Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem steam nem köll<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Nem hinném, hogy rendszeres lesz ez a dolog. Ez most csak a 30 éves jubileumuknak szól.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Én is örülök. Lecsaptam rá rögtön. Remek játék!
Atisz
Igen, jó, hogy átvették az Origin/EA-tól ezt a jó szokást 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ha minden igaz, csak 1 óra, 22:00-kor próbáld újra.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
S lesz még pár decemberig és ennek örülünk is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
SSH - hátamra fogom tetováltatni.

/S-team S-upport H-ater

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Valve... lol... most banolt egy kis időre kulcs aktiválásból, mert túl sok kulcsot aktiváltam. Pedig ez ma még egy gyenge nap, a maradék 10 kulcsot majd talán holnap tudom beaktiválni. Kőkor.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
És elnézést ha túl sok volt az OFF.

Atisz
Egyébként meg a sokat szidott Uplay/Ubi meglepetéssel rukkolt elő.

Ezt is eltanulhatná a kedves Valve (amellett, hogy elküldi a supportos és fórummoderátor kollégákat vállalati tréningre, ahol az ügyfélbarát hangnem van a fókuszban).

Atisz
Minden bizonnyal így van, de erre mondhatom, hogy mivel 2 külön játékról beszélünk (nem tudom megnézni a verziószámot), elképzelhető lenne, hogy még ez sem állja meg a helyét. És legközelebb már ezt próbálják meg lenyomni a torkodon.

Atisz
Sajnos nem lehet, az lenne a korrekt. Kevesebbet fizetsz, kőbatlás verzió, esetleg no support. Valamit valamiért.

Atisz
Igen, tudom #firstworldproblems. Szerintem viszont egy (állítólag) komoly cég nem engedheti meg magának, hogy a gyarmati státuszú kelet-európai piacot lenézze, amikor olykor többet profitál onnan, mint a fejlett fogyasztói kultúrával rendelkező, öntudatos, álszent mag-európai társadalmakból.

Az meg nettó pofátlanság, hogy azzal jönnek, hogy nekem ez a verzió jár (!) - ez már tiszta kádárizmus, pedig ezeknél a gyógyegereknél még a történelemkönyvekből sem ismerik a kommunizmust - mert nyilván kevesebbet fizettem érte...

Egy valami biztos: a Dishonored 2. része akármekkora év játéka is lehet, ezek után biztosan nem fogom megvenni, nyilván nem egyedül. Akkor talán majd elgondolkozik a kedves Valve és a Bethesda is és talán a jövőben méltóztatnak nem egyenlőségjelet vonni Magyarország, Lengyelország, Csehország és Oroszország (amelynek legnagyobb ülepnyalója éppen a "hiperdemokratikus" Németország) közé.

genndy
Nem lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MarkBlade
Most akkor lehet aktiválni vagy nem ruszki játékokat fél áron a steamen ez alapján?
jarlaxxe
Nálam nagy kedvenc a Dishonored háromszor végigjátszottam már és megvan az összes dlc is.
Viszont nem értem mi a gondod mert a játék tökéletesen játszható, csak nem RHCP jelző akasztott ki ennyire mert a lényeg a játék az müködik rendesen.

MerlinW
Mert RHCP az Russia, Hungary, Czech, Poland. Akkor fent van az áruházban tévedtem. Akkor ezzel sincs probléma. Mármint az egyetlen gond hogy nincs store oldala és nem lehet trollkodni a community oldalakon. Puff neki😊

A DLC-ket ugyanúgy megveheted a normál Dishonored store oldalon, mert ott látja a játékot, tudja hogy megvan neked.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:41:58

[merlinw.org]

MerlinW
Irigyellek a problémáid miatt. Oké értelek, elfogadom, csak nem tudom együtt érezni, mert számomra a Dishonored 1x játszós elfelejtős cucc volt, eszembe sem jutott soha az áruházi oldalát nézegetni vagy a közösségi oldalát. A játék elindult, jól futott, nem volt gond. Szerintem a lényeggel nem volt baj.

[merlinw.org]

Atisz
Akik Kelet-Európában vették meg a store oldalon a játékot, azoknak is az RHCP került a fiókjára.

