Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.01. 15:55:18
Gurulgattam én is sokat és élveztem is, de ennyire céltalanul már meguntam. Az összes Legend nekem már céltalan, de természetesen mindenkinek joga van úgy élvezni a játékot, ahogy akarja 😊
Játékmechanikailag értem, de kicsit untam, hogy minden egyes hely muszáj verekedni, mert annyira nincs lőszer. A végefelé már ahol lehetett, a pneumatikus dárdát használtam. Viszont nagyon élveztem a sivatagot. Eddig nem igazán tudtam elképzelni, hogy egy sivatagi helyszínt hogyan lehet változatosra megcsinálni, de szerintem sikerült.
Nem tökéletes a játék, ki kellett jönni vele ugye időre, de elég jó, ahhoz képest meg pláne, hogy "filmből" készült és hogy viszonylag kevés idejük volt az elkészítésére.
(saját kép)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, még most is tudnám mi hol van, ha újra feltelepíteném a játékot.
Ráadásul, én a Sztori mód közben is csináltam őket. Nem lezavartam a főszálat és utána hajtottam a kihívásokra <úgy, vélhetően, még az én türelmem is elfogyott volna egy kis idő után>úgy, vélhetően, még az én türelmem is elfogyott volna egy kis idő után>.
Végül, mikor már a sztorit lezártam, folytattam tovább a játékot.
Itt, a képhez hozzáfűzve írom is:
"A sztori mód után még teljesíthetőek a kimaradt dolgok - nekem ugye ezekből kevés maradt, de biztosan gurulgatok még. Mert JÓ."
Gurulgattam is egy keveset még 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Collectibles nekem 100%, de az összes Legend-et nem fogom megcsinálni, annak nem találtam értelmét. Öcsi-ből 2 nincs meg.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steam:
"Nagyon pozitív (1,281 értékelés) "
Meta:
Metascore
81
User Score
7.7
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem pedig akadt még tennivalóm:
S értelemszerűen végül: ingame minden maxra + összes öcsi.
//képlinkek javítva
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.01. 13:47:58
ÉN is néztem a Max Payne 3 multit de engem mindig vagy profi vagy cheaterekkel rakott össze a server, mert alig hogy bespawnoltam a pályára máris headshot kösz de ilyen nekem nem kell. 😄
Az alap meg csak 5€. Nem igazán tudom eldönteni, hogy várjak-e a Summer Sale-re steam-en és, hogy olcsóbb lesz-e?
A másik meg az, hogy Imy azt mondja, hogy az összes DLC multis. Szóval nem igazán multizok, tehát szerintem az alap is bőven elég lenne.
A fene vinné el, hogy mindig csábítóbb a Complete. Max Payne-ben lehet, hogy kipróbálnám a multit. Nem könnyű döntés. <#wow3>#wow3>
Csodálatos játék(szó szerint).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ugye Heroes 3-al kezdtem aztán jöttek a Heroes 3 DLC-k aztán igy tovább Heroes 4 és a DLC-k aztán Heroes V és a DLC-k.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.06.01. 12:53:42
Az új részeket 5től felfelé körbeh*gyozza hangulatban.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.06.01. 12:47:47
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Beat the average cuccok darabja simán megér annyit.
És hogy működik?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
$1
Her Story
Read Only Memories
Cibele
Beat the average
Broken Age
80 days
Sorcery! 1-2
$10
Shadowrun Hong Kong extended edition
Ubisoft bundle meg bővült Beat the average szinten:
Far Cry 3 Blood Dragon
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.31. 21:39:54

Értelemszerűen ezt úgy képzeld el, hogy kitölti a képernyődet, és az Opciókban átállíthatod 1024-re a felbontást.
Ez meg ajánlott oldal: http://noxcommunity.com/
Ez meg a modern rendszereken futtatásról ír: http://www.play-old-pc-games.com/2013/08/29/nox/
* Windows 7
* Run 640x480...
* Disable visual themes
* Disable desktop composition
* Run this program as...
Így elindult.
Más lesz a galiba.
//Na jó, mire ezt elküldtem, már le is ért nálam.
//A magyarítással "Nox has stopped..." üzenet.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.31. 20:54:48
"Dead Island 2 is in development with Sumo Digital. Once we have new details to share, we will do so."
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Baze ennek énse tudtam ellenállni...

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azt mondtam már hogy régen sokat játszottam az FM szériával (főleg 2012-vel és az előtt, CM3ig visszamenőleg)? Most megint elkapott a gépszíj:
Vásárlás: 5 Apr, 2016 Football Manager 2016 Retail (ROW)
Time played: Football Manager 2016 - 151 hrs on record

És akkor Fallout 4 mellé nem fér bele még egy RPG, majd az után. Plusz még ha kevés időm van indifosozás rulez (most Spelunky még mindig).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.31. 17:20:42