Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Szerintem viszont nem ugyanaz. Én abból "új" típusút még nem láttam, ami persze nem zárja ki a létezését, de óvatosságra int. Meg kell nézni.

Adversus solem ne loquitor

Akkor viszont ha egy árban vannak (amikor én vettem egyben voltak) mindenkinek ajánlom inkább a wired verziót, mivel az ugyan az, mint a wireless csak hozzáadnak egy USB kábelt grátiszba. 😄
Dzsini
van - nem tudom nálunk kapható-e.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tehasut
Dehogy adnak, meg kell venni külön, 7 rongyért. Nincs is olyan csomag, amiben együtt van a kontroller és a vevő. Ultratahóság!
Wireless receivert adnak hozzá?
Én vezetékest vettem, ahhoz naná, hogy nem adtak. 😊
Totti5
Volt pletyka hogy E3on új kontrollert mutat be az MS. Lehet az lesz az "olcsó" defenetiv.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tehasut
Hát igen az Elite. Izgatja a fantáziámat nagyon, de az ára az ultrakemény. Mondjuk, ha vennék még 3 steam kontrollert kártyapénzből, és eladnám, akkor az kábé kiadná az árát. <#nevetes1>
Atisz
Még az első részt is végig kéne játszanom :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Az "elfogulatlan" szót már kihúzhatjuk. 😄DDDDDDDDDDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TBTPumpa
Az gyorsan meglesz. Mivel DICE játékról beszélünk (nem a hosszú és tartalmas Singleplayer élményről híresek), szerintem gyorsan a végére érek. De köszönöm! <#worship>

Még a fémdobozos Ori beszerzésén gondolkodom erősen. Nagyon szép az a kiadás.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.10. 18:34:12

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi vagyok az elfogulatlan beszámolódra, miután végigjátszottad. Jó játékot! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Moby
Igen, az kimaradt.

TBTPumpa
ON:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.10. 18:32:19

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
4. Elite.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Mégvalami: 3 féle one kontroller kapható: Az "ős"verza, 3.5-es fülesjack nélkül. A piac legborzasztóbb shoudereivel. Messze ívben kerülendő. Az új, 3.5-es jackkel. Javították a shouldereket, valamivel már jobb, ez már csak a szimplánszar kategória. Illetve a spéci kivitelek(pl. a lunar white). Ezek megegyeznek az "új" típusúval, de kaptak a hátsó felükre csúszásmentes gumibevonatot (ill. mintha a ravaszokon is javítottak volna valamit).

darkSectorxxx
Hát ebben igazad van, ott még ez jó, hogy szinte egy dologra jó, elindítani vele a Big Picture mod-ot, ha jól emlékszem, meg max éppen ha ÓHAJT müködni akkor egy kis sávot a töltés visszajelzővel meg ilyen irányítósávval, de az nekem nem mindig ugrik elő, lehet alkalmazásfüggő.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nekem a shoulderei borzalmasak. Oly-annyira, hogy shoulderintezív das3 előtt lecseréltem 360 kontrollerre, de vennem kell megint egyet, mert sokmindenben meg az jobb. Nincs tökéletes megoldás sajnos 😞 A ds4 ergonómialiag a legjobb, de az akkuja...nos az kabaré. Natív támogatás nincs, csak hakkolva megy win-en. A két boxkontrollerből meg nincs győztes.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 18:08:21

Tehasut
Hát a nagy X valóban elég buznyák helyen van, de PC-n azt marha ritkán kell nyomkondi. <#crazya>
Botond
De legalább a halo wars2 jön PCre.
Troger911
Várom, mert már régóta szemezek vele 😊 Ja, és grat hozzá!
darkSectorxxx
A win10-et arra írtam hogy ott állítólag nem tökéletes a működése az x360-assal ellentétben.
Én még mindig az x360 kontrollert tartom jobbnak, ezek a gombok, főleg a nagy X gomb kibaszott kényelmetlen, max dizájnban tudom megérteni a fejlesztőket.
A sok hótkoros bemélyítette a gombot, és ha pl kifelé akarsz lépkedni a menükbe, pl valaki videót képet szeretne, ostoba mod a kezedtől legmesszebb lévő gombot, duplán gyorsan le kell nyomni, ami így lehet nem tűnik kellemetlennek, de amúgy ha rendszeresen kilépkedsz, vagy streamelgetsz, bármi, ez azért nem annyira felemelő érzés.

PS4-en így vagyok a share+options gombokkal, azt is mikor gyorsan duplán kelll nyomni, agyfax kerülget.

Szóval nehéz tökéletes kontrollert találni minden funkcióban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 18:05:39

darkSectorxxx
Igen ott van én 17kért láttam, 14-ért nem, csak feltételezem, hogy talán valahol an ennyiért.

Tehasut
Én az emagon vettem 13.900-ért.
Most épp 14.900.
Ja és nem kell win10 hozzá, támogatja már a 7-et is.
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.06.10. 18:00:54
Botond
Igen. Interneten utána tudsz te is nézni ilyen titkos információknak.
darkSectorxxx
na 14k egy x1 kontroller újonnan?

