Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Tudtam én, hogy nem kell sietni a kiegekkel. 😄
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.06.04. 14:58:32
Tinman alapos. Tinman mindent kipucol. Tinman megy és most megöli magát.
Hát az Allone boss UTÁN! Ok... lenyomom Allone-t, visszajövök Fume-hoz. Azt nem lehet. Nem. Lehet. Nem lehet. Azért nem lehet, mert előbb Fume Knight-ot kell megölni utána jelenik meg Allone, addig nem.
Tehát most ott tartok, hogy van 1 db. regenerálós Ashen Idol a Fume Knight közelében ergo, ha a harc közben kicsit is arrafelé terelődik a küzdelem (NANÁ, HOGY FOG!), akkor ott vége is a dalnak, mert semmi perc alatt felgyógyul és az elképesztően kemény harcból totálisan lehetetlen lesz.
Gyakorlatilag ez egy gamebreaking helyzet! Ha jobban tetszik ez egy iszonyat durva bug.
Egyszerűen nem értem, hogy nekem miért van ekkora tehetségem gamebreaking helyzetek előidézéséhez. 2 héten belül ez a második, ugyanis képes voltam az Elder Scrolls Legends-ben is belefutni a lehető legnagyobb szopásba:
Van 80 goldom, így nem tudok venni aréna belépőt 150 Goldért, viszont mind a 3 quest slotom ugyan azzal a questtel van tele... na mivel? Hát persze, hogy ezzel: "Nyerj 3 arena versus meccset!!!" A játék hibája miatt, nem tudom elnyomni egyik questet sem és az a legdühítőbb, hogy 2-öt nyertem, tehát csak 1 win kellett volna és meglett volna mind a 3 quest egyszerre. Így nem kapok új questet, nem gyűlik a lé, totál beakadtam.
1 hete kínlódok benne. Goldot farmolni lehet ugyan benne (3 win = 20 Gold), de qrvára nem vicces úgy farmolni, hogy nincs új napi quested, a többiektől minden egyes nappal emiatt lemaradok, hátrányba kerülök, nem tudok boostert venni sem, IRL vásárlás egyelőre nincs. Életemben nem láttam olyan quest alapú CCG-t ahol 3 quest slot van és naponta 1x nincs lehetőséged elnyomni 1 questet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt viszont érdemes megemlíteni, hogy alapvetően friss játékokat adnak, tehát nem ezer éve mindenkinek meglévőket, de én fenn akarom tartani a választás jogát. Szerencsére kínál erre is lehetőséget a Humble a többi csomagjánál.
Szerintem egyszerű a képlet, ha a húzónév megér neked 10-15 pénzt, akkor érdemes beszállni, ha nem, akkor nem. Persze be lehet mákolni wishlistes játékokat extrában, de erre kár építeni, magam részéről pedig olyan backlogom van, hogy jó eséllyel éveken át nem fogok csak azért játszani valamivel, mert a monthly hozzám vágta.
A konzolos példákat csak az ár-érték arány miatt említettem. Jobb a Humble (és a PS-es verzióval szemben a boxoshoz hasonlóan örökre tiéd a játék, a fölös kulcs még hivatalosan is elajándékozható), de drágább is. És még egyéb szolgáltatás sincs mellé, mert PC-n nem kell éve 15 rongyot kicsengetni , ha multizni akarsz (ha teljes évest vesz az ember, de havi vagy negyedéves már nagyon drága, úgy 24k lenne egy év).
A PS Plushoz hónapok óta nem is adtak semmit, amit játszottam volna (szinte olyat se, amivel akarnék), a Humble-höz igen (Mad Max, South Park), de azokat már nem vettem. Viszont amik csöpögtek tőlük, azokkal nem játszottam, mert egyszerűen más van előttük a sorban (ez nem feltétlen minőségi kérdés).
Az árral pedig úgy vagyok, hogy az egyre kevésbé szempont. Nem azért, mert annyira elvagyok eresztve, hanem mert úgyis az idő a szűk keresztmetszet.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"de drágább is a konzolos előfizetéseknél."
Ha nem is hájend, de elég korrekt PC-m van, kicsit sem szorulok rá a főleg multiplatform konzolos címekre konzolon.
"Továbbra sem csengetek havi 12 dollárt olyan játékokért, melyek majd egyszer játszanék kategória."
Ez mindenkinek a saját szuverén döntése, viszont 10% kedvezmény szokott járni...
A következő humbli monthly az első, mely esetében nagyon nem akaródzik fizetnem egyetlen fillért sem. Könnyen lehet, hogy a humbli teszteli a vásárlókat... meddig mehetnek le minőségben és mi az a csomag, amit még nagyobb vásárlószám csökkenés mellett le lehet tolni a vevők torkán.
