Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Szerintem semmi mást nem vár el tőled senki, csak azt, hogy ahogy beszéltél DarkSectorral MERT MÁS VÉLEMÉNYEN mert lenni, mint te, azt ITT mellőzd, ne hozd át ide a leáld személyeskedő tróger stílust, mert az nem csak azt zavarhatja, akit éppen elküldesz a ...... oda, hanem azt is aki fáradtan hazajőve nyugodtan fórumozna, és azt látja, hogy a fórumtársát a másik kutyába se veszi.
És erre idekeversz egy olyan témát, aminek nettó semmi köze ehhez, majd még azt hiszed, hogy igazad is van. Hidd. Ott menő ez a stílus, itt remélem soha nem lesz az.

Befejeztem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Külön játékként jelenik meg a The Witcher 3 Gwent-kártyája* //* = kártyajáték

"Manapság, főleg a Hearthstone-nak köszönhetően, rendkívül népszerűek az online gyűjtögetős kártyajátékok. Ezt tudjuk. Azt is tudjuk, hogy a The Witcher 3-ban rengetegen szerették a Gwent-kártyát. Logikusnak tűnik tehát a kettőt összehozni, és külön címként kiadni, nem?

Nos, a CD Projekt RED is hasonlóan gondolkozik, ugyanis jelenleg minden jel arra mutat, hogy külön is meg fog jelenni a Gwent, miután az alapjátékkal sikeresen felépítették a rajongói bázist.

Jelenleg hivatalos megerősítés még nincs, azonban az Európai Unió védjegyi hivatalánál már bejegyezte a CD Projekt RED a címet, ráadásul még logó is van. Ezen kívül több bennfentes forrás is megerősítette a játék létezését.

Mindez persze nem véletlen: a CD Projekt RED többször is hangsúlyozta, hogy még idén előáll egy olyan játékkal, ami műfaját tekintve eddig idegen volt a stúdiótól. Mi más lehetne ez, mint egy online gyűjtögetős kártyajáték?

A hivatalos bejelentésre valószínűleg az E3 alatt számíthatunk."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
1. Szerencséd, hogy ez kevésbé generic
2. Hát ez szubjektív, és bár nem értek egyet, elfogadom. Én pl. Adam Jensennel lehet kikergetni a világból.
3. Mihez képest gyengus? Az elődöket, vagy egy Elder Scrollst nevetve üt. Egy Devil May Cry-hoz, vagy Souls-hoz képest pedig teljesen más irány. És végre tényleg megvan az a táncszerű mozgás a kétféle dodge-dzsal, amit a könyvben leírtak. Mert ha nincs, akkor elég hamar leverik a hp-t. A furcsa hitreget kompenzálni lehet azzal, hogy nem mész ellenfél közelébe Quen nélkül. Ehhez ki tudod fejleszteni, hogy az adrenalin pontokkal is tudj varázsolni és így tényleg neked kell már bénázni, hogy hozzád érjenek.
grebber
"Harcrendszer gyengus"

Toltad te az első részt? Az ehhez képest a legrosszabb ami létezhet. A W3 harcrendszere az univerzum mindenséget ahhoz képest.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
1. Tököm ki van már a generic fantasy világokkal.
2. Geralt úgy néz ki mint egy rossz buzi.
3. Harcrendszer gyengus.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Bármennyire is hihetetlen nem teszik mindenkinek.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Ez is meg Sunset Overdrive is jön a Gears 4 maradt. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Halo 5 reported to be coming to the PC

“I have it on good authority from multiple sources that Halo 5 will be coming to PC.”

Enter the Dragon Punch can be considered a trusty source for such leaks as he has already proved his credibility in the past (by leaking a number of games).

Fpocok
Nem tudom.
De.
Emlékszem anno a Fallout3nak is 3 próba kellett.

Cöcöcö. Hogy lehet a W3-at előszörre nem megszeretni? <#crazya> Jelenleg az AAA lightos RPG kategória alfája és ómegája.
MerlinW
Fejezd be kérlek.

