Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
És ezt is 310-en lájkolták, érted... ezt!
Megérett az emberiség egy meteoros kipusztulásos resetre. Azt mondom, kezdjük újra, az alapoktól...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Én sem értem, ez alapján DRM free. Fene tudja...

[merlinw.org]

Én is utánakerestem és nem találtam sehol se a nyomát.

(ja és már csak 2 óra és 18 perc!!!!!!)
Tinman
Nekem azért ilyen sok a vételezés, mert n+1x kértek már meg, hogy vegyek onnan valamit, sőt még a főnököm + kölke is sokszor, meg nyilván néha én is elcsábulok. Legutóbb is DMC DLC-t onnan vettem bagóért.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Mint melyiket?
Lemaradtam valamiről?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Hogy lenne mindegy, amikor az egyiket drágábban veszed? Hint: Az amazonost.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Leszedte a GOG a Twitteréről, vagy hoax? A fórumukon sem találom nyomát.
No comment. Nagyot csalódtam most a GOG-ban. :/
Botond
Ez tényleg gáz.
MerlinW

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Lószart, csak kevesebb macera, de tökmindegy melyiket veszed. 😄
Csak gyorsabb ennyi...😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Nekem még egyetlen egy vásárlásom sem fuccsolt be a G2A-ról.
12 tételt vásároltam már onnan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Összes SC2 részt onnan vettem. Mai napig mind megvan.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Olyan jó lenne ha nem általánosítanál mikor bőven van ellenpélda is és még csak nem is kell érte messzire menni (Tinman például).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Amíg megoldják a problémát, annyira nem rossz az.

Még eddig nem basztak át, de valahogy érzem, most át leszek azzal a Homefrontal, mivel a seller eddig hallgat mint a sír... nem jelentkezik, hogy megoldja a problémát...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.23. 19:58:19

grebber
Ezt nem elég egyszer leírni. Láthatóan ma se tudják sokan milyen lepratelep az az oldal és onnan vásárolnak.

Next PC upgrade: 2022

Most jól megmondtad megint. Csak így tovább! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Amíg megoldják a problémát nincs is gond... De ez kb úgy jön ki, mintha dobozos játékot rendelnék X Boltból. Sose kapom meg időbe, istant a játékot...

Ilyenkor ugye nem a supportnak kell írni, hanem a vevő opcion keresztül kell elintézni. Ha ott se megy, a refund a supportnál történik... Gondolom én....

MerlinW
Ismét a szívünkbe zártunk. Köszönjük a hozzászólást.

[merlinw.org]

Tinman
Nekem eddig olyan ~150 vásárlásom volt (talán már több is)... összesen 4 problémám volt. Nem rossz arány. Főleg, hogy 4/4-et maximum 2 napon belül megoldottak, az árak meg ugye vonzók. Ugyan az, mint az ebay, belefuthatsz csalóba, meg normális eladóba is. A több 10k-s eladók viszont nem vernek át, ha elnéznek valamit szánják-bánják kompenzálnak.

grebber
LOL. Attól hogy a piacon rohadt ételt veszel ,még nem a piac a szar.
Aki onnan vásárol tudhatja tele van csalókkal.
IJ kategória.

Prince23
Megvettem volna Homefrontot g2a-n, erre nem rossz a kulcs megint. Múlt héten Ethan Cartert vettem 3 euróért, és az a kulcs is retek volt. harmadik kulccsal tudták megoldani....

ez a g2a egyre rosszabb

Pedig jó kis hely volt ez.... Mostanában jönnek ezek a fake kulcsok
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.23. 19:04:38

Tinman
A drágább a jobb? Ezen még el kell gondolkodnom :-D

darkSectorxxx
Paypal nem de visa, mastercard igen.

darkSectorxxx
Megveheti profillal azt majd játszik vele. 😊

darkSectorxxx
Amazonról kell vásárolni kuponokat. 😊
10-20-50-60-75 dolláros címletek vannak. 😄

Olyan flash-ek szoktak lenni néha hogy ihaj, van Thief meg Murderes is 5 dolcsiba, vagy Walking Dead S01
vagy Wolf-os season 1. 😊

zorrobomber
Kártyás?? Azért még egy lovat is leszopnék, nem hogy grebbert. <#taps>

Scooter
<#vigyor>
Tinman

MoRT2195
Nekem aztán mind1. A kártya a lényeg. <#idiota>
Scooter
<#worship> <#law> <#vigyor1>
grebber
Azt hozzá kell tenni ha én nem jelzem a fejlesztőnek és szólok lostprophetnek akkor továbbra is angol ......

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen megérinthettek<#banplz>

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.23. 15:55:51

Scooter
ÓÓÓ, akkor egy nagy vállveregetés neki! <#law> <#eljen> Tényleg kártyás lett és most nézem a bejelentést és abban is írták. Viszont azon átsiklottam. <#eljen> Pedig reggel néztem a kártyás játékokat, hogy nem lett-e valami új. Biztos a bejelentés pillanatában lett az.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.23. 14:41:22
MoRT2195
Ez is lostprophetnek köszönhető, nem a játék fejlesztőnek. És amúgy kártyás is lett.
Scooter
Meridian: New World kapott magyar felületet és magyar feliratozást! Elvégre magyar fejlesztő által kreált magyar játéknál időszerű volt, ha már megjelenéskor nem sikerült beletennie. Még nem néztem a játékot, csak a steam-en olvastam a bejelentést. Viszont mindeképpen örvendetes hír. <#taps> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.23. 14:24:08
3Error
G2A-n veszel PS4.5-öt? <#idiota>
(oké, gyenge volt...)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
G2A :-)

Moby
Fujj-fujj hely?? Az mi? 😄

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Moby, Dzsini: Köszi a tippeket!

Fujj-fujj hely, megint segítségemre lesz :-D

Tinman
Még nincs, de a Bloodborne miatt biztosan lesz, de már kivárom az új "Playstation 4.5-öt". Viszont ez a játék ennél olcsóbb kizárt, hogy lesz... ennyiért még lehet, de olcsóbban soha.

IMYke2.0.0.0
Van már PS4-ed?

Moby
Viszont kártyával lehet. PSN US sztórban meg semmivel.

/vagyis entropay-el régebben tudtam, de attól lényegesen egyszerűbb és megbízhatóbb a giftcardos móka.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.23. 08:39:52

Dzsini
Viszont Amazonon se lehet PayPallal fizetni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Moby
Veszel amazonon feltöltőkártyát tizesér.

Dzsini
ahogy nézem semmi extra, viszont ma lejár az akció.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ennyit megér nekem is. Kell hozzá trükk? Paypal lehet fizetni?

Ori and the Blind Forest Definitive Edition pipa. Az alapjáték megvolt (és végig is vittem már egyszer), így 3,75 fontért tudtam ápgrédelni rá. 2 új képesség, 1 új terület, új nehézségi szint, valamint most már lehet teleportálni a területek között. Kb. ennyi az újdonság. Szal nem sok. A játék többi része ugyanaz kb, mint eddig. Annyi még, h bizonyos területeken változtattak, h az új képességek használata szükséges legyen.
Szal jah. Még egyszer megfejték ugyanazt a tehenet, minimális befektetéssel. Nem panaszkodom. Tavalyi egyik kedvencem volt a játék és jó volt ismét elmerülni benne, élvezni az újításokat, de azért ez jöhetett volna akár egy ingyenes patch formájában is. Akár.
darkSectorxxx
Napi EREDETI. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 22:11:04

Fpocok
Ja, azt csináltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Bneten 40 eur ugyanúgy.