Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
MerlinW
Shadow of the Colossus folytatása. Tuti cucc, ha egyszer elkészül.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition + free bundle
Redeem on Steam - 9 Products - Windows (9) Mac (6) Linux (5)

20 euro

* Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
* Kingdom Rush
* Secrets of Raetikon
* Pixel Piracy
* PixelJunk Monsters Ultimate
* PixelJunk Shooter
* Velocity Ultra
* Qora
* GAUGE

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
//Megoldottam 😊
//A program "Include" almappájába kellett másolni

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Megmondanám ha tudnám 😊 Helyette itt egy eredeti játék akció (egyenesen a wishlistemről):
Serpent in the Staglands - $7.99

Troger911
Nem tudom más, hogy van vele, de nekem nagyon bejön ez a koncepció és a megvalósítás is a videó alapján. Számomra város a Steep!
IMYke2.0.0.0
Jóslás helyett inkább mondd meg, hogy egy AutoIt scriptnek hogy mondom meg, hogy hol van a zlib 😊

Scooter
5.89€-t fizettem a Shadow of Mordor: Game of the Year Edition-ért. Nekem erre semmi nem jött rá. Több mint jó vétel. Most meg még jobb, ahogy nézem, mivel -90%-al, 5.00€.
zorrobomber
Olvastam, és ennek tudatában írtam a jóslatomat - zabálni fogod, ahogy az eddigieket is, akármilyen szarok gyengék voltak.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.14. 15:37:43

IMYke2.0.0.0
719-esben írtam a jelenlegi álláspontomat, és azt is, hogy 2017-ig ki tudja mi lesz még.

wesker24
Egyetértek a Resident Evil 4 nagyon jó volt, ott még megvolt az egyensúly a survival Horror és akció között, volt is benne vagy 102 órám, Resident Evil 5 is nagyon jó volt csak az meg már átment túl akcióba az volt a baj, de ettöl függetlenül nekem is tetszett, a Resident Evil 6 meg semmi gond sincs, Leon kampánya visszatér a Survival Horrorhoz ( akárcsak a régi Resik) Chris kampánya pont ugyanaz mint a Resi 5-ben full akció, Jake kampánya szintén visszatér a gyökerekhez lásd (Resi 2-Resi 3).

Hát igen a régi Resident Evilek-ben még gondolkodni kellett ezerrel mert tele volt logikai fejtörőkkel, 😄
Panzeradler
Ohh akkor most nem szenvedek vele, Adó, meg az uniós hülyeség, az ÁFA rájönne, de sok boltbál kijátszható/nincs is.
Köszi szépen
Scooter
Személyi igazolvány kártyáról kell fotó, persze a számodat a jobb szélén ki-photoshop-olhatod. Én így tettem. Aztán mellé kell tenni egy kézzel írt IG papírt. A Shadow of Mordor: GOTY nekem rögtön megjött, amint abszolváltam az igazolást. Milyen adó? Annyiba kerül amennyiért ki van írva a játék ára. Az már kérdés, hogy a bank levonja érte a tranzakciót. PayPal-al először vásárolva azt hiszem +2€. Ezért fizettem inkább bankkártyával.
grebber
Számomra a Resi 4 (életemben ennél a játéknál használtam először és utoljára kontrollert pc-n, amikor még nem volt egér support) és a Resi 5 a top. A 6 nem tetszett annyira ,de majd ha utánam dobják azért kap eredetibe is egy végigjátszást. Ezek az új remake-ek sajnos meghaladják az értelmi szintem így kimaradnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.14. 15:27:27

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Egyetértek, Kivéve az Operation Racoon City mert az egy rakás szar lett, nincs rá jobb szó az hogy neked bejött az izlés kérdése, nálam az Operation Racoon City nem számít Resident Evil-nek mert nem is az, az Operation Racoon City egy COD klón Resi környezetben semmi más, ha játszottál a Revelations 1-el a Revelations 2 -öt ki ne hagyd mert sokkal jobb mint a Revelations 1 volt.

Június végén jön a Resident Evil Umbrella Corps, szintén semmi köze a Resident Evilhez, megint csak egy multiplayeres COD klón lesz Resi környezetben, ami megint csak vérbeli multiplayeres kocka fejeknek fog bejönni.
Panzeradler
Mivel itt sokan szoktak vásárolni instant gamigen. Adó van-e, rögtön megjön-e a kód, ennél se kérnek itt személyi fotót stb.-t?
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.06.14. 15:22:31
zorrobomber
Vihar a biliben - úgyis játszani fogsz vele 😊

zorrobomber
Nekem lehet ez lesz az első resi amivel játszok, aztán jobban belegondolva mégse mert ettől nem lesz benne kevesebb jumpscare 😊

IMYke2.0.0.0
"a story-ról meg már tudjuk hogy a Resi 6 után játszodik."

