Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
A 90-es években egy játékot összedobni árban egy mai valamivel átlagfos feletti indie cím körül voltak, és úgy kicsit könnyebb volt klasszikussá válni, hogy komplett műfajok hiányoztak még a térképről, amik ma már magától értetődőek.
Maala
"azokban a jellemzően 1990-es években, amikor évente kijött laza 20-30 must play minőségi cím, melyből fele azonnali klasszikus is lett."

De jó is volt az 1300-as években az embereknek, csak olyan címek jöttek ki, hogy pestis, meg lepra... Egyből klasszikusak is lettek. Aztán látták a bacik, hogy ez mennyire bejön az embereknek, és ráfeküdtek, lett spanyol nátha, meg influenza, smallpox...

A dolgok változnak, mi max haladhatunk a korral. Miért várod el egy cégtől, hogy népneveljen? A nép dolga megnevelni a népet, kicsitől haladva a nagyobb felé, fordítva nem működhet, mert a nagyok a saját értékeik nevelnék félre a népet. Hmm, mintha látnék erre példát, de nem jut eszembe, hogy hol. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az a baj ezzel, hogy a középszar is egy szubjektív jelző...Nem mindenki vágyok világmegváltó dolgokra.

Ez a tűnjön ki a tömegből egy érdekes dolog. Tudnál ilyeneket mondani? Amik mostanában jöttek ki? Stardew Valley-t nem kell említenem, mert arról hallottam hogy jó (habár személy szerint egyelőre nem értem, hogy mi olyan jó benne).

Erről a Cook,Serve,Delicious-ről már hallottam, de sose néztem utána eddig...Kettőn közt számomra ez eléggé időpazarlásnak tűnik, mikor ennél komolyabb játékokra se jut idő néha :-)

Akárhogy töröm a fejem csak a bevált receptek ismételgetéséről szóló jó játékok jutnak eszembe.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.20. 14:33:27

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
(Szinte) kizárt. A középszarnál sokszor az igazi szar is szórakoztatóbb.

Pont a steam az, amit ellep mostanában a számolatlan Indie cím...Egyszerűen követhetetlen mennyiségben. Sajnos biztos van köztük, ami nemes egyszerűséggel elveszlik a tucatszar között, pedig akár kiemelkedő játék is válhatna belőle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Én a középszarokat is tűzzel-vassal irtom most már a backlog-ról, túl jó cuccok vannak a csőben. Nincs idő ilyen semmilyen fosra. Valamivel tűnjön ki egy játék a tömegből, mert ez az n+1 lövölde szar már nem megy le a torkomon. Milliószor inkább egy (hasamra ütök) Cook, Serve, Delicious! mint ez a foscsimbók.

A baj ott kezdődött, hogy már a THQ belefogott a fejlesztésbe, jobban mondva megbízott egy fejlesztőt (meg nem mondom hirtelen). A lényeg az, hogy 6 éve készül a játék és eközben 3 fejlesztő keze alatt fordult meg. Kb. Duke Nuke Forever feeling...Nagyjából abban az ársávban kellett volna adni és akkor nem lett volna vele gond. Nyilván a bugokat akkor is illene kigyomlálni.

A humblis filléres szar sincs ingyen, ellenben lehet rosszabb sokkal, mint ez a cucc. Jah, hogy ingyenszar az megfelelő neked? Én kérek elnézést.

Nemtom mit tudnak helyrepofozni rajta...Max az optimalizálatlanságát, de azon kívül mást nemigen.

Egyébként meg annyira nem tűnik borzalmasnak, mint amilyen kanosszajárást lefolytatnak ellene. Sandbox shooter á la Far Cry...Akit nem zavar, hogy ezúttal városi környezetben Far Cry-ol az még akár jól is szórakozhat. Nyilván szerintem se ér 60 eurót, távolról sem....Ellenben 15 euróért már elgondolkodnék rajta..Könnyed lövöldének megfelel.

