Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Szuper játék, tökéletes '80-as, '90-es évek akciófilm hangulattal. Minden a helyén van: a karakterek, a fegyverek, az állóképes átvezetők, a poénok pedig a legjobbak, amiket valaha játékban hallottam. A grafika az elején zavaró lehet (könnyfakasztó narancssárga-lila kombó, neon, neon hátán, állandó sötétség/éjszaka), de stílusos és szerethető. A zeneéjéről szintén szuperlatívuszokban lehet csak beszélni (nem tudom, hogy a mostani gazdaságos kiszerelésben mellé adják-e CD-n), a menü alatt szóló és a Sleeping Dragon című számok egyenesen zseniálisak.
Negatívumként a vége felé összecsapott sztorit lehetne említeni, illetve a nagy végső leszámolás elmaradását (én pl. örültem volna, ha a főgonosszal való játékvégi küzdelemre egy metropoliszban kerül sor, mégha nyilvánvaló is, hogy a Fary Cry 3 engine ezt a szigetes, hub-os, open-world felépítést preferálja).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Family tree szintén nincs, de ez a Warhammer világ miatt van így. A hiányosságok ellenére is annyival változatosabb a korábbi részeknél (más egységek, diplomácia, új térkép a szokásos Európához képest, teljesen másképp viselkedő népek), hogy már csak ezért is megéri. Ha meg még Warhammer fan is vagy, akkor imádni fogod.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
This game cannot be activated outside South America"
//tisztességesen meg sem tudod venni. Ahogy a Nuuvemen a játékok 99,99%-át.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Illetve tudtok ennél is olcsóbbat?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
És már mennék vissza nyomni a következőt...:-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.05. 20:20:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
0 db. estusom ment el rá :-)
Smelter 2.0-tól tartok, mindjárt megnézem, anno azt se vertem le, igaz, jó ha 5x jártam nála.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
És alternatív gameplay-el, meg történettel. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó lenne, ha vissza lehetne tölteni egy Élet mentést, vagy lenne egy New Life+.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze az első helyszínen is van még felszedegetni való bőven. Kissé idegtépő ez a sok kapcsoló és pitfall.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve a lelkek visszaszerzése után nem sokkal futottam bele egy ilyen drabális fantom alakba, aki rám rontott, a kardom pedig nem sebezte. Csak a szerencsén múlt, hogy kibírtam a zuhanás, ami a 180 fokos fordulat és sprint után várt.
<#hawaii>#hawaii>
"Rettentően szégyellem magam, hogy 2 évet vártam arra, hogy letoljam a kardom a torkán."
Ezt felejtsd el nagyon gyorsan, ne szégyelj semmit!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 11:05:48
///Na nem mintha olyan öreg* lennél a kevesebb(?) mint 30 éveddel 😊 <---- visszaszívva
//Megnéztem a profilodat. 36.
Nem tudom miért emlékeztem arra, hogy arcpirítóan fiatal vagy 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.05. 10:58:53
Elismerem: Tévedtem.
A Fume Knight könnyebb boss, mint a Moonlight pillangó, meg a DeS ending boss, egy 0/10-es senkiházi. Rettentően szégyellem magam, hogy 2 évet vártam arra, hogy letoljam a kardom a torkán. Erre nem nagyon van mentség. Ezt a szerencsétlent kb. sérülés nélkül kanállal le lehet verni, csak min. 30 próba kellett mire rájöttem mi a gyengéje... szó szerint puszta kézzel agyonverhető.
Mondjuk az érzés amit adott, hogy végre lealáztam az elég priceless. Most már bármikor átgázolok rajta, bármilyen szerelésben, ha kell egy kiskéssel, vagy egy íjjal.
Ezért imádom ezt a játékot. Ha te magad jössz rá dolgokra, az akkora katarzis, hogy az leírhatatlan. 10 évet fiatalodtam az elmúlt 5 percben. Priceless.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is now completely playable on PC using CEMU.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A mindenség ura címen meg elég sokan osztozunk akkor 😄
PSN ID.: Beegabor
Szerencsére van egy korábbi mentésem, igaz bő sok órával korábbról :-( Na de ha nem lenne, én ezt most úgy kettéharapnám... pont attól a bosstól rettegek 2 éve! Akkor is melee only beletört a bicskám, most meg még nehezebbé tettem a dolgom.
Vedd nyugodtan, az elég olcsó még arra is ha csak 1 órácskát bírsz vele játszani. 😄
Én meg ilyen sima shooterre számítottam, nekem ez picit lassítja a lendületes gameplay-t és így annyira már nem élveztem. 😄