Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting>
Emlékszem, hogy csak az - akkor még új - lehetőség (az ugrás, izometrikus nézetű játéknál) mennyire elvarázsolt.

Hasonló nézetű játékokban volt ugrás (pl. Last Ninja széria, Crusader: No Remore/No regret, Little Big Adventure 1-2), inkább csak Diablóékból hiányzott.
Dzsini
A közvélekedés az, hogy ott tudnak majd pénzért árulni modokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Hogy "jó szolgáltatást" nyújthassanak. <#nevetes2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Oké, még egy kibxtt launcher: Bethesda launcher. Hát ez egy vicc komolyan. Miért kell minden szrhoz egy újabb kliens?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ezt ugye tudjátok?: "DEAD OR ALIVE Xtreme 3 Fortune Free-to-Play Version (English/Chinese/Korean Ver.)"
Platform: PS4.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Nox valóban rövid mai szemmel.
Emlékszem, hogy csak az - akkor még új - lehetőség (az ugrás, izometrikus nézetű játéknál) mennyire elvarázsolt. S ugye nem szabad elfeledni, hogy a Diablo 2 előtt jött ki egy kis idővel.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Nagyon szép felajánlás ismét! Ebben most nem veszek részt, mert ugyan érdekel, de mindjárt itt van a Total War:Warhammer (24-én) és akkor minden félre lesz rakva azonnal.

Aki megnyeri annak jó szórakozást hozzá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amikor kijött tortben asszem 2-3*, pár éve megvettem gog-on, akkor gyorsan vegigszaladtam újra, nosztalgia faktor megvolt nagyon (tornacipos varázsló 😊 ) viszont meglepődtem milyen rövid. De azt az 5 eur-t sokallom.
Fpocok
Ma estig. Sok szerencsét!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Igen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
A kártyás?

Tinman
"Congratulations! You have been chosen to join The Elder Scrolls: Legends PC beta"

Oh... nem szoktam ilyenekben részt venni, de ez most érdekelt. Holnap nyomom is ezerrel!

Demon's Soulsba nem néztél bele PS3-on? Ajánlom a Stonefang Tunnelst. Ott néhol az 5 fps is kiharcolható. Valami elképesztő. Nyilván a DSFixszel okosított Dark Souls általában is jobban fut nála.
Én szerencsére nagyon, ritkán vállalok már be bármit is, ami kis ráhagyással nem tartja a 60 fps-t. A Dark Soulsban pedig különösebb zavart, abban a 30 fps, ami másban még elmenne, kőkemény diavetítés. Persze kell rá blur is, de nem kerek nekem, a Dragon's Dogma utána lefolyik a képernyőről.

PS3-on úgy megszoktam, hogy a hetedik generációs játékok cefetül futnak, a remasterek közül a jobbak pedig gyönyörűen, hogy azután a kontraszt után én már nem kínzom magam. Megvárom, amíg lesz hozzá hardver. Ezért is somolyogtam, amikor felmerült az Overwatchnál a gépigény, mert az aztán tényleg nem ment full HD-ben 60 fps alá.
Fpocok
Bazz.
Eddig is elég sok probléma volt a Mighty no. 9 körül, nesze neked még egy:

Rapid81
Dying Light: The Following kivesézve. +24 óra játékidő. Én annyit mondok megérte. Jó a sztori, van lezárás, jók a küldik is és állat autóval egy horda zombi közé behajtani. 😄 Főleg, ha már erőteljesen fel van spécizve a verda.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
Jó, hát. Jó szaggatós (szintén HD4850-nel jártam ott először). <#circling>
Életem első direkt pc-hez vett kontrollerére is ott ruháztam be (Dualshock 3), mert az már tényleg kínszenvedés volt bill+egérrel.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.18. 19:52:26
Pont most jártam ott, szaggatott itt-ott rendesen pedig nem gyenge a gép és a DSfix is fent van...

Why so serious?

Nálam gyatrán futott a Noir is, de akkoriban gyenge gépem volt hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lehet, hogy hozzászoktál.

RatBaG
jajj baszki, IV, nem V. <#falbav> így már világos, rühelltem, mint a szart.
a noire-al egy fél évvel megjelenés után játszottam, akkor már hibátlan volt.

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
GTA 4 tényleg gáz volt sokáig. Noir-al szerintem nem volt gond.

[merlinw.org]

RatBaG
ööö, az utolsó mondatot kifejtenéd? ott egy kicsit elvesztettem a fonalat...

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Még HD4850-en játszottam végig majd' 10x. Jó volt az😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem hál'isten nem volt vele semmi gondom, pedig még az újrakiadás előtt játszottam végig 0day.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.18. 19:16:48

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Blighttown - jártam ám ott.
AMD 6000+ / 4 GB RAM / GeForce 8500 GT + és a fix.
Nálam nem tűnt fel szaggatás.

Az is lehet, hogy a 15-20 FPS-es átlag géming hozzászoktatott?

IMYke2.0.0.0
Na, ezt ki játszotta végig? <én 2-szer>:

Nox - EA Origin - 4,99 euro.

Viccen kívül Imy az borzalmas volt. Blighttown úgy szaggatott, mint az állat, ami egy Dark Souls játékban 2 dolgot eredményezhet: Nagyon gyorsan meghalsz, mert nem tudsz úgy mozogni, ahogy kellene (értsd kitérni az ütés elől, időben felemelni a pajzsot), vagy nagyon gyorsan lezuhansz a mélybe és úgy halsz meg (az a helyszín gyakorlatilag szűk pallókból áll és amúgy is nagyon könnyű leesni az meg instant halál).

Blighttown még ideális körülmények közt sem sétagalopp helyszín...Veteránok nyilván tudják mire kell készülni, de egy kezdő tuti sokat dobja fel ott a talpát.

IMYke2.0.0.0
El vagytok ti kényelmesedve, az a nagy helyzet.

GTX 750 Ti-n DSFixszel is uninstall lett a vége.
Dark Souls mod nélkül....hát ahhoz még pc-n is gyomor kell. Szegény konzolosok meg úgy voltak kénytelenek 1000 órákat belerakni.

Emlékszem Blighttown még moddal is be tudott úgy szaggatni. Konzolon szinte játszhatatlan lehetett.

Állítólag már releváns PC-vel simán megvan a konzolos 30 fps, nagyon izmossal meg rá lehet menni 60-ra is. Ettől még rossz port (én is kerülöm emiatt még egy darabig), de lehetne sorolni a maguk idejében sokkal borzalmasabbakat. Kezdve a Dark Soulsszal, melynek erről az oldaláról már nem divat megemlékezni.

A GTA IV, L.A. Noire és társaik pedig még ijesztőbbek.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.18. 18:36:02
Lehet, hogy mázlim volt, de nekem a PC-s Originsben nem nagyon jött elő semmi, ami a PS3-as Cityben is megvolt. Pedig majd 50 órán át gyűrtem oda meg vissza, szóval nem süvítettem át rajta.

Egyébként egyáltalán nem rossz előzményjáték, ha a többi mellett/után van rá igény.
King's Quest chapter 1 - A Knight to Remember ingyenes lett steamen.
Fpocok
Visszakaptam a Salt and Sanctuaryért fizetett pénzt. Kössz gaben papa!

Fpocok
Igaz, jogos. Viszont valamennyi részük biztos volt a döntésben, szóval nem ártatlanok ők sem.

MoRT2195
A játék jó. A PC-s port a rossz.
Seth
A pc portot nem ők készítették, hanem valami külsős banda

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Te se fizettél többet. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Knight Rocksteady termék. Kalap fos. (pc)
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.18. 18:06:15

MerlinW
Origins nem Rocksteady termék. Látszik is rajta.

[merlinw.org]

Fpocok
Az összes Batman játék Faxa. Arkham City a legjobb. Miért lennél hülye? Sorrend Arkham Asylum, City, Origins, Knight. Ha tervezed őket, próbáld ebben a sorrendben.

benőmenő
Azaz nekieshetnél az első 3-nak, de az Originsből nem csinálnak remastert, mert csak. <#fejvakaras>
De legalábbis akkor már ciki lenne nem kijavítani a bugokat. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.18. 18:00:02
Szabi
jó ez a GMG-s Birthday Mystery Bundle £0.06-ért... kaptam egy Battlepaths kulcsot.. ha jól látom már nemegyszer volt ingyenes 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.05.18. 17:57:31

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Elsőt toltam 1-2 órát, a többit nem. A mostanit feléig elvittem. Ha nekiesek az első 3nak mint aki nem játszotta akkor hülye vagyok? rossz játékok?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 17:54:10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Jön az új remastered Batman csomag, hogy a sok hülye most-gen konzolost lehúzza még egy körre és a sok hülye meg is fogja venni.

Scooter
Nálam jó az oldal.