De ennél azért láttunk már sokkal rosszabb játékokat is.

zorrobomber
Így-így <#eljen>

Nem lenne fölösleges diktatúra, az esélyt mindenki megkapná, de a user kezében is lenne fegyver, amivel ki-ki tudna saját szájíze szerint küzdeni a fos ellen. Mert valakinek a low graf a fos, másnak meg totál más szempontjai vannak

IMYke2.0.0.0
Mindenkori vágyálmom, hogy a szűrhetőség sokkal-sokkal részletesebb legyen - kliensben és weblapon egyaránt. S lehessen a fő kategóriákon belül is privilegizált stílusokra keresni, vagylagosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Még mindig nem értem miért akarsz TÖRÖLNI minden olyan címet ami NEKED nem tetszik. Ha a Sodadrinker pro-t nem fogják venni, akkor lekerül a főoldalról, ha veszik, akkor meg a Steam miért is törölné? Nem művész egylet, hanem egy profitra hajtó cég. Nekem bőven elég lenne az ha még tovább fejlesztenék a klienst, és több dolog alapján lehetne szűrni, egyedi filterek, tagek, egyéb nyalánkságok lennének. Nem csak a usernek lenne jó, hanem a célzott hirdetések is pontosabbak lennének.

Tinman
Bár több ilyen lenne. Ha 413234324234 db. hirtelen meggazdagodni vágyó helyett lenne 30-40 ütős team, meg 100 minőségi szintet produkáló indie, a piac újra lehetne olyan, mint azokban a jellemzően 1990-es években, amikor évente kijött laza 20-30 must play minőségi cím, melyből fele azonnali klasszikus is lett.

Mondjuk én továbbra is Steam-től várom, hogy egy előválogató bizottság döntsön arról, hogy a nograf, noplay Sodadrinker pro szintű fosok ne kerülhessenek az emberek elé.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Dehogy pofozzák. Azért lőttek fel gyors a Deep Silver 2 bundle-t legyen mivel pótolni a bukást.<#idiota> Több Homefront game-el nem kell számolni az biztos. Felvásároltak minden címet ami csak mozgott ,hogy majd megszedik magukat. Ezzel most bebuktak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 12:54:57

Next PC upgrade: 2022

Tinman
A Homefrontért a jelenlegi állapotában nem szabad pénz adni... ezeröté' lehet róla szó, 2 év múlva, addigra helyre is pofozzák értékelhetőre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+1

grebber
Mert azok ingyen vannak ,tudod magyar vagyok én is ingyen a szart is...
Ráadásul ez a Homefront ahány videót nézek róla egyre szarabb.
Simán az elsőt kellett volna új engine alá tolni azt sokkal többet adtak volna el mint ebből a förtelemből.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 12:38:38

Dzsini
de csak azért, mert méri az FPS-t rajtuk 😊 az nem játék, az tudományos munka

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ennél azért szoktál te rosszabb játékokkal is játszani szerintem :-D.

grebber
Csak sajnálni tudlak. Ha ingyen volt akkor ok.

lostprophet
Na, végre meggyütt a futár is a Homefronttal, este neki lehet állni töltikézni Steamen azt a 35 gigát 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Totti5
Forge mód jön ki WIN 10re ami a Halo 5 pályaszerkesztője, mert olyan is van benne. Egér, bill támogatással, gyorsabban kényelmesebben lehet pályákat kreálni, majd importálni Xbox Onera ahol élesben használni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Halo 5 PC-re...... avagy ha a fizetett melosnak nincsenek ötletei ingyen megcsináltatják a pc-sekkel<#banplz><#idiota>

Fpocok
Rapid nyert. Kérem fáradjon a kasszához (steam friends).

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Én sem 😞
genndy
Na már csak négyen maradtak, nem én nyertem a Doomot.

@#272355 MerlinW: tudom, hogy nem egyenes folytatás, csak arra gondoltam hogy nem esek ki nagyon a lövölde-hangulatból. De akkor így kiesek <#schmoll2> Nem baj, nyertem helyette Risent <#finom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
960as 2gb kártyám van nekem. 1080p maxon, medium settingsen olyan 40-50 fps nálam, de én levettem 720p-re, felnyomtam mindent highra, bekapcsoltam valami faxa élsimítást és simán megvan 60.

IMYke2.0.0.0
DOOM-nál? Szerintem: nagyon kell.

