Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Szeretném egyet nem értésemet kifejezni én is (3 nagy kép).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
"Köszönöm, csak néhányan sugallni szeretnék, hogy én magát a játékot tartom csúnyának, de nem, ez nem igaz,"
"Kibaszott szarul néznek ki a fák, meg úgy az egész"

Te egy kibaszott troll vagy, akit már régen ki kellett volna innen tenni a búspicsába.
WAIT...már megtörtént<#wow2>

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Én megint csak azt látom hogy Witcher 3 : csúnya, elnagyolt. Biztos így van csak nem ebben a dimenzióban -.- Képeken meg elképesztő hangulat jön át. Van beőle nekem pár 100 talán 1000is. Ahogy elkezdem nézegetni mesélni tudna mindegyik, és káprázatosan néz ki.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 20:26:07

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Köszönöm, csak néhányan sugallni szeretnék, hogy én magát a játékot tartom csúnyának, de nem, ez nem igaz, azért van szemem nekem is. 😊

A játék stílusára valóban régebben mondtam hogy nem áll hozzám közel, de az meg izlés dolga.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 20:20:10

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rendben, elfogadom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Na akkor még1x.
Neked szívesen leírom, hátha végre ugyanarról fogunk beszélni. 😄

Bár sokan ködben élnek és mindig beképzelnek maguknak olyat amit nem írtam le.
Persze te nem ilyen vagy.
Na szóval, amit írtam, egészen pontosan, mert fontos a fogalmazás.

1.
Nem a játék csúnya.
2.
A növényzet nem illik azokhoz amit a zárójelben írtál. Csúnyább
DE ÉRTEM, MERT SOK KELL, FÚJJA A SZÉL IS
De ettől még csúnya.
3.
Nem a játék ronda, hanem álló képeken nem előnyös a növényzet "elnagyoltsága miatt"
4.
Uncharted-nek ehhz nem volt köze sem most sem régebben, én ugyanezt mondtam még az U4 létezése előtt is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Hát úgy kb bármihez képest amit eddig láttam. Olyan részletek jelennek meg minden képen (ruházat, arcok, mimika, fegyverek), amilyet még nem sokat láttunk....Jó az Uncsi azért tud ilyet, de nem is sandbox....Azért ez nem semmi már ,amilyen szintre fejlődött a technika, hogy ilyen részletességet tudnak megjeleníteni.

Az árnyékok nagyon kicsit el vannak túlozva....Ebben talán van valami. De hogy csúnya lenne a játék vagy akár csak mondjuk azt, hogy nem szép az szerintem orbitális csúsztatás. De megértem ha te nem így látod, csak nem tudom felfogni, hogy miért. :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Mihez képest.
Mint írtam álló képeken szerintem nem az, a karakter, meg épületek szebbek mint a növényzet.
De persze szép, csak mihez képest.

<#eljen> Hogy igazán őszinte legyek, nem igazán vártam eredményt a dologtól. Csupán kifejeztem egyet nem értésemet a megállapításával kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
Hú, ez most nagyon ütött, és valahogy találó is - nem sértő módon..

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Egy amőbának olvasol fel Karinthyt, és azt várod, hogy amikor abbahagyod majd odaszól, hogy folytasd kérlek.

Adversus solem ne loquitor

Hát ha valamit szépnek lehet nevezni az a Witcher 3.

darkSectorxxx
Ja néha a jobbik orcáját mutatja a játék.
Nagyon azt mondom, bárkivel beszélek erről, hogy a Witcher inkább az a játék, ami mozgás közben néz ki pofásan, de így fényképeken nem előnyös egyeltalán.

(vagyishogy mihezképest, attól függ)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 19:55:56

Jim Morrison
karakter sincs szépen "körberajzolva", de meggyőződésem, hogy ez csak a kép miatt van, amúgy szép egy játék (legalábbis YT videók alapján..)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.08. 19:52:49

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Nem tudom, a korlát után ami van az nem illik ahoz amit a korláton bellül rajzol ki a játék.
Szerintem.

darkSectorxxx
Nem ez alapon ronda, nekem legalábbis ezek nem tetszenek, most lehet az árnyékok miatt tünnek furcsának, élőben is néztem, nagyon furcsák.

darkSectorxxx
aha. 😄
Azok a fenyők ocsmányak. Szerintem...

Jim Morrison
ránézésre kicsi felbontáson van, vagy szutyok tömörítésű a kép.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Csak azért szóltam, mert ha a hardverről fog több szó esni, meg az FPS-értékekről, akkor az tényleg off...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Elnézést.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hagyd, még mindig Uncsi-csőszemüveg van rajta...

Ugyanazt a képet nézzük???

IMYke2.0.0.0
Az ilyesmit inkább a másik totyikban, ha szabad kérnem.

