Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ Atisz, a Steam Support rettenetesen gyenge, simán mehetnének az Origin munkatársaihoz söprögetni. (persze ott kisebb az "élet", de a színvonal ott van) <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.06.13. 09:38:30
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ξʀʀoʀ kolléga küldte levélben.
A steam kód a Mad Max játékot rejtette<#wow1>#wow1> Ezúton is nagyon szépen köszönöm le a kalappal.<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
Egyébként mindeközben rájöttem, hogy a steam support valami iszonyatosan mély színvonalon van, komolyan mondom az sg-n 100x kulturáltabb (topikonon belüli) modik vannak, mint ott. Ha valaki kritikát fogalmaz meg, azonnal témazárás, felelősség alóli kibújás, totál passzivitás. Egy komoly cégnél ezek a gyerekek másnap már az utcán lennének.
Ja és nem fogadom el, hogy a steam nem felelős semmiért, hiszen ha a kertemben történik egy bűncselekmény, akkor nem mondhatom a rendőröknek, hogy semmi közöm hozzá (még akkor sem, ha tényleg nincs).
Most próbálok valami olyan osztálynak írni, ahol a munkatársak nem esőember színvonalon vegetálnak.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 09:16:50
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Meglátjuk, mennyire lesz komoly gépigénye.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Többeket érdekelt a topikból a játék, aki kíváncsi az én véleményemre, itt összefoglaltam.
Szóval ez kb. egy Quake Live lesz, már ha nem csinálnak belőle hero shootert.
A Prey viszont állat, kár, hogy nem folytatás.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Skyrim remake - PC-n modokkal ezerszer szebb szóval oda felejtős. Max olyanoknak jó mint én aki anti hozzá nem értő nekünk jó lesz ez a szar is
Prey - Elég jónak ígérkezik várom.
Quake 5 - Nem olvastam utána ,de ha nem lesz sp benne nem érdekel.
Next PC upgrade: 2022
For those of you asking about Skyrim PC...
@DCDeacon Will it be a forced/mandatory update? Or too early to tell?
@Bosmeroya neither. You'll own legendary and you'll own limited edition and can play either or both
-----
@DCDeacon Will it be a replace your currently owned Skyrim copy or count as a separate game on Steam?
@joshy_bloomer separate game
-----
Nem jön kötelező patchként, ha megvan legendary, akkor választhatsz, melyiket játszod. Két külön címként lesz jelen.
Dishonored 2 (egy sem érdekelt)
Új F4 dlc
Doom multis DLC (senkit nem érdekel)
ESO kártyajáték
Skyrim remake (akinek megvan legendary edition, ingyen kapja upgradet. PCre is jön.)
Prey reboot?
Quake 5
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gyakorlatilag az első boss, akit eddig levertem az egy Darklurker light volt, az odavezető dark chasm szívatás pedig itt egy külön bossfight.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.12. 23:13:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.12. 22:50:33
Tehát ahelyett, hogy a From hagyta volna, hogy megint csodásan nézzen ki a játéka és mások megcsinálják helyettük az utómunkát, most szívjon inkább mindenki. Értelmes mondhatom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az upgrade nekem most féláron meglenne (kártyapénz), még filózom rajta, hogy meg vegyem-e még egyszer -majdnem- ugyanazt a játékot, amit már egyszer előrendeltem sok pénzért...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Játszadoztam vele, ment is szépen... de a világ meg a harc... meh. Letöröltem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:58:40
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én egy "kicsit" kőbaltásabb módszert ajánlanék egy kontroller teszteléséhez: Mortal Kombat, kivégezések, komplex kombinációk mekkora sikerrel/hatásfokkal hívhatóak elő. Nekem egy vezetékes XBox 360-as kontrollerem van (9 ropi volt 2 éve) és bizony ha fatality-t akarok, akkor sajnos vissza kell térni a klaviatúrához (amivel viszont harcolni nem lehet olyan hatásfokkal - túl sok a gomb). Tehát ebből a szempontból a Microsoft (egyébként nem rossz) terméke, nem az iparág csúcsa. Más játékokhoz (konzol portok) korrekt. Persze mindehhez hozzá kell tenni,m hogy az életben nem volt konzolom és a kezem az egér + billentyűzet kombóra van ráállva.
Volt viszont szerencsém Logitech kontrollerhez (pontos típust nem tudok mondani) , amivel viszont igen nagy hatásfokkal lehetett a fent említett műveletek végrehajtani (a problémám az volt, hogy ez csak wireless verzióban volt és hosszabb utánajárást igényelt - külön kellett volna rendelni, felárral). A Logitech tehát egy érezhetően magasabb színvonalat képvisel, mint a többi gyártó hasonló terméke.
Sok szerencsét!
Aki ilyet kap/vesz, az úgyis testreszabja - írtam, hogy van rá mód -, vagy profilozza.
//Itt is van egy korrekt leírás a témában.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.12. 11:10:34
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Tehát nem tudom megerősíteni, hogy itt van, de több helyen is ezt írják.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.12. 09:14:28
Most itt a tapi helyettesíti a "keresztet" illetve a jobb analog kart, vagyis ez még mindig nem akkora változás mint az előbb említett 2 irányításfajtánál.
Itt is megvan a bal kar ugyi, ami inkább a fő része egy kontrollernek, a jobb tapi pedig azért másodlagos a bal félhez képest, hacsaknem lehet balkezes profilt betölteni ezen a kontrolleren.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.11. 20:23:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT