Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Beírtam mert így van hirdetve de aztán láttam hogy persze kivételek vannak 😊

IMYke2.0.0.0
A Bioware pontokra mondjuk nem alkalmazható az origin30 kód... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Valaki kérdezte minap az Unravel-t. Na, Origin-en épp mindenre érvényes 30%-os kupon van, megnéztem, Unravel is játszik. Sajna én most épp totál legatyásodva vagyok, úgyhogy ez most elhalasztva.

Atisz
😊

Sajnos a legtöbben azért kezelnek le minket, mert mi magunk sem tiltakozunk ellene. Pedig ha te nem állsz ki a saját érdekeidért, akkor rajtad kívül ki fog?

És igen, a GOTY verziót 5990-ért vettem és nem gazdaságos nyominger orosz verziót, hanem azt, ami (elvileg) az Egyesült Királyságban is fut.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.05.26. 14:11:08

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Örülök, hogy neked így van meg és ezért nem nyugszom bele a kőbaltás orosz verzióba.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nos ez az, DLC-ket nem is tudsz venni a (RU) verzióhoz, mivel nem érzékeli a rendszer, csak a sima nemzetközi fajtát.

Ha GOTY verzió van (amit egyébként szintén RU megjelöléssel fut), akkor abban elvileg benne van a 3 kiegészítő.

zorrobomber
Hearts of Iron IV 4 Cadet Edition PC - €23.99

No preorder, de azért kíváncsi leszek rá 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem akkor nagy mákom van - Rapid81 Zolinak köszönhetően. Igaz, nem is magyar nyelvű:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Veszi a halál. Majd talán akkor ha 1$-os Bundle-ban lesz a GOTY! A külön DLC-ket én se veszem meg horror áron. Talán inkább megvárom még rájönnek, hogy az RU-s verziókat valahogy simává tegyék. Fura, hogy a simában is benne vagy a magyar nyelv, amit megint meg lehetne venni és akkor 2 verzióban lenne meg. Nem is értem, hogyha egyféle van ami tartalmazza a magyar a nyelvet, akkor miért van belőle 2 féle? A dobozost is Pedro Magyarországon vette, amikor 990 Ft volt.
kigyi
Akkor írsz a supportnak, hogy oldják meg a saját hülyeségüket.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Steam úgy kezeli ezt a magyar verziót mintha meg se lenne. Menj fel a store-be simán megveheted magadnak a Dishonoredet mert nem írja hogy már megvan nekünk.
DLC-vel nem tudom mi a helyzet szerintem nem lenne jó ,de nem is probálkozok a GOTY olcsóbb lesz majd mint a dlc-k külön külön. Majd valami brutál sale-be megveszem a GOTY-ot emellé a ratyi sima mellé-

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Nekem se tetszett, amikor Pedro-val cseréltem és kaptam tőle a "dobozos", amúgy csak steam kódot. Rögtön (RU)-ként regisztrálta be, de úgy őszintén addig le**arom amíg megvan a fiókomon és remélem meg is marad. Benne vagy a magyar lokalizáció. Azt mondjuk továbbra se értem, hogy akkor steam-en ha rákeresek miért van egy verzió (RU nélküli) belőle és az még mindig a kívánságlistámon van. Amikor annál is ezt írja: "This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages".
A másik meg kérdés meg ott vetődik fel, hogy ha nekem csak az alapjáték van, akkor, meg tudom venni hozzá a DLC-ket? Nem fogja azt mondani, amikor a DLC-ket aktiválni akarom, hogy hiányzik az alapjáték?
genndy
Nem viccből írtam. Nem azt mondom, hogy törlik, de a support kb. ennyit tud felajánlani. Nem tudnak verziót kicserélni, meg nem is fognak.

