Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Buknak 30-60 eurot fasza. Asok gazdag csíter megérdemli

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
"A The Division csalóinál is bekeményít a Ubisoft

Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy a Rainbow Six Siege esetében a Ubisoft átáll arra a kemény módszerre, hogy az első vétségre azonnal véglegesen kitiltja a felhasználókat. Ma pedig arról írhatunk, hogy a kiadó ugyanezt meglépi a The Division esetében is.

Korábban a Ubisoft csak kéthetes felfüggesztéseket osztogatott, mostantól azonban mindenkit, aki bármilyen módon csal, vagy módosítja a programot (akár külső eszközök használatával), azt azonnal bannolják.

A Ubisoft egyébként is igyekszik keményen elbánni a The Division PC-s változatában jelen lévő csalókkal: a pár hete behozott új eszközökkel már jobban tudják szűrni az ilyen játékosokat, így összesen 30 ezer fiókot függesztettek fel ideiglenesen, 3800-at pedig véglegesen."

Akkor, végül csak akadt pár ezer csíter 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Well done!
Tehasut
Én a legruppótlanabb kiadást vettem, abban még kábel sem volt, csak a kontroller. De szerencsére volt otthon jó minőségű és megfelelő hosszúságú mikrousb kábel (a Kindle kábelem), azzal pöpecül megy.
Majd rá fogom venni magam egy ILYEN vásárlására, csak sajnos azt nem lehet kártyapénzből, csak bankkártyapénzből. <#wink>
Moby
Lehet. De aligha összehasonlítható a dualshockok akkujával. Nálam 1900-as enelooppal mennek, Havonta töltöm. És ez nem vicc.

/szerk: lehet jelentése: lehet kábelről használni. Tölteni nem fogja, csak a saját akkukészletével, de töltőről akár akku/elem nélkül is megy. Vagy totálban usb-ről, ezesetben vevő sem kell.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 14:17:48

Adversus solem ne loquitor

Tinman
XBox One controllerből vajh van wired? Vagy lehet húgy használni, hogy USB-vel van rádugva a wireless és közben tölti és használhatod is?
Nekem az elem/akkucsere nem pálya, nem szeretem. A leglehetetlenebb pillanatokban szokott lemerülni a PS3-é is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Az ABXY gombok helyzete nem tetszett. Nem állt kézre, illetve valószínűleg meg kellett volna szokni. De ehelyett inkább vettem egy xbone kontrollert.<#finom>
zorrobomber
FPS-nel állítólag be kell üzemelni a girot. Én végül nem veszek... 😞

IMYke2.0.0.0
Akkor letesztelem a kicsikét a hétvégén 😊
Megnézem majd a GRID 2-vel, FPS-sel, más stílusokkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Pont én is erre gyűjtöm a kártyapénzt... szvsz karácsonyra összejöhet.

Mi volt vele a bajod? Vagy valahol írtad, csak elkerülte a figyelmem...?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Remélem, neked jobban fog tetszeni, mint nekem. Amit megjelenéskor magamnak rendeltem, az 20 perc próba után azóta is a fiókban hever.
Tehasut
Nagyon szívesen, örülök, hogy meglepit okoztam.
És ne érezd magad esetleg rosszul, hogy sok pénzt költöttem, hisz kártyapénz nem pénz... <#awink>
IMYke2.0.0.0
Köszi 😊
Hát, hivatalosan is Tehasut a Nyári Mikulás. 😊

//Remélem, nem haragszik, hogy így kiderült a dolog a topiklakók között.

//Scooter: ha összejön, akkor a STEAM helyett máshol megy el az az összeg ;-)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 13:24:31

Scooter
Az árát elköltheted Summer Sale-en! <#alien> <#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
Atya ég! Eszméletlen nagy --- és drága!* --- meglepetés volt! S tényleg nem kellett volna 😊
<#worship>

//Nem érdemlem meg.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 13:22:39

Tinman
<#eljen><#worship>

Scooter
Én rád tippeltem! <#eljen>
Scooter
Esetleg tudják valahonnan, hogy rühelled a support-jukat és ezzel akarnak lekenyerezni! <#eplus2>
Tehasut
wantonly
Én csak azt tudom mondani, hogy használd egészséggel, igazán szép meglepetés! <#eljen>

Hozzám is jöhetne a Mikulás. 😄
Tinman
Fpocok, Ratgabra tippelnék :-)

IMYke2.0.0.0
Az tény, hogy június 7-én vásároltam tőlük, de STEAM vezérlő nem volt a pakkban, hanem csak játékok 😊
Én valamelyik ismerősömre gyanakszom 😊

