Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És erre idekeversz egy olyan témát, aminek nettó semmi köze ehhez, majd még azt hiszed, hogy igazad is van. Hidd. Ott menő ez a stílus, itt remélem soha nem lesz az.
Befejeztem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Manapság, főleg a Hearthstone-nak köszönhetően, rendkívül népszerűek az online gyűjtögetős kártyajátékok. Ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy a The Witcher 3-ban rengetegen szerették a Gwent-kártyát. Logikusnak tűnik tehát a kettőt összehozni, és külön címként kiadni, nem?
Nos, a CD Projekt RED is hasonlóan gondolkozik, ugyanis jelenleg minden jel arra mutat, hogy külön is meg fog jelenni a Gwent, miután az alapjátékkal sikeresen felépítették a rajongói bázist.
Jelenleg hivatalos megerősítés még nincs, azonban az Európai Unió védjegyi hivatalánál már bejegyezte a CD Projekt RED a címet, ráadásul még logó is van. Ezen kívül több bennfentes forrás is megerősítette a játék létezését.
Mindez persze nem véletlen: a CD Projekt RED többször is hangsúlyozta, hogy még idén előáll egy olyan játékkal, ami műfaját tekintve eddig idegen volt a stúdiótól. Mi más lehetne ez, mint egy online gyűjtögetős kártyajáték?
A hivatalos bejelentésre valószínűleg az E3 alatt számíthatunk."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Hát ez szubjektív, és bár nem értek egyet, elfogadom. Én pl. Adam Jensennel lehet kikergetni a világból.
3. Mihez képest gyengus? Az elődöket, vagy egy Elder Scrollst nevetve üt. Egy Devil May Cry-hoz, vagy Souls-hoz képest pedig teljesen más irány. És végre tényleg megvan az a táncszerű mozgás a kétféle dodge-dzsal, amit a könyvben leírtak. Mert ha nincs, akkor elég hamar leverik a hp-t. A furcsa hitreget kompenzálni lehet azzal, hogy nem mész ellenfél közelébe Quen nélkül. Ehhez ki tudod fejleszteni, hogy az adrenalin pontokkal is tudj varázsolni és így tényleg neked kell már bénázni, hogy hozzád érjenek.
Toltad te az első részt? Az ehhez képest a legrosszabb ami létezhet. A W3 harcrendszere az univerzum mindenséget ahhoz képest.
Next PC upgrade: 2022
2. Geralt úgy néz ki mint egy rossz buzi.
3. Harcrendszer gyengus.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
“I have it on good authority from multiple sources that Halo 5 will be coming to PC.”
Enter the Dragon Punch can be considered a trusty source for such leaks as he has already proved his credibility in the past (by leaking a number of games).
De.
Emlékszem anno a Fallout3nak is 3 próba kellett.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az lehetséges hogy a játék nem egyformán van megalkotva és csak néhány területen, néhány része ilyen a játéknak, de ettől még amit a képen látok az nem előnyös.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 23:04:34
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Emlékszem rá, valóban furán néztek ki a fák, bár úgy rémlik ott azért nem full max graf volt. A Crysis tényleg nem egy kifejezett sandbox, ellenben eléggé open world, főleg, ha az UC játékokhoz hasonlítjuk.
"meggyőzött hogy ez fasza így ahogy van."
Ebben szerintem mindenki egyetért. A W3-ból amit kihoztak az nagyon rendben van.
"Totti-nál meg az a gond, hogy én míg a játék egyes elemeiről külön mondok váleményt, ő válaszképpen a globális öszképpel próbál érvelni, amiben egyetértünk, de így elbeszélünk egymás mellett."
Az összkép szerinted hol szebb? UC4 vagy W3?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Bocs srácok, vigyázok az arcomra, eltévedtem hová írok éppen."
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.08. 22:26:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Azért nem tesznek ki embereket mert más a véleménye mint pár akaratosabb forumozónak.
Persze senkire nem haragszom, te ilyen vagy, aztán ennyi, de maradjunk a játékoknál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:50:57
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.06.08. 21:47:10
Az egyik egy közép-kelet-európai csapat ambíciózus open world rpg-je 3 platformra, míg a másik egy platformholder tps üdvöskéje.
Részemről amikor White Orchardban felpattantam Roachra, a 2 lakótárssal némán, tátott szájjal ültünk, hogy ez most tényleg ott van és mozog a képernyőn és csak mentem és mentem és még mindig tartott változatlan minőségben...aztán rá kellett jöjjek, hogy rohadtul nem láttam még semmit, amíg el nem értem Skelligébe.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.08. 21:42:41
Most én nem értem, hogy lemaradtam valamiről vagy ti kevertek össze valakivel?
