Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, hogy Win10-ed van és végre Forzázol rajta pc-n még lehet a steames játékokat is fogyasztani. Érted...Forza Pc-n, meg Gears pc-n....Ha még Red Dead is lesz pc-n akkor nemtom mit csinálok :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Be fogod adni a derekad, mint mi mindannyian, ha egyre bővül majd a kínálat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
A "Last Guardian megjelenése után még én is elmerengenék egy PS4(K Neo)-n.
Utána bevállalnám az elmaradásaimat is konzolon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4 gb-s vga-t véltem hallani és 6 vagy 8 magos cpu...újra kéne nézni, de most nem fogom megtenni. Valaha volt legerősebb konzolnak állítják már most....Aztán majd meglátjuk mi lesz. Ha 4k-ban képes normális framen megmozgatni játékokat meg VR játékokat is akkor nem lesz gyenge vas az tuti.

darkSectorxxx
mondod te, de majd kiderül.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
mutatták a VR backpacket

/facepalm

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
"de azért a legtöbben az exclusive-ok miatt tartják."

Hagyd már ezt a bullshitet. Xbox One-ra és van 10 exlu és 100 multiplat játék. Egyik konzolt sem az Exluk miat veszik, hanem a játékok miatt. Sok multiplat játék nagyobb eladásokat generál mint az exluk többsége.

Annyira ebben az exlu buborékba vagytok, amiből nem láttok ki hogy döbbenet. Ha exlu akkor konzol, ha nem akkor alanyi jogon gémerPC. Bullshit, nem így működik a piac, sosem így működött és nem sosem fog így. Konzol egy játékgép, amire egy BF 1is óriási siker lesz sok sok milliós eladással, mikorzben egy Recore meg lehet elmegy 400 ezerben. Ennyit ér az exlu, semmit, mert már rég a multiplatformot éljük, minden kiadó arra törekszik hogy mindenre kiadja, AAA és Indie szinten is. Annyi játék van mindenre mint a rosseb. Ami PC exnek készül javarészt konzolra is megjelenik később.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ja nem, majd kérdezd meg azokat akik régóta nyomják pc-n.
Pont hogy saját magukkal törödnek.
Aki rgen választott a 2 platform közül, annak most már lehet ennek fényében a pc fejlesztést választotta volna....mondom ezt úgy hogy az egyik legnagyobb exclusive cím még ki sem jött. Vagyis nem nyertek még annyit se hogy előbb játszhattak volna vele.

Persze akiknek csak sima játékgépnek kellett, nem érdekli annyira ez a dolog, annak nem lesz problem, de azért a legtöbben az exclusive-ok miatt tartják.
Tartották.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mégis ki jár azzal rosszul, hogy egy játék nem exkluzív? Ez valamilyen "dögöljön meg a szomszéd tehene" mentalitás?
darkSectorxxx
Hát azt bukják, hogy az xbox árából egy korrekt pc-t vehettek volna, de most olcsón eladhatják, úgy hogy végig pl sokan a Gears-ra vártak mert vannak ilyenek is.
Ezekután egyértelmű hogy a pc jobban kiszolgál win10-el.

darkSectorxxx
"mert X1 exclukkal nem csináltak nyarat..."

Igen a saját hibájuk, ha nyomták volna, de ugye mennyit kellett váni az első nagy címekre?
Halo Gears?
ja hogy MÉG KI SEM JÖTT A GEARS? DE MÁR VÁLTANAK...bocsánat. 😄

Tinman
+1

De nem tudom mennyire érezhetik magukat átverve a gamerek, mert akik X1-et vettek nem buknak el semmit. Kapnak továbbra is játékokat, mindent, sőt még crossplatformot is. Ez egy elég fájdalommentes lépés volt, de egyben egy betérdelés is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez ami történt az egyetlen értelmes lépés lehetett részükről, mert X1 exclukkal nem csináltak nyarat... már pedig a konzolt világ életben az excluk nyomták meg leginkább, meg persze a korát megelőző esetleges újítások.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Buktak, és nem rámentek az exclusive-okra, hanem inkább átalakították a konzolt egy kompakt win10-es pc-re.
Részükről ez volt a világ egyik legjobb marketing fogása, csak az eddigi gémerekkel van baj akik most enyhén átverve érzik magukat.

darkSectorxxx
Ez ami ma jött ez egyértelműen a Microsoft anyagi megfontolásból hozott produkciója, pont ez a baj, amivel ők járnak jól, azzal a vásárlók, eddigi vásárlók szarul.

Tinman
Miért is ne jönne, hiszen az Xbox One már egyre kevésbé konzol. Elfelejtett az lenni... első körben valamiféle furcsa médiacenter akart lenne, de az nem jött be. Excluk alig jöttek rá, ami jött az szépen lassan PC-re is átkerül, a konzol excluk meg lassan már csak a Sony-t, meg a Nintendo-t jellemzik.

Ezt persze fel lehet fogni ilyen szépen is, meg úgy is, hogy az MS a konzol warban csúnyán elbukott, mentik ami menthető, mennek vissza oda ahonnan jöttek: PC.

benőmenő
"Nincs B terv." Ebben egyezzünk meg, hogy nem értünk egyet. 😊
Persze, ha belegondoltok nekik valószínűleg nem annyira releváns, hogy a játékaik alá a 120ezres dobozt vagy a 40ezres oprendszert adják el. Ki tudja, talán utóbbiból még több is jut nekik. Csinálják a dobozt, mert az is egy piac, de rájöttek, hogy a játékok eladásának mennyisége se utolsó szempont.
Abszolút win-win ez a multiplatformosítás a részükről, szóval tőlem egy hatalmas +
Totti5
Nincs B terv. 2 új Xbox hardwer jön, 110%al nyomják az Xboxot, szó nincs itt semmi másról. És mellette a Win 10et is nyomják, ahol nem fog megjelenni tapsra 20 millió Xbox júzer mert van ez az opció is. Lesz egy réteg akik ki tudják használni és kényelmes nekik az hogy nem kell 2 hardwer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 20:45:09

darkSectorxxx
Na ennél szebben nem lehet kifejezni. Ez egy kompakt PC lett.
Egy steam box.

benőmenő
Bizony. Az Xbox "konzol" az szinte a Steambox koncepció, csak ők meg is csinálják, még ha egy menekülős B terv részeként is. Főleg ezzel az S és Scorpio (Elite?) modellek párhuzamosan futtatásával.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.13. 20:43:11
Totti5
Minden MS játék jön Xboxra és Win 10-re. A két rendszer össze van kötve. Egyiket megveszed mekapod a másik példányt. Azon játszod amin akarod és amikor akarod. Acsik, mentés 1:1ben vihető át Xboxoról PCre vagy fordítva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 20:38:22

Tinman
Fogsz elesni... mert jelenleg(!) miktől esel el? Van már 3 értékelhető cím? Rise ot TR nem számít, az van Steam-re, Win 8.1-re nekem is, ahhoz nem kell MS Store.

Tinman
Kelleni fog igen, de itt a fog szócskán van a hangsúly. Mert most tényleg pár -indulóban és még min. 1-1.5 évig- méregdrága játékért dobjunk el kaszát-kapát, miközben a Steam accunk összerogy? Ébresszetek fel 1.5-2 év múlva, az első értékelhető MS store akciónál (ezeröté' Geow 4).

darkSectorxxx
+1

Tinman
2x annyi PS4-et adtak el eddig, mint X1-et, ráadásul sok X1 exclu jön PC-re is... nem tudom kinek, milyen gatyát kell felkötni, de, hogy a Sony-nak nagyon semmit az biztos. Felköhögnek végre egy Last Guardian-t és leég a fél kontinens.

darkSectorxxx
Korántsem biztos, ezek a csúcsvga szintjén mozognak és vedd oda hogy ezeken lesz optimalizálás is....szóval nem annyira hihetetlen, nem ismeri senki ebben a koncepcióban mire képes a hardver.

