Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kibaszott szarul néznek ki a fák, meg úgy az egész"
Te egy kibaszott troll vagy, akit már régen ki kellett volna innen tenni a búspicsába.
WAIT...már megtörtént<#wow2>#wow2>
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 20:26:07
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A játék stílusára valóban régebben mondtam hogy nem áll hozzám közel, de az meg izlés dolga.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 20:20:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Neked szívesen leírom, hátha végre ugyanarról fogunk beszélni. 😄
Bár sokan ködben élnek és mindig beképzelnek maguknak olyat amit nem írtam le.
Persze te nem ilyen vagy.
Na szóval, amit írtam, egészen pontosan, mert fontos a fogalmazás.
1.
Nem a játék csúnya.
2.
A növényzet nem illik azokhoz amit a zárójelben írtál. Csúnyább
DE ÉRTEM, MERT SOK KELL, FÚJJA A SZÉL IS
De ettől még csúnya.
3.
Nem a játék ronda, hanem álló képeken nem előnyös a növényzet "elnagyoltsága miatt"
4.
Uncharted-nek ehhz nem volt köze sem most sem régebben, én ugyanezt mondtam még az U4 létezése előtt is.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az árnyékok nagyon kicsit el vannak túlozva....Ebben talán van valami. De hogy csúnya lenne a játék vagy akár csak mondjuk azt, hogy nem szép az szerintem orbitális csúsztatás. De megértem ha te nem így látod, csak nem tudom felfogni, hogy miért. :-D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mint írtam álló képeken szerintem nem az, a karakter, meg épületek szebbek mint a növényzet.
De persze szép, csak mihez képest.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Adversus solem ne loquitor
Nagyon azt mondom, bárkivel beszélek erről, hogy a Witcher inkább az a játék, ami mozgás közben néz ki pofásan, de így fényképeken nem előnyös egyeltalán.
(vagyishogy mihezképest, attól függ)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 19:55:56
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.08. 19:52:49
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintem.
Azok a fenyők ocsmányak. Szerintem...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.08. 19:07:27
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 19:02:07
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.08. 19:00:12
Érdemes naponta nyomkodni, mert az is 100-100 XP-t ad.
GOG.com
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 18:36:21
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bizony, a PC-exkluzívnak készült játékkal szeptemberben már PS4-en és Xbox One-on is játszhatunk. A konzolos verzió megegyezik a februárban megjelent PC-változattal: egy idegen hajó lesz főhadiszállásunk, ahonnan küldetéseinket indítjuk majd, miközben régi és új ellenfelekkel kerülünk szembe. A modok támogatásáról nincs hír, bár a PC-s XCOM2-ben indulás óta engedélyezettek."
Újra lehet játszani ez tény, de úgy már nincs meg az a varázsa ami addig tart, amíg nem kezdi el túlságosan ismételni önmagát. A kiegészítőkkel sincs túl sok lap benne, ezért ez elég hamar bekövetkezik. De tiszteletben tartom a véleményed.
Egyébként készül a második része.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.08. 11:03:45
[merlinw.org]
A 2. DLC-t továbbra is azt mondom, hogy rettenetesen elrontották. Nem gondolták át, szinte mindenhol rossz az egész pályatervezés és maximálisan háttérbe szorították a szórakoztatást, a felfedezést és az élvezetet. Helyette eszelős szívatásba, időhúzásba tolták el az egészet. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy nagyjából 12-14 órája tolom a 2. DLC-t, holott az effektíve tartalom nevetve beleférne 5 órába.
Allone nekem kicsit csalódás... úgy mentem hozzá, hogy meglehetősen kemény volt már a kari. Tank karival, rettentő könnyű.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.