Atisz
Igen, ezt felelősségáthárításnak hívják. A Bethesdánál meg azzal a szöveggel jönnek, hogy nekik meg nincs beleszólásuk a steam rendszerébe.

MerlinW
Nem büntet senki. Ott írja a support feketén fehéren mi az oka. A fejlesztők voltak a barmok, mert 2 teljesen különböző verziót adtak ki és csak az egyik van beküldve Steam-re. Ami nem vásárolható a Steam áruházban (RHCP nem vásárolható), annak értelemszerűen nincs áruházi oldala.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:35:56

[merlinw.org]

Atisz
Erről beszélek és nem érdekel hogy egyedi eset-e vagy sem.
Ha az oroszokat akarják büntetni azért mert alacsony áron vásárolnak (tényleg, miért is?), akkor tegyék, de ne vonjuk már egy kalap alá az egykori kommunista tagországokat és diszkrimináljuk őket.

Ahogy a #273766-ben írtam:
"Az is aranyos, hogyha a steamen közvetlenül veszed meg (a store-ból a nemzetközi verziót, akkor a listádra úgy is a RU - pardon, mostmár megint RHCP - verzió kerül)."
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.15. 19:34:56

MerlinW
Jah, annak nincs, de ahogy olvasom egyedi eset.

Steam support válaszok és magyarázat

Egyébkánt az EULA szerint, ha nem Steam-en veszed a digitális terméket alapvetően nem jogosulsz a Steam szolgáltatás használatára. Az más kérdés, hogy ezzel többnyire senki sem foglalkozik, viszont nyugodtan érvelhetnének ezzel is. A dobozos esete már más kérdés.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:34:06

[merlinw.org]

Atisz
Jó, akkor nézd meg a Dishonored-öt.

grebber
Tescos magyar dishonorednek pedig valóban nincs. Simán kidob a store főoldalra.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Nekem 6 RU-s játékom van, mindegyiknek van áruházi oldala, a közösségközpont pedig nincs régiókra osztva.

[merlinw.org]

Atisz
A legnagyobb tanulság az volt, hogy a steam egy mennyire arctalan, felelőtlen rendszerben működik, ahol mindenki igyekszik áthárítani a problémát és ha valamivel megfogod őket, akkor eljátsszák az esőembert (amivel kár próbálkozni, mert Dustin Hoffman qrvajó és nehéz überelni).

Azt persze meg tudják csinálni, hogy visszavonnak egy aktivációs kódot (és ami még rosszabb ezzel együtt egy játékot a fiókomról), ami már egy hónapja nálam volt (amire mondjuk maga a fejlesztő is elég ködös választ adott, de mindez nevetséges egy olyan cég esetében, ahol egyszerre 10+ millió felhasználó van online). És még minket, kelet-európaiakat néznek, meg mucsaiznak le.

Atisz
Nem, nem teljesen, csupán:
- nincs store oldala, tehát pl. ha az alap verzió mellé meg akarod venni a DLC-ket, nos az problémás
- a discussions részben a hozzászólók nagy része cirill betűvel operál (ez mondjuk annyira nem meglepő tekintve a ~150 milliós orosz népet)
- nem tudsz ajánlót írni, mivel ugye nincs store oldala

Egészen elképesztő válaszokat kaptam, sokszor a logikát, olykor a kultúrált hangnemet totálisan mellőzve, hogy miért is nem cserélhető ki az én (aki boltban, egy európai uniós tagállamban, teljes áron vásároltam) RU verzióm, nemzetközire (amit egyébként a törökök is kaptak, tehát ha Törökországban veszed meg, akkor jó vagy). A válasz a Cenegától pedig az volt, hogy a szürkegazdaság visszaszorítása érdekében van külön verzió (ezt nem értettem, mivel így engem is arra kényszerítenek, hogy legközelebb mondjuk az amazon.co.uk szolgáltatásait vegyem igénybe, ahelyett, hogy itthon venném meg).
Az is aranyos, hogyha a steamen közvetlenül veszed meg (a store-ból a nemzetközi verziót, akkor a listádra úgy is a RU - pardon, mostmár megint RHCP - verzió kerül).

