Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem nézzük meg, mert ha bemásolom, nem indul el a játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
4k 60fps-el 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jöhet majd PC-re a Bethesda kliensére, fizetős modokkal. <#banplz>
Fpocok
Megnézzük.

darkSectorxxx
Jó gémerhez illően kis off már nem off, ilyen 50% felett a határ amit egyeltán fontolóra vesz egy gémer, mert tudja hogy ez a lagymatag 25% csak bevezetés. 😄

90% felett viszont még a szart is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.09. 17:37:22

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

benőmenő
Remélhetőleg azért, mert ezzel a Creation förmedvénnyel nincs arcuk kiadni még egy játékot, de egy rendes TES játék nélkül addig se maradjon adós a generáció, amíg írnak/licenszelnek egy normális motort a következő alá.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.09. 17:14:32
grebber
Next Genre nem jelent meg azért.

Next PC upgrade: 2022

Csak tudnám, hogy minek ennek is felújítás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Élvezni fogod. Zseniális cucc!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én például pont ez egyedisége miatt tartom az első rész harcrendszerét kiemelkedőnek.

IMYke2.0.0.0
Ubisoft Deals - EU
Nem nagy szórás, sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én nem ítélem meg abban biztos lehetsz... majd ha élőben láttam megítélem. Ellenben ahogy az UC4-el kapcsolatban, úgy a W3-hoz is látok itt-ott csúnyább dolgokat. Ezekről nem beszélni, akár egyik, akár másik játék esetében és csak azt hangoztatni, hogy minden tökéletes meglehetősen korlátolt dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De kínos, hogy amikor majd játszani akarok vele, keresem majd ezt a hsz-t és nem fogom megtalálni. Szóval, ennek fényében most én egy markert helyezek el.

lókolbász

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
PC-re is jöhetne valami olyan telepítős mod amiben benne van az összes graf szépítő cucc és ne kelljen baszakodni csak felrakom azt szép lesz.

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IMYke2.0.0.0
"Novembernek jöhet a The Elder Scrolls 5: Skyrim felújított változata

Azt ezen a ponton már szinte biztosra vehetjük, hogy készül felújított verzió a The Elder Scrolls 5: Skyrimből. Egész egyszerűen túl sok forrás erősítette már meg ahhoz, hogy kamu legyen.

Most a Base.com áruháznak köszönhetően az is kiderült, hogy november 23-án jelenik meg a játék, ami szintén egybevág a korábbi bennfentesek tippjeivel. Mivel hivatalos megerősítés nincs, egyelőre érdemes nyilván egy csipet sóval fogyasztani az információ.

Ami viszont kicsit ijesztőnek tűnik, hogy az oldal 52 fontért tette fel az előrendelést, ami legalábbis arra utal, hogy a felújított Skyrim teljes árú játékként jelenhet meg. Reméljük, a felújítás minősége indokolni fogja az ilyen jellegű anyagoktól szokatlanul magas árat."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így még jobban néz ki a The Witcher 3

A The Witcher 3-hoz természetesen sok mod készült azzal a célzattal, hogy még szebbé tegyék az egyébként is nagyon szép játékot. Ezek közül azonban az egyik legjobb a Super Turbo Lighting, ami teljesen átalakítja a bevilágítási rendszert és az árnyékokat, döbbenetes végeredménnyel. Az már csak bónusz, hogy Geraltnak hosszabb a haja benne. A mod letölthető a NexusMods oldaláról.

VIDEO

Botond
A monitor felbontása hány pontot a 3dmarkhoz? Azzal jön ki a 21k? Vagy mit is akarsz pontosan mesélni nekünk a 4k-ról, mint fő Expert? 4k még évtizedekig nem lesz. FHD talán már lesz az 1070essel.
benőmenő
Igen, a fák tudnak furin hajlani és vannak lowpoly tereptárgyak, bután kinéző levetett ruhák a földön és kapualjak, ahol nem igazán működik a fényelés. Viszont kizárólag ezek alapján megítélni a Witcher 3 kinézetét olyan, mint azt mondani, hogy az alábbi képek tökéletesen lefestik az UC 4 látványvilágát.

TBTPumpa
Mirror's Edge Catalyst értékelések:
Examiner 10/10
Destructoid 8,5/10
GamesBeat - 8/10
PC Gamer - 7,8/10
GameSpot - 7/10
Hardcore Gamer - 7/10
IGN.com - 6,8/10
Game Informer - 6,5/10
Guardian - 6/10
GamesRadar+ - 6/10
Metacritic - 71%
Metacritic User Score - 4/10 <#idiota>

Eléggé megosztó lett, de inkább közepes, ahogy az előző rész is.
Konzolvilág mára ígérte, de még nem érkezett visszajelzés, így szerintem nem is fogom ma megkapni. Szuper ez a cég is, de legalább az üzletvezető srác jól játssza az agyát a YouTube-on. CD Galaxis már tegnapra hozta volna... <#szomoru1>
Bánom, hogy nem onnét rendeltem, mert a zenei CD-s/fémtokos Orit is meg kellene venni. <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.09. 12:26:38

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Hát a másik meg hogy ezt a 4k meg nemtudommi is függvénye a pixelsűrűség és távolságnak.

