Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
90% felett viszont még a szart is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.09. 17:37:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.09. 17:14:32
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem nagy szórás, sajnos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
lókolbász
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Azt ezen a ponton már szinte biztosra vehetjük, hogy készül felújított verzió a The Elder Scrolls 5: Skyrimből. Egész egyszerűen túl sok forrás erősítette már meg ahhoz, hogy kamu legyen.
Most a Base.com áruháznak köszönhetően az is kiderült, hogy november 23-án jelenik meg a játék, ami szintén egybevág a korábbi bennfentesek tippjeivel. Mivel hivatalos megerősítés nincs, egyelőre érdemes nyilván egy csipet sóval fogyasztani az információ.
Ami viszont kicsit ijesztőnek tűnik, hogy az oldal 52 fontért tette fel az előrendelést, ami legalábbis arra utal, hogy a felújított Skyrim teljes árú játékként jelenhet meg. Reméljük, a felújítás minősége indokolni fogja az ilyen jellegű anyagoktól szokatlanul magas árat."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A The Witcher 3-hoz természetesen sok mod készült azzal a célzattal, hogy még szebbé tegyék az egyébként is nagyon szép játékot. Ezek közül azonban az egyik legjobb a Super Turbo Lighting, ami teljesen átalakítja a bevilágítási rendszert és az árnyékokat, döbbenetes végeredménnyel. Az már csak bónusz, hogy Geraltnak hosszabb a haja benne. A mod letölthető a NexusMods oldaláról.
VIDEO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Examiner 10/10
Destructoid 8,5/10
GamesBeat - 8/10
PC Gamer - 7,8/10
GameSpot - 7/10
Hardcore Gamer - 7/10
IGN.com - 6,8/10
Game Informer - 6,5/10
Guardian - 6/10
GamesRadar+ - 6/10
Metacritic - 71%
Metacritic User Score - 4/10 <#idiota>#idiota>
Eléggé megosztó lett, de inkább közepes, ahogy az előző rész is.
Konzolvilág mára ígérte, de még nem érkezett visszajelzés, így szerintem nem is fogom ma megkapni. Szuper ez a cég is, de legalább az üzletvezető srác jól játssza az agyát a YouTube-on. CD Galaxis már tegnapra hozta volna... <#szomoru1>#szomoru1>
Bánom, hogy nem onnét rendeltem, mert a zenei CD-s/fémtokos Orit is meg kellene venni. <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.09. 12:26:38
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha a pixelsűrűség nagyobb sokkal mint egy fullhd-n, akkor arányosan kicsit messzebb ülve a kijelzőtől, az adott szoftver grafikai részletességének függvényében fog lecsapódni a játékoson az élmény.
Vagyis ez a 4k inkább azoknak számottevő, akik teszemazt pcn közelről néznek egy nagy kijelzőt, vagy tv esetében a tv köbö elér vagy túlhalad ilyen 50col képméret körül.
Számszerűsíteni nem lehet, nincs erre fix útmutató.
Körülményektől fog függeni ennek jelentősége.
Mondjuk egy Borderlands 3 miatt nem fog senki fejleszteni seni 21k pontos gépet.
Amúgy meg

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most kezdtem el az új géppel és valamit javítottak rajta mert ennyire már nem rángatóznak a fák.
Nem mellesleg ez nem ment felhőbe? 21 órám ment a levesbe sehol nincs betöltés semmi 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.09. 11:08:12
Ha nem látszana a kép: Katt
Adversus solem ne loquitor
Plusz még fontos hozzátenni, hogy a 4k-nak annyira brutális erőforrás igénye van, hogy egyszerűen nem rentábilis.
Rohadtul nem éri meg.
És igen, inkább tanuljanak meg 1080p-ben rendesen optimalizálni, peg portolni, és utána esetleg beszélhetünk a váltásról 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most érte egy papírból kivágott mondjuk bokor az 8k-ba sem lesz úgy szebb hogy 3d-s, csak max nem lesz pixeles.
Szóval ez is persze emberek izlésétől függ, de inkább elviselek 720p vagy 900p-ben valamit 30 fps-el, mint egy Order mondjuk, ahol az anyagok minnél valószerűbbek, mint papírjátékokat nagy felbontásban.
Szépen le lett ott írva, hogy miért és mire lett az mondva.
Megjegyzem ha már itt tartunk, hogy ez az u4-es faszméregetés mind abból indult, hogy az ú4 topikjában az ú4ről beszélgettünk, és erre keverték oda a crysis3-at meg W3-at.
Szóval most ez az egész cirkusz úgy pattant ki, hogy engem a 2 avagy 3 játék akkor sem érdekelt illetve most sem.
Mindössze válaszolgattam embereknek.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(Mondjuk számomra ellenpélda a Dark Souls ha elém tennének ezer billiárd dollárt se tudnám megtanulni hogy ne csesszen szét 3 csontváz)
A fő problémám az volt vele, hogy pl. az NPC-k túlságosan szabad életet éltek benne. Úgy értem, sokszor előfordult olyan, hogy xy-al kellett volna beszélnem, aki nem volt ott a szokott helyein - pl. kovács a műhelyében, vagy este a kocsmában. A városban kolbászoltak valahol. Értem én, hogy ez realisztikus, meg az emberek tényleg ezt csinálják, de bazmeg , egy játékban hadd ne kelljen már az utcákon kódorognom egy rohadt nagy városban, hogy megtaláljam azt, akivel beszélnem kell...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A harc pedig szerintem nem értelmezhetetlen, jó emlékeim vannak róla. Persze először nehéz, de miután belejön az ember, az időzítéseket könnyen el lehet találni.
Utoljára szerkesztette: 062020, 2016.06.09. 09:30:33
"Everything that happens, happens for a reason"
Az a megoldás még mindig jobb mint sok hekk end szless egérnyomkodás a végtelenségig.
Adversus solem ne loquitor
Witcher 1-et amúgy is újra akarom játszani, mert Enhanceddel még soha nem játszottam, csak az alap verzát vittem végig, a 2. résznek meg emiatt még neki sem álltam. Jó lenne idén bepasszírozni őket a naptárba, de a hülye DaS minden időmet elrabolja... mondjuk nem bánom én azt annyira :-)