Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Background music xbone hoz!
WOW!

Troger911
Ha valakinek kellenek, akkor a Warthunderes tiketet kivéve mind vihető!
Fpocok
szeptember 27

Fpocok
Forza Horizon3 4 player coop kampány. PC XBONE crossplay
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 18:51:22

Én is így értelmeztem...És épp most mutatják be..Igen....PC-n is....A Forza Horizon 3-at....PC-n!!!! Természetesen Windows 10 alatt fog futni.

Szeptember 27-én jön Pc-re és a Xbox 1-ra...Crossplay is várható.

Amúgy a Gears of War 4 meg októberben jön pc-re és a Xbox one-ra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.13. 18:52:25

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mountain
692FY-NG0RT-44C*H
*Ez jön az A után (angolban 😊 )

SUPERFIGHT Closed Beta Access
094X3-RMZEB-LCL5*
*té

SUPERFIGHT - The Joiner Micro Deck
08LV4-YF577-TTZ3*
*ell
Scooter
Nekem 12$-t is megért a múltkori bundle-ben a Grey Goo Definitive Edition! <#nyes>
Fpocok
Coop mód crossplay.

Fpocok
Gears of War 4et megveszed, megkapod xbonera és PCre is.

MERT HOGY JÖN PCRE!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 18:37:27

Troger911
Ez simán megéri a 4 dollárt!
Fpocok
Megy a mikrofos konferencia. Kisebb xbone, 300dolcsi.

Scooter
Mi az az RHCP? Tán nem Red Hot Chili Peppers? <#idiota>
Bocs Tin, de én ám az offot szökőévben egyszer olvasom...Leginkább ha felhívják rá a figyelmem hogy felkerült oda valami érdemleges.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy vicces ez a 2 két topik, meg a keresztül-kasul, meg néha rossz helyre írogatás, de az OFF topik lényege az lenne, hogy az ilyesmit - ugyanez a társaság - ott tárgyalná ki, itt meg maradna amennyire csak lehetséges a játék téma.

Köszönöm szépen mindenki megértését.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Még linket is dobtam pár napja... ott 154k volt magyar boltból.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Humble Bundle E3 2016

Grey Goo Definitive Edition! Jihhháááá!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ezzel azt akarod mondani, hogy az 1070 jelenleg 150k jó magyar valutából kijön? Közben utánaolvastam és június 10-től elérhető nagyjából 110 000 Ft-os áron....Leírások alapján Titan X-et verő kártya....GTX 970-hez képest hatalmas előrelépés teljesítményben.... Hát nem semmi cucc lehet.

De én egyelőre nemigen váltanék nagyobb monitorra...Full HD-ben meg bőven jó a GTX 970 is.

Atisz
Bocs, abbahagytam 😊

(majd még őt is kérdezgetem a Steam kontroller-ről és akkor annullálva lesz az esetlegesen felmerülő bünti)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 18:11:11

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem aktuális, megtaláltam: Recommended PSU - 500W

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Menjünk át offba, mert Imi megbasz.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 18:10:54

Tinman
Egy durva SSAO mellett már nem is annyira durva, inkább egyfajta túlbiztosítás, kvázi olyan, mint csúcson 300W-ot fogyasztó vashoz 700W-os tápot venni. Ettől függetlenül is 1070-re szavaznék, mert 100k a különbség, de ez a 100k teljesítménytöbbletben meg nem jön ki.
(Kicsit igaz erre az esetre, hogy +1 FPS = 10.000 Ft.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.13. 18:08:58

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Legalább a Gigabyte saját fejlesztése windforce-szal. Ezt még értelme is van megvenni, bár az ára azért elég húzós.

Fogyasztása mennyi és milyen tápot használsz?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 18:06:27

Hát ez nem gyenge vas. Gratula hozzá!