Smuge
Sokat költött náluk? 😊

Scooter
Nem lehetséges, hogy valaki meglepett vele? Esetleg a Valve, mert tettél nekik valamit?
IMYke2.0.0.0
Délelőtt Hímesházára utaztunk, munkavédelmi ruhák ügyében. Visszaérkezek, és mondják, hogy egyik munkatársam átvette helyettem, nézem a csomagot.
1. Én nem rendeltem semmit már jó ideje, sehonnan
2. Nézem a feladót: tőlük meg kifejezetten nem.
3. Nem merem kibontani:

Az Alan Wake-kel nekem éppen az volt a bajom, hogy a játékmenet gyorsan kifulladt, 98%-ban ugyanaz a fénybe lövős ratata ment végig. Ami nem volt rossz variáció a témára, de míg a Max Payne játékmenete működik 10 óráig, az Alan Wake-é nem. Hiába a sztori és a hangulat, ha a játék részét untam. Szóval amit írsz, az nálam nagyon nem jött ki a játék mellett sajnos, pedig nagyon szerettem volna szeretni.

Másrészt viszont a mellett, hogy deviált hangulatra az előző részektől a Rockstar-féle Max Payne 3 (abban a Remedy sokkal jobb), játékmenetre az is kevés újítást hozott, pedig élveztem nagyon.
benőmenő
Pedig tuti, hogy a tívítíví időszakban adtak zöld utat ennek az élőszereplős agymenésnek.
De az Alan Wake-nél (eredetileg nyomozósabb open world lett volna nem?) és a QB-nél is a faék lövölde részt kritizálják a legtöbben.
Totti5
Semmit nem idéz vissza. Remedy storytelling egyedi volt az Alan Wake és a QB esetében is, de ennyi volt, remélhetőleg faék játék rattata lesz a következő, amiben nincs összetett story, nincs ötletet, nincs újítás. Akkor talán nem lesz vele gond. A többi mellé 3-4 évente kiadnak egy ugyan olyan sémát és mindenki boldog lesz.

És a GPU játékok tetszenek? 😊hisz PCn is hót ugyan az van mint konzolra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Voltan
Win7 ketyeg nálam is, és nem tervezek váltani. Ez a Winstore szenvedés meg tényleg egyre inkább szánalmas. Előbb-utóbb rájönnek majd, de ismerve a tempót ez eltart még egy darabig.
Az egész QB dolgon meg csak röhögök, a koncepció szerintem borzalmas. A játék már a videók alapján sem nyújt sokkal többet, mint egy Max Payne 3, ja, ok, persze van még jópár időmanipulálós dolog, amit láttunk már ezelőtt, csak most parasztvakító grafikával.
A másik, amin kiakadok, az élő szereplős lófütty, ami szintén hozzátartozik, de hát könyörgöm, ki a fenét érdekel ez az egész? Visszaidézi az Xbox One launch környéki időket, amikor azzal kampányoltak, hogy ez itt egy új multimédia központ. Letojom vazzeg, nem filmet akarok nézni, játszani akarok! Az előbbire is van igényem, de bocs, a kettő nem egybemosható.

Jelzem, az egész "új generációtól" nem vagyok elájulva. Xbox 360-am megvan még, de az is csak azért, mert a Red Dead Redemptiont előveszem néha még a mai napig. A mostaniakból is van pár dolog, ami érdekel, de nagyon kevés ahhoz, hogy vegyek egy új konzolt.

Szóval most gpu csere lesz 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
IMYke2.0.0.0
<#buck><#eljen>

Totti5
Piroska és a Farkas.

Tökéletesen meg vagyok a win 7-el elégedve, néhány apróságon kívül nem nagyon volt vele gondom (jelenlegi rendszer egyébként már lassan 2 éves és még így is szépen szalad....néha ráeresztem a CC cleanert utána megint elvan egy darabig). Szóval teljesen egyet tudok érteni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Egy kövér bug nálam is van. Nem indul el a számológép..... Minden más megy, de már egy ideje nem hajlandó elindulni. Bevillan majd eltűnik.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Moby
Játékosként nincs is miért. Akkor sem, ha történetesen semmi gond nincs vele, de az igazság az, hogy nálam is kb 2 hete omlott össze az egész, mert egyszer csak nem indult el a store, majd az offisül hibaelhárító eljárás végigvitele után többé be sem bútolt. Nehéz lenne ezek után azt mondanom, hogy nekem sem volt vele gondom. De ha nem lett volna, sem változtatna a dolgokon.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.09. 18:56:31

Tinman
A Steam-es játékosok több, mint 50%-a, nem Win 10-et használ. Win 8.1 hiör, marad is még vagy laza 1-2 évig.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.09. 18:50:47

Én is win7-et használok és nem is tervezek váltani egyelőre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Két új játékon dolgozik a Remedy

"A Max Payne, az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztői eddig nem éppen a gyors munkatempójukról voltak híresek, vagy arról, hogy gyakorta jelentetnének meg új játékokat. Úgy tűnik azonban, hogy ez most némileg megváltozik.

