Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Bazz... vártam az előrendeléssel az overwatchnál, erre már felment az ára 10 fonttal kb. Faxom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Szeretnék én is ilyen problémával küzdeni 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81
Bakker, reggel 8 óta tölti és még mindig van 2 óra hátra... <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Oké, megtörtént. Amikor eljöttem MO-ról, ugye vettem új telefont meg simt és azóta nem nagyon szarakodtam vele, aztán a régi simem már nem él.

Nálam is ugyanez volt. Steam support. Hihetetlen, de 1 nap alatt levették a régit.
Fpocok
Hogy veszem le a régi telefonszámomat? Már nincs meg és elvileg csak úgy tudom, ha oda kapok smst? Mit csináljak?

kigyi
Szoktatni kell hozzá a szemet, nem lehet egyszerre nekimenni órákra, de még az 1 óra is sok szerintem elsőre. Én 10-15 percre próbáltam fel elsőre aztán 20-30 perces etapokban kisebb demókkal. Kellett pár nap, de semmi gondom nem volt (a rövid etapok alatt sem). Ez gondolom a felbontás és a nagyobb frissítés hatására változik és nem kell majd neki ennyi idő, de szerintem megmarad majd a beszoktatási időszak legalábbis azoknak akik jól akarják érezni magukat a VR-ban. 1 hét után már simán bírtam 1-1.5 órát is szédülés vagy szemfáradás nélkül.

Tinman
Egyetértünk.

Legutóbb 1 órát VR-eztem, fél óra után a szemem már fáradt, 1 óra után levettem és azt mondtam, hogy köszönöm szépen, majd újra felteszem a fejemre 2k@120 vagy 4k@60 FPS-nél. 1-2 napig utána kifejezetten nem olyannak éreztem a szemem, mint előtte... kifáradt, de jobban, mint folyamatos 8-10 órával a monitor előtt. Ez elég durva különbség. Gondolom egyénje válogatja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nem, de azt tudom, hogy a 11bit Studios tulajdona (akik készítették pl az Anomaly: Warzone-t). Tehát nagy valószínűséggel legit az oldal.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.22. 15:20:47

[merlinw.org]

Prince23
Végül nem tetszik a játék?

Más:

Valaki vásárolt már itt? KATT - GamesRepublic by Gamewatcher
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.05.22. 14:59:42

MerlinW
A VR jópofa (gondolok itt pl a Rift-re), viszont üzletileg rizikós bizonyos szinten rizikós, ha pl. azt vesszük alapul, hogy a statisztikák szerint a felhasználói több, mint 30%-a érzékeny rá (motion sickness, pár perc után szemfáradás, szédülés, fejfájás). Továbbá fáradt fejjel, teszem azt munka után használva, felnőttek több, mint 60%-a panaszkodott hasonló problémákra. Amíg ezekre nincs gyógymód, nagyon vissza tudja dobni a VR fejlesztést, elterjedést, használatot.

[merlinw.org]

Okostelefonra letöltöd a steam applikációt és a számítógépeden a steam kliensben beállítod a mobil hitelesítési opciót. Ettől fogva minden bejelentkezésnél kérni fog a steam egy az applikáció által generált kódsort, mely nagyjából 30 másodpercenként változik.

Kapsz mellé egy feloldó kódot is ha gáz lenne.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.22. 11:48:46

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Hogy?

De tudsz, csak be kell kapcsolni a mobilos ellenőrzést.
Fpocok
Steam felhő nektek se megy? Nem tudok képet feltölteni.
Most tényleg nem tudok egyből felrakni az EREDETI JÁTÉKAIMMAL kifarmolt kártyákat a piacra anélkül, hogy 15 napig várakozna?

Tinman
Ez most irónia?

Az emberi szemnek nyilván vannak korlátai.

De 1! Sokan egy 720p vs. 1080p felbontásnál hőbörögnek 3-4 méterről, hogy mé' nem full hd, én is ilyen vagyok. Még durvább a különbség az 1080p és a 4k között. Minél nagyobb a kijelző, annál inkább észreveszed a különbséget és ha láttad a jobbat, már nehézen fogod meggyőzni magad arról, hogy az alacsonyabb felbontás a jobb. Monitorokra és tévékre értem.

Amit én is baromságnak tartok az az 5"-os mobiltelókba erőltetett 4k kijelző, mert ott aztán tényleg értelmetlen. (Kivéve a VR mobilos móka. Ott van értelme.)