De amúgy még mindig nem értem az alapproblémát. Most az zavar, hogy megjelent mögötte a RU? (ami valójában nem is RU, hanem RHCP-nek kellene legyen, de mindegy.) Mert semmi más nem történt. Nem lett kevesebb, nem került ki belőle nyelv, tartalom, nem került be plusz nyelv, tartalom. Tessék, link: Dishonored (RU) "languages: english,russian,czech,hungarian,polish" Ez volt a dobozos verziód, ez van a Steamen (számodra, magyarnak) megvásárolható verzióban. Semmi nem változott.
Egyébként ha valakit szidni akarsz, akkor a magyar kiadó Cenegát lehet, miattuk vannak ezek a kavarások azokkal a Bethesda játékokkal, amiknek meg tudják szerezni a k-európai terjesztési jogait. Annyira azonban mégse kell őket szidni, mert a lokalizáció is miattuk készült el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Szép ez a keleti verzió mikor nem keleti áron vette... igen, én sem azon vettem! Pont a DisHODORed volt olyan, amiért anno majd 4k-t lecsengettem, miközben ruszkiknál került ezerötbe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Üdv a világomban. Amikor én teszek ilyeneket szóvá, mindig jön egy egész sereg és megpróbál meggyőzni, hogy én látom rosszul. Közben meg nagyon nem, csak sokan annyira korlátoltak, hogy az orruknál fogva lehet őket vezetgetni... meg is teszik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.26. 09:59:38

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
"Azt, hogy törlik az accountomról (mindennemű kompenzáció nélkül), remélem viccből írtad 😊"

Ez nem vicc.

Atisz
Nem jó a példád Saints Row: The Third-ből egy verzió van. Nem a nyelvcsomagokra gondoltam.

Nekem nem szükséges a magyar nyelv, életemben 2x játszottam magyarul, egyik rosszabb volt, mint amásik, mert iszonyatos fordítási hibákat követtek el bennük.

Eddig 1x fordultam a supporthoz és bár standard válasz jött, a problémám (elég komoly) 1 nap alatt megoldódott, tehát eddig pozitív a hozzáállásom. Azt, hogy törlik az accountomról (mindennemű kompenzáció nélkül), remélem viccből írtad 😊

"te a jogot a magyar dobozos verzióhoz vásároltad. Ahhoz meg hozzácsapták a RU utótagot."
Így van, ez a bajom. Nem az orosz verzióhoz. Kelet-európai magyarhoz, ami az UK, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország régiót jelenti.

genndy
Elég régóta, legalább fél éve. Nem kaptál semmivel sem kevesebbet, egész egyszerűen a kelet-európai verziók megkapták a RU utótagot. Így van benne a magyar nyelv pl., mert a többiben nincs.
Support annyit fog felajánlani (ha megértik egyáltalán hogy mit akarsz, és nem hajtanak el 1 hét SSÁRS múlva (SSÁRS: Steam Support Átlagos Reagálási Sebessége) valami sablonválasszal, aminek semmi köze a problémádhoz), hogy törlik az accodról. Nem kapsz helyette másik példányt, nem kapsz kompenzációt. Veheted meg újból, és ugyanezt a verziót fogod kapni. Szerintem hagyd.

"de sehol nincs hasonló, hogy konkrétan 2 verzió létezik" - haha. SR3 Kattintgass rá az egyes verziókra, mindnek külön csomagjai vannak, a saját nyelvével.

#272626: ismét csak nem, a magyar dobozos verzióval te a jogot a magyar dobozos verzióhoz vásároltad. Ahhoz meg hozzácsapták a RU utótagot.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.05.26. 09:44:01

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
A hozzáférési jogot a nemzetközi verzióhoz vásároltam, ami a UK-ban is elérhető, nem az orosz verzióhoz. Ha elérhetővé teszi a steam, hogy orosz áron vásároljak 1-2 éves játékokat, akkor nem fogok reklamálni. De nem ez a helyzet. Ezt így nem áll módomban elfogadni (még akkor is ha valószínűleg hasonló magyarázattal fognak is előjönni, mint Te - "csak a (RU) a különbség, tartalmilag semmi".

