Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos a legtöbben azért kezelnek le minket, mert mi magunk sem tiltakozunk ellene. Pedig ha te nem állsz ki a saját érdekeidért, akkor rajtad kívül ki fog?
És igen, a GOTY verziót 5990-ért vettem és nem gazdaságos nyominger orosz verziót, hanem azt, ami (elvileg) az Egyesült Királyságban is fut.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.05.26. 14:11:08
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha GOTY verzió van (amit egyébként szintén RU megjelöléssel fut), akkor abban elvileg benne van a 3 kiegészítő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
DLC-vel nem tudom mi a helyzet szerintem nem lenne jó ,de nem is probálkozok a GOTY olcsóbb lesz majd mint a dlc-k külön külön. Majd valami brutál sale-be megveszem a GOTY-ot emellé a ratyi sima mellé-
Next PC upgrade: 2022
A másik meg kérdés meg ott vetődik fel, hogy ha nekem csak az alapjáték van, akkor, meg tudom venni hozzá a DLC-ket? Nem fogja azt mondani, amikor a DLC-ket aktiválni akarom, hogy hiányzik az alapjáték?
De amúgy még mindig nem értem az alapproblémát. Most az zavar, hogy megjelent mögötte a RU? (ami valójában nem is RU, hanem RHCP-nek kellene legyen, de mindegy.) Mert semmi más nem történt. Nem lett kevesebb, nem került ki belőle nyelv, tartalom, nem került be plusz nyelv, tartalom. Tessék, link: Dishonored (RU) "languages: english,russian,czech,hungarian,polish" Ez volt a dobozos verziód, ez van a Steamen (számodra, magyarnak) megvásárolható verzióban. Semmi nem változott.
Egyébként ha valakit szidni akarsz, akkor a magyar kiadó Cenegát lehet, miattuk vannak ezek a kavarások azokkal a Bethesda játékokkal, amiknek meg tudják szerezni a k-európai terjesztési jogait. Annyira azonban mégse kell őket szidni, mert a lokalizáció is miattuk készült el.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.26. 09:59:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez nem vicc.
Nekem nem szükséges a magyar nyelv, életemben 2x játszottam magyarul, egyik rosszabb volt, mint amásik, mert iszonyatos fordítási hibákat követtek el bennük.
Eddig 1x fordultam a supporthoz és bár standard válasz jött, a problémám (elég komoly) 1 nap alatt megoldódott, tehát eddig pozitív a hozzáállásom. Azt, hogy törlik az accountomról (mindennemű kompenzáció nélkül), remélem viccből írtad 😊
"te a jogot a magyar dobozos verzióhoz vásároltad. Ahhoz meg hozzácsapták a RU utótagot."
Így van, ez a bajom. Nem az orosz verzióhoz. Kelet-európai magyarhoz, ami az UK, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország régiót jelenti.
Support annyit fog felajánlani (ha megértik egyáltalán hogy mit akarsz, és nem hajtanak el 1 hét SSÁRS múlva (SSÁRS: Steam Support Átlagos Reagálási Sebessége) valami sablonválasszal, aminek semmi köze a problémádhoz), hogy törlik az accodról. Nem kapsz helyette másik példányt, nem kapsz kompenzációt. Veheted meg újból, és ugyanezt a verziót fogod kapni. Szerintem hagyd.
"de sehol nincs hasonló, hogy konkrétan 2 verzió létezik" - haha. SR3 Kattintgass rá az egyes verziókra, mindnek külön csomagjai vannak, a saját nyelvével.
#272626: ismét csak nem, a magyar dobozos verzióval te a jogot a magyar dobozos verzióhoz vásároltad. Ahhoz meg hozzácsapták a RU utótagot.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.05.26. 09:44:01
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még egyszer megkérdezném, hogy mi szükség van 2 verzióra, olyanra, ahol nincs is store oldal, olyanra ahol nem angol nyelvű, hanem cirill betűs hozzászólásokat kell olvasnom magyar létemre, ahol nem működnek az achievementek (ez érdekel a legkevésbé, de ezt a steamnek nem kell tudnia), stb-stb.?
Ez a tipikus "a kelet-európai, (poszt)kommunista suttyónak jó lesz az is" hozzáállás egyik eklatáns példája, ami miatt lekezelnek minket szerte a világon. Mármint azért, mert az ilyesmit szó nélkül hagyjuk.
Különben meg digitális világ semmi jogunk semmihez, annak is örülhetünk hogy pénzért hozzájuthatunk és még jobban örülhetünk ,ha holnap még mindig megvan az accountunk. Ugyanis akármikor törölhetik indok nélkül.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.26. 09:29:58
Rengeteg olyan játék van, ami xy régiból/-ban aktiválható, de sehol nincs hasonló, hogy konkrétan 2 verzió létezik, ráadásul úgy, hogy én nem 5 euróért (/annak megfelelő rubelért) vettem, így minden alap nélküli az ilyen módon való "büntetés".
A fórumokat olvasva számos kelet-európai ország (ahol egyébként a játék nemegyszer többe kerül, mint az USA-ban) és az Egyesült Királyság is érintett, míg pl. a törököknél megmaradt a nemzetközi verzió.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Beyond earthben máshogy kellene haxorolni nagyobb betűt, na az még nem sikerült, ott mini interfészem van továbbra is, endless space ugyanez.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.25. 12:45:56
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyilván egy ilyen bundlira is azok repülnének rá, akiknek már megvan mind fillérekből. 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.25. 10:37:28
Nemrég meg is tettem és még mindig jól szórakozom velük, plusz így végre törlesztettem egy ~12 éves adósságot. <#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.25. 10:19:17
Az említett mód (turbo boost talán a neve) egy beállítási lehetőség, amitől lényegesen folyékonyabbá, reszponzívabbá teszi a játékot, nem az autentikus DOS-os szaggatást produkálja. Talán 15 fps a 20th Anniversary, egy antireszponzív borzalom. Viszont a steames verzióhoz elvileg jár az amigás lemezkép, csak úgy emulátor nélkül, hadd legyen vele boldog a játékos 😊 (A GOG-osnál nem rémlik, hogy találkoztam volna vele, pedig szerintem kerestem. Ennél csak az fájt jobban, hogy a HoMM1-hez nem járt a King's Bounty, mint a lemezes példányomhoz. És a Duke Nukem 1-2-t is kénytelen voltam a DN3D lemezéről feltenni, mert a GOG-oshoz nem járt, később kerültek fel külön. Vannak án előnyei a dobozos példányoknak! <#idiota>#idiota>)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.25. 09:59:21
Az Atcivision-árazást jól mutatja, hogy a listában leginkább kultklasszikusnak számító Bloodlines egyébként önmagában 20 euró akción kívül Steamen, GOG-on meg 18. Eddig 3,59 euró volt a legolcsóbb rá Amazonon. Mondjuk a GOG-os verziót preferálnám.