Update:
Most néztem egy oldalon, igaz már nem 20k körül van hanem 17k.
Bár lehet ennyi erővel akciós helyen annyi ez igaz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 17:58:08

Botond
Ne túlozz, 7+14k az közel sem majdnem 30k.
darkSectorxxx
X1-esre panaszkdnak összeköttetés szempontból, win10 stb.
De maga a kontroller 20k, a vevővel majdnem 30. 😊

darkSectorxxx
Csak az nem tudja milyen jó aki makacsságból ellenáll a kontrollerek használatának, pedig sokan nem hiszik el mennyi játék szinte majdnem játszhatatlan nélküle. 😊

Tehasut
Hát igen. Bizonyos játékkategóriáknál már eszenciális egy gamepad. Nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb irányítani, de a játékélményhez is sokat hozzáad. A Life is Strange pl. sokkal, de sokkal élvezetesebb a rezgés miatt.

Mondjuk vehettél volna x1-est is, sokkal kellemesebb, mint a 360-as. Igaz, azt vevővel együtt 20 rongy alatt nem úsztad volna meg. Egyedül a dpadja nem tetszik, minden más tö-ké-le-tes.
darkSectorxxx
Ez volt a 3. mi? 😄DDDDDDDDDDD

darkSectorxxx
Gratula. és mikorra van időzítve a robbanás? 😄
Hát egyeltalán SG-s tag küldte?
Mert az sem biztos. 😄
Ha nem kell, nyugodtan küld el nekem, vagy derítsük ki ki adta fel és küldjön nekem is egyet... 😄

//nem kell csak viccelek. 😄

genndy
Széép <#taps><#wow1><#eljen><#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

"30 ezer fiókot"?<#wow2> Az nem kevés. Még jó, hogy nincs meg a játék, és nem játszom vele. Ez tiszta botrány.

#273303: Még él ez a játék?!😄 Kb így futott PC-n is. Bár, elég ronda konzolon. Fizetős lesz? Nem mintha érdekelne, csak kérdezem.😊)
lostprophet
Én is múlt héten vettem meg életem első gamepadját (Wireless X360 controller + adapter 13.490-ért újonnan), és el sem tudom képzelni, hogy voltam meg eddig nélküle. Rebel Galaxy rohadtul kézre áll vele.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Fpocok
Legközelebb az lesz ^^

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
te jó ég ez az igénytelenség. Egy hétvége alatt U4 editorban (nem is U3) ötször jobbat lehet csinálni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hát mert ezek szerint kész tények elé kell állítani, azt már nem tudja visszautasítani :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Amikor dönthetek a dologról, akkor tényleg nem szeretek ilyesmiben dönteni - sosem a szándékot, vagy a személyt, hanem az értem hozott bármiféle áldozatot szeretném elkerülni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Érdeklődéssel várom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok

Fpocok
Ez most nem én voltam. Az én két felajánlásomat nem fogadta el...

IMYke2.0.0.0
Nem lesz olyan hosszú és olyan részletes, mint grebber egyszer csak elkészülő 980Ti tesztje 40-60 játékkal, de azt már most megígérhetem, hogy az itt, a gép mellett lévő X360-as vezérlővel szemben fogom értékelni és írni róla. A tőlem telhető alapossággal.

Tinman
Egyúttal feledékeny is vagyok, mert Genndy-t kihagytam... nem tudom miért maradt ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ide is thx :-)

Moby 1 hónapja alapján vonzó lehetőség... estig megszülöm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi az infót, este rendelek egyet... sokadik Souls végigjátszás és már ott tart pár éves X360 controllerem, hogy lenyomok egy gombot és semmi nem történik, gyakran kell 2x nyomnom, hogy "ugye biztos, hogy most érzékelte?".

Mondjuk panaszom nem lehet, több 10k órát kiszolgált.

Viszont a tesztelés utána az észrevételeidet szívesen olvasnám itt a topikban a cuccal kapcsolatban.

Kedves tőled, de most nem én voltam.

IMYke2.0.0.0
Deus Ex: Mankind Divided - új játékmód mikrotranzakciókkal

"Az Eidos Montreal bejelentette, hogy az augusztusban érkező Deus Ex: Mankind Divided kap egy új játékmódot, mely mikrotranzakciókat is tartalmazni fog. Egyfajta challenge módról van szó, ami a fő történeten kívül létezik, így akinek ez nem tetszik, annak semmilyen hatással nem lesz a játékára."

Megint csúszik a Torment: Tides of Numenera

"Az eredetileg 2015-re várt, aztán 2016-ra áttett Torment: Tides of Numenera további halasztást kapott, csak jövőre fog megjelenni.

A fejlesztő inXile kisckstarteres bejelentése szerint a játék teljesen kész van, az elejétől a végéig játszható, de még sok a dolguk, például a finomhangolások, látványelemek és küldetések hozzáadása és további minőségbiztosítási lépések. Ez volt az oka, amiért 2017-re tolták a megjelenést, pontosabban az év elejére, az első negyedévre."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 16:24:47