Mondjuk ez már bőven túlzás full HD-hoz...Gondolom nagyobb felbontáson használod.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.13. 17:59:43

Nagyon kéne már erre is időt szakítanom....Na majd egyszer...Witcher 3 is várat magára egyelőre.

Fpocok
1080
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 17:57:29

Atisz
Új videokártya? Milyen?

Atisz
Nos, 2 hetes Dishonored vita után legalább annyi változás történt, hogy a steam immár Dishonored RHCP-t ír ki a listán Dishonored RU helyett :/

zorrobomber
"On day one, the game didn't work."

Your Complete Guide To The SimCity Disaster

Jim Morrison
Mi a simcitys sztori? Lemaradtam rola :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Fallout4:

DLC miatt újra felraktam.
Mindent felnyomtam ultrára, összes csúszka maxon van, atomstabil 60fps

Kiváncsi vagyok, milyen a DLC.

Atisz
Nem igazán értem, hogy mit írtál a kontrollerekkel kapcsolatosan (illesztőprogram vagy kompatibilitás?). Nekem csak az jött le, hogy egy Logitech kontrollerrel elsőre tudok kivitelezni fatality-ket, míg az xbox 360-assal 10-edjére (sem 😊). És nem feltétlenül a D-padra gondolok, hanem a karokra is.

A legtöbb játékhoz persze bőven jó az xboxos is (Resident Evil meg egyéb konzol portok), de azért mégiscsak elkél az a pontosabb beállítás...

Atisz
Azóta sem érdeklődtem többet iránta és így végülis logikailag következik mindebből az is, hogy továbbra sem győzött meg, miért ne tűnne el a játék a totál átlagos kategóriában 😊
Az a játék ami elsőre nem fog meg, az másodjára, harmadjára és sokadjára sem fog. Ezt a tapasztalat mondatja velem. Amit első látásra érdekesnek találok, az általában az ízlésemnek megfelelő, számomra jónak minősülő játék, amit végig is játszom. Lehet mondani, hogy nagyképű vagyok, de szerintem csak ügyesen választok (filmekkel ugyanígy vagyok, 10-ből 9-szer jó filmre ülök be) 😉

(egyébként az már rég rossz, ha egy játékot szokni, vagy megszeretni kell, elég nagy a választék)

IMYke2.0.0.0
kigyi 😊 munkahelyi ártalom. Itt mindig történik valami, mindig kell valakinek valami, és ugye vannak rutinfeladataim is. Szerencsére, ma esett nálunk az eső, így nem kicsit megrövidült a munkanap 😊
A projekt ráér, biztos ami zicher 😊

zorrobomber: Ezer órák felett még single tartalmat nem zúztam (multit ugye már igen).
A konferenciáról jöhetnek a szlájdok, érdekes lehetett a lokalizációs téma.
Apró popó: viszont a kérdéskör hogy-hogy érintett benneteket? Angolul dolgoztok, vagy nem? Vagy szoftvert ti is lokalizáltok?

kigyi
Ne kapkodj én sem teszem 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Nekem az FM biztos közelítette az ezret egy-két évben, még 2010 környékén, aztán annyi. Apropó, ezt most behúzom:

Football Manager Touch 2016 iOS - 6.99 pénz

Más: a konferencia király volt, az EA-s slideokat majd feltöltöm valahova. Egy másik kerekasztal beszélgetésen felmerült egy vicces kérdés, szintén az EA irányába, hogy hogyan érintette a lokalizációt a Sims szerver krízis 😊 Nem értette a csaj a kérdést, aztán valaki kijavította az eredeti kérdezőt, hogy Sim CITY szerver krízis 😄 A csaj röhögött egyet, mondta hogy az más játék. A válasz pedig annyi volt, hogy a lokalizációt nem különösebben, de az biztos hogy személy szerint neki is nagyon hosszú éjszakája volt. Meg még annyi hogy tanultak belőle, több ilyen nem lesz, stb. Hiszi a piszi 😊

