Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/S-team S-upport H-ater
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt is eltanulhatná a kedves Valve (amellett, hogy elküldi a supportos és fórummoderátor kollégákat vállalati tréningre, ahol az ügyfélbarát hangnem van a fókuszban).
Az meg nettó pofátlanság, hogy azzal jönnek, hogy nekem ez a verzió jár (!) - ez már tiszta kádárizmus, pedig ezeknél a gyógyegereknél még a történelemkönyvekből sem ismerik a kommunizmust - mert nyilván kevesebbet fizettem érte...
Egy valami biztos: a Dishonored 2. része akármekkora év játéka is lehet, ezek után biztosan nem fogom megvenni, nyilván nem egyedül. Akkor talán majd elgondolkozik a kedves Valve és a Bethesda is és talán a jövőben méltóztatnak nem egyenlőségjelet vonni Magyarország, Lengyelország, Csehország és Oroszország (amelynek legnagyobb ülepnyalója éppen a "hiperdemokratikus" Németország) közé.
Viszont nem értem mi a gondod mert a játék tökéletesen játszható, csak nem RHCP jelző akasztott ki ennyire mert a lényeg a játék az müködik rendesen.
A DLC-ket ugyanúgy megveheted a normál Dishonored store oldalon, mert ott látja a játékot, tudja hogy megvan neked.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:41:58
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:35:56
[merlinw.org]
Ha az oroszokat akarják büntetni azért mert alacsony áron vásárolnak (tényleg, miért is?), akkor tegyék, de ne vonjuk már egy kalap alá az egykori kommunista tagországokat és diszkrimináljuk őket.
Ahogy a #273766-ben írtam:
"Az is aranyos, hogyha a steamen közvetlenül veszed meg (a store-ból a nemzetközi verziót, akkor a listádra úgy is a RU - pardon, mostmár megint RHCP - verzió kerül)."
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.15. 19:34:56
Steam support válaszok és magyarázat
Egyébkánt az EULA szerint, ha nem Steam-en veszed a digitális terméket alapvetően nem jogosulsz a Steam szolgáltatás használatára. Az más kérdés, hogy ezzel többnyire senki sem foglalkozik, viszont nyugodtan érvelhetnének ezzel is. A dobozos esete már más kérdés.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.15. 19:34:06
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Azt persze meg tudják csinálni, hogy visszavonnak egy aktivációs kódot (és ami még rosszabb ezzel együtt egy játékot a fiókomról), ami már egy hónapja nálam volt (amire mondjuk maga a fejlesztő is elég ködös választ adott, de mindez nevetséges egy olyan cég esetében, ahol egyszerre 10+ millió felhasználó van online). És még minket, kelet-európaiakat néznek, meg mucsaiznak le.
- nincs store oldala, tehát pl. ha az alap verzió mellé meg akarod venni a DLC-ket, nos az problémás
- a discussions részben a hozzászólók nagy része cirill betűvel operál (ez mondjuk annyira nem meglepő tekintve a ~150 milliós orosz népet)
- nem tudsz ajánlót írni, mivel ugye nincs store oldala
Egészen elképesztő válaszokat kaptam, sokszor a logikát, olykor a kultúrált hangnemet totálisan mellőzve, hogy miért is nem cserélhető ki az én (aki boltban, egy európai uniós tagállamban, teljes áron vásároltam) RU verzióm, nemzetközire (amit egyébként a törökök is kaptak, tehát ha Törökországban veszed meg, akkor jó vagy). A válasz a Cenegától pedig az volt, hogy a szürkegazdaság visszaszorítása érdekében van külön verzió (ezt nem értettem, mivel így engem is arra kényszerítenek, hogy legközelebb mondjuk az amazon.co.uk szolgáltatásait vegyem igénybe, ahelyett, hogy itthon venném meg).
Az is aranyos, hogyha a steamen közvetlenül veszed meg (a store-ból a nemzetközi verziót, akkor a listádra úgy is a RU - pardon, mostmár megint RHCP - verzió kerül).
(büntessék csak az oroszokat a kőbaltás verzióval, úgyis rájuk jár a rúd mostanában, no ők eddig aprópénzért vették)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
De ja, ma kijött új patch. Azzal viszont most már biztosan várok, mert megint szenvedhetnék a hozzáigazított modokkal.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy ma kijött egy patch. Nekem még sajnos nincs meg. Még mindig integrált kártyán szenvedek, de köv hónapban veszek egy rendeset. Addig ki kell bírnom...
Ez genndy #273754 ment.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.06.15. 16:12:17
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Még a Mirror's Edge Catalyst-ból is sok minden hátravan, szeptemberben pedig érkezik a Recore és a Forza Horizon 3. Augusztusban pedig a Legion.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.15. 14:18:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy: <#eljen>#eljen>
A soundtrack-et ha nem hallottam 100x, akkor egyszer sem. Hogy miért? Egy kis mini wall of text:
A polgármester asszony kért a gépére ABBA-t, meg valami magyar Romeó és Júlia mjúzikelt.
Én meg úgy döntöttem, hogy mellékelek mellé egy kis Endless Legend Soundtracket - Echoes of Auriga.
Amikor elmondtam a kérdésre, hogy mi is ez, alig akarta elhinni.
A vége az lett, hogy gyakorlatilag utóbbi megy neki loopban, amikor nyugira vágyik. A teljes album.
Volt olyan is, hogy egy délután benn maradt az irodában, és amikor benyitottam hozzá, akkor könyvet olvasott, és a játék zene szólt.
A Dishonored alapára lecsökkent 9.99€-ra.
Endless Legend-re meg irigy leszek ha játszotok vele - nekem még nem sikerült időt szakítani rá 😊 Viszont az már próba alapján is egyértelmű volt hogy barom jó stuff, a térkép is nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.15. 13:08:32
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"