Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Magadnak (is) köszönheted, hiszen lényegében szó nélkül segítettél és jómagam pedig hálás paraszt vagyok. <#idiota> BTW, "használd" egészséggel, örömmel ! <#vigyor3>

@ Atisz, a Steam Support rettenetesen gyenge, simán mehetnének az Origin munkatársaihoz söprögetni. (persze ott kisebb az "élet", de a színvonal ott van) <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.06.13. 09:38:30

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

grebber
Mai nagy örömöm ,amit egy apró segítségért cserébe kaptam (nagyon meglepett ,mivel ilyenre nem számítottam)
Ξʀʀoʀ kolléga küldte levélben.

A steam kód a Mad Max játékot rejtette<#wow1> Ezúton is nagyon szépen köszönöm le a kalappal.<#worship><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Ha ugyanazt eljátsszák a 2. résszel, mint a Dishonored esetében (RU verzió egész Kelet-Európának), akkor még 1 centért sem fogom megvenni. A 2. rész amúgy is elveszti a varázsát, hiszen valljuk be, maga a játékmenet és nem a Thief-et kopizni próbáló steam-fantasy világ miatt lett nagysikerű az első.

Egyébként mindeközben rájöttem, hogy a steam support valami iszonyatosan mély színvonalon van, komolyan mondom az sg-n 100x kulturáltabb (topikonon belüli) modik vannak, mint ott. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, azonnal témazárás, felelősség alóli kibújás, totál passzivitás. Egy komoly cégnél ezek a gyerekek másnap már az utcán lennének.
Ja és nem fogadom el, hogy a steam nem felelős semmiért, hiszen ha a kertemben történik egy bűncselekmény, akkor nem mondhatom a rendőröknek, hogy semmi közöm hozzá (még akkor sem, ha tényleg nincs).
Most próbálok valami olyan osztálynak írni, ahol a munkatársak nem esőember színvonalon vegetálnak.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 09:16:50

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én még mindig középszerű játéknak tartom. Esetleg ha a jövőben tesznek bele egy UT féle assault módot... akkor sem veszem meg, de legalább értékelném.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
9 ezer Ft-ért azért lehetne olyat tenni rá, ami nem csak dísz. A karokkal meg ugye esélyed sincs pontos kivitelezésre (megjegyzem Logitech controllerrel ez sem lehetetlen).

IMYke2.0.0.0
Quake: Champions - érdekel.
Meglátjuk, mennyire lesz komoly gépigénye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Éppen Atisszal diskuráltunk itt az Overwatch kapcsán a Blizzardról. Azt írtam, hogy nem veszem meg, de aztán mégiscsak másként alakult. Zorrobomber örülhet: nem előrendelés volt. (A béta meg amúgy is a teljest mutatta.)

Többeket érdekelt a topikból a játék, aki kíváncsi az én véleményemre, itt összefoglaltam.
A D-pad gyenge az Xbox 360 kontrollerén, az nem bunyós játékokhoz való.
benőmenő
Nem Quake 5. Quake Champions.
Szóval ez kb. egy Quake Live lesz, már ha nem csinálnak belőle hero shootert.
Rapid81
Ez nem Quake 5, hanem Quake 3 Arena felújítva...
A Prey viszont állat, kár, hogy nem folytatás.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Dishonored 2 - Az egy is jó volt várom nagyon.
Skyrim remake - PC-n modokkal ezerszer szebb szóval oda felejtős. Max olyanoknak jó mint én aki anti hozzá nem értő nekünk jó lesz ez a szar is
Prey - Elég jónak ígérkezik várom.
Quake 5 - Nem olvastam utána ,de ha nem lesz sp benne nem érdekel.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A Doom 2016 kapott egy DEMÓT! STEAMről le lehet tölteni, ki lehet próbálni. Első pálya van benne.

Fpocok
Skyrim:
For those of you asking about Skyrim PC...

@DCDeacon Will it be a forced/mandatory update? Or too early to tell?

@Bosmeroya neither. You'll own legendary and you'll own limited edition and can play either or both
-----
@DCDeacon Will it be a replace your currently owned Skyrim copy or count as a separate game on Steam?