[merlinw.org]

Moby
Én a srácok helyében nagyon vigyáznék, hátha ebben a topikban is análtágítást végeznek rajtad, és majd az itteni srácok is úgy lesznek emlegetve, hogy az "eredetisek". És majd akkor egy másik topikban is leírhatod a véleményed róluk. Ahogy az egyenes emberekhez illik.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oks, most ez más tészta, hogy összenézzük összképben, meg összeségében milyen az adott termék (ezügyben egy rossz szavam nem volt, u4-ről nem is volt szó), de amit én magam véleményeztem az elején és rámírtak, az még nem ez volt, ott külön csak a növényzetet jellemeztem, független eltekintve attól hogy most milyen műfaj. 😊

Az lehetséges hogy a játék nem egyformán van megalkotva és csak néhány területen, néhány része ilyen a játéknak, de ettől még amit a képen látok az nem előnyös.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 23:04:34

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
PC (warez)+PS4.

Tinman
"Én ezt a fás dolog, ezt konkrétan amikor kimész a teraszon már leírtam régen amikor az U4 még az anyucikája hasába volt. 😊"

Emlékszem rá, valóban furán néztek ki a fák, bár úgy rémlik ott azért nem full max graf volt. A Crysis tényleg nem egy kifejezett sandbox, ellenben eléggé open world, főleg, ha az UC játékokhoz hasonlítjuk.

"meggyőzött hogy ez fasza így ahogy van."

Ebben szerintem mindenki egyetért. A W3-ból amit kihoztak az nagyon rendben van.

"Totti-nál meg az a gond, hogy én míg a játék egyes elemeiről külön mondok váleményt, ő válaszképpen a globális öszképpel próbál érvelni, amiben egyetértünk, de így elbeszélünk egymás mellett."

Az összkép szerinted hol szebb? UC4 vagy W3?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elég lett volna a sok terelés helyett, ha csak ennyit írsz:

"Bocs srácok, vigyázok az arcomra, eltévedtem hová írok éppen."

Nekem úgy rémlik, mintha a ps4-en játszottad volna a játékot.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.08. 22:26:29

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Engem hogy miért tettek ki azt te nem tudod, meg jópár másik ember sem. (ami nem kitevés volt, de ezt nem magyarázgatom el minden egyes embernek, ha kitettek volna konkrétan nem jöhettem volna vissza, ezt megbeszéltük a moderátorokkal, legalábbis 2 vel biztos)
Azért nem tesznek ki embereket mert más a véleménye mint pár akaratosabb forumozónak.

Persze senkire nem haragszom, te ilyen vagy, aztán ennyi, de maradjunk a játékoknál.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:50:57

Moby
Illetve már az HoS is tartogat meglepetéseket, de ettől többet spoilermentesen le sem lehet írni róla. Már az is az lenne, ha párhuzamot vonnék egy másik, meg nem nevezett játékkal, ezért inkább nem is teszem.

és ott se láttál még semmit,míg át nem érsz Toussaint-ba 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.06.08. 21:47:10
benőmenő
Egyet kell értsek, ahogy Tinman is írta más liga.
Az egyik egy közép-kelet-európai csapat ambíciózus open world rpg-je 3 platformra, míg a másik egy platformholder tps üdvöskéje.
Részemről amikor White Orchardban felpattantam Roachra, a 2 lakótárssal némán, tátott szájjal ültünk, hogy ez most tényleg ott van és mozog a képernyőn és csak mentem és mentem és még mindig tartott változatlan minőségben...aztán rá kellett jöjjek, hogy rohadtul nem láttam még semmit, amíg el nem értem Skelligébe.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.08. 21:42:41
darkSectorxxx
"Aki nem játszott W3al ( Dark pl ) nem tudja ezeket,"

Most én nem értem, hogy lemaradtam valamiről vagy ti kevertek össze valakivel?
Ezeket a bizalmas infókat soha nem értettem, hogy ti azt miből veszitek, hogy én milyen platformon hány játékkal és mennyit játszok, mert nekem van 3 platform és számtalan profilom.

Szóval hacsak nem kémkedik valaki és készít a mindennapjaimról feljegyzést, ezeket szerintem skippelhetjük.

Amúgy is ez már a másik topik témája lenne, amire te is utalsz az uccsó mondattal.

Moby
És komolyan is gondoltam. Ebben a pillanatban is komolyan gondolom. Ugyanezért tették már egyszer ki. Ki fogják megint, ezt én garantálom. Arról meg nekem ne tarts előadást, hogy "itt" mennyi értékes ember van, nem én vagyok az, aki topikok/helyek/bármi alapján akaszt jelzőket, ítél meg embereket.