De az is lehet, hogy ez egy kisebb móka lesz a részükről... Adott egy korántsem vonzó játék, a többi meg lehet, hogy ütős lesz és aki bizalmat szavaz nekik lehet, hogy nagyon jól jár. Csak a saját megnyugtatásom végett ezúttal bevárom a teljes fizum és utána veszem meg, de megkapják tőlem a bizalmat, mert eddig 1 monthly esetében sem csalódtam bennük, a kezdetektől előfizető vagyok.
Bikiniszarmurájjal nem tudok agyban mit kezdeni... vagy ennyire igénytelenek azok akik kipróbálták, vagy tényleg ég és föld az előzmény és a folytatás közötti különbség. Erős a gyanúm, hogy az előbbiről lehet szó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.04. 10:10:00
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valaki leírná mennyi most ez a Rocket League ebben a monthly témakörben ?
Köszönöm szépen
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
3 évitg alfában volt, itt az utsó poszt.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.04. 01:44:49
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Adversus solem ne loquitor
Multiorientált, autók, sport. Ez nem hangzik túl bádogemberes kombónak, ha videojátékról van szó 😊 Amúgy biztos jó móka lehet.
Nem rossz egyébként ez a havi sem, de drágább is a konzolos előfizetéseknél. Továbbra sem csengetek havi 12 dollárt olyan játékokért, melyek majd egyszer játszanék kategória.
A jövő havi mézesmadzag meg nagyon gáz, early access, multi-only, és ahogy kinéz! Lehet jó, de ha az a húzónév, az ijesztő. Eddig tényleg kész nagy nevekkel promózták a következő hónapot, mindnél el is gondolkodtam. Most sikítva mondanám le az előfizetést, ha még lenne.
Ezzel amúgy találkoztál már? A 78%-ban pozitív vélemények eléggé ijesztőnek tűnnek <#wow1>#wow1>
A Rocket League-t mindenki imádja, akinek nem volt még meg, annak, már csak azért megérte árban!
Aztán ott a FOREST! Atyég! Nagyon régóta akarom, kb. azóta mióta hallottam róla, hogy jön!
Aztán ott a Planetary Annihilation Titans, ami azért nagyvad... Steam árcédulája bőven 30 ojró felett és szar játéknak durva lenne titulálni... bár lenn sokXsok időm :-/
Dungeon of the Endless-ről eddig rosszat még nem hallottam, de hogy mikor fogom megnézni, az rejtély.
Steredenn-től hasra nem esünk... egy időben sokat toltam ilyen bullet-hell cuccokkal, de nincs már rá időm. :-/ Wasted még meg sem jelent, nem tűnik rettenetesnek.
Végül ott a Keep Talking and Nobody Explodes, ami qrva jó cucc, wishlistes volt az is! Alapvetően 4 wishlistes címet kaptam 1 db. olcsóbb játék áréért. Hát morogni egyelőre bajosan tudok...
Dark Sector It's BOSS Time: Colossus Part 8
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.06.03. 21:51:28
Nem lett ez rossz csomag, bár én ezt éppen lemondtam (és a következőre sem fogok előfizetni, halál ismeretlen a felfedett cím).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rocket League
The Forest (Early Access)
Planetary Annihilation: TITANS
Keep Talking and Nobody Explodes
Dungeon of the Endless Crystal Edition
Steredenn
Wasted
Cat Girl Without Salad.
A következőből pedig az ismert játék: Hurtworld.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ami annyit tesz, hogy be van építve a termék árába (valamekkora része, hisz az eladó nem tudja előre hova kell küldeni). Plusz szerintem ebben benne van az áfa izs, ami a kínából rendelésben soha nincs benne, csak amíg lehet jól elsinkófálja mindenki, ha nem akad fenn a cucc.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.03. 18:25:13
Adversus solem ne loquitor
Kínából idehozatok kijelzőket, alaplapokat, akksikat 99%-ban free postaköltséggel... 6300hatezerháromszáz6300.... muhahahahaha :-DDDD
Mintha ezt nem Kínában rakták volna össze... ja de.
Hard Reset Redux összehasonlító videó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ellenben én jövő héten megyek Dublin-ba, ahol a hotel melletti plázában épp van egy Gamestop (ott is le van árazva ugyanennyire), egyelőre fontolgatom a témát.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.03. 09:27:19
Én például a legnagyobb terhelés idején csatlakoztattam - percekig csak azzal molyolt, hogy összekalapálja a GOG-ot a STEAM-mel.
A játékoknak kellett ~1-1,5 óra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.