Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
vagy csak túlterhelt.

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
Borg valami olyasmit mondott, hogy gta5 be bekerult uj anticheat, es meg az afterburner tulajok is bant kaptak. Lehet lekapcsoltak a fenebe hogy helyretegyek a dolgot.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Használ valaki Social Club-ot? Mi a f*szért nem lehet belépni a játékba?
<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Hand of Fate, Deathtrap, instant buy :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Számomra egyedül a "Deathtrap" ér valamit az egészből.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Humble Staff Picks Bundle: Hamble
Pay what you want:
1001 Spikes
Absolute Drift
Snakebird

Pay more than the average of $6.00 to also unlock!
Hand of Fate
Deathtrap
More games coming soon!

Pay $10 or more to also unlock!
Viscera Cleanup Detail - House of Horror DLC
Craft the World Craft the World

Pay $40 or more to also unlock!
Premium Hamble Plush
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.06.07. 20:06:07

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Steam, Uplay, Battlenet... és szerintem Origin is tudja. Mindegy, netlimiterrel megoldottam. Amúgy meg mindegy, kiba szar napom volt, kártyám is csak holnap lesz 😞

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Agents of Mayhem - a Saints Row készítőinek új játéka

A Saints Row-sorozatot készítő Volition Games bejelentette új játékát. Ennek neve Agents of Mayhem, és alapvetően egy single player-fókuszú, nyitott világú alkotás lesz. Láthatóan a fejlesztők nem mentek túl messze a Saints Row-tól, új címük ugyanis hasonlóan humoros és eltúlzott.

A Mayhem ügynökeiként a nem éppen példás életvitelű hőseinknek kell szembeszállni a L.E.G.I.O.N erőivel. Egységünk három főt alkot: Fortune egy légi kalóz, Hardtack egy tengerész kapitány, Hollywood pedig egy szépfiú színész.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy pontosan melyiket irányítjuk a három közül, de könnyen lehet, hogy a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan szabadon váltogathatunk majd közöttük - legalábbis eléggé logikusan hangzik.

Az Agents of Mayhem valamikor 2017-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, alant pedig a bemutatkozó előzetest látható.

Itt a video.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Hát igen és akkor még a GOG-ról nem is volt szó...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
CDProjekt Red. Mekkora arcok, te jó ég. <#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell félni, nem spoileres, Blood & Wine kiegészítő stáblista utáni köszönőképernyője csak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Nyilván csak a bennem élő geek-nek kéne, elvagyok a minta nélküli pólóimmal is.

megy is a listába..bár az unepic kardozós bohóckodása jobban tetszett,mint ez az metroid metal slug féle lövölde vonal
Tinman
Pár ezresét (3-4k) nyomtatnak neked pólóra, csak töltsd le a képet, mondjuk innen:

Póló elejére.

Poló hátára.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Jogos.

Sid Meier’s Colonization - €0,97

Kéne:
Retroism: Sid Meier's Colonization T-Shirt - $19.99
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.07. 14:35:03

Aki szerette az Unepic-et, annak jó hír, hogy megjelent a spanyol fejlesztő új játéka:

Ghost

Hasonló minőség, humor és izgalmas kaland. 2 évig készült, így tartalomban sem lesz hiány.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.06.07. 14:22:29
Persze, mivel volt régebben a humble bundleban...
zorrobomber
Eszembe jutott mi volt gyanúsan olcsó G2A-n:
Ultimate General Gettysburg - 197 HUF

Saját felelősségre, bár most már nem csak lengyel, hanem litván, brit és cseh eladót is látni az alján, mind 97%+ megbízhatósággal.

IMYke2.0.0.0
Uplay kliens is tud "Bandwith usage limit"-et.

//Sőt, FPS-érték kijelzést is.
//Automatikus játék frissítést is.
//Proxy beállításokat is
//Offline indulni is.
//Felhőbe menteni is (már ha az adott játék támogatja)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.07. 13:37:54

Botond
Bneten is lehet. 😊
MerlinW
Jé tényleg, rég jártam a beállítások menüben😊

[merlinw.org]

Steamen lehet.
MerlinW
Nem, egyik kliensben sem lehet szerintem, legalábbis nem tudok róla.

[merlinw.org]

Remélhetőleg utána jön a PC port is: FFXII HD Remastered PS4

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
DLC-kben csak Fume, Smelter 2.0 és Sinh fingatott meg 2-nél többszört, a többi második próbára megvolt emlékeim szerint. (de tévedhetek, nem emlékszem már) Allone az egyik kedvencem, a helyszín miatt is, meg alapvetően egy dinamikus gyors harc. Nem vészes, csak futni kell utána😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.06. 23:59:28

[merlinw.org]

Kongy
Én a béta után vesztettem el az érdeklődésemet a játék iránt. Egy nagy katyvasz lett a letisztult játékmenetből, mert ide is be kellett kavarni ezt az open world szarságot. Skip.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Szerintem ennek főleg nem a szarport a gondja.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
A Dice aki ontja a felejthetetlen story és karakter kombókat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Gog Galaxyben lehet korlátozni letöltést?