Ez pedig semmit sem bizonyít. Különösen azt nem, hogy nekem - akinek tetszett a Resident Evil 5, az Operation Raccoon City, a Resident Evil 6 és a Revelation (1) - ennek örömére pirospacsit kellene adnom a fejlesztőknek, vagy bárkinek, aki ezzel igazolja a 7-es epizódot.

wesker24
Egyáltalán neked milyen Resident Evil lenne jó ? Szerintem semmilyen csinálhatnak akármilyen Resi játékot neked ugyse jönne be egyik se.

Van aki azért sirt mert állandóan TPS nézetben volt , van aki azért mert nem volt eléggé survival Horror van aki azért mert túl akció orientált lett, van aki azt várta hogy ismét, FIX kamera nézetes lesz majd, na szóval a Resident Evil 7 ahogy látom visszatér a horrorhoz, ls nem akció orientált lesz, nem TPS nézetben lesz hanem FPS nézetben (ez engem is zavar egy csöppet) a story-ról meg már tudjuk hogy a Resi 6 után játszodik.

Resident Evil 0-ból már van Remastered Resident Evil 1-böl is van már Remastered, ha minden igaz jövőre jön a Resident Evil 2 Remake is és akkor már csak a Resident Evil 3 hiányzik majd.
wesker24
Naná hogy érdekel mi az hogy ez nem is volt kérdés, 😄
wesker24
Akkor fáradj át a Resident Evil 6 topikba és olvasgass tudom te úgyse fogod elolvasni, de a Resident Evil 7 a Resident Evil 6 után játszódik, majd az eléggé érdekes hogy most a Resi 7 hirtelen belső nézetes lett, most legalább azok örülhetnek akiknek azért sírt a szájuk hogy miért állandoan TPS nézetben van, szóval igen kissé Outlast-os PT-S meg Silent Hill-es lett, de még nem tudom legalábbis én hogy kivel fogunk játszani.
darkSectorxxx
Ps plus kell hozzá. Ha hazaérek meglesem. Ha valaki érdekel, twitchen megnézheti.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0

Fpocok
Már kint van, de lehet nem mindenhol.

ÉS MOST VOLT AZ, hogy utoljára beszéltem a játékról. Számomra ez már nem is létezik. RE hallott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Én már most temetem a dolgot. Nagyon P.T. fílingre hajtanak. Nekem meg nem tetszik.
2017-ig van időm megkedvelni, de jelenleg nagyon nem.

Én ugyanis Resident Evil 6-like folytatást vártam.

wesker24
Ami a Resident Evil 7-et illeti holnap jön ki PS4-re belőle a DEMO akkor majd sokkal többet tudunk róla.
Tinman
Akkor aszondod' nézzek rá a Judgement-re? Talán télre befér...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így van... nagyon sok ilyen is van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ötletes a Judgment volt, csak ami ötletes az bukik, mert nem olyan "faék" mint az előzőek. Több új játékmechanikai ötletet volt abban az egy részben mint az 1-4ben, de hát a PcF mindig beleadja a magáét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jim Morrison
köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
#273586 - Tinman - "Vannak PC exclu címek is, rengeteg olyan gamert ismerek/ismerünk, akik csak és kizárólag azért tolja PC-n, mert ott a WoW, a CSé, meg a LoL, meg a Dota. "

S valóban. Én is csak akkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem minden "gémernek" van 50-80-400-800+ játéka a STEAM-en, amikor elkezdtem nézegetni a GRID 2 online meccsek lobby-jaiban a versenyzőtársak profiljait.
Akadnak olyan 1-2-3-4 ezer órányi GRID 2 élménnyel bíró játékosok, akiknek a profilján csak a GRID 2 és esetleg másik ótóka, vagy egy F2P feszít.

#273695 - Fpocok - Hát, egyelőre, engem most elveszítettek.
Abban reménykedtem, hogy a Resident Evil 5-6 valamelyikének örökségén haladnak tovább. De ez a P.T. sosem-el-nem-készült játék majmolás csalódás.

#273695 - Fpocok - "The Last Guardian" - nyilván nem a CryTek Engine 5 hajtja, de azért most egy kicsit meglepődtem ezen a grafón. Különösen a fiú arcánál.
Ettől függetlenül még mindig érdekelne a játék.

zorrobomber
E3?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hihetetlen hogy még mindig mekkora forgalmat generálnak itt is ezek a fostartály címek, amik költségének a felét elviszik a marketing díjak, és ezt ennyien benyelik... olvasom hogy mekkora álleejtős a horizon dawn dinó robot izé -> óriás fostartály.