Ha a pixelsűrűség nagyobb sokkal mint egy fullhd-n, akkor arányosan kicsit messzebb ülve a kijelzőtől, az adott szoftver grafikai részletességének függvényében fog lecsapódni a játékoson az élmény.

Vagyis ez a 4k inkább azoknak számottevő, akik teszemazt pcn közelről néznek egy nagy kijelzőt, vagy tv esetében a tv köbö elér vagy túlhalad ilyen 50col képméret körül.

Számszerűsíteni nem lehet, nincs erre fix útmutató.
Körülményektől fog függeni ennek jelentősége.
Mondjuk egy Borderlands 3 miatt nem fog senki fejleszteni seni 21k pontos gépet.

Tinman
Mindent elhiszek! Egyre közelebbre veszem a Witcher maratonom a 3 résszel :-)

Shep
Hát én rohadtul nem láttam olyan 150 óra játék alatt. Az tény, hogy mindig fúj a szél de annyira szép és élettel teli az egész, hogy ilyet más játékban még csak megközelítőleg sem láttam.
Amúgy meg

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Gyatra GIFen nem is kell szépnek lennie és nem is lesz az ahogy 2 másodpercenként egy állókép ismétlődik... Oda kell tolni a TVre felpattanni a lóra és haladni. Garantált a szájtátás, ahogy él az erdő, mozognak a felhők, árnyékok, szél stb... amik nem úgy mozognak hogy ismétlődnek, mint a GIFen, hanem dinamikusan változnak és perszenyilván ekkora területen nem minden sarokában a pályának van őrületesen igényesen részleteiben menően darabonként meggondolva lepakolva a fű, bokor, fa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ha te azt mondod, hogy ennek semmi köze a szépséghez én azt feltétel nélkül el is tudom fogadni... persze nem ebben a világban, ahol van szemünk és egyéb hasznos érzékszerveink, de egy olyanban, ahol ezek az érzékszervek nem fejlődtek ki, vagy rendkívül csökevényesek, ott minden további nélkül.

grebber
Sajnos ezt a gumifizikát tudtuk a megjelenés előtt ezer évvel a videókból. Szóval zsákbamacskát nem árultak. Mondjuk ennek semmi köze a szépséghez attól még szép ha ez a fizika bármennyire is okádmány.
Most kezdtem el az új géppel és valamit javítottak rajta mert ennyire már nem rángatóznak a fák.

Nem mellesleg ez nem ment felhőbe? 21 órám ment a levesbe sehol nincs betöltés semmi 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.09. 11:08:12

Tinman
Witcher 3 szép/kevésbé szép témához, kommentár nélkül:

Ha nem látszana a kép: Katt

Moby
Amíg feltelepül, bepótolja.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Halo 5lehet hogy jön PCre, miért ne, portolják csak, de a Halo 4 nélkül a storynak semmi értelme. 1:1-ben annak a folytatása ( és most sincs vége, mert trilógia, tehát a Halo 5 vége nincs lezárva ) de az egész széria ismerete szükséges ahhoz hogy a Halo 5be ne legyenek lyukak. Márpedig a story nagyon jó benne.

Voltan
Ebben azért van valami.
Plusz még fontos hozzátenni, hogy a 4k-nak annyira brutális erőforrás igénye van, hogy egyszerűen nem rentábilis.
Rohadtul nem éri meg.

És igen, inkább tanuljanak meg 1080p-ben rendesen optimalizálni, peg portolni, és utána esetleg beszélhetünk a váltásról 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Hát nekem ez a bajom, megyünk 4 meg 8kba, de ameg is kéne tölteni. Én először látni szeretném a the Order minőséget 1080p-ben rendes játékokban, utána ha ez megvan jöjjön a felbontás, amúgy max filmeknél van értelme.

Most érte egy papírból kivágott mondjuk bokor az 8k-ba sem lesz úgy szebb hogy 3d-s, csak max nem lesz pixeles.

Szóval ez is persze emberek izlésétől függ, de inkább elviselek 720p vagy 900p-ben valamit 30 fps-el, mint egy Order mondjuk, ahol az anyagok minnél valószerűbbek, mint papírjátékokat nagy felbontásban.

darkSectorxxx
Szerintem ebbe ne menjünk bele, főleg úgy hogy megint kiemesz egy részt a szövegkörnyezetéből.

Szépen le lett ott írva, hogy miért és mire lett az mondva.
Megjegyzem ha már itt tartunk, hogy ez az u4-es faszméregetés mind abból indult, hogy az ú4 topikjában az ú4ről beszélgettünk, és erre keverték oda a crysis3-at meg W3-at.
Szóval most ez az egész cirkusz úgy pattant ki, hogy engem a 2 avagy 3 játék akkor sem érdekelt illetve most sem.
Mindössze válaszolgattam embereknek.