Totti5
W3 és UC4 kényszeres egymásnak eresztése egy anomáliát hoz csak létre. Nincs értelme, nincs közös pont, nincs semmi amiben hasonlítanának. Egy biztos a W3 és az UC4 is a top kategória grafban. Minden téren, mint oly sok minden más ami AAA szegmesben megjelenik. Mindegyikbe bele lehet köpni, UC4be is bőven. Se nem tökéletes, se nem hazudtolja meg a fizikát. Olyan amilyen, profi mint az előző két rész ( elsőnél még volt recsegés, ropogás, de az igaz a prevgen legtöbb kezdő nagy címeire ). W3 tájai kápráztosak, rengeteg van, óriásiak és gyönyörűek. UC4 helyszíeni szintén azok, de ott minden be van lőve pont úgy hogy ott és akkor jó legyen amikor elmész benne, amit utána sohatöbbé nem fog látni. Mindeközben a W3nál visszatérhetsz egy teljes más kondíció alatt, bármikor. UC4nél egy bevilágítás megvan kreálva oda és éppen úgy hogy az perfekt legyen, mint ahogy a növények is. W3nál totál más minden pillalatban, mert változik, dinamikus.

Aki nem játszott W3al ( Dark pl ) nem tudja ezeket, ezért nem is értem miért kell egyátalán szóba hozni, amikor semmit nem látott a játékból. Az egésznek semmi értelme nincs, a végén úgy is csak mocskolódás lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A saját szememnek kell majd, hogy higgyek, mert ezek csak képek, a YT meg mindent agyontömörít. Mindenesetre sejtem DS miért írta amit írt, miközben nem vakult. Mind a kettő szép, mind a kettő részletes, csak az UC4 még finomabbara van csiszolva. Nem is csoda, mert cső, mert könnyebb egy csövet polírozni, mint egy egész erdőt, hegyet, völgyet, városokat, etc.

IMYke2.0.0.0
Drukkolok a játéknak 😊))

Tinman
"Te egy kibaszott troll vagy, akit már régen ki kellett volna innen tenni a búspicsába." -ezt írtad.

Csak elfelejtetted hol vagy, ezt a stílust szerintem pont oda vidd ahová gondolom. Köszönjük szépen itt is rengeteg értékes ember van, akik erre nem vevők. Én feltétlenül nem!

És még neked áll feljebb... grat.

Moby
A hazugságot nem szívlelem. Ahogy azt sem, hogy Danival kapcsolatos viselt dolgaitokba belekeversz. A leáld az egy topik volt, tele értékes emberrel. Egyetlen személlyel történt privát vitás kérdés miatt minden ottlévő embert a topik cimével kvázi lealacsonyítani aljas és gyáva dolog. Szégyelld magad! Nekem abba a topikba a barátaim is jártak. Az a topik NEM a Dani és Te vitátok volt. Az a tietek. Éljetek vele, vagy ne, nekem mindegy.

benőmenő
A teljes korrektség miatt, nem az én képeim, hanem innen szedtem (rengeteg nagyméretű screenshot a link mögött).
darkSectorxxx
Ne is mondtam ennek ellenkezőjét. 😊

Azért spoilerezek mert rég off téma már....😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:14:03

darkSectorxxx
Én ezt a fás dolog, ezt konkrétan amikor kimész a teraszon már leírtam régen amikor az U4 még az anyucikája hasába volt. 😊

Moby azért keveri, mert volt egy olyan megjegyzésem, hogy ha nem TEKINTEM azt hogy az U4 egy csőjáték, akkor a növényzet a best 3 játékban van, kb a Crysis fér meg mellette, ami megintcsak nem sandbox.
És ezt forgatta ki úgy hogy fos szerintem a játék meg hogy mint rpg tekintetben szaroztam a játék grafikáját, és ahol szóbakerül, ezt pörgeti, független attól hogy tisztán érthetően kiemeltem milyen tekintetben vizsgáltam a dolgot, de nincs para, már meggyőzött hogy ez fasza így ahogy van.

Totti-nál meg az a gond, hogy én míg a játék egyes elemeiről külön mondok váleményt, ő válaszképpen a globális öszképpel próbál érvelni, amiben egyetértünk, de így elbeszélünk egymás mellett.

Szóval az U4-nek konkrétan ehhez most semmi köze, azt megint más téma kapcsán hoztam fel utólag. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 21:11:36

Atisz
Én is erre várok 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jim Morrison
a kép alapján alkotott véleményt, ami alapján tényleg csúnyácskább mint amilyen valójában. benő képei végre helyretették a dolgot. Ha megnéznéd még egyszer a képet talán te is észre veszed.