A stúdió kommunikációs vezetője, Thomas Puha ugyanis ma bejelentette, hogy a Remedyn belül két csapat alakult ki, és mindkettő dolgozik egy-egy új címen. És az újat itt szó szerint kell érteni, ugyanis egyik sem a korábbi címek folytatásán tevékenykedik - így tehát szertefoszlott a remény arra, hogy hamarosan új Alan Wake jöhet. Ugyanakkor a stúdió azon igyekszik, hogy az Alan Wake egy "más médiumon" folytatódhasson - amiből azt lehet kiolvasni, hogy valószínűleg tévésorozatot akarnak.

Szintén érdekes, hogy Puha azt írja, hogy a "csapat egy teljesen új játékon dolgozik, egy teljesen új partnerrel". Ez tehát azt jelentheti, hogy a stúdió további címeit már nem a Microsoft adja majd ki, így megszűnhet ez Xbox-exkluzivitás is. Ezzel együtt viszont a Quantum Breaket továbbra is támogatni fogják, ugyanis ez volt az Xbox One eddigi legjobban teljesítő exkluzív játéka.

Akárhogy is, az új játékok bejelentésére ne számítsunk egy darabig. Puha ugyanis úgy fogalmazott, a Remedy a múltban rendre túl korán jelentette be az érkező anyagait, és ezzel hosszú várakozásra kényszerítette a rajongókat - hiszen mind az Alan Wake, mind pedig a Quantum Break sokat késett. Ennek megfelelően idén sem az E3-on, sem pedig a GamesComon nem lesznek láthatóak."

Moby
Nem ezt mutatja a valóság. Az ingyen forza6-ot is alig tolja valaki a környezetemben. A kliens ott van a gépen, de a kliens szar. Mindaz, ami mögötte van szar. És emellett ez a kínálat sem túlságosan csábító. Még a rendkívül sikeres ps4-is történelmi útvonalat jár be a címeivel, és az egész filozófiával, miközben eltelt 15-20 év, és a géming egész más utakon jár már. Én sem vagyok minden ponton feltétlenül kompatibilis, de az ms legnagyobb baja, hogy mindezt szándékosan nem hajlandó meglátni. Mindeközben egy overwatchból 7-10 millió példány megy el úgy, hogy gyakorlatilag esélytelen olcsón hozzájutni, nemhogy ingyen.

IMYke2.0.0.0
Én máris mínusz 1 vagyok ugyebár, mert maradi módon Windows 7 "klienst" használok (amiben eleve nincs is Store (még egy) ugyebár). <#vigyor3>

Botond
Hát ugye a win10 a kliens, az meg mindenki gépen ott van amúgy is. Exclukat azé végigvinné mindenki.
Moby
Robbantani? Senkit nem érdekelne. Ahogy senkit nem érdekel a currgen átcihelt ex kínálata sem. Olyan döbbenetes dömping van, amibe ezek a játékok beleszürkülnek, és pécén nemhogy többet, de inkább csak jóval kevesebbet kínálnak. Kíváncsi lennék hányan vették a fáradságot, hogy ingyen(!) letöltsék a shadow complext, csak azért, hogy mégegy kliensük lehessen. Gyalázatosan alacsony szám lehet.

Mert a Denuvos játékokat sem veszi senki ugyebár...

darkSectorxxx
Létezik, a gép ami ezt meghajtaná, az nem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Létezik ilyen kombináció? 😊
Botond
360 emulátorral robbanthatnának komolyat.
grebber
Mivel nincs warez így akár bármit kidhat pcre a MS ugyse veszi senki. Szivesen megnézném a Gears of War UE és a QB pcs eladásait. Tippre a kettő együtt sincs 400k db felett..sőt

Moby
Félek a HALO5 kevés pécés halo rajongót fog kitermelni. Akikkel ez esetleg mégis megtörténik, ők vesznek maxmimum egy eldobható 360-at. Deee akit eddig nem érdekelt, ezután sem fog, a feledés homályába fog veszni ezzel az UWA-s retekkel együtt, ld. QB. Én nemtudom mit vár ettől az egésztől az MS, de ha semmit, akkor kb reális lépések ezek.

grebber
Skyrim esetében 5$-t simán fizetnék egy telepítőért ami felhuzza "maxra" a grafikát. Youtubon nézve olyan szinten szarrá lehet pimpelni a grafikát mintha full másik game lenne.
De beállítani nem értek hozzá 😞

Totti5
Ez nagyon jó, csak a Halo 3at és 4et át kell élni és utána értelmet nyer az 5. Cortana szál annyira erős és érzelmes hogy egy összevágott videó semmit nem ad át abból. Minden szó, minden tett fontos momentum és az ahogy óráról órrá változik Cortana.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.09. 17:49:05