Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Redeem on Steam - 9 Products - Windows (9) Mac (6) Linux (5)
20 euro
* Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
* Kingdom Rush
* Secrets of Raetikon
* Pixel Piracy
* PixelJunk Monsters Ultimate
* PixelJunk Shooter
* Velocity Ultra
* Qora
* GAUGE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//A program "Include" almappájába kellett másolni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Serpent in the Staglands - $7.99
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.14. 15:37:43
Hát igen a régi Resident Evilek-ben még gondolkodni kellett ezerrel mert tele volt logikai fejtörőkkel, 😄
Köszi szépen
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.14. 15:27:27
Next PC upgrade: 2022
Június végén jön a Resident Evil Umbrella Corps, szintén semmi köze a Resident Evilhez, megint csak egy multiplayeres COD klón lesz Resi környezetben, ami megint csak vérbeli multiplayeres kocka fejeknek fog bejönni.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.06.14. 15:22:31
Ez pedig semmit sem bizonyít. Különösen azt nem, hogy nekem - akinek tetszett a Resident Evil 5, az Operation Raccoon City, a Resident Evil 6 és a Revelation (1) - ennek örömére pirospacsit kellene adnom a fejlesztőknek, vagy bárkinek, aki ezzel igazolja a 7-es epizódot.
Van aki azért sirt mert állandóan TPS nézetben volt , van aki azért mert nem volt eléggé survival Horror van aki azért mert túl akció orientált lett, van aki azt várta hogy ismét, FIX kamera nézetes lesz majd, na szóval a Resident Evil 7 ahogy látom visszatér a horrorhoz, ls nem akció orientált lesz, nem TPS nézetben lesz hanem FPS nézetben (ez engem is zavar egy csöppet) a story-ról meg már tudjuk hogy a Resi 6 után játszodik.
Resident Evil 0-ból már van Remastered Resident Evil 1-böl is van már Remastered, ha minden igaz jövőre jön a Resident Evil 2 Remake is és akkor már csak a Resident Evil 3 hiányzik majd.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ÉS MOST VOLT AZ, hogy utoljára beszéltem a játékról. Számomra ez már nem is létezik. RE hallott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
2017-ig van időm megkedvelni, de jelenleg nagyon nem.
Én ugyanis Resident Evil 6-like folytatást vártam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
S valóban. Én is csak akkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy nem minden "gémernek" van 50-80-400-800+ játéka a STEAM-en, amikor elkezdtem nézegetni a GRID 2 online meccsek lobby-jaiban a versenyzőtársak profiljait.
Akadnak olyan 1-2-3-4 ezer órányi GRID 2 élménnyel bíró játékosok, akiknek a profilján csak a GRID 2 és esetleg másik ótóka, vagy egy F2P feszít.
#273695 - Fpocok - Hát, egyelőre, engem most elveszítettek.
Abban reménykedtem, hogy a Resident Evil 5-6 valamelyikének örökségén haladnak tovább. De ez a P.T. sosem-el-nem-készült játék majmolás csalódás.
#273695 - Fpocok - "The Last Guardian" - nyilván nem a CryTek Engine 5 hajtja, de azért most egy kicsit meglepődtem ezen a grafón. Különösen a fiú arcánál.
Ettől függetlenül még mindig érdekelne a játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hihetetlen hogy még mindig mekkora forgalmat generálnak itt is ezek a fostartály címek, amik költségének a felét elviszik a marketing díjak, és ezt ennyien benyelik... olvasom hogy mekkora álleejtős a horizon dawn dinó robot izé -> óriás fostartály.
A god of war érdekel egyedül, de hogy én ezért szopjam be a hype-ot és külön konzolt vegyek? Hahaha. Persze most hogy már nem kell, van öröm és bódottág, de ezúttal sem a játéktól fogok elájulni, kizárólag a norse téma miatt vonz. A kőbalta egyszerűségű műfaj még mindig nem a sajátom. A sors fintora hogy az igazán ütős, engem vonzó címekre viszont sose lesz elég időm 😊
Arról nem is beszélve hogy ott van még legalább 20 cím a wishlistemen amelyik MIND sokkal jobban érdekel mint bármelyik most bejelentett fostartály. Jöhet a szél, E3 meg lapozzunk kategória.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.14. 10:37:06
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.14. 09:59:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Természetesen távol áll tőlem ki miről beszéljen egy fórumban és én magam is elvolas(gat)om az efféle híreket.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.14. 09:28:00
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- valamiféle kellemetlen érzés, amikor nekem meg kellett volna hatódnom, de sehogyse sikerült, mert a játék kissé tuskó
- szomorúság, amiért értékesebb játékok nem kapnak akkora rivaldafényt, mint amennyit ez
- öröm, amikor a végére értem... apropó, a legutolsót még mindig nem toltam le, egyszerűen nincs hozzá hangulatom/türelmem, pedig steelbookos extra kiadvány
A 2. rész kellemes és ami a lényeