Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vigyázz vele, mert ha elkap nem ereszt, de mint ahogy írod is nagyon időigényes.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon durván időigényes. Ez nem az a játék szerintem aminek leülsz 1-2 órára és tolod...Erre áldozni kell az időből, hogy tényleg bele tudj mélyedni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>
wantonly
Kopogtatott a futár.

IMYke2.0.0.0
Jogos - benne van ~50 órám és szinte sehol sem tartok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
+ időszivattyú, nem 2 perces időtöltés. Én karácsonyra kaptam, és gyak. még hozzá sem nyúltam 😞

kigyi
Mert már arra a listára sincs időm ami meg van 😄 Ez a baj, hogy jó játék meg még olcsó is 😄 😄 Így nehéz ellenállni ennek az ajánlatnak.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.05.31. 15:17:12

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Mégis törölték a Dead Island 2-t? Adják el a pba a jogokat akkor. Deep Silver ezt is megveszi <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
S miért is kéne - kiváló játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Nem is könnyű neki ellenállni 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

De még mennyire, h muszáj lesz. A GTA V nagyon magasra tette a lécet.
IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Óvatosan a lengyel kulcsokkal, én azzal szívtam be. Kettőt is kaptam Renowned Explorers: International Society-ből és egyik sem működött. Nem tudom mi ezeknek a forrása, de láttam már más cuccból is gyanúsan olcsó lengyel kulcsot, magasan a többi ár alatt. Akkor nem is foglalkoztam vele.

IMYke2.0.0.0
Az új gépen nincsenek itt a képek stb., de az otthoni gépről készített katalógus fájlom segítségével megmutathatom.
A legnehezebb ("No Hope"😉 nehézségi szintből az első két párossal végigfutottam már.
A többi nehézség teljesítve, bal oldalon látható is.

//Lemaradt a kép, upsy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//És a ResidentEvil.net heti kihívásait is teljesítgettem közel 1 évig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.31. 12:11:50

Tinman
2 euro. Kettő. 2 db. Euro. Basszus ^^

G2A. GOG kulcs! GOG! Nem Steam, GOG!

Pillars of Eternity Hero Edition

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
A Resident Evil 6 egy teljesen jó akció játék, semmi baj sincs vele. Csak hát a nagy rajongók az első 3 (esetleg 4) rész után nem ilyen részeket akarnának látni. De amúgy magával a játékkal nincs baj, csak ez már nem az a RE, amit régen szerettek az emberek.
Atisz
😄

Hát persze.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
A 170 óra nem azt jelenti hogy jó a játék, csak azt hogy annyi ideig futott, biztos nem akartak kiesni a kártyák 😄

Atisz
Végre valaki aki elismeri, hogy igenis jó a RE 6 (szerintem is, legalább is azok alapján amit láttam belőle) 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
"GTA 5 üt"
Summer sale-ben most már muszáj lesz berántanom...

IMYke2.0.0.0
😊)

A 100+-s Klubba kevés játék fért be nálam.

ZsZso
Arra emlékeztem, hogy Te 100 óra fölött voltál, de azt hittem csak 1-2 órával. Ennyi idő egy játékba nekem már science-fiction kategória 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
131 óra nálam.

Voltan
Mordor ok, de nem az az év. Fallout 4 nálam "meh" kategória, annak ellenére, hogy nagy Fallout fan vagyok, nem jön be annyira. GTA 5 üt, tényleg imádom, ezért mondom, hogy a Mad Max az év "egyik legjobbja"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ZsZso
Egyet értek azzal amit írtál a Mad Maxről. Szerintem igazából egy dolog rossz benne: hogy mennyivel jobb is lehetett volna. Közel sem annyira aggasztó érzés mint a Murdered: Soul Suspectnél, de rengeteg olyan apróbb hiányosság/bibi van, amivel élvezetesebb lett volna a játék. Ettől persze még nagyszerű szórakozás!
Úgy, hogy mostanában nagyon meg kell válogatnom, hogy mire áldozok a kevéske szabadidőmből, 55 óra ment el rá, amire jóideje nem volt példa.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Malebolgia -90% 0,99€
grebber
EA-re leszek kíváncsi aki már hegeszti a saját kis jóságát. Jade mama is besegít. Remélem kapunk valami Assassins Cell: Back to Convictiont EA módra<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

GTA 5-t sokszor azért indítom el hogy taxizgassak, nézelődjek, utoljára ezt a mafiában csináltam! Elképzelni sem tudom mennyi munka egy ilyen városszimulációt összehozni!

Mordor: Nemezis rendszert nem ízlelgetted? Pedig az az egésznek a sava borsa. A leglényegesebb feature, amúgy meg tucat játék lenne, de a nemezis rendszer rengeteget ad a recepthez.

IMYke2.0.0.0
Sokan írhatják, hogy egy idő után uncsi a HATALMAS terület, meg az állandó ótóka - főképp azok számára lehet ez nagyon frusztráló, akik gyors egymás után követő eseményekkel dolgozó címre/szórakozásra vágynak .
A Mad Max-el talán csak akkor szabad játszania az embernek, ha
- nem zavarja a fentebb kitárgyalt dramaturgia hiánya
- valóban imád homokozni (értsd: sandbox - és nem a másik)
- tudja/sejti/érzi, hogy mire számíthat a címtől (direkt irónia: nyilvánvalóan nem egy Los Santosban játszódó gengszter múvit, vagy Középföldén forgó Ork-gyilok-parádét Nemezissel nyakon öntve, vagy mondjuk egy maffiás karriert befutó Vitót; estébé).

A játék technikailag, grafóban, erősen jó.
Dramaturgiailag én például magasan a Tom Hardy + Charlize Theron film fölé teszem - mert a szélesvásznú film nekem nem jött be annyira, mint másoknak (és ezen az sem segített, hogy a világ egyik legszebb nője, és pár nagyon ügyes kezű autószerelője és pirotechnikusa ügyködött, Hardy akcentusával megfejelve).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.30. 18:27:54

zorrobomber
Az igen...

wesker24
Ime itt van a mindenki által ismert és közkedvelt játék első része, az egyetlen és megismételhetetlen <#hehe>

Dark Sector
zorrobomber
Jogos.

zorrobomber
Na ez már korrekt megfogalmazás. Az előző hsz-em irónia volt.

Komolyan véve a kérdést:
- Fallout 4 alapjaiban véve hibás, de baromi szórakoztató playground tud lenni, magyarul klasszikus Bethesda cím.
- GTA 5 még nincs meg, de az azért kívülállóként is megállapítható, hogy ahhoz hogy bármi jobb legyen nála, azért elég magas lécet kell megugrani... a pár óra tesztelésem alatt simán láttam hogy imádnék elmerülni a városban. Egy sivatagról ezt nehezebben tudom elképzelni.
- Mordor: első pár óra után megutáltam, bevásárlólista feeling(ikonokkal telefosott map), és félek hogy Mad Max ugyanez.

Mordor: Nem bizony...az még 2014-es.

IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy a 4 cím közül csak 2 van a tulajdonomban, és abból is csak 1 jutott végigjátszásra nálam - történetesen a Mad Max - nem tudom megerősíteni azt, amit írsz. Ellenben a többiek véleményével.
A Mad Max kellemes meglepetés + a tavalyi év egyik legjobbja volt + számomra.

MerlinW
Nekem is jobban tetszett a Mad Max a felsoroltaknál. Max-et végigjátszottam, GTA-t nyögvenyelősen, Mordor (szerintem az nem is tavalyi) végigjátszására nem is emlékszem, lehet, hogy megvolt ami pont elég, FO4-re rá sem néztem a videók/kritikák alapján.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.30. 17:50:26

[merlinw.org]

zorrobomber
Jaja, a Mordor, a Fallout 4, és a GTA 5 is sokkal szarabb open world game 😊 Szerintem a kifejezés amit kerestek az a "kellemes meglepetés".

Voltan
Igen, Mad Max biza a tavalyi év egyik legjobbja volt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
https://store.na.square-enix.com: "Dads and Grads Sale" - tobozos és digit.
Dolláré'

zorrobomber
Ez még nem épp egy Activision bundle 😊

Atisz
Állítólag 2 verzió is van belőle (sima + VR), de 1 is sok volt 😊

Atisz
Nem kötekedni akarok, de a magyar tej (és ami nem kutyatej, tehát min. 2.8%-os zsírtartalma van) ~170 Ft-nál kezdődik. A híres, olcsó szlovák "tej" legnagyobb problémája nem is az, hogy szlovák, meg áfacsalással annyi amennyi, hanem hogy valószínűleg (jobb esetben) tejsavóból készül.

zorrobomber
Igyekszem, köszi a javaslatot 😊

Invisible inc-re legyen időd..tipikusan az,amivel ha csak a lukas fél óráidat töltöd ki,azzal is nagy élmény..persze bele lehet csúszni nagyon 😊
zorrobomber
Ha már más is betolta, idei termésem, kiemeltem azt amivel játszottam a vétel óta 😊, dőlt betűvel ami jó lenne de nincs idő rá, a többi meg kvázi esélytelen a backlog harcban:

12 May, 2016 Civ V Korea/Wonders DLC Combo
8 May, 2016 1993 Space Machine
8 May, 2016 Fran Bow
8 May, 2016 JumpJet Rex
8 May, 2016 Galak-Z
8 May, 2016 Oddworld: New 'n' Tasty
8 May, 2016 Crawl
8 May, 2016 Infinifactory
3 May, 2016 Mad Max
3 May, 2016 Octodad: Dadliest Catch
21 Apr, 2016 Order of Battle: Pacific
5 Apr, 2016 Football Manager 2016
4 Apr, 2016 Nuclear Throne
29 Mar, 2016 American Truck Simulator
28 Mar, 2016 Grow Home
24 Mar, 2016 Nexus - The Jupiter Incident
4 Mar, 2016 Stardew Valley
1 Mar, 2016 STAR WARS - Galactic Battlegrounds Saga
1 Mar, 2016 Star Wars X-Wing Alliance
1 Mar, 2016 Star Wars™ Rebellion
22 Feb, 2016 Farming Simulator 15
17 Feb, 2016 Fallout 4 Season Pass
15 Feb, 2016 The Masterplan
13 Feb, 2016 Influent - English
13 Feb, 2016 Xenonauts
12 Feb, 2016 Crypt of the NecroDancer
6 Feb, 2016 Invisible, Inc.
29 Jan, 2016 Schein
10 Jan, 2016 Cities: Skylines - After Dark
7 Jan, 2016 DiRT Rally

Így visszanézve annyira nem gáz a helyzet 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.30. 15:11:59

Scooter
Így van, lesz az még olcsóbb! <#whatever> <#banplz>
Tinman
Kezdetek óta vagyok előfizetőjük... maradok is, inkább erre, mint GS-ra :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.