//Nem lesz itt OFF erről. Ugorjunk át ide a gépigény és a mérési eredmények okán - van ott GTX 960 is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.19. 18:47:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Ahogy elnézem nálam is már rezeg a léc, az ajánlott gépigény nekem sincs meg, bár erre nem tudom mennyire kell adni...
Troger911
A régi kártyámmal én se nagyon jelentkeztem volna.
IMYke2.0.0.0
Drukkolok az 5 indulónak. <#eljen>
VGA nélkül nem is álmodom a játékról.

Fpocok
Még egy óra.

<#eljen> 86....jó lesz ez.

Nekem is egyre jobban tetszik ahogy haladok előre. Ettől függetlenül szerettem a 3at is, éjszaka egyedül volt egy hangulata.

Why so serious?

Totti5
Volt már ilyen és jól sültek el. Sokkal szebbek lettek, az adott generáció látványához igazítva.

grebber
Nem véletlen az a "mondás" hogy a gyártó engine-jével csak a gyártó tud szépet alkotni.

Cryengine - UE stb.

Nyomorult cégek fakezű grafikusai legtöbbször azt hozzák ki egy király engine-ből amitől nekem ég az arcom.....

benőmenő
Ez tényleg elég kókány így.
IMYke2.0.0.0
Hú, ez tényleg durva... <#wow1>

IMYke2.0.0.0
Az Engine-t szeretem.
Én attól nem vagyok elájulva, hogy egy régi, akkoriban korrekt címet most felújítanak, egy újabb engine-re. A kínaiak.

MerlinW
Doom "4" a Doom 1-2 reboot-ja. Mármint még csak nem is hasonlít a Doom 3-hoz. (szubj.: szerencsére)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.19. 16:49:23

[merlinw.org]

Seth
Hogy néz már ki?
Először azt hittem elcserélték a képeket,de alul megerősítették, hogy nem.

PSN ID.: Beegabor

benőmenő
Pedig az új UT úgy néz ki vele, hogy legszívesebben megnyalnám a monitort.
Kár, hogy túl béna vagyok az értelmezhető szinten játszásához.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.19. 16:26:40
genndy
<#wow1> Azta, hú, de jó! Szörnyek, pokol, zúzda, láncfűrész! <#violent> Nem is olyan rég toltam végig mind a hármat, pont jó lenne folytatásnak.
Nagyon köszi! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
UE4től? mivel nem volt vele még AAA játék... ott lesz a Gears 4 az azzal megy, és ki lesz pörgetve a motor vele. Jó kezekben odabaszós látványt fog nyújtani, a Batmanas arcok meg kimaxolták a 3ast is ( ami nyilván nem a 3as volt már az új alatt, hanem annak egy nagyon komolyan módosított változata minden kurrgen földi jóval ).

IMYke2.0.0.0
Hivatalosan is jön a Batman Return to Arkham
(ipon)

"Kurrgenerációs" konzolokra. Unreal Engine 4-el.
Én utóbbitól nem ájulok el.

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Már 16 euró alatt megvásárolható a "Metal Gear Solid V: Phantom Pain"
Funstock - 0% OFF + MAY-COUPITAD-HOT20 kupon = 15,6 euro.
Jelenlegi árfolyamon (~316,05) ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.19. 11:47:21

Tinman
Na abból én remekül ki fogok maradni...

Közben Chapter 8 a Legendsbe. Közelebb áll a Magichez, mint a HS-hoz. Random lappal eddig nem találkoztam. Érdekesek a hősök, a szintlépés, etc. Eddig nem rossz a benyomás, de ugye az újdonság varázsa az megtévesztő lehet.

Tény, hogy béta, mert sok helyen nincs pl. átvezető, csak szöveg.

Hogy ennek mennyi esélye lehet a HS ellen? Nem akarok károgni, de pont annyi, mint a Magicnek...

Atisz
Ha nem steamgifts lenne, mennék is rá 😊

(állítólag nagyon jó sikerült a SP rész, bár a szörnyek kinézete - szerintem - nevetséges... de legalább a moddereknek is lesz munkájuk 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.