@joshy_bloomer separate game
-----
Nem jön kötelező patchként, ha megvan legendary, akkor választhatsz, melyiket játszod. Két külön címként lesz jelen.

Fpocok
Eh.
Nem tetszik.

Fpocok
4 napja felkerült STEAM-re a Wildstar. Szóval aki kényelmes, az most egy kattintásra kipróbálhatja.

Fpocok
Bethesda conference:

Dishonored 2 (egy sem érdekelt)

Új F4 dlc

Doom multis DLC (senkit nem érdekel)

ESO kártyajáték

Skyrim remake (akinek megvan legendary edition, ingyen kapja upgradet. PCre is jön.)

Prey reboot?

Quake 5

Ez iszonyat hangulatosnak tűnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
MOST VAN BATTLEFIELD 1 GAMEPLAY A STREAMEN!

benőmenő
Tudod vannak azok az alapvető dizájnbeli baklövések, amiért a DaS 2-t tartják sokan a széria leggyengébb játékának. Na a DLC-k arról szólnak, hogy ezt még feltekerik 11-ig.
Gyakorlatilag az első boss, akit eddig levertem az egy Darklurker light volt, az odavezető dark chasm szívatás pedig itt egy külön bossfight.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.12. 23:13:29
Na most tisztázzuk....Ennyire nehézek a dlc-k, vagy ennyire nem érnek pénzt?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
Most, hogy a legjobbnak mondott dlc-ben dagonyázok derékig kimondhatom, hogy aki most akar beleugrani a DaS 2-be, az egy mocsokolcsó vanillával tegye modolva. DLC-ket úgy is kipróbálhatja, ha nagyon utálja magát.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.12. 22:50:33
Fpocok
3 napja felkerült STEAM-re a Wildstar. Csekkolom.

Tinman
Nem is ez a fő gond :-( Hanem az, hogy a DaS 2 alap baromi jól néz ki a GeDoSaTo moddal... de annyira jól, hogyha utána meglátod nélküle keresed a vödröt. Na most a Scholar esetében kitalálta a From, hogy DX9 helyett DX11, de így nincs Durante-féle mod, de ha lenne se lehetne használni, mert modokért Scholarban ban jár(hat), így nem is nagyon erőlteti ezt senki...

Tehát ahelyett, hogy a From hagyta volna, hogy megint csodásan nézzen ki a játéka és mások megcsinálják helyettük az utómunkát, most szívjon inkább mindenki. Értelmes mondhatom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Steam akció: DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin + Upgrade

Az upgrade nekem most féláron meglenne (kártyapénz), még filózom rajta, hogy meg vegyem-e még egyszer -majdnem- ugyanazt a játékot, amit már egyszer előrendeltem sok pénzért...
IMYke2.0.0.0
A GOG-on igazi gamer filmek is vásárolhatók, és vannak ingyenesek is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Vicser.
Játszadoztam vele, ment is szépen... de a világ meg a harc... meh. Letöröltem.

Jim Morrison
Wicser lesz az

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
TW3? Two worlds3? Total war3? Vagy miazaz? A witcher?
Fpocok
Meh. TW3 továbbra sem győzőtt meg.

Totti5
3 hónap az nagyon sok óra. A Division meg ha kimaxolod 60-70 óra, ha csak végigjátszod 20-30 óra. Vannak akik pár nap alatt megteszik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:58:40

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Senki nem mondta, hogy örökké tart.
Három hónap.

Totti5
Nem örökké tartó játék, nem MMO és nem is örökké tartó arénalövölde. Van benne egy story.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MarkBlade
Ez csak steam.. mivel jóval korábban kezdték el uplayen árulni ez nem igazán mérvadó. De tény hogy csökken..
Atisz
Ez igen, nagyon szép kis értékelés/teszt.