Ezeket a bizalmas infókat soha nem értettem, hogy ti azt miből veszitek, hogy én milyen platformon hány játékkal és mennyit játszok, mert nekem van 3 platform és számtalan profilom.
Szóval hacsak nem kémkedik valaki és készít a mindennapjaimról feljegyzést, ezeket szerintem skippelhetjük.
Amúgy is ez már a másik topik témája lenne, amire te is utalsz az uccsó mondattal.
Aki nem játszott W3al ( Dark pl ) nem tudja ezeket, ezért nem is értem miért kell egyátalán szóba hozni, amikor semmit nem látott a játékból. Az egésznek semmi értelme nincs, a végén úgy is csak mocskolódás lesz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak elfelejtetted hol vagy, ezt a stílust szerintem pont oda vidd ahová gondolom. Köszönjük szépen itt is rengeteg értékes ember van, akik erre nem vevők. Én feltétlenül nem!
És még neked áll feljebb... grat.
Azért spoilerezek mert rég off téma már....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:14:03
Moby azért keveri, mert volt egy olyan megjegyzésem, hogy ha nem TEKINTEM azt hogy az U4 egy csőjáték, akkor a növényzet a best 3 játékban van, kb a Crysis fér meg mellette, ami megintcsak nem sandbox.
És ezt forgatta ki úgy hogy fos szerintem a játék meg hogy mint rpg tekintetben szaroztam a játék grafikáját, és ahol szóbakerül, ezt pörgeti, független attól hogy tisztán érthetően kiemeltem milyen tekintetben vizsgáltam a dolgot, de nincs para, már meggyőzött hogy ez fasza így ahogy van.
Totti-nál meg az a gond, hogy én míg a játék egyes elemeiről külön mondok váleményt, ő válaszképpen a globális öszképpel próbál érvelni, amiben egyetértünk, de így elbeszélünk egymás mellett.
Szóval az U4-nek konkrétan ehhez most semmi köze, azt megint más téma kapcsán hoztam fel utólag. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:11:36
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy az érveléseddel nem értek teljesen egyet de ez van. Jó kis vitatéma de pointless 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mert egyébként az egyik legszebb grafikájú játék a Witcher 3 és külön bónusz, hogy végre csodás erdők és fantasy városok bemutatásával ölt testet a kivételesen szép látványvilág, nem valami sci-fi romos gyárépület-együttes képében 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Fixed: DarkSector, szerintem te azért látod csúnyának a W3-at, mert az Uncharted 4-hez van szokva. De van egy kis gond. Az UC4 egy cső játék. Minden egyes pixelén apró kis szorgos kezek dolgoztak, hogy amikor te belépsz abba a csőbe a leégjen az arcod a látványtól.
Valójában át vagy verve! Minden UC egyik nagy erőssége volt az, hogy a közvetlen látvánnyal igyekeztek totálisan elbódítani a népet és még a prevgen konzolon is ezért voltak képesek elképesztő küllemet kihozni a vasból. Még egyszer: Miért sikerült ez? Mert cső. Mert 423345232x könnyebb egy csövet aprólékosan, csodásan széppé tenni, mint egy kvázi open world játékot... mert a Witcher 3 meg sok minden, csak cső nem!
Ha pedig így nézel a W3-ra, máris kezdheted felismerni, hogy az UC4 és a W3 nem egy liga! És nem azért mert rossz játékok lennének, mert mind a kettő remek játék, csak alapvetően más műfaj. Pontosan annyira más műfaj, mint egy Rembrandt képet összevetni egy IRL svájci tájjal.
Mind a kettő szép, de akkor sem egy liga.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.08. 21:05:03
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nincs semmi rece meg fakóság, azt nem jól látod az valójában másabb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 20:52:42
nyári vásáron csípd meg majd,de szerintem 6000 huf alá nem fog beesni az alap
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 20:52:28
De gondolom játékban jóval máshogy néz ki, még nem játszottam vele, sajnálok kiadni kb 10.000 ft-ot játékra (kieggel együtt kb ennyi lehet akciósan) akármennyire is jó...
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 20:44:59
Nincs jelentősége, soha nem figyeltek mit írok, majd pont most: 😄
Máshol minden apró kis szart észreveszel vagy vesztek ha ronda vagy homályos, csak amikor más mondja akkor ugye nem igaz...
Végülis.