Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy a Rainbow Six Siege esetében a Ubisoft átáll arra a kemény módszerre, hogy az első vétségre azonnal véglegesen kitiltja a felhasználókat. Ma pedig arról írhatunk, hogy a kiadó ugyanezt meglépi a The Division esetében is.
Korábban a Ubisoft csak kéthetes felfüggesztéseket osztogatott, mostantól azonban mindenkit, aki bármilyen módon csal, vagy módosítja a programot (akár külső eszközök használatával), azt azonnal bannolják.
A Ubisoft egyébként is igyekszik keményen elbánni a The Division PC-s változatában jelen lévő csalókkal: a pár hete behozott új eszközökkel már jobban tudják szűrni az ilyen játékosokat, így összesen 30 ezer fiókot függesztettek fel ideiglenesen, 3800-at pedig véglegesen."
Akkor, végül csak akadt pár ezer csíter 😊(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd rá fogom venni magam egy ILYEN vásárlására, csak sajnos azt nem lehet kártyapénzből, csak bankkártyapénzből. <#wink>#wink>
/szerk: lehet jelentése: lehet kábelről használni. Tölteni nem fogja, csak a saját akkukészletével, de töltőről akár akku/elem nélkül is megy. Vagy totálban usb-ről, ezesetben vevő sem kell.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 14:17:48
Adversus solem ne loquitor
Nekem az elem/akkucsere nem pálya, nem szeretem. A leglehetetlenebb pillanatokban szokott lemerülni a PS3-é is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megnézem majd a GRID 2-vel, FPS-sel, más stílusokkal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi volt vele a bajod? Vagy valahol írtad, csak elkerülte a figyelmem...?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És ne érezd magad esetleg rosszul, hogy sok pénzt költöttem, hisz kártyapénz nem pénz... <#awink>#awink>
Hát, hivatalosan is Tehasut a Nyári Mikulás. 😊
//Remélem, nem haragszik, hogy így kiderült a dolog a topiklakók között.
//Scooter: ha összejön, akkor a STEAM helyett máshol megy el az az összeg ;-)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 13:24:31
<#worship>#worship>
//Nem érdemlem meg.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 13:22:39
<#wave>#wave>
Hozzám is jöhetne a Mikulás. 😄
Én valamelyik ismerősömre gyanakszom 😊
1. Én nem rendeltem semmit már jó ideje, sehonnan
2. Nézem a feladót: tőlük meg kifejezetten nem.
3. Nem merem kibontani:

Másrészt viszont a mellett, hogy deviált hangulatra az előző részektől a Rockstar-féle Max Payne 3 (abban a Remedy sokkal jobb), játékmenetre az is kevés újítást hozott, pedig élveztem nagyon.
De az Alan Wake-nél (eredetileg nyomozósabb open world lett volna nem?) és a QB-nél is a faék lövölde részt kritizálják a legtöbben.
És a GPU játékok tetszenek? 😊hisz PCn is hót ugyan az van mint konzolra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az egész QB dolgon meg csak röhögök, a koncepció szerintem borzalmas. A játék már a videók alapján sem nyújt sokkal többet, mint egy Max Payne 3, ja, ok, persze van még jópár időmanipulálós dolog, amit láttunk már ezelőtt, csak most parasztvakító grafikával.
A másik, amin kiakadok, az élő szereplős lófütty, ami szintén hozzátartozik, de hát könyörgöm, ki a fenét érdekel ez az egész? Visszaidézi az Xbox One launch környéki időket, amikor azzal kampányoltak, hogy ez itt egy új multimédia központ. Letojom vazzeg, nem filmet akarok nézni, játszani akarok! Az előbbire is van igényem, de bocs, a kettő nem egybemosható.
Jelzem, az egész "új generációtól" nem vagyok elájulva. Xbox 360-am megvan még, de az is csak azért, mert a Red Dead Redemptiont előveszem néha még a mai napig. A mostaniakból is van pár dolog, ami érdekel, de nagyon kevés ahhoz, hogy vegyek egy új konzolt.
Szóval most gpu csere lesz 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.09. 18:56:31
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.09. 18:50:47
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A Max Payne, az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztői eddig nem éppen a gyors munkatempójukról voltak híresek, vagy arról, hogy gyakorta jelentetnének meg új játékokat. Úgy tűnik azonban, hogy ez most némileg megváltozik.
A stúdió kommunikációs vezetője, Thomas Puha ugyanis ma bejelentette, hogy a Remedyn belül két csapat alakult ki, és mindkettő dolgozik egy-egy új címen. És az újat itt szó szerint kell érteni, ugyanis egyik sem a korábbi címek folytatásán tevékenykedik - így tehát szertefoszlott a remény arra, hogy hamarosan új Alan Wake jöhet. Ugyanakkor a stúdió azon igyekszik, hogy az Alan Wake egy "más médiumon" folytatódhasson - amiből azt lehet kiolvasni, hogy valószínűleg tévésorozatot akarnak.
Szintén érdekes, hogy Puha azt írja, hogy a "csapat egy teljesen új játékon dolgozik, egy teljesen új partnerrel". Ez tehát azt jelentheti, hogy a stúdió további címeit már nem a Microsoft adja majd ki, így megszűnhet ez Xbox-exkluzivitás is. Ezzel együtt viszont a Quantum Breaket továbbra is támogatni fogják, ugyanis ez volt az Xbox One eddigi legjobban teljesítő exkluzív játéka.
Akárhogy is, az új játékok bejelentésére ne számítsunk egy darabig. Puha ugyanis úgy fogalmazott, a Remedy a múltban rendre túl korán jelentette be az érkező anyagait, és ezzel hosszú várakozásra kényszerítette a rajongókat - hiszen mind az Alan Wake, mind pedig a Quantum Break sokat késett. Ennek megfelelően idén sem az E3-on, sem pedig a GamesComon nem lesznek láthatóak."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
De beállítani nem értek hozzá 😞
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.09. 17:49:05
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10