Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Nekem egybol jelezte amint csatlakoztattam a steamet.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Scooter
Mafia 2 DLC-iről vélemény? Érdemesek a figyelemre? Ahogy láttam 2 story-s DLC van és a többi autó, meg ruha.
IMYke2.0.0.0
Ne aggódj - meg fogja találni a 22 játékból meglévőket. Adj neki még időt...
S nem, nem a társítás pillanatában kell megkapnod. Később is megadja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Közben rájöttem,mi a gond..át kellett állítanom public-ra a steamet..node utána is hiába frissítgetem..ez a vonat már elment?..az első fiókkapcsolásnál előtt kellett volna,utólag képtelen felismerni vagy hogy működik ez? 😊
Scooter
<#eljen>
ehhez képest képtelen felismerni a kínálatban lévő és általam steamen birtokolt játékokat,folyton refreshelésre bíztat 😄
Rapid81
Nekem 12-t adott hozzá. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nem. Ez a GOG-nak volt a kezdeményezése. Nem közös ötlet a Steammel.
IMYke2.0.0.0
Nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
És visszafelé is működik, vagyis gog-os játékot (f)elismer a steam?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Végre működik a GOG-os játék összekapcsolás. Ma is szenvedtem vele, de mindig a nagy terhelés szöveget írta. Sikerült hozzáadni a steam-en lévő 9 játékomat, amit felismert. <#taps> <#nyes> <#pias>
Scooter
gamersgate-re nincs valakinek kedvezménykódja? <#whatever> <#alien>
IMYke2.0.0.0
"lehet ugyan galaxyzni de minek?"

Amit a STEAM-mel is lehet: barátkozni, chatelni, öcsizni, estébé.
De, azt gondolom, eddig is tudtad, hogy: a STEAM klienssel lehet offline is játszani ám...

Shep
Azért írtam ,hogy jelenleg, mondjuk engem nem nagyon izgat a gog, azt úgyis letölti az ember és játszik, nem kell hozzá semmi, lehet ugyan galaxyzni de minek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
"The DLC is very different. Both Joe's Adventure and Jimmy's Vendetta are very low budget compared to the main game, with just one cutscene and tightly scripted mission in the beginning. The rest is arcade free form gameplay with simple missions, similar to Free Ride and Free Ride Extreme of the predecessor. If you want to freely play in the city and experience it as a sandbox, consider playing them after completing the linear story of the main game, but don't expect too much. The rest of the DLC is just clothing and vehicles, which you will get much too early in the story and don't fit into the narrative at all. Avoid."

Atisz
Kérdés: tudja valaki hogyan lehet felupdate-elni a Call of Juarez első részének verzióját, DX 10-esre?
Meglepve tapasztaltam, hogy nem lehet aktiválni uplay-en keresztül.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Köszi, ha megnézted, de ahogy szoktam volt mondani, az érdem azé, aki végigjátssza. Mutathatnak egy béna játékosnak jó megoldásokat, ha az béna. Mert ugye csak a komisz bitangokat kell felkötni, de a komisz bitangokat fel is kell ám kötni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nem veszítettél semmit.

köszi a hírt,annak idején a dlc-ket nem vettem meg,most ráadásul 80% off 😊
Megnéztem. Most nem vagyok benne biztos, hogy még ezzel az újabb procival próbáltam annó, vagy még az egyel régebbivel, de mindenképp rá fogok nézni már csak kíváncsiságból is, hogy most mi a helyzet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Az 1 jöhetne ki a 2 enginejével.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
És közben a filmje is kijött a magra!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Újra elérhető a Mafia 2 a steam-en!
IMYke2.0.0.0
Videómat megnézted?

A Saints Row 2 esetében az a lényeg - és semmi más - hogy a CPU az X360-as procijának sebességéhez a lehető legközelebb legyen, és akkor nem lesz gyors a játék.
Tehát: min 3 mag, és 3,2 GHz.

MerlinW
Van egy Witcher 3: Blood & Wine-om 4k-ért, ha valakit érdekel.

[merlinw.org]

Rapid81
YOUR ACCOUNTS ARE BEING CONNECTED
Due to exceedingly high demand this may take up to several days, please check back later. Thank you for your patience.

