Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pay what you want:
1001 Spikes
Absolute Drift
Snakebird
Pay more than the average of $6.00 to also unlock!
Hand of Fate
Deathtrap
More games coming soon!
Pay $10 or more to also unlock!
Viscera Cleanup Detail - House of Horror DLC
Craft the World Craft the World
Pay $40 or more to also unlock!
Premium Hamble Plush
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.06.07. 20:06:07
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Saints Row-sorozatot készítő Volition Games bejelentette új játékát. Ennek neve Agents of Mayhem, és alapvetően egy single player-fókuszú, nyitott világú alkotás lesz. Láthatóan a fejlesztők nem mentek túl messze a Saints Row-tól, új címük ugyanis hasonlóan humoros és eltúlzott.
A Mayhem ügynökeiként a nem éppen példás életvitelű hőseinknek kell szembeszállni a L.E.G.I.O.N erőivel. Egységünk három főt alkot: Fortune egy légi kalóz, Hardtack egy tengerész kapitány, Hollywood pedig egy szépfiú színész.
Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy pontosan melyiket irányítjuk a három közül, de könnyen lehet, hogy a Grand Theft Auto V-höz hasonlóan szabadon váltogathatunk majd közöttük - legalábbis eléggé logikusan hangzik.
Az Agents of Mayhem valamikor 2017-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, alant pedig a bemutatkozó előzetest látható.
Itt a video.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell félni, nem spoileres, Blood & Wine kiegészítő stáblista utáni köszönőképernyője csak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Póló elejére.
Poló hátára.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sid Meier’s Colonization - €0,97
Kéne:
Retroism: Sid Meier's Colonization T-Shirt - $19.99
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.07. 14:35:03
Ghost
Hasonló minőség, humor és izgalmas kaland. 2 évig készült, így tartalomban sem lesz hiány.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.06.07. 14:22:29
Ultimate General Gettysburg - 197 HUF
Saját felelősségre, bár most már nem csak lengyel, hanem litván, brit és cseh eladót is látni az alján, mind 97%+ megbízhatósággal.
//Sőt, FPS-érték kijelzést is.
//Automatikus játék frissítést is.
//Proxy beállításokat is
//Offline indulni is.
//Felhőbe menteni is (már ha az adott játék támogatja)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.07. 13:37:54
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.06. 23:59:28
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyelőre sikerült még streameket nézve is elkerülni a dlc spoilerek nagyját, szóval minden ilyen extra szívatás full erővel csap arcon. 😄
Érezhető a DLC-k esetében, hogy kissé elfogyott az ötlet, majd meglátod, hogy pár boss mennyire recycled... annyira pofátlan húzás, hogy első körben rendesen szomorúságot éreztem, hogy akkor a From is... :-(
Ha az első DLC-re morgolódsz (jogosan!), akkor a 2. DLC-nél én attól tartok alt+f4 lesz, purge, del, gasoline, endless fire. Nem véletlen, hogy 2 éve egyszerűen abbahagytam. Nem mondom, hogy felháborító, de az ötletes pályatervezés átmegy eszelős, habzó szájú szívatásba. Értem, ez a Dark Souls, de szívatni ésszel, okosan kell és nem pedig úgy ahogy a 2. DLC-ben teszik... ez a "már kínomban nem tudom mit találjak ki feeling" eléggé benne van a levegőben. Ettől függetlenül itt is van értékelhető boss harc és van 1-2 hely, ami igazán jóra sikerült.
A 3. DLC-ben még soha nem jártam, ahogy félfüllel hallottam -direkt nem néztem utána-, az még inkább száni a pályán levő... na nem spoilerezek, de csalódni fogsz az garantált.
Sok türelmet és kitartást... hidd el konténernyire lesz szükséged :-/
Gondolkodtam a megvételén, mert érdekel a játék, ám, ha tényleg halálszar a port, akkor várok vele.
IGN - 6.8
Finder - 7.5
Gamespot - 7
Ez azért eléggé lelombozó. Köszönjük ismét EA!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 20:08:09
Mióta tekintjük a VGChartz-ot hiteles forrásnak?
#273055 Milyen évre is gondolsz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
//Legkevesebbet (400+) a géjtúéjn.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.06. 18:17:04
Node még egyelőre ott tartok, hogy a mozgó köpőbigyóknál észrevettem a gyíkizét alul. Pipa. Második bonfire és az azelőtti felszedhető cuccok úgy néz ki, pipa. A fantomoknál is megvan, hogy el kell törni a szarkofágot, de most az az egyetlen járható út, ahol a padló 90%-a sebez és úgy kéne megtalálni a cumójukat, hogy rögtön 2-3 kerget egyszerre. Újabb remek példa a második rész idióta pályadizájnjára. <#levele>#levele>
Ha a Rome 1-es építkezés alatt azt érted, hogy egy tartományba mindent lehet építeni, akkor az valóban hiányzik (nem most először), de nem is baj.
A játék jó, de a túlzó verdiktet nem biztos, ho9gy érdemes elkapkodni, és hogy ez a leghardcore-abb Total War. A legcsiszoltabbat nem is mondom, hiszen friss játék még, és az Empire vagy Rome 2 volt blama, nem ez.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.06.06. 11:08:02
Köszi az infót!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 10:48:07
Mirror's Edge Catalyst hol a legolcsóbb jelenleg (akár dobozos, akár digitális)?
Mexikói Originre ránézne valaki?
Köszi!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.06. 10:18:34
Next PC upgrade: 2022