Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 18:51:22
Szeptember 27-én jön Pc-re és a Xbox 1-ra...Crossplay is várható.
Amúgy a Gears of War 4 meg októberben jön pc-re és a Xbox one-ra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.13. 18:52:25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mountain
692FY-NG0RT-44C*H
*Ez jön az A után (angolban 😊 )
SUPERFIGHT Closed Beta Access
094X3-RMZEB-LCL5*
*té
SUPERFIGHT - The Joiner Micro Deck
08LV4-YF577-TTZ3*
*ell
MERT HOGY JÖN PCRE!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 18:37:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszönöm szépen mindenki megértését.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Grey Goo Definitive Edition! Jihhháááá!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
De én egyelőre nemigen váltanék nagyobb monitorra...Full HD-ben meg bőven jó a GTX 970 is.
(majd még őt is kérdezgetem a Steam kontroller-ről és akkor annullálva lesz az esetlegesen felmerülő bünti)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 18:11:11
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(Kicsit igaz erre az esetre, hogy +1 FPS = 10.000 Ft.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.13. 18:08:58
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fogyasztása mennyi és milyen tápot használsz?
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.13. 18:06:27
Mondjuk ez már bőven túlzás full HD-hoz...Gondolom nagyobb felbontáson használod.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.13. 17:59:43
Your Complete Guide To The SimCity Disaster
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
DLC miatt újra felraktam.
Mindent felnyomtam ultrára, összes csúszka maxon van, atomstabil 60fps
Kiváncsi vagyok, milyen a DLC.
A legtöbb játékhoz persze bőven jó az xboxos is (Resident Evil meg egyéb konzol portok), de azért mégiscsak elkél az a pontosabb beállítás...
Az a játék ami elsőre nem fog meg, az másodjára, harmadjára és sokadjára sem fog. Ezt a tapasztalat mondatja velem. Amit első látásra érdekesnek találok, az általában az ízlésemnek megfelelő, számomra jónak minősülő játék, amit végig is játszom. Lehet mondani, hogy nagyképű vagyok, de szerintem csak ügyesen választok (filmekkel ugyanígy vagyok, 10-ből 9-szer jó filmre ülök be) 😉
(egyébként az már rég rossz, ha egy játékot szokni, vagy megszeretni kell, elég nagy a választék)
A projekt ráér, biztos ami zicher 😊
zorrobomber: Ezer órák felett még single tartalmat nem zúztam (multit ugye már igen).
A konferenciáról jöhetnek a szlájdok, érdekes lehetett a lokalizációs téma.
Apró popó: viszont a kérdéskör hogy-hogy érintett benneteket? Angolul dolgoztok, vagy nem? Vagy szoftvert ti is lokalizáltok?
Football Manager Touch 2016 iOS - 6.99 pénz
Más: a konferencia király volt, az EA-s slideokat majd feltöltöm valahova. Egy másik kerekasztal beszélgetésen felmerült egy vicces kérdés, szintén az EA irányába, hogy hogyan érintette a lokalizációt a Sims szerver krízis 😊 Nem értette a csaj a kérdést, aztán valaki kijavította az eredeti kérdezőt, hogy Sim CITY szerver krízis 😄 A csaj röhögött egyet, mondta hogy az más játék. A válasz pedig annyi volt, hogy a lokalizációt nem különösebben, de az biztos hogy személy szerint neki is nagyon hosszú éjszakája volt. Meg még annyi hogy tanultak belőle, több ilyen nem lesz, stb. Hiszi a piszi 😊
400 felett nekem mindössze 1 játék tanyázik, és az is a mulitplayer (online versenyek, heti global challenge-ek) miatt.
"ál" az "áll" helyett 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
2. preordereltem a season pass-t -> köcsög bethesda (legalább olcsó volt és az alapra ráfüggtem)
3. no preorder
4. no preorder
5. no preorder
6. no preorder
7. no preorder
Ez rátok is értendő meg a többiekre is. <#eljen>#eljen>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
2. Fallout 4 DLC jöhet majd ha olcsó lesz
3. DOOM Multiplayer DLC SKIP Multija sose érdekelt egy rakás szar az egész
4. ESO kártyajáték szintén nem érdekel
5. Skyrim Special Edition jöhet úgyis ingyen van már akinek meg van az alap+DLC vagy a Legendary
6. PREY SHUT UP AND TAKE MY MONEY
7.Quake Champions ha csak Multi Only szintén skip
DE bezzeg az Evil Within 2 és a Wolfenstein 2-röl nem volt szó sajnos pedig mindkét játék nálam Instant Preorder 😄
Nekem mindezek ellenére, sőt részben ezekért is megtetszett végül, jobban, mint amikor utoljára szóba került, tehát az én véleményme viszont tényleg finomodott.
Valójában a pontos D-pad viszonylag kisebb jelentőséggel bír a két analóg kar óta, aki komolyan bunyózni akar, annak pedig úgyis az arcade stick az igazi megoldás. Tehát nem volt annyira fontos a kérdés, mint kellett volna. Én szoktam használni a D-padet máshoz is, amihez engedi, így nem is vettem soha tőlük gamepadet. Sajnos másik típusokkal meg más nyűg van, de mindent összevetve, ha nincs is tökéletes megoldás, sok korrekt alternatíva van a piacon, és sokkal jobban működnek pöccre, mint régen.
Next PC upgrade: 2022