A god of war érdekel egyedül, de hogy én ezért szopjam be a hype-ot és külön konzolt vegyek? Hahaha. Persze most hogy már nem kell, van öröm és bódottág, de ezúttal sem a játéktól fogok elájulni, kizárólag a norse téma miatt vonz. A kőbalta egyszerűségű műfaj még mindig nem a sajátom. A sors fintora hogy az igazán ütős, engem vonzó címekre viszont sose lesz elég időm 😊

Arról nem is beszélve hogy ott van még legalább 20 cím a wishlistemen amelyik MIND sokkal jobban érdekel mint bármelyik most bejelentett fostartály. Jöhet a szél, E3 meg lapozzunk kategória.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.14. 10:37:06

Fpocok
CRACKDOWN 3 JÖN PCRE!

TBTPumpa
Oszt hol van Ada Wong? Ha a hatodik rész közvetlen folytatása lesz, akkor minimum egy Leon-Ada vonalat elviselnék mán. <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.14. 09:59:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hát azért tegnap este elsősorban win10-re érkező játékokról szólt nagyrészt a topik. Van itt azért egyensúly, de ahogy Dzsini is mondja pár nap és lecseng.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Szerintem arra is van megfelelő téma. Bár tisztában vagyok az ilyen konferenciák innovatív és az ipart életben tartó jellegével, annyi újdonság akad E3 ide vagy oda, hogy nem kell túllihegni az ilyesmit. Régebben nagyot szóltak ezek az események, ma már bárki bejelenthet bármikor akármit és 1 óra múlva világhír.

Természetesen távol áll tőlem ki miről beszéljen egy fórumban és én magam is elvolas(gat)om az efféle híreket.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De (elvileg) jön majd a 2. és 3. rész felújított változata is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
E3 vagy hasonló esemény nem sokszor van egy évben, pár nap és visszatér a régi kerékvágás.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.14. 09:28:00

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Kicsit sok a konzolos tartalom, gondoltam szólok (engem annyira nem zavar, csak ugye "eredeti játékaink"...).

Tinman
A következő emóciókat váltotta ki belőlem:

- valamiféle kellemetlen érzés, amikor nekem meg kellett volna hatódnom, de sehogyse sikerült, mert a játék kissé tuskó
- szomorúság, amiért értékesebb játékok nem kapnak akkora rivaldafényt, mint amennyit ez
- öröm, amikor a végére értem... apropó, a legutolsót még mindig nem toltam le, egyszerűen nincs hozzá hangulatom/türelmem, pedig steelbookos extra kiadvány

A 2. rész kellemes és ami a lényeg: ötletes volt, így azzal egész jól elvoltam.

Scooter
<#eljen> Most láttam reggel a steam-en a hírek között. Végre valami jó játék. Imádtam régen és még ma is.
Hát az tényleg nem gyenge...Ennyire jutott a időm ma a többit majd este munka után. De nagyon érik az a ps4 vásárlás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Jó a GeoW story, tele van emócionális résszel, nagyon emlékezetes momentumokkal.

Nekem olyan ismerősöm van akinek meg PCje nincs, hanem 2-3-4 konzolja. Maradhatunk annyiban hogy ha akarok előhúzok neked 100 millió konzolost, ha meg ta akarsz akkor előkaparsz 100 millió PCst. Nem vagyunk előrébb. Nem kell egyiket sem magyarázni, mert megvannak egymás mellett. Hogy neked mi a priorítás egyéni választás és döntés kérdése.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Nincs olyan Geow "sztori" amitől el lehetne csöppenni, mert sztoriban az a játék nem erős. Nehogy azt hidd, hogy egy HC dotás/lolos nem játszik semmi mással. Játszik. PC-n.

Arra a kérdésre, hogy miért nincs konzolja, azt fogja neked válaszolni, hogy azért a pár játékért nem fog zsebbe nyúlni, amikor PC-n pár dollárból is királykodhat. Tudom, mert annyi ilyen ismerősöm van, hogy már nekem kínos.

Még csak annyit, hogy ezzel az új generációs fiatalokkal vigyázni ám! Ezek még kevésbé konzolpártiak, mint az előző gen és tudod mi motiválja őket leginkább? Az ár, az olcsóság, az, hogy a szülőkkel simán megvetethetik a PC-t, majd a PC upgrade-t is, mert a szülő azt látja, hogy a gyerek nem csak játékra használja a vasat, hanem tanulásra és kb. minden másra is. És a szülő ki is izzadja a PC-re, de konzolra? Ritkán és nem szívesen és a konzol hamar a sarokba kerül, mert jön a játékvásárlás kérdésköre...

Tinman
2016 októberben kell akkor PS4-et vennem. Értem. Mondjuk ha még 1x eltolják, azt senki nem fogja már nekik lenyelni... végül is haladás, van már dátum és idei! OMG!

Fpocok

Fpocok

Fpocok
Sírok bmeg. Annyira szomorú vagyok ;=(