Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
MarkBlade
Köszi! Meggyőztél! Megveszem mindenképpen.. csak legyen picit olcsóbb.. 😞
Atisz
Mindenképp fuss neki.
Szuper játék, tökéletes '80-as, '90-es évek akciófilm hangulattal. Minden a helyén van: a karakterek, a fegyverek, az állóképes átvezetők, a poénok pedig a legjobbak, amiket valaha játékban hallottam. A grafika az elején zavaró lehet (könnyfakasztó narancssárga-lila kombó, neon, neon hátán, állandó sötétség/éjszaka), de stílusos és szerethető. A zeneéjéről szintén szuperlatívuszokban lehet csak beszélni (nem tudom, hogy a mostani gazdaságos kiszerelésben mellé adják-e CD-n), a menü alatt szóló és a Sleeping Dragon című számok egyenesen zseniálisak.

Negatívumként a vége felé összecsapott sztorit lehetne említeni, illetve a nagy végső leszámolás elmaradását (én pl. örültem volna, ha a főgonosszal való játékvégi küzdelemre egy metropoliszban kerül sor, mégha nyilvánvaló is, hogy a Fary Cry 3 engine ezt a szigetes, hub-os, open-world felépítést preferálja).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Eddig még a szkeptikusokat is meggyőzte a Warhammer topikban. Sokan tartottak tőle, de felesleges. Szerintem jó lett. Sok kritika arra irányul, hogy unalmas: Itt népenként másfajta egységek vannak, az 5 játszható nép mindegyike másképp viselkedik...teljesen. A diplomácia ezúttal működik is és nem nagyon árulnak el csak ha tényleg érdekük fűződik hozzá. Nyilván a Rome 1 féle építkezést el lehet felejteni, ahogy sajnos az Empire és a Shogun 2 féle 1v1 animációk sincsenek benne a játékban (talán majd később ingyenes dlc-ben jönnek remélhetőleg).

Family tree szintén nincs, de ez a Warhammer világ miatt van így. A hiányosságok ellenére is annyival változatosabb a korábbi részeknél (más egységek, diplomácia, új térkép a szokásos Európához képest, teljesen másképp viselkedő népek), hogy már csak ezért is megéri. Ha meg még Warhammer fan is vagy, akkor imádni fogod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MoRT2195
Biztonságosnak biztonságos, de nem lehet megvenni tőlünk. 😄 G2A-n 3600ft Steam-re. Ha ezzel is működik ez az új Steam-Gog összekapcsolós dolog, akkor ez tökéletesen jó neked.
MarkBlade
Megvárom míg olcsóbb lesz. A 11k kicsit sok érte.. Hátha nyáriba leárazzák és 5-6k körül lesz akkor berántom! <#eljen> Nagyon szemezek vele bár kicsit tartok is tőle a fantasy miatt.. Az összes TW megvan a warhammert is szeretem de a kettő együtt? Vagy nagyon jó vagy nagyon xar lehet 😄
IMYke2.0.0.0
"AVAILABLE REGIONS
This game cannot be activated outside South America"

//tisztességesen meg sem tudod venni. Ahogy a Nuuvemen a játékok 99,99%-át.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HeadHunter86
Itt biztosnságos megvenni GOG-ra? http://www.nuuvem.com/item/witcher-3-blood-wine
Illetve tudtok ennél is olcsóbbat?

Rapid81
Igazi retró lövölde, retró sztorival, retró viccekkel. 80-as évek rulez. 😄 Nekem bejött, csak a mentési rendszer xar, de a fejlesztők szerint azért ilyen, mert az is retró.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
<#eljen>

Gyerekek ez a Total War Warhammer nagyon megérte az árát. Sikerült az első kampányomat megnyerni...Még van 4 nép amivel neki lehet fogni, aztán meg jöhetnek a nehezebb fokozatok is akár. Első kampány 23 óra után került befejezésre.