Én egy "kicsit" kőbaltásabb módszert ajánlanék egy kontroller teszteléséhez: Mortal Kombat, kivégezések, komplex kombinációk mekkora sikerrel/hatásfokkal hívhatóak elő. Nekem egy vezetékes XBox 360-as kontrollerem van (9 ropi volt 2 éve) és bizony ha fatality-t akarok, akkor sajnos vissza kell térni a klaviatúrához (amivel viszont harcolni nem lehet olyan hatásfokkal - túl sok a gomb). Tehát ebből a szempontból a Microsoft (egyébként nem rossz) terméke, nem az iparág csúcsa. Más játékokhoz (konzol portok) korrekt. Persze mindehhez hozzá kell tenni,m hogy az életben nem volt konzolom és a kezem az egér + billentyűzet kombóra van ráállva.
Volt viszont szerencsém Logitech kontrollerhez (pontos típust nem tudok mondani) , amivel viszont igen nagy hatásfokkal lehetett a fent említett műveletek végrehajtani (a problémám az volt, hogy ez csak wireless verzióban volt és hosszabb utánajárást igényelt - külön kellett volna rendelni, felárral). A Logitech tehát egy érezhetően magasabb színvonalat képvisel, mint a többi gyártó hasonló terméke.

Atisz
Nem sok az esély, de hátha.
Sok szerencsét!

Troger911
Engem egészen meggyőzött, úgyis csak kb tps, platformer cuccokhoz használok kontrollert. Kezdek kuporgatni 😄
IMYke2.0.0.0
A cél az volt, hogy bemutassam, milyen a STEAM Controller "dobozból-ki-gépre-rádug" használata.
Aki ilyet kap/vesz, az úgyis testreszabja - írtam, hogy van rá mód -, vagy profilozza.

//Itt is van egy korrekt leírás a témában.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.12. 11:10:34

zorrobomber
Írtam korábban hogy Fps-hez be kell lőni a girot. Nagy mozgásokhoz touchpad rész, pontos celzashoz meg giro.

IMYke2.0.0.0
OS/X még talán menne is 😊)))

Botond
Hát most ugye ezzel több dolog van. Egyrészt az újrajátszás kiváló ötlet, én is tervezek egy harmadik, immár 4k@ultra végigjátszást a három előtt, másrészt a két sztori dlc teljesen külön fut, ha nincs meg a mentésed akkor is ugyanúgy nulláról kezded, mintha meglenne. A többi dlc meg autók és ruhák, ami azért nem sokat változtat az alap játékon sem. Szóval csapj bele a sztori dlckbe, aztán mehet az újrajátszás is!
kigyi
Meg tudom erősíteni ott vannak a mentések, nekem fent van a game tavasszal toltam végig, hogy legyen táptalaj a folytatásnak 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Scooter
Köszi, mondjuk én is meg tudtam volna nézni google-ben, de telóról nincs kedvem. Maximum újra végigjátszom. Úgyis tetszett a játék.
MoRT2195
Google keresés után: C:\Users\"your_user"\AppData\Local\2K Games\Mafia II
Tehát nem tudom megerősíteni, hogy itt van, de több helyen is ezt írják.
Scooter
Feltettem újra a Mafia II-őt és nincsenek sehol a mentéseim?! Az, hogy lehet? Nem tettem újra a steam-et ezen a gépen és a Win-t se tettem újra. A megszerzett körözési plakátok és a csajos poszterek sincsenek sehol. Pedig steam-en 50 óra játékidőm van benne és végig is vittem. Esetleg nem látja a mentési mappát? Mondjuk azt nem néztem. Valaki akinek fent van meg tudja nézni, hogy hova ment a játék? A megvett 7 DLC miatt tettem fel újra.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.12. 09:14:28
darkSectorxxx
Amúgy az átállás mondjuk egy sima kontrollerről, sejthető volt hogy nem lesz akkora dolog mint egér+bill-ről egy kontrollerre vagy vissza, mert hiába van 2 tapi rajta, a kialakitása egy kontroller séma alapján történt.
Most itt a tapi helyettesíti a "keresztet" illetve a jobb analog kart, vagyis ez még mindig nem akkora változás mint az előbb említett 2 irányításfajtánál.
Itt is megvan a bal kar ugyi, ami inkább a fő része egy kontrollernek, a jobb tapi pedig azért másodlagos a bal félhez képest, hacsaknem lehet balkezes profilt betölteni ezen a kontrolleren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.11. 20:23:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tehasut
Grat, ezt jó volt olvasni.
De ne hidd, hogy ilyen könnyen megúszod. Kérném letesztelni, OSX alatt is, utána jöhet a Win 3.11, OS/2 és Android!<#vigyor>