Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem az alábbi bundli skip lenne és szétflémelném az off topikot, hogy az Activision mekkora egy szarjankó banda.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Activision ROFL Bundle
1$:
Geometry Wars
Aces of The Galaxy
GUN
BTA:
The Legend of Korra
TimeShift
Vampire The Masquerade: Bloodlines
Teenage Mutant Ninja Turtles
Bonus: Prototype 1
$15:
Call of Duty 1
Call of Duty 2
Call of Duty: United Offensive
Transformers: War for Cybertron
$75:
Singularity
Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty World at War
Hát ezt így fel dughatNÁK maguknak...
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Splinter Cell: Blacklist
Lucious
Deadly Premonition
Avalance 2: Super Avalanche
The Magic Circle
Nova-111
Nuclear Throne
Renowned Explorers: International Society
Stikbold
Chivalry: Medieval Warfare
Ultimate General Gettysburg
Poker Night at the Inventory
Puzzle Agent
Puzzle Agent 2
Dragon Age™: Origins
Dead Space™ 2
Bejeweled™ 3
Mass Effect™ 2
Redeems: Wing Commander 3™: Heart of the Tiger, SimCity 2000™ Special Edition, Wing Commander™ IV: The Price of Freedom, and Ultima VII The Complete Edition
Little Inferno
Enclave
East India Company Gold Edition
Knightshift
Knights and Merchants HD
Pirates of Black Cove
Commander - Conquest Of The Americas
NiGHTS Into Dreams
Total War: ROME II - Caesar in Gaul (DLC, Requires base game)
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
Always Sometimes Monsters
Insurgency
Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy
KickBeat Steam Edition
Full Mojo Rampage
Dead Space Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Dead Space 3 Origin Key
Medal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin Key
Gotham City Impostors: Professional Kit
Batman™: Arkham Origins DLC
The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack
Urban Trial Freestyle
Real World Racing Bundle
WRC Powerslide
Joe Danger 2: The Movie/spoiler]
Sneak peek:
Nemcsak a Blizzard érkezett mérföldkőhöz ezzel a megjelenéssel, hanem én is. Ilyen nehéz CE-m még sosem volt. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.05.24. 20:09:41
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
1$:
Call of Juarez: Gunslinger - Steam!
Grow Home - Steam!
Rayman Origins
BTA:
Far Cry 3
Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist
Assassin’s Creed® Chronicles: China
More games coming soon!
$15:
Assassin's Creed Rogue
The Crew
$75:
Tom Clancy's The Division
Exclusive Tom Clancy's The Division T-shirt
Az első kettő kivételével az összes UPlayes.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pay $1 or more to unlock!
Call of Juarez: Gunslinger
Grow Home
Rayman Origins
Pay more than the average of $6.00 to also unlock!
Far Cry 3
Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist
Assassin’s Creed® Chronicles: China
More games coming soon!
Pay $15 or more to also unlock!
Assassin's Creed Rogue
The Crew The Crew
Pay $75 or more to also unlock!
Tom Clancy's The Division Tom Clancy's The Division
Exclusive Tom Clancy's The Division T-shirt
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.24. 20:04:07
Next PC upgrade: 2022
Bizony, jól olvassátok a címet. Már tíz éve várunk arra a játékra, ami valószínűleg soha nem fog megjelenni. A Valve eredetileg 2006-ban jelentette be, hogy trilógiát készítenek a Half-Life 2 köré, és az eredeti nyilatkozat szerint az egész történetnek le kellett volna zárulnia 2007 karácsonyáig. Ez azonban (mint tudjuk) nem történt meg.
Azóta sem tudunk semmit sem az Episode 3-ról, sem pedig a Half-Life 3-ról, habár utóbbi a pletykák alapján valószínűleg készül. Mindenesetre a várakozás okozta fájdalom olyan méreteket öltött az elmúlt években, hogy 2010-ben Peter Molyneux még egy videót is felvett a kisfiával, számonkérve a Valve-ot a késés miatt. Az pedig már súlyos, ha a Molyneux-család emleget valakit egy késéssel kapcsolatban."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.24. 19:54:45
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Valószínűleg a legtöbben már kezdtek lemondani a játékról, hiszen rendkívül régóta készül, és viszonylag nagy volt a hallgatás is körülötte. Úgy tűnik azonban, hogy a Microids igenis halad a fejlesztéssel, annyira, hogy most be is tudták jelenteni a megjelenési dátumot.
Ezek szerint a Syberia 3-ra idén december 1-jén számíthatunk PC-n, Macen, PS4-en és Xbox One-on. Ezzel a játék négy évvel a bejelentése után fog megérkezni, és 12 évvel a Syberia 2-t követően.
Ahogy az első két résznek, úgy ennek is a neves belga komikus és író, Benoit Sokal szerezte a történetét. Kaptunk is egy új előzetest:"
Itt az előzetes - egész pontosan: "Syberia 3 -
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.24. 19:44:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha Petike nincs tisztában azzal, hogy mit lehet megosztani a neten és mit nem, majd ezen megsértődve végez magával, akkor természetes szelekcióról beszélhetünk és -1 főről a 7 milliárdból.
Eleve onnan induljunk, hogy normális ember nem tölt fel olyan videót magáról, melyben teszem azt lóvizeletet iszik, miközben dobostortával dobálják. Ha felteszi, tudatosan nézettséget akar BÁRMI ÁRON és nagyon is tisztában van azzal, hogy innentől ezt kell tolnia.
A like/dislike pedig tökéletes visszajelzés arra vonatkozólag, hogy a NÉPNEK mennyire tetszik/nem tetszik az amit az illető művel. Hasznos. Kötelezővé tenném mindenhová, kiegészítve azzal, hogy bizonyos dislike szám után az adott tartalom automatikus el is tűnne az adott weboldalról.
Most képzeld el, hogy Petike felrak valami hülyeséget és elterjed. Ne adj Isten elér egy 4chan-ig. A mai elcseszett értékrendű gyerekeket nézve felköti magát az első fára.
Nyilván ez nem csak dislike-kal érhető el, de egy lefele hüvelykujjra többen fognak rányomni, mint végigpötyögni egy részletes anyázást.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.24. 19:20:09
Youtube esetében miért nincs káosz, ott miért működik?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.24. 15:29:31
És a halálnélküli végigjátszás olyan néhány száz alkalom eredménye 😊 (előtte a Prince of Persia, utána a Flashback és az első Tomb Raider hasonlóképpen járt, azokat is gyakorlatilag fejből betanultam)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintem az animáció sokkal gyengébb, és biztos más lesz a gameplay is kicsit, de szellemi örökösének mondják emezt:
The Way
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.24. 15:20:40
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.24. 14:53:19
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Homeworld Remastered Remastered <#nevetes1>#nevetes1> (kijavították a formációkat és a lövedék ballisztikát)
más:
Chaos Reborn - 9,99€
Highlands - 3,99€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.24. 09:36:22
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyjából 8-900 Ft/hó Cukibergnek 1 FB user.
Imádok a széllel szemben...
Mondjuk, nem is olyan rég a Fércbukon bevezetésre került egy "szélesebb körű" hangulatkifejezés rendszer, amivel már ilyeneket is tudsz (egérkét ráviszed a "Tetszik"-re és helyette nyomhatsz mást):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy teljesen mindegy, mindig lesz aki rányom. Legyen fészbuk, twitter, yutub, steam, metacritic vay ahol lehet akármit júzerkedni... sok millió ember van a világon és sok a hülye, de nem belőlük kell kiindulni...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.24. 09:03:32
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10