Botond
Tudom, hogy sokan szerették, nincs is ezzel semmi baj, sőt! Ha nem szerették volna akkor nem lenne harmadik rész ami tényleg jóságnak néz ki, habár még nem tudtam rávenni magam, hogy esélyt adjak neki annyira sokkolt az első rész.
wantonly
Én szeretem az első rész harcrendszerét, ellenben a nyomom a bal egér gombot és ennyi az nem nagy szám.
Atisz
Az valami más játék lesz 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
Nem rossz a gwent, de van annyira jó, hogy teljes verziót kapjon? Viszont a fizikai kártya bejön, csak nagy hely kell a játékhoz.
Atisz
Sohasem késő. Egyébként iszonyatosan sokan játsszák újra, hogy megtudják mi volt a nagysikerű 3. rész előtt (ez dicséretes).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Akit egy picit is lázba hoz a Halo, az vesz vmilyen konzolt.

grebber
Az nem kezdés ha ma felrakom és tolom.Ezer éves cucc már. Szimplán oda kell figyelni mikor nyomjuk a támadást és ennyi. Ennél pl egy Gothic 1 sokkal nehezebb harc ügyileg. De minden szokható csak hozzáállás kérdése.
(Mondjuk számomra ellenpélda a Dark Souls ha elém tennének ezer billiárd dollárt se tudnám megtanulni hogy ne csesszen szét 3 csontváz)

Voltan
nagyjából egyetértek. Elég hard core rpg-snek tartom magam, de az első részt én sem vittem végig, pedig elég sok esélyt adtam neki.
A fő problémám az volt vele, hogy pl. az NPC-k túlságosan szabad életet éltek benne. Úgy értem, sokszor előfordult olyan, hogy xy-al kellett volna beszélnem, aki nem volt ott a szokott helyein - pl. kovács a műhelyében, vagy este a kocsmában. A városban kolbászoltak valahol. Értem én, hogy ez realisztikus, meg az emberek tényleg ezt csinálják, de bazmeg , egy játékban hadd ne kelljen már az utcákon kódorognom egy rohadt nagy városban, hogy megtaláljam azt, akivel beszélnem kell...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
Szerintem az emberek 90%-a azért mond jókat róla, mert kezdésből sokkal pozitívabban álltak hozzá amiatt hogy alapból volt benne magyar szinkron és felirat. És emiatt aztán a hibákat elnézték az érdemeit túlsztárolták. Krumplinudli az a játék.
Viszont a történet még mindig sokkal magasabb szinten van, mint bármelyik mai "generic" fantasy.

A harc pedig szerintem nem értelmezhetetlen, jó emlékeim vannak róla. Persze először nehéz, de miután belejön az ember, az időzítéseket könnyen el lehet találni.
Utoljára szerkesztette: 062020, 2016.06.09. 09:30:33

"Everything that happens, happens for a reason"

grebber
Harc értelmezhetetlen... nem az.
Az a megoldás még mindig jobb mint sok hekk end szless egérnyomkodás a végtelenségig.

Botond
Most már ne is próbáld ki, borzalmas cucc. Harc értelmezhetetlen, inventory nincs, és az egész egy vontatott sz*rkupac. 😞
Fpocok
Nem toltam elso reszt

Botond
Ezt tényleg vigyük át az offba, mert itt előbb utóbb pontozva lesz a sok off.
Tinman
<#levele>

Moby
Nem, nem a más vélemény miatt. Egy hazug ember pitiáner hazugságai miatt.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Ezt így el tudom fogadni és az a vicc, hogy kicsit egyet is értek, szerintem sem éppen egy előnyös kép a W3-ból és megmondom őszintén az egyetlen játék, ahol kifejezetten vágyom a 4k+full max grafra, mert jó lenne tényleg a lehető legteljesebb pompájában élvezni majd egyszer. Talán mire eljutok oda, hogy megvegyem és játsszak vele, a 4k olyan általános lesz, mint most az 1080p.

Witcher 1-et amúgy is újra akarom játszani, mert Enhanceddel még soha nem játszottam, csak az alap verzát vittem végig, a 2. résznek meg emiatt még neki sem álltam. Jó lenne idén bepasszírozni őket a naptárba, de a hülye DaS minden időmet elrabolja... mondjuk nem bánom én azt annyira :-)

Totti5
Azt valóban nem tudom hogy mennyit játszottál vele. Azt tudom hogy ha játszottál is, akkor csukott szemmel. Tudod multkor beszéltük pl a karakterek arcait, ami szerinted statikus. Én erre felsoroltam hogy vannak ráncok, bőr, szemöldök mozgás, minden ami kell, ami neked új volt. Ha játszottad akkor ezeket láthattad... csupán csak következtetek.