IMYke2.0.0.0
3Error 450+ órája a Fallout 4-ben valóban tekintélyt parancsoló 😊
400 felett nekem mindössze 1 játék tanyázik, és az is a mulitplayer (online versenyek, heti global challenge-ek) miatt.

zorrobomber
Visszavonom a ráfüggtem-et. Nálam a 60 óra már annak számít 😊

IMYke2.0.0.0
//kigyi - tudok ám helyesen írni, csak izgalmamban kapkodtam 😊
"ál" az "áll" helyett 😊

3Error

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Pedig lesz új Wolfenstein.

zorrobomber
1. no preorder
2. preordereltem a season pass-t -> köcsög bethesda (legalább olcsó volt és az alapra ráfüggtem)
3. no preorder
4. no preorder
5. no preorder
6. no preorder
7. no preorder

darkSectorxxx
Ebből látszik, hogy itten rendes segítőkész emberek vannak, még akkor is, ha néha vannak más területen nézetkülönbségek. 😊
Ez rátok is értendő meg a többiekre is. <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
1. Dishonored 2 nem érdekel már az első rész se jött be
2. Fallout 4 DLC jöhet majd ha olcsó lesz
3. DOOM Multiplayer DLC SKIP Multija sose érdekelt egy rakás szar az egész
4. ESO kártyajáték szintén nem érdekel
5. Skyrim Special Edition jöhet úgyis ingyen van már akinek meg van az alap+DLC vagy a Legendary
6. PREY SHUT UP AND TAKE MY MONEY
7.Quake Champions ha csak Multi Only szintén skip

DE bezzeg az Evil Within 2 és a Wolfenstein 2-röl nem volt szó sajnos pedig mindkét játék nálam Instant Preorder 😄
zorrobomber
<#szeret>

Nekem nem gyött be a béta 😊

MIért, azóta játszottál is vele? 😉 Nem, nem a meggyőzésed kedvéért linkeltem, csak eszembe jutott, hogy ment itt is a téma. De ha azóta sem nyúzod, nem is volt okod véleményt változtatni. Bár én továbbra is úgy gondolom, hogy kevesebb prekoncepcióval és több gyakorlati tapasztalattal érdemsebb bátrabban véleményt formálni, de azzal nincs gond, ha a látottak arról meggyőztek, hogy ez nem a stílusod. Azt is emgértem, ha ezt nem is tartod sokra. Más irányt képvisel, mint a megszokott FPS-ek, ha hatalmas pályákon kaarsz tankcsatákat, vagy 180 fokban pörögve skilles fejeseket osztani, ez nem az a játék, hiszen automata célzós képességek és nagy hitboxok tarkítják. Ha még van hova 😊

Nekem mindezek ellenére, sőt részben ezekért is megtetszett végül, jobban, mint amikor utoljára szóba került, tehát az én véleményme viszont tényleg finomodott.
Az is volt a gond, hogy a Nintendo és a Sony - és gondolom, a Logiteché is - jobb megoldása is védett, így meg kell bolondítani, hogy jogilag jobbat tehessenek rá, ami a One-nál sikerült is. Hogy korábban miért nem, azt nem tudom, de hát nem is a tökéletes termékekről és döntésekről szól ez az ipar sem.

Valójában a pontos D-pad viszonylag kisebb jelentőséggel bír a két analóg kar óta, aki komolyan bunyózni akar, annak pedig úgyis az arcade stick az igazi megoldás. Tehát nem volt annyira fontos a kérdés, mint kellett volna. Én szoktam használni a D-padet máshoz is, amihez engedi, így nem is vettem soha tőlük gamepadet. Sajnos másik típusokkal meg más nyűg van, de mindent összevetve, ha nincs is tökéletes megoldás, sok korrekt alternatíva van a piacon, és sokkal jobban működnek pöccre, mint régen.
grebber
Ha valaki lemaradt az élő előadásról:

Electronic Arts sajtókonferencia összefoglaló

Next PC upgrade: 2022