Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jó is volt az 1300-as években az embereknek, csak olyan címek jöttek ki, hogy pestis, meg lepra... Egyből klasszikusak is lettek. Aztán látták a bacik, hogy ez mennyire bejön az embereknek, és ráfeküdtek, lett spanyol nátha, meg influenza, smallpox...
A dolgok változnak, mi max haladhatunk a korral. Miért várod el egy cégtől, hogy népneveljen? A nép dolga megnevelni a népet, kicsitől haladva a nagyobb felé, fordítva nem működhet, mert a nagyok a saját értékeik nevelnék félre a népet. Hmm, mintha látnék erre példát, de nem jut eszembe, hogy hol. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a tűnjön ki a tömegből egy érdekes dolog. Tudnál ilyeneket mondani? Amik mostanában jöttek ki? Stardew Valley-t nem kell említenem, mert arról hallottam hogy jó (habár személy szerint egyelőre nem értem, hogy mi olyan jó benne).
Erről a Cook,Serve,Delicious-ről már hallottam, de sose néztem utána eddig...Kettőn közt számomra ez eléggé időpazarlásnak tűnik, mikor ennél komolyabb játékokra se jut idő néha :-)
Akárhogy töröm a fejem csak a bevált receptek ismételgetéséről szóló jó játékok jutnak eszembe.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.20. 14:33:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként meg annyira nem tűnik borzalmasnak, mint amilyen kanosszajárást lefolytatnak ellene. Sandbox shooter á la Far Cry...Akit nem zavar, hogy ezúttal városi környezetben Far Cry-ol az még akár jól is szórakozhat. Nyilván szerintem se ér 60 eurót, távolról sem....Ellenben 15 euróért már elgondolkodnék rajta..Könnyed lövöldének megfelel.
De ennél azért láttunk már sokkal rosszabb játékokat is.
Nem lenne fölösleges diktatúra, az esélyt mindenki megkapná, de a user kezében is lenne fegyver, amivel ki-ki tudna saját szájíze szerint küzdeni a fos ellen. Mert valakinek a low graf a fos, másnak meg totál más szempontjai vannak
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk én továbbra is Steam-től várom, hogy egy előválogató bizottság döntsön arról, hogy a nograf, noplay Sodadrinker pro szintű fosok ne kerülhessenek az emberek elé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 12:54:57
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ráadásul ez a Homefront ahány videót nézek róla egyre szarabb.
Simán az elsőt kellett volna új engine alá tolni azt sokkal többet adtak volna el mint ebből a förtelemből.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 12:38:38
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@#272355 MerlinW: tudom, hogy nem egyenes folytatás, csak arra gondoltam hogy nem esek ki nagyon a lövölde-hangulatból. De akkor így kiesek <#schmoll2>#schmoll2> Nem baj, nyertem helyette Risent <#finom>#finom>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
//Nem lesz itt OFF erről. Ugorjunk át ide a gépigény és a mérési eredmények okán - van ott GTX 960 is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.19. 18:47:54
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
VGA nélkül nem is álmodom a játékról.
Why so serious?
Cryengine - UE stb.
Nyomorult cégek fakezű grafikusai legtöbbször azt hozzák ki egy király engine-ből amitől nekem ég az arcom.....
Én attól nem vagyok elájulva, hogy egy régi, akkoriban korrekt címet most felújítanak, egy újabb engine-re. A kínaiak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.19. 16:49:23
[merlinw.org]
Először azt hittem elcserélték a képeket,de alul megerősítették, hogy nem.
PSN ID.: Beegabor
Kár, hogy túl béna vagyok az értelmezhető szinten játszásához.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.19. 16:26:40
Nagyon köszi! <#worship>#worship>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(ipon)
"Kurrgenerációs" konzolokra. Unreal Engine 4-el.
Én utóbbitól nem ájulok el.
Funstock - 0% OFF + MAY-COUPITAD-HOT20 kupon = 15,6 euro.
Jelenlegi árfolyamon (~316,05) ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.19. 11:47:21
Közben Chapter 8 a Legendsbe. Közelebb áll a Magichez, mint a HS-hoz. Random lappal eddig nem találkoztam. Érdekesek a hősök, a szintlépés, etc. Eddig nem rossz a benyomás, de ugye az újdonság varázsa az megtévesztő lehet.
Tény, hogy béta, mert sok helyen nincs pl. átvezető, csak szöveg.
Hogy ennek mennyi esélye lehet a HS ellen? Nem akarok károgni, de pont annyi, mint a Magicnek...
(állítólag nagyon jó sikerült a SP rész, bár a szörnyek kinézete - szerintem - nevetséges... de legalább a moddereknek is lesz munkájuk 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.