TBTPumpa
És az EA leple alatt, mint sok más hulladékot.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Dice csinálta a játékot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Mindhárom forrás a gyenge sztorit említi. Nos, ez engem konkrétan elkeserít.

benőmenő
A 3. dlc-ben pont jártam már, mert ahhoz lett meg először a kulcs. Annyira nem vészes, de hallottam mi lesz ott később és már előre félek, hogy fogok habzó szájjal alt+f4-ezni.
Egyelőre sikerült még streameket nézve is elkerülni a dlc spoilerek nagyját, szóval minden ilyen extra szívatás full erővel csap arcon. 😄
Tinman

Érezhető a DLC-k esetében, hogy kissé elfogyott az ötlet, majd meglátod, hogy pár boss mennyire recycled... annyira pofátlan húzás, hogy első körben rendesen szomorúságot éreztem, hogy akkor a From is... :-(

Ha az első DLC-re morgolódsz (jogosan!), akkor a 2. DLC-nél én attól tartok alt+f4 lesz, purge, del, gasoline, endless fire. Nem véletlen, hogy 2 éve egyszerűen abbahagytam. Nem mondom, hogy felháborító, de az ötletes pályatervezés átmegy eszelős, habzó szájú szívatásba. Értem, ez a Dark Souls, de szívatni ésszel, okosan kell és nem pedig úgy ahogy a 2. DLC-ben teszik... ez a "már kínomban nem tudom mit találjak ki feeling" eléggé benne van a levegőben. Ettől függetlenül itt is van értékelhető boss harc és van 1-2 hely, ami igazán jóra sikerült.
A 3. DLC-ben még soha nem jártam, ahogy félfüllel hallottam -direkt nem néztem utána-, az még inkább száni a pályán levő... na nem spoilerezek, de csalódni fogsz az garantált.

Sok türelmet és kitartást... hidd el konténernyire lesz szükséged :-/

TBTPumpa
Nemár. Az EA direkt elbasz mindent? Értem én, hogy mindenképp ki kellett adni az E3 előtt, mert mégis csak gáz lenne, ha egy 3 éve bejelentett (2013. június) EA játék még mindig E3 téma lenne (gyakorlatilag 3 évig egy EA játékot sem promóztak), de azért erre figyelhettek volna - főleg úgy, hogy a béta egész korrektül működött nálam áprilisban.

Gondolkodtam a megvételén, mert érdekel a játék, ám, ha tényleg halálszar a port, akkor várok vele.

IGN - 6.8
Finder - 7.5
Gamespot - 7

Ez azért eléggé lelombozó. Köszönjük ismét EA!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 20:08:09

Moby
Sajnos a bétából is látszott. Ps4-en jobban futott, mint 970-en 😞(

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
"(Pre-Order Estimates via Vgcharts – Source 1, 2)"

Mióta tekintjük a VGChartz-ot hiteles forrásnak?

Lassan ott tartunk, hogy azt kell hírezni, ha valaminek jó lett a portja....

#273055 Milyen évre is gondolsz?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Lehet hogy ez lesz az az év? LEHETSÉGES?

Infinite Warfare Pre-Order Sales Are Extremely Low

Fpocok

IMYke2.0.0.0
Két szürke helyen is megnéztem -a Rise of the Tomb Raider 1000-1200 Ft-al drágult. <#ijedt>

//Legkevesebbet (400+) a géjtúéjn.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.06. 18:17:04

benőmenő
Ezek a halhatatlan/újratermelődő/végtelenül felkelő ellenfelek a legalja. Főleg a készítők kreativitásának, mert amikor ilyeneket nyúlnak ott már tényleg a hordó alját kapargatják.
Node még egyelőre ott tartok, hogy a mozgó köpőbigyóknál észrevettem a gyíkizét alul. Pipa. Második bonfire és az azelőtti felszedhető cuccok úgy néz ki, pipa. A fantomoknál is megvan, hogy el kell törni a szarkofágot, de most az az egyetlen járható út, ahol a padló 90%-a sebez és úgy kéne megtalálni a cumójukat, hogy rögtön 2-3 kerget egyszerre. Újabb remek példa a második rész idióta pályadizájnjára. <#levele>
Azéret az említetteken kívül olyan "mellékes" dolgok is hiányoznak, mint évszakok (és az időjárás helyett ugye mágiafelhőre kell várni a mana miatt, ha van varázslód), formációk, alakzatok, flotta. Nyilván részben a Warhammer IP a válasz ezekre, de ettől még a tanult új dolgok mellett sokat felejtett is.

Ha a Rome 1-es építkezés alatt azt érted, hogy egy tartományba mindent lehet építeni, akkor az valóban hiányzik (nem most először), de nem is baj.

A játék jó, de a túlzó verdiktet nem biztos, ho9gy érdemes elkapkodni, és hogy ez a leghardcore-abb Total War. A legcsiszoltabbat nem is mondom, hiszen friss játék még, és az Empire vagy Rome 2 volt blama, nem ez.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.06. 11:08:02
TBTPumpa
Az jobb, mint a 16 000 forintos ár. Kár, hogy ehhez a mexikós dologhoz nem értek. Ajándékozás meg ugye nincs Originen tudomásom szerint... 😞

Köszi az infót!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 10:48:07

Panzeradler
39.99$ ~11e Huf az előrendelés.
Holával néztem meg.
IMYke2.0.0.0

TBTPumpa
Lesz dobozos verzió az Ori and the Blind Forest Definitive Edition-ből (Steamworks verzió)

Mirror's Edge Catalyst hol a legolcsóbb jelenleg (akár dobozos, akár digitális)?
Mexikói Originre ránézne valaki?

Köszi!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 10:18:34

grebber
Hátha van itt valaki akit érdekelhet:

Edge of Nowhere Oculus Rift exkluzív game!

Next PC upgrade: 2022