Amúgy az érveléseddel nem értek teljesen egyet de ez van. Jó kis vitatéma de pointless 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
...az E3-on bemutatott anyaghoz képest.

Mert egyébként az egyik legszebb grafikájú játék a Witcher 3 és külön bónusz, hogy végre csodás erdők és fantasy városok bemutatásával ölt testet a kivételesen szép látványvilág, nem valami sci-fi romos gyárépület-együttes képében 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
De jó ez a leáld stílus... úgyhiányzottnem. :-(

Fixed: DarkSector, szerintem te azért látod csúnyának a W3-at, mert az Uncharted 4-hez van szokva. De van egy kis gond. Az UC4 egy cső játék. Minden egyes pixelén apró kis szorgos kezek dolgoztak, hogy amikor te belépsz abba a csőbe a leégjen az arcod a látványtól.

Valójában át vagy verve! Minden UC egyik nagy erőssége volt az, hogy a közvetlen látvánnyal igyekeztek totálisan elbódítani a népet és még a prevgen konzolon is ezért voltak képesek elképesztő küllemet kihozni a vasból. Még egyszer: Miért sikerült ez? Mert cső. Mert 423345232x könnyebb egy csövet aprólékosan, csodásan széppé tenni, mint egy kvázi open world játékot... mert a Witcher 3 meg sok minden, csak cső nem!

Ha pedig így nézel a W3-ra, máris kezdheted felismerni, hogy az UC4 és a W3 nem egy liga! És nem azért mert rossz játékok lennének, mert mind a kettő remek játék, csak alapvetően más műfaj. Pontosan annyira más műfaj, mint egy Rembrandt képet összevetni egy IRL svájci tájjal.
Mind a kettő szép, de akkor sem egy liga.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.08. 21:05:03

darkSectorxxx
Szerintem várd meg a remastered verziót. Ahogy manapság nyomják, akár. 😊

Atisz
Kérdés, hogy a zenei CD megéri-e a +3 k-s felárat. Persze tudom, hogy nagyon szép, szimfonikus zenéje van, de akkor is...

Jim Morrison
na, ezek minnyá' jobb képek!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Persze, ahogy mondod! <#eljen>
darkSectorxxx
Isten őrizz, ki ne ejtsd a szádon, nem hallottad a főnök urat, minden szép és jó,ennyi...kötelező vétel. Vitának helye nincs. 😊
Nincs semmi rece meg fakóság, azt nem jól látod az valójában másabb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 20:52:42

a 3.részt még nem..mindig felteszik majd az ilyen jellegűeket..

nyári vásáron csípd meg majd,de szerintem 6000 huf alá nem fog beesni az alap
Tinman
Jó ár. Viszont érezhető, hogy szépen lassan kezdik W3-al letarolni a piacot, ez az első lépés, majd lesz itt még fullos teljes pakk ugyan ennyiért, akkor azt majd szépen beszlopáljuk.<#finom> Szvsz még idén lesz egy elég best buy ár az egészre, nyilván nem 2 hónap múlva, de karácsonyra simán.

Scooter
Ezért mondtam, hogy várom vele. Nekem steam-es kő, mégha a GOG-os több extrát is ad. Főleg, hogy most már a steam-es verziót GOG-n is be lehet lőni! Valamit valamiért és rögtön megvannak a GOG-os extrák! <#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 20:52:28
Teljes képernyőn az a kép tényleg elég fura, de inkább a színek miatt, mintha totál fakó lenne, és a fák meg egy kicsit mintha recések lennének..
De gondolom játékban jóval máshogy néz ki, még nem játszottam vele, sajnálok kiadni kb 10.000 ft-ot játékra (kieggel együtt kb ennyi lehet akciósan) akármennyire is jó...
azt sose feledd,hogy ha dobozos alapot veszel,csak gog-on tudod használni,nem steames
Scooter
Azért nem semmi akció van a Witcher 3: Wild Hunt-ra. Bár még mindig várok vele.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.08. 20:44:59
darkSectorxxx
Az egész itt a képre vonatkozik, de ne foglalkozz vele.
Nincs jelentősége, soha nem figyeltek mit írok, majd pont most: 😄

Máshol minden apró kis szart észreveszel vagy vesztek ha ronda vagy homályos, csak amikor más mondja akkor ugye nem igaz...
Végülis.

darkSectorxxx
Szeretem ha nem egyről beszélünk.

Fpocok
Jövő héten csak csütörtökön pénteken melózom. Lesz időm kipróbálni W3at. Hátha most megszeretem.