Még egyszer megkérdezném, hogy mi szükség van 2 verzióra, olyanra, ahol nincs is store oldal, olyanra ahol nem angol nyelvű, hanem cirill betűs hozzászólásokat kell olvasnom magyar létemre, ahol nem működnek az achievementek (ez érdekel a legkevésbé, de ezt a steamnek nem kell tudnia), stb-stb.?

Ez a tipikus "a kelet-európai, (poszt)kommunista suttyónak jó lesz az is" hozzáállás egyik eklatáns példája, ami miatt lekezelnek minket szerte a világon. Mármint azért, mert az ilyesmit szó nélkül hagyjuk.

grebber
Nem értem a sírást alapjait. Azt írtad goty-t vetted. Mi a baj zavar a RU - tag? Semmivel nem másabb csak azzal a tag-al Nem lett kevesebb a GOTY-od semmivel se sőt több lett egy RU-val.

Különben meg digitális világ semmi jogunk semmihez, annak is örülhetünk hogy pénzért hozzájuthatunk és még jobban örülhetünk ,ha holnap még mindig megvan az accountunk. Ugyanis akármikor törölhetik indok nélkül.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.26. 09:29:58

Atisz
Amikor megfogalmaztam a kérdést, nem ilyen pesszimista, nihilista hozzászólások reményében tettem. Az ilyen hozzáállás miatt van az átlag magyar fogyasztói kultúrája a béka ülepe alatt.

Rengeteg olyan játék van, ami xy régiból/-ban aktiválható, de sehol nincs hasonló, hogy konkrétan 2 verzió létezik, ráadásul úgy, hogy én nem 5 euróért (/annak megfelelő rubelért) vettem, így minden alap nélküli az ilyen módon való "büntetés".

grebber
Írj ,körberöhögnek ,értsd jól semmit nem fognak csinálni.

Atisz
Már nem a kádárizmusban élünk, nem örülök. Inkább írok a supportnak.

Fpocok
Mármint úgy bukta, hogy mennyi pénzt kaptak rá. Nyilván

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Elég régóta. Ez van.Örülj hogy nem törölték....

Atisz
Gyerekek, a Dishonored mióta kapta meg a (RU) utótagot a Steam-en? Ahogy most nézem ez nem is vásárolható verzió (nincs store része) és kicsit önkényesnek tűnik, hogy a sima Magyarországon vásárolt dobozos (!) GOTY verzió átlényegült talpas, t-gazdaságos orosz verzióra.
A fórumokat olvasva számos kelet-európai ország (ahol egyébként a játék nemegyszer többe kerül, mint az USA-ban) és az Egyesült Királyság is érintett, míg pl. a törököknél megmaradt a nemzetközi verzió.

Fpocok
Neztetek migty no 9 trailert? Ez egy fos. Hatalmas bukta lesz. Mondjuk en mar az elso gameplay video nem ertettem a hypet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Feltámadt a Shadow of the Eternals <#worship><#taps><#eljen>

Botond
Többnyire. De pont egy csomó stratégiai cucc esetén simán negyedelődik az interfész mérete, mert ugyanannyi képpontból rakja össze. Játékon belül betűméret nem állítható, civ5nél lehet cserélni méretet külső fájl átnevezésekkel, de az meg bent eredményezi azt, hogy néhol kilóg a szövegdobozból a felirat. Szal gányolás így, nem elviselhetetlen mértékben, de gányolás akkor is. De ami vicc, hogy civ4 enginere épülő colonization meg hibátlan 4k interfészt ad. Vitz!
Beyond earthben máshogy kellene haxorolni nagyobb betűt, na az még nem sikerült, ott mini interfészem van továbbra is, endless space ugyanez.
Jim Morrison
szerintem a mai játékok (AAA legalábbis) azért már tekintettel vannak a nagyobb felbontásra. Bár ezt Te most vagy megcáfolod, vagy megerősíted, mert saját tapasztalatom nincs a dolog terén, csak gondolom :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
<#eljen>

Remélem lesz hekkelés nélkül is normális interfész 4k-ban!
Scooter
Nekem nincs bajom a 20th Anniversary-vel. Nem szaggat sehol. Simán végigtoltam már párszor. Természetesen a 15th is megvan. Ez persze lemezesen. Az EVM kiadás.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.05.25. 12:45:56
Tinman
Nem. Mivel a korábbi részek is max 1500 Ft-ért beugrottak a single miatt, így korrekt áron abs. nem lenne skip.