És már mennék vissza nyomni a következőt...:-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.05. 20:20:45

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Far Cry 3: Blood Dragon? Erről is olvasnék pár véleményt!
Tinman
Allone neked, hogy ment? Sok helyen olvastam, hogy vérpisilős, aztán csak kopogott a kis törékeny piszkafa kardja a pajzsomon és eltávozott.
0 db. estusom ment el rá :-)

Smelter 2.0-tól tartok, mindjárt megnézem, anno azt se vertem le, igaz, jó ha 5x jártam nála.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Lehet, de új skinnel csak. 😄
És alternatív gameplay-el, meg történettel. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Meg roppant bonyolult a questline hozzá😊

[merlinw.org]

MerlinW
<#bee1><#eljen>

[merlinw.org]

Tinman
Szerintem van NG+ csak fájdalmas a betöltése :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én akkor mit mondjak? 😞
Jó lenne, ha vissza lehetne tölteni egy Élet mentést, vagy lenne egy New Life+.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
😄DDDDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Sajnos szakítottunk, rájöttem, hogy mennyit ér: semmit :-(

darkSectorxxx
Szóval akkor örök szerelem. 😄

Tinman
Az mókavonat, ott az utolsó boss nagyon jó! Az ellen igazi élmény a harc. Maga a helyszín nem rossz amúgy, nekem kicsit olyan Tömbradíros és nem Dark Souls-os, de azért nem rossz. Igen, rengeteg cucc van, amit ott fel lehet szedni és majd ha rájössz mennyit hagytál el :-/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mérget köpő gyíkok ellen pár nyílvessző és újragondolják hamar :-) Tudod sebezni a fantomot, csak abban a formában nagyon szívós, de nem spoilerkedek, arra készülj fel, hogy a DLC-kben van néhány olyan mob, melyet ha leversz 2 mp múlva újra felkel és csak később tudod megoldani, hogy végleg lent is maradjanak :-(

Tinman
Tudom nem hiszed el, de nekem ez 2 éve ott kísért az agyam egy hátsó szegletében, hogy "hát igen a Fume Knight, egy boss amit melee soha nem tudtál leverni". Viccen kívül mondom, hogy egy kisebb kőszikla volt rajtam. Ja, tudom first world problem, de mivel nekem ez a hobbim, így nekem, személy szerint fontos volt, hogy lezárjam a kapcsolatunkat :-D

Tinman
Mindjárt 37, még talán pár év és halál. Can't wait... kezd elamortizálódni ez a test :-)

benőmenő
Első dlc-ben még most kóstolgatom a Dragon Sanctumot, egyelőre még bonfire-t nem találtam, de most amikor vagy 50k lélekért vissza tudtam menni, azt legalább akkora teljesítménynek éltem meg, mintha egy bosst nyomtam volna le. 😄
Persze az első helyszínen is van még felszedegetni való bőven. Kissé idegtépő ez a sok kapcsoló és pitfall.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a mozgó méregköpők, amiket szét sem lehet verni! WTF?!
Illetve a lelkek visszaszerzése után nem sokkal futottam bele egy ilyen drabális fantom alakba, aki rám rontott, a kardom pedig nem sebezte. Csak a szerencsén múlt, hogy kibírtam a zuhanás, ami a 180 fokos fordulat és sprint után várt.
darkSectorxxx
Én is úgy mondtam ezt sok embernek hogy 1 percig nem volt lehetőségem ellene harcolni. 😄

<#hawaii>

"Rettentően szégyellem magam, hogy 2 évet vártam arra, hogy letoljam a kardom a torkán."

Ezt felejtsd el nagyon gyorsan, ne szégyelj semmit!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 11:05:48

IMYke2.0.0.0
" 10 évet fiatalodtam az elmúlt 5 percben. Priceless."