De 2! Egyelőre ha nem is Bugatti Veyron kategória, de korai. Majd amikor a konfigok gond nélkül kiizzadják magukból a 4k@60 FPS-t úgy, hogy alig kell bármiféle kompromisszumot kötni az optionsban, akkor majd komolyan vehető. Addig csak egy preview a jövőből. Semmi gond, u.e. volt a full hd-vel is. Sok idő kellett neki, mire általánossá vált és még mindig nem jelenthető ki, hogy a gamerek 100%-a 1080p-ben vagy felette gamel, mert még mindig sokan vannak akik alatta...

Bonus, hogy a minőségi VR élmény nagyon kívánja a minél magasabb felbontást és a magas frame-et, 8k-ról is álmodoznak... nem véletlen, hiszen ott centikről nézed a kis beépített kijelzőt. A 720p konkrétan full alkalmatlan erre a célra még magas frame mellett is... a szemed szétszakítják a pixelek, az 1080p már jobb, de ezen a téren 2-4k-tól kezd nedvesedni a bugyi.

A Veyron egy úri huncutság lesz mindig is, a 4k meg a kommersz közeljövő...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Titan Quest megjelent iOSre. 😊
Tényleg nem tudtam. Ha tudtam volna, h Buzzfeed, akkor nem kattintok rá.
Fpocok
How To Own The Ultimate Next Gen Gaming Setup For Under $1000

Azt hiszed tudod mi van a link mögött, de nem. 😄

lostprophet
Legalább működött, nem? 😄

De valóban, szívatós a cucc, és amikor az egész játék olyan, hogy két-három lövéstől fekszel, és rád küld a játék vagy 30 embert, nem mókás.
Vagy amikor a feladat kitartani egy garázsban, ahonnan nem lehet kilátni, mert a HDR olyan szinten elvakít, hogy ihaj.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Homefront the revolution coopban... ööö... izé... soha többé ne beszéljünk róla.

3Error
Bakker... <#shakehead>
A 4k szerintem meg olyan mint pl. a Bugatti Veyron. Minek? Kinek?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Necces... Eleve csak nagyon kevés játékban lenne haszna, pl. autósok - de arra meg célszerűbb a jó kormány.
Kiváltani a kontrollert nem fogja (vagy csak "majdnem"😉, bill-ként meg közel használhatatlan, lévén, hogy nincs nyomáspont. (lehet, hogy szoftveresen kalibrálható, de ennyi pénzért...)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Lepergett megint a Prey. Még ma is nagyon jó cucc. Jön a Bioshock 1. Felkészül a befejezésre LA Noire.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
?
Ha nincs meg a 60, akkor valóban nincs SZÁMOMRA.

MoRT2195
Nem. Ne is játssz így. Így semmi értelme.
Fpocok
Update az analóg billentyűzetről.
Nem tudom... mindenképpen előbb tudnom kell, hogy fog működni programokkal. Az ára picit húzósnak tűnik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ja hogy az a nextgen....
Az akkor már évekóta.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 19:21:56

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Botond
Kijött vmi passziánsz átírat ami fixen futja az 1080@60at? Nájsz!
Jim Morrison
Az már current gen :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

benőmenő
Azért elég nyilvánvaló, hogy egy középszar lövölde több fejlesztőt is megjárt folytatását nyilván nem fog akkora várakozás övezni, mint a Rocksteady Arkham játékainak fináléját. Épp ezért volt utóbbi nagyobb blama.
darkSectorxxx
A következő gen már eljött május 10-én. 😄

Botond
Majd következő generációban, úgyis az 1080as GTXekkel jön el a FHD aranykora!
Fpocok
Hogy érted? Toljam inkább 1080p ben 40-55 fpssel?

grebber
És itt meg is látszik ,a játék ÉRDEKTELENSÉGE. Egy Batmannél mi volt ami érdekelt raklap embert? És itt mi van ? Semmi. Ennyit számít ,hogy valami "noname hulladék" vagy egy fasza game!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.21. 18:57:13

benőmenő
970-en így fut ez a remekbeszabott remekmű.
Budget vason, vagy konzolon szinte játszhatatlan.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.21. 18:45:13
MoRT2195
900p medium? Neked ez nem kevéske?
Rapid81
Hazaérve a csapatépítőről egy aranyos üzenet fogadott a Steamgiftsen! Ááááá! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Belenéztem a Homefront: Revolution-ba. Eddig tetszik. ¯\_(ツ)_/¯
900p mediumon megvan a 60fps, van recoil (amit mindig nagyon tudok értékelni), nem is olyan csúnya... egyelőre ennyi.

kigyi
Persze rendben kellene nekem is, ha lenne értelmes lehetőség manapság használni is. Mint írtam nem, hogy 4K-t nem tudnék normális minőségben összehozni gamerként pedig azért fontos, hogy menjen az rendesen és ne kelljen azért nagy kompromisszumokat kötni, ha már fél millákat öl bele az ember, de még a videót sem tudom megnézni, mert a netem alkalmatlan arra is.