Fpocok
Kipróbáltam a The Witcher 3at 4K felbontásban. Csutka maxon 35, mediumon 45-50 körül mozgott párkányon.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Scooter
Jaja! <#eljen> Én is mindent feltornáztam maximum-ra és így is csak 3100 XP-m van, <#szomoru1> de azért örülök, mert 2 napja nyertem steamgifts-en egy Grand Theft Auto Collection-t (group-ban). <#vigyor2> <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 19:02:07
darkSectorxxx
Kibaszott szarul néznek ki a fák, meg úgy az egész, persze sandbox játék ugye.

benőmenő
Ahogy nézem a sharpen-t is sikerült (vagy az itt csak on/off kapcsoló?). Irigy vagyok ám. 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.08. 19:00:12
Csak az zavar,hogy nem kapcsolhatóak az itt megvett játékok steam fiókra
genndy
És el is indult rajta a Summer Sale, mindenféle tevékenységgel (nem csak vásárlás) lehet XP-t kapni, ha elég összegyűlt, akkor feloldódik az újabb ingyenjáték (5000 XP-Spelunky, 15000 XP-Gabriel Knight Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition, 30000 XP-Dreamfall Chapters Season Pass)
Érdemes naponta nyomkodni, mert az is 100-100 XP-t ad.
GOG.com

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Az ÖSSZES létező csúszkát maxra húztam és kiálltam a párkányra a Witcher 3ban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Scooter
System Shock 2 ingyenes GOG-on, ha fel van téve a GOG Galaxy!!! Köszi GOG! <#wow1> <#worship> <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 18:36:21
elküldve
mindjárt steam summer sale..tuti benne lesz megint egy jó 66-75%ban
lostprophet
Megosztod velem privátban, hogy tudjam javítani?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Bele is futott szegénykém 1-2 melléfordításba,amin nem győztem kuncogni,hogy pont ebbe fut bele valaki 😊
Érdemes, de amikor megvettem a játékot, akcióba volt és benne volt a két kiegészítő is. Ha vársz, biztos lesz még ilyen akció és akkor érdemes megvenni.
Botond
És hónap második felében az az ingyen gold játék 360ra, az pedig a biztos jele annak, hogy bekerül a BC listára x1-en.
Dzsini
Az első rész megjelent kb. kenyérpirítóra is (PS3, X360, iOS, Android, PSVita), úgyhogy várható volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"XCOM 2 konzolokra?

Bizony, a PC-exkluzívnak készült játékkal szeptemberben már PS4-en és Xbox One-on is játszhatunk. A konzolos verzió megegyezik a februárban megjelent PC-változattal: egy idegen hajó lesz főhadiszállásunk, ahonnan küldetéseinket indítjuk majd, miközben régi és új ellenfelekkel kerülünk szembe. A modok támogatásáról nincs hír, bár a PC-s XCOM2-ben indulás óta engedélyezettek."

A kieget mennyire éri megvenni? Illetve érdemes várni rá, amíg lemenne az ára?
Igaz, hogy a véletlenszerű lapok többféle variációt eredményeznek, de hamar megismered a lapokat és a harcok is monotonok lesznek. Nekem 6 óra körül volt a teljes kampány végigjátszása. A végtelen módnak nem látom értelmét, de nyilván van akinek ez bejött és az valóban kitolhatja a játékidőt, de 1000 órát eltölteni (véleményem szerint) már beteges egy ilyen játékban.

Újra lehet játszani ez tény, de úgy már nincs meg az a varázsa ami addig tart, amíg nem kezdi el túlságosan ismételni önmagát. A kiegészítőkkel sincs túl sok lap benne, ezért ez elég hamar bekövetkezik. De tiszteletben tartom a véleményed.

Egyébként készül a második része.
MerlinW
Én 7 óra alatt a sztori mód feléig sem jutottam, és sok végigjátszás van benne. Minden véletlen generált, ezer quest, új paklik az endless mód stb miatt. Nem véletlen a sok 1000 óra feletti játékos.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.08. 11:03:45

[merlinw.org]

grebber
Lostprophet tette azzá a magyarítással <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Valóban. Viszont 5-6 óra alatt végigjátszható és meg is unható egyben. Pár euróért megérheti, de többért nemigen.
MerlinW
Hand of Fate zseniális cucc.

[merlinw.org]

Tinman
Direkt nem reagáltam erre, míg Smelter 2.0 fűbe nem harapott. Megtörtént. Tényleg nem volt vészes, nem úgy a hozzá vezető út... az a Souls történelem, legelborultabb, legátgondolatlanabb húzása, mert nem nehéz volt, hanem fárasztó. Tiszta baromság, hogy egy amúgy nem is annyira very easy boss-ig, normál tempóban eljutni bő 10 perc. Ezt nem gondolhatták komolyan. És nyilván amikor először elérsz hozzá, úgyis szétcsap, hiszen nem tudsz róla semmit. Majd másodszor is, mert akkor még csak kezded feltérképezni. Majd harmadszor is, mert akkor kezded hozzá igazítani a gear-ed... Felesleges, ócska időhúzás hozzá az út. És tudod még azt mondanom, egye fene, nem katasztrófa, de feltolták az íjászokat platformra amit nem érsz el, átlag íjjal meg kb. karcolgatni lehet csak őket. Full melee karival, volt, hogy 5 percig futkostam alatta, hogy essen már le -.-

A 2. DLC-t továbbra is azt mondom, hogy rettenetesen elrontották. Nem gondolták át, szinte mindenhol rossz az egész pályatervezés és maximálisan háttérbe szorították a szórakoztatást, a felfedezést és az élvezetet. Helyette eszelős szívatásba, időhúzásba tolták el az egészet. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy nagyjából 12-14 órája tolom a 2. DLC-t, holott az effektíve tartalom nevetve beleférne 5 órába.

Allone nekem kicsit csalódás... úgy mentem hozzá, hogy meglehetősen kemény volt már a kari. Tank karival, rettentő könnyű.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Lesznek ezek olcsóban is...én még várok.

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Jelszót váltottam, oszt beengedett, de lehet, hogy nem kellett volna. Tök jó még, hogy Max Payne 3-ban a bejelentkező Social Club németül van. Egy kukkot se értek belőle. Rühellem a német nyelvet. Nem lehet valahogy átállítani angolra?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.07. 22:21:53