de már azért hozzá lehetett volna szokni....és aki bétatesztelni akar az vásárol 0 day ugyebár, szóval erre valahol lehet már számítani) lehúznak az megint csak ilyen kategória. Ezt azért te a troll beállítottságoddal is szerintem belátod.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értem én hogy te a középszar császára akarsz lenni (nyilván vannak néha hidden gemek, bár ezeket szerintem nem a lődözős stuffok közt kell keresni), de én büszke azért nem lennék rá <#zavart1>#zavart1>
Magát a játék gyökerét képező lövöldözést és a modolást többnyire kedvelik...Van egy olyan érzésem, hogy a sok negatív review kapcsán nem vándorolt elég vastag boríték a tesztelők zsebébe azért húzták le ennyire.
Az igazság mint mindig valószínűleg a totális szar és az isteni jó között van megint...Szerintem olyan 70-75-80 % környékén fog megállni a játék steames értékelése..Lehet nem most, de pár érdemi javítás után könnyen el tudom képzelni. Aztán lehet, hogy a hosszú távon fejét felütő repetatívitás rányomja majd a bélyegét a végső számokra..meglátjuk. 20-ától érdemes lesz figyelni a steam review-kat (én már egy ideje nem adok semmit a hivatásosok véleményére: Egyik 1-et ad a másik meg 8-at nevetséges az egész...mondjuk eleve a pontozási rendszer is az).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.18. 09:53:15
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De ha egyszer egy rakás kaki a játék, akkor minek akarná bárki is megvenni?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
5 perc alatt azt láttam, hogy olyan szinten átvettek mindent a Soulsból, hogy az már undorító. Lopás. MEG SEM próbálták eltitkolni. Hányás. Ezt nem akarom támogatni. Visszakérem holnap.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//Már ha az eredeti játékokhoz is megvan már minden DLC. Mert, értelemszerűen, azokat már belecsomagolják a definitívekbe.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.17. 21:14:09
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Riptide-al ugyanez a helyzet.
Az érdekelne, hogy vajon az a 75%-os kupon a tulajok 85%-os kedvezményén felül is aktiválható?<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 20:59:45
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.17. 20:54:58
Ehh.
Talán koophoz a Saints Row 3-as csomag...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Deep silver Bundle ismét. Sacred 3 Gold 1$os pakkba <#eplus2>#eplus2>
Pay $1.00 (€0.88) or more!
Sacred 3 Gold Sacred 3 Gold
Risen
Risen 2: Dark Waters Gold Edition
Saints Row 2 Saints Row 2
Dead Island: Game of the Year Edition
Pay more than the average of $3.15 to also unlock!
Dead Island: Riptide - Complete Edition
Killer is Dead - Nightmare Edition
Saints Row: The Third - The Full Package
75% off Dead Island Definitive Edition
Pay $13.00 (€11.48) or more to also unlock!
Saints Row IV Saints Row IV
Risen 3 Titan Lords Risen 3 Titan Lords
Kell a pénz a Homefront Bukására 😄 😄 Nem semmi mennyire nem érnek már ezek semmit se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 20:50:15
Tömegesen írják a steames fórumon a vásárlók, hogy refundolnak.....Hatalmas bukta lesz így.
- Ebből tuti nem lesz Redux /Remastered
- Legalább hamar megy le az ára a béka segge alá.
Amúgy meg csak az Amcsik tudják egyelőre játszani....Mindenki másnak csak május 20-án lesz elérhető (steamen is, ami az érthetetlenség netovábbja egyébként).
Egyébként meg rendkívül nagy a felháborodás a játék körül. A már említett megjelenési mizéria miatt (még 2 órával ezelőtt is május 17-ét írt a steam megjelenésnek), futási gondok vannak a játékkal konzolon mindenképp (saját szememmel láttam a ps4-es gameplay-t....siralmas), állítólag vannak ai és egyéb gondok is, de ami a legfájóbb, hogy ismét sikerült elszabni a sandboxot.
Nagy bejárható terület, több térkép és nem voltak képesek érdekfeszítő küldetéseket kreálni. Legnagyobb negatívum amit játékmenet szempontjából olvastam az az, hogy unalmas és repetatív...Kár érte, ebből így bukó lesz. Nem megy ez a Deep Silvernek. A fejlesztőt nem bántom, szerintem első játékuk lehet.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.17. 19:14:55