///Na nem mintha olyan öreg* lennél a kevesebb(?) mint 30 éveddel 😊 <---- visszaszívva
//Megnéztem a profilodat. 36.
Nem tudom miért emlékeztem arra, hogy arcpirítóan fiatal vagy 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.05. 10:58:53

Tinman
MerlinW egyszer írta, hogy a DaS 2, 2. DLC-jének Fume Knight bossa nem egy nagy szám, csak én dimenzionálom túl. (Nem pont ezt írta, de a lényege ez volt.)

Elismerem: Tévedtem.

A Fume Knight könnyebb boss, mint a Moonlight pillangó, meg a DeS ending boss, egy 0/10-es senkiházi. Rettentően szégyellem magam, hogy 2 évet vártam arra, hogy letoljam a kardom a torkán. Erre nem nagyon van mentség. Ezt a szerencsétlent kb. sérülés nélkül kanállal le lehet verni, csak min. 30 próba kellett mire rájöttem mi a gyengéje... szó szerint puszta kézzel agyonverhető.

Mondjuk az érzés amit adott, hogy végre lealáztam az elég priceless. Most már bármikor átgázolok rajta, bármilyen szerelésben, ha kell egy kiskéssel, vagy egy íjjal.

Ezért imádom ezt a játékot. Ha te magad jössz rá dolgokra, az akkora katarzis, hogy az leírhatatlan. 10 évet fiatalodtam az elmúlt 5 percben. Priceless.

Tinman
Soha nem volt még bundle része, így ez nem egyszerű dolog... ráadásul simán 2k-t ér belőle egyetlen darab!

grebber
Elég sok embernek csak az kell így group buyson is nehéz kifogni. De steamgifts amíg tele van esély megvan rá. Bár mire befejezik a játékot addigra már a kutyát se fogja érdekelni és 2030-at írunk..

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Aki elő van fizetve, és megválna a The Forest-től, az jelezzen már felém. Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Nem maradt valakinek egy AC Rogue véletlenül az Ubisoft Encore-ból? Vevő lennék rá.
Tinman
Az a 3 az 4, mert van egy távoli sarokban is.

Tinman
Izé smiley is vót'... nem kell bizonyítanod. Ték it ízi. --

Seth
Persze, van videóm, mindjárt előhúzom a titkos mellényzsebemből.Direkt arra az időre készítettem, mikor neked kell bizonygatnom.
A mindenség ura címen meg elég sokan osztozunk akkor 😄

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Neked úgy sikerült? Mert akkor te vagy a mindenség ura! Ha erről saját videód is van, akkor azzal kivégzel :-)

Tinman
Az a lényeg, hogy 3 db. legyen nálad, amíg el nem érsz egy olyan helyre, ahol tudni fogod, hogy használd, mert egy kisebb helyen van sok.

Szerencsére van egy korábbi mentésem, igaz bő sok órával korábbról :-( Na de ha nem lenne, én ezt most úgy kettéharapnám... pont attól a bosstól rettegek 2 éve! Akkor is melee only beletört a bicskám, most meg még nehezebbé tettem a dolgom.

Scooter
Bár nem tudom, hogy mennyire megbízható a HRK.
darkSectorxxx
Ja úgy annyiért, annyit simán. 😄
Vedd nyugodtan, az elég olcsó még arra is ha csak 1 órácskát bírsz vele játszani. 😄

Scooter
A fene tudja, hogy megér-e 2.99$-t. Nem vesztek sokat ha mégse gyün be annyira.
grebber
Mestermű.... csak sajnos régi már és pl nem szereti a PhysX-et és szopacs van vele. Pedig elég látványos

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Jaja, pont ez volt a gond, xcom játék tps nézetből, mondhatjuk ezt is.
Én meg ilyen sima shooterre számítottam, nekem ez picit lassítja a lendületes gameplay-t és így annyira már nem élveztem. 😄

Scooter
Azt láttam most egy gameplay-ben. Olyan XCOM-osnak tűnik, mintha körökre osztott lenne.
darkSectorxxx
Igen, de vannak benne ilyen parancsosztások, nem tudom ennyire nem folytam bele, én sima shooter-re számítottam és ezért nem nagyon folytattam.