<#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Pont ezért lenne jó ha gog-on alapból jó lenne buheran élkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Akinek megvan a Hard Reset az -85% kedvezményt kap a Hard Reset Redux-ból. Így csak 3€-ba kerül. Június 10-ig tart az akció.
IMYke2.0.0.0
http://steamcommunity.com: - Saints Row 2 > General Discussions > fast motion.
Van itt megoldás.

Tinman, ismét köszönet <#vigyor2> Nagy segítség voltak a videóid, minőségi munka és a kommentár mindent visz <#worship>
Dark Souls vége spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dark Souls 2 Scholar of the First Sin már beszerezve, az lesz a következő 😊
Utoljára szerkesztette: 062020, 2016.06.01. 19:39:12

"Everything that happens, happens for a reason"

IMYke2.0.0.0
Feldobtam mégis egy Vegast a render miatt (a nyersanyag 7,8 GB volt) - 1680-ban ugyanis még nem töltöttem fel videót, így átalakítom 720-ra.
Az alig 3 perces videón lesz futás, átvezető - ahol megfigyelhetők a szájmozgások -, és bal sarokban időhatárral futó küldetés is, valamint vezetés (billentyűzettel, a bénázások az én hibáim).
A játék a korábbi gépről áttelepítés - HDD-költöztetés - során került "telepítésre", így tehát érintetlen, és nem emlékszem, hogy bármit is buheráltam volna rajta.

Íme, itt a rövidke videóm - gépemet mindenki ismeri már (720@60):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elhiszem neked Imy...Nem kell bizonyíték. :-)

IMYke2.0.0.0
Leszedek valami videólopó cuccot - Dxtory-t menesztettem, mert összeakadt valamivel - és lövök videót.
A gépen nincs Sony Vegas, így nem kell tartani tőle, hogy machinálok.

Az érdekes, mert nekem legutóbb volt. Jó neked.

IMYke2.0.0.0
Egyik sincs nálam. Komolyan.
STEAM-es.

Steames verzió? Vezetést is próbáltad, mert ott jelentkezik a dolog elsősorban. Itt egy videó arról, hogy miről is beszélek. és íme egy másik ahol a járműves közlekedést is látni itt.

Ilyen nálad nem jelentkezik Imy?

Tinman
Ez tényleg derék!<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ingame vagyok - Saints Row 2 - én nem látom, hogy "gyors lesz a játék mint a veszett fene!" mutatkozna.

Saints Row 2 vajon milyen lehet? Azt tudom, hogy steamesen buherálni kell mert a többmagos procikat alapból nem nagyon szereti és gyors lesz a játék mint a veszett fene!

wantonly
Szuper! Ha a Witcher III is belekerül megemelem a kalapom!
Atisz
Ejha, valaki csinálta már? 😊

Én mindenképp kipróbálnám, mivel egyes játékok GOG-os verziói sokkal jobbak (lévén törődnek velük, kompatibilitás tekintetében).

Atisz
Gyerekek, Dishonored RU ügyben 9. levélváltásnál vagyok (egyelőre még kamu válaszok szintjén, de már fogynak a technikusok, hamarosan illik jönnie egy érdemi válasznak), ami 6 nap hozadéka.
Ha valaki még hasonlóan tenne (panasz a supportnak, lehetőleg angol nyelven, CD Key Questions > Country/Territory Restricted szekcióban, de persze lehet más fül alatt is, ha sikerül), megköszönném, sok lúd disznót győz alapon. Jó lenne ezt a problémát elhárítani, tehát minden hasonló támogató jellegű, konstruktív, steam supportnak írt levelet előre is köszönök.

Fog az bővülni is még.

IMYke2.0.0.0
Köszi 😊

//GOG - sajnos, nagyon le vannak terhelve. Elméletileg a fiókok összekapcsolása megtörtént, de még mindig nem találja az "eligible games"-t.

Scooter
Bővülni fog...
Shep
Hát az a 20 játék ami jelenleg támogatva van ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez most tényleg komoly?????

Ha igen ezért veszek pár játékot Gog-ra...megérdemlik a pénzem!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.01. 16:28:53