Még 1 generációt adok neki mire beleugrok a 4K-ba.

Vodán nekem menne itt 50Mbit körül mozog a házban 30/12-t mértem a múltkor csak ugye nekem nincs komoly csomagom náluk így aztán kihasználatlan marad továbbra is 😊
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.05.21. 13:34:14

mooo
Igen meg aki be akar törni hozzád az úgy is betör,de azért gondolom csak bezárod kulcsra az ajtód...
benőmenő
Valamilyen szinten biztos, hiszen az AMD-nek a Polaris chippekkel az egyik kiemelt célja, hogy a 390-gtx970 teljesítményt a mainstream árkategóriába lehozni, ami meg a VR minimum követelmény jelenleg.
Bár a VR-t kipróbálók szerint a 4k is csak egy állomás lehet a szemünk előtt pár centivel elhelyezett és lencsével belenagyított kijelzőknél.
grebber
Ez mitől akadályozna meg bármit is? Tökmindegy hány lépcsőn keresztül ,de aki kilopja úgyis tudja regelni.

Tinman
Abs. szükség van a 4k-ra. Részemről én ezt soha nem is vitattam. Egyszerűen nem állnak rá még készen a mai vasak. Értem, hogy kompromisszummal megoldható, de a PC gaming pont nem arról kéne, hogy szóljon, hogy na akkor nézzük miből kell lejebb adnom a nagyobb felbontás miatt. És igen, net sebesség témában is bőven van még hová fejlődni.

Vodafone errefelé nagyon tolja, hogy fúúú hát miért nem mobilnetezel, amikor olyan lefedettség, meg sebesség van, hogy beszabehu. Aztán felmész a honlapra, ahol a mobilnetsebességeket lehet kvázi utcaszintre levetítve megnézni és elmorzsolsz egy könnycseppet... nettó hazugsággal szédítenek. Az utca egyik végében KINT 2 megabit, a másikban 1.5, a község közepén meg nincs jel, leakadt a lánc... ez lakásban nyilván még a fenti értékeknél is jóval szolidabb.

Van itt egy szegény szerencsétlen tag, felesége kirúgta, megkopasztotta, megvett egy romos házat, cirka 2 éve full egyedül toldozgatja-foltozgatja, ősrégi celeron vassal küzd. Rászedték ezek a rohadékok, hogy fizessen elő mobilnetre. Azért kell neki, mert FB-on a lányával tudja tartani a kontaktot. Nekem kellett beállítanom, meg se néztem mi a helyzet rögtön mondtam neki, hogy a legrosszabbra készüljön. Így is lett: 0.2 megabit. NULLA EGÉSZ KETTŐ! De csak akkor, ha USB hosszabbítóval kirakod az ablakon kívülre. Havi 3.000 Ft, 2 évet aláírt. Sírok. Helyette is.

Hát komolyan... veszek egy TP-Link külső antennát és átlövök neki 5 megabitet az enyémből free (Gargoyle fw-el nem gond), csak nem tudom, hogy a magány milyen irányba tereli, az én IP-ről nem szeretném, ha valami tiltott tartalomba keveredne. Nem ismerem annyira :-/

mooo
Múltkor írta valaki,hogy a The Division dobozába hasznát kód volt,mert kibontották és visszafóliázták. Gondolom nem csak itthon történik ilyen, esetleg nem ezt hivatott megakadályozni ez a procedúra?
Tinman
Gondolod a VR áttörést hoz? Na oda tényleg kéne a 4k@60 vagy az 1080p@120, hogy velem együtt sokan mások is ne okádjanak be tőle :-/

wesker24
Hogy egy kis ON topik is legyen <#hehe>

Tegnap hozta a postás elég hamar megküldték 4 nap alatt már itt is volt.

Evil Within (Steelbook) és Darkness II Limited Edition (Zavvi)

Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.05.21. 12:40:01
kigyi
Jól kijön, hogy nincs szükség a 4K-ra 😄 Még a videót sem tudnám megnézni, mert a 15Mbit karcsú ide már 😄

Amúgy egész korrekt, kicsit lehet belőle faragni és 60FPS még meg is lehet..

benőmenő
Az egy érdekes időszak volt, mert akkor kezdtek el jönni a 3D-s címek, a 2D-sek pedig addigra soha nem látott minőséget értek el.
Azóta is voltak hasonló kísérletezgetések, de sem a motion controll, sem pedig a sztereó 3D nem hozta el a várt áttörést, most pedig a VR-t/AR-t nyomják.