grebber
Sajnos rengeteg jó gametől esek el a Win fosstore 10 miatt.
Sajnos a MS activision szinten küldi a storejátés kétlem hogy bármi valaha is 5 euro környékére fog esni így ezek a game-ek mind mind kimaradnak 😞 Mindegy ez van.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Tavaly is jót nyomtak. De ők legalább tudnak játékmenetet is mutatni, nem úgy, mint a drága EA, ahol még mindig a brainstorming és a tervezőasztal mutogatása megy az új Mass Effect kapcsán.
Mondjuk a megszellőztetett Ori folytatás tényleges bejelentését még elviseltem volna. Tomb Raider meg csak jövőre lesz bejelentve. Forza Horizon 3 kell, Recore kell. Ám ezek nem Steam-esek lesznek, így kissé szomorú vagyok. Sokat kell változnia a Store-nak ahhoz, hogy elfogadható legyen a PC-sek számára a konkurens kliensprogramok mellett (Steam, Origin, Uplay, Battlenet, GoG).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.13. 20:16:00

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

benőmenő
A We Happy People érdekesnek tűnik. Remélem szegény Carmacket csak Joy tablettákkal tudták odakényszeríteni ebbe a majomkodásba.
Ez a Neo PC Skorpió pedig koppra az, ami korábban kiszivárgott. A 4k egy büdös hazugság természetesen, el ne higgyétek. Kb. mint a 1080p prevgenen. Arra már annál kíváncsibb leszek, hogy egy i5 + RX480/GTX 1060 konfighoz hogy fog ez árban és teljesítményben viszonyulni játékok alatt a későbbiekben.
El nem tudom képzelni, hogy egy (nem Totti) vásárló, az eredeti Kinectes géppel mit érezhet.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.13. 20:13:22
Fpocok
Honann tudod? Én nem hallottam, hogy milyen vga lesz benne.

darkSectorxxx
Hát annak aki most gyüjt Scorpio-ra vagy egy bivaly gépe van win10-el annak ez egy best show volt, akiknek régi gépük van meg xbox s-re gyúrtak azoknak ez annyira nem. 😄

darkSectorxxx
Pontosan, mondtam én.

Prince23
MS jó kis showt rakott össze, évek óta nem volt ilyen jó... A Sony kösse fel a gatyeszt...

Brutálisan tolják a win10-et....Lassan nem lehet megkerülni....Kelleni fog és kész.

MS mekkora konferenciát lerakott az asztalra te jó isten az égben...

Jön a Project Scorpio az eddigi legerősebb konzol, ami valaha létezett... VR ready gép lesz. 2017 telén, ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.06.13. 20:02:50

Fpocok
XBOX SCORPIO

'we can render at 60hertz"

Jövő karácsonykor.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.13. 19:59:59

Ez része annak, hogy már nem olvasok el mindent....Erre sincs már annyi idő, mint régen. 2 topikot már nekem sok követni.

TBTPumpa
Ezt már tudjuk a tavalyi GamesCom bejelentés óta.

Fpocok
HALO WARS 2 JÖN PCRE!

Fpocok
STATE OF DECAY2 JÖN PCRE!

darkSectorxxx
Elvileg Most láttuk a világ egyik legidiótább E3-át.

A konzolt egyrészt fejlesztették, kiadnak egy S változatot, a kontrollereket.
Mellette ugyanazon konferencián....szó szerint megölték a konzolt! 😊

Fpocok
SEA OF THIEVES JÖN PCRE!

darkSectorxxx
Nem csak ezek, hanem elvileg visszamenőleg is minden, még az X360-as játékok is.

Amúgy végre nem kell külön megvenni x1 és PC-re a játékokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#taps>

Tinman
Pedig az vóna' az értelme, hát azért lett megalkotva... vagy nemtom, nem is számít. Rém kevés ember fórumozik már csak itt aktívan, ebből pedig csak maréknyi kommentel ide. Vagy most ezt is offba kellett volna? De, akkor hogy olvasod el? Feladom.

Fpocok
SCALEBOUND JÖN PCRE!

Fpocok
DEAD RISING 4 JÖN PCRE!

Scooter
Esetleg ha valakit érdekel a Meridian: New World, 0,70 €.
TBTPumpa
Érződik az új Doom-on is. <#buck>

Fpocok
John Carmack jó mélyre süllyedt. WOW