Köbaltás verzió? Le van butítva a ru -val jelzett Dishonored?
Atisz
Szerintem ez is a vita (ROW <-> RU) hozománya. Mennyivel egyszerűbb lett volna egy verzióba összehozni a kettőt.

(büntessék csak az oroszokat a kőbaltás verzióval, úgyis rájuk jár a rúd mostanában, no ők eddig aprópénzért vették)

darkSectorxxx
Ez volt az Ultimate-nél is. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Uh, nekem az alapjáték is elég bugparádé volt, pedig egy hónappal a megjelenés után kezdtem el.
grebber
genndy
Nem értek egyet, alapjáték megjelenésekor viszonylag kevés hibajelentést láttam (a játék méretéhez képest mindenképp), de most B&W-nél eléggé megszaporodtak a panaszok. Meg most már nálam is van hiba, és ugye az értékelésnél az a legfontosabb <#buck>
De ja, ma kijött új patch. Azzal viszont most már biztosan várok, mert megint szenvedhetnék a hozzáigazított modokkal.

Én még az alapjátékkal se sokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen> Mérhetetlenül alulértékelt és lenézett szórakozási forma manapság még mindig sok ember által a számítógépes és konzolos játék mint szórakozási forma. Pedig a játék mivolta mellett sokszor ilyen zenei élményekkel is megajándékozhatnak bennünket a fejlesztők. Rengeteg jó zenét találtam már játékok által, amiket gyakran azóta is meg-meghallgatok.

"Nem is akkora baj, mert ráfér még egy patch, vannak benne még játékmenetet érintő bugok." Ez minden játékuknál eljátsszák megjelenéskor, szal nem meglepetés. 😄
Amúgy ma kijött egy patch. Nekem még sajnos nincs meg. Még mindig integrált kártyán szenvedek, de köv hónapban veszek egy rendeset. Addig ki kell bírnom...

Ez genndy #273754 ment.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.06.15. 16:12:17
Fpocok

wantonly
Szintén nem játszottam még vele, pedig előrendeltem. 😞
genndy
Nem is akkora baj, mert ráfér még egy patch, vannak benne még játékmenetet érintő bugok. Amúgy nagyon jó, hozza ugyanazt a színvonalat mint az alapjáték <#eljen> Csak kicsit zavarnak az eltünedező emberek (bár lehet, hogy ez nem a játék hibája, mindenesetre driverfrissítés nem segített rajta).

TBTPumpa
Én is behúztam már a megjelenéskor, ám még nem volt időm játszani vele. 😞

Még a Mirror's Edge Catalyst-ból is sok minden hátravan, szeptemberben pedig érkezik a Recore és a Forza Horizon 3. Augusztusban pedig a Legion.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.15. 14:18:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Miért nem Season Pass-t?
Amúgy: <#eljen>

HeadHunter86
Na behúztam 17,99 EUR-ért GOG-on a Witcher 3: Blood and Wine-t. Este folytatódik a móka. Kicsit pihentetem az Overwatchot.

zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Kötelező vétel azoknak, akik csak kicsit is szeretik a stílust!
A soundtrack-et ha nem hallottam 100x, akkor egyszer sem. Hogy miért? Egy kis mini wall of text:

A polgármester asszony kért a gépére ABBA-t, meg valami magyar Romeó és Júlia mjúzikelt.
Én meg úgy döntöttem, hogy mellékelek mellé egy kis Endless Legend Soundtracket - Echoes of Auriga.
Amikor elmondtam a kérdésre, hogy mi is ez, alig akarta elhinni.
A vége az lett, hogy gyakorlatilag utóbbi megy neki loopban, amikor nyugira vágyik. A teljes album.
Volt olyan is, hogy egy délután benn maradt az irodában, és amikor benyitottam hozzá, akkor könyvet olvasott, és a játék zene szólt.

zorrobomber
Apró érdekesség:
A Dishonored alapára lecsökkent 9.99€-ra.

Endless Legend-re meg irigy leszek ha játszotok vele - nekem még nem sikerült időt szakítani rá 😊 Viszont az már próba alapján is egyértelmű volt hogy barom jó stuff, a térkép is nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.15. 13:08:32

Voltan
HOPP, na ezt viszem! Köszönöm a tippet!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dartonite
Koszi, ezt meglesem 😊