Miért neked egy modern codos bundle nem lenne skip? Nem igazán vagy fps lövős fajta. A régi codok még jók voltak. Sokan szeretnék még begyűjteni (én is sokáig vadásztam őket).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az már majdnem egy ezres! <#ijedt>
Tinman
Valamelyik Trafo az pont valami 990-ért van meg Galaxistól.

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyilván egy ilyen bundlira is azok repülnének rá, akiknek már megvan mind fillérekből. 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.25. 10:37:28
Atisz
Kétlem hogy meg tudnák ismételni az első rész zsenialitását, de mindenképp érdemes rá odafigyelni.

Ha a rédekel a Transformers és a bTA tartalma is, akkor máris más a helyzet. Tinmannek némi túlzással az összes valaha leárazott játék megvan Steamen, könnyen mond nemet.
Igen. EA a kiadó. Szal PC-n csak Origin.
Troger911
Unravel csak Originre és konzolokra létezik ugye? 6k-nál olcsóbban eddig nem találtam sehol 😞
Tinman
Nekem ezek fillérekből lettek meg az évek alatt ;-)

benőmenő
Ez így tényleg nem lenne túl ütős bundli, mert az 1-UO-2 bármikor berántható 20 juróért humble store-ból, plusz lehet hozzá 10%-os kupont használni, ha amúgy is fizeted a monthly-t.
Nemrég meg is tettem és még mindig jól szórakozom velük, plusz így végre törlesztettem egy ~12 éves adósságot. <#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.25. 10:19:17
Tényleg? Elég sokan panaszkodtak rá évekig, enyémnél erősebb vassal rendelkezők is, így furcsállom. Lehet, hogy bizonyos hardvert vagy oprendszert szeret? A mostani gépemen talán még nem néztem, majd otthon kipróbálom.
Nem attól függ, hogy steames vagy GOG-os, hanem attól, hogy 15th vagy 20th Anniversary. Az előbbi csak a GOG-oshoz jár (eredetileg az volt fenn náluk, csak később cserélték a Steamen előbb megjelent új verzióra, és extra lett belőle).

Az említett mód (turbo boost talán a neve) egy beállítási lehetőség, amitől lényegesen folyékonyabbá, reszponzívabbá teszi a játékot, nem az autentikus DOS-os szaggatást produkálja. Talán 15 fps a 20th Anniversary, egy antireszponzív borzalom. Viszont a steames verzióhoz elvileg jár az amigás lemezkép, csak úgy emulátor nélkül, hadd legyen vele boldog a játékos 😊 (A GOG-osnál nem rémlik, hogy találkoztam volna vele, pedig szerintem kerestem. Ennél csak az fájt jobban, hogy a HoMM1-hez nem járt a King's Bounty, mint a lemezes példányomhoz. És a Duke Nukem 1-2-t is kénytelen voltam a DN3D lemezéről feltenni, mert a GOG-oshoz nem járt, később kerültek fel külön. Vannak án előnyei a dobozos példányoknak! <#idiota>)
zorrobomber
Nekem patchelhető, modolható volt, és teljesen jól fut a steam-es verzió is. (Ezt is folytatni kéne már.)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.25. 09:59:21

<#eljen>
Ezt simán venném 15 dollárért.

Az Atcivision-árazást jól mutatja, hogy a listában leginkább kultklasszikusnak számító Bloodlines egyébként önmagában 20 euró akción kívül Steamen, GOG-on meg 18. Eddig 3,59 euró volt a legolcsóbb rá Amazonon. Mondjuk a GOG-os verziót preferálnám.