Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasonló nézetű játékokban volt ugrás (pl. Last Ninja széria, Crusader: No Remore/No regret, Little Big Adventure 1-2), inkább csak Diablóékból hiányzott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Platform: PS4.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékszem, hogy csak az - akkor még új - lehetőség (az ugrás, izometrikus nézetű játéknál) mennyire elvarázsolt. S ugye nem szabad elfeledni, hogy a Diablo 2 előtt jött ki egy kis idővel.
Aki megnyeri annak jó szórakozást hozzá!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oh... nem szoktam ilyenekben részt venni, de ez most érdekelt. Holnap nyomom is ezerrel!
PS3-on úgy megszoktam, hogy a hetedik generációs játékok cefetül futnak, a remasterek közül a jobbak pedig gyönyörűen, hogy azután a kontraszt után én már nem kínzom magam. Megvárom, amíg lesz hozzá hardver. Ezért is somolyogtam, amikor felmerült az Overwatchnál a gépigény, mert az aztán tényleg nem ment full HD-ben 60 fps alá.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Életem első direkt pc-hez vett kontrollerére is ott ruháztam be (Dualshock 3), mert az már tényleg kínszenvedés volt bill+egérrel.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.18. 19:52:26
Why so serious?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a noire-al egy fél évvel megjelenés után játszottam, akkor már hibátlan volt.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.18. 19:16:48
[merlinw.org]
AMD 6000+ / 4 GB RAM / GeForce 8500 GT + és a fix.
Nálam nem tűnt fel szaggatás.
Az is lehet, hogy a 15-20 FPS-es átlag géming hozzászoktatott?
Blighttown még ideális körülmények közt sem sétagalopp helyszín...Veteránok nyilván tudják mire kell készülni, de egy kezdő tuti sokat dobja fel ott a talpát.
Emlékszem Blighttown még moddal is be tudott úgy szaggatni. Konzolon szinte játszhatatlan lehetett.
A GTA IV, L.A. Noire és társaik pedig még ijesztőbbek.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.18. 18:36:02
Egyébként egyáltalán nem rossz előzményjáték, ha a többi mellett/után van rá igény.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.18. 18:06:15
De legalábbis akkor már ciki lenne nem kijavítani a bugokat. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.18. 18:00:02
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.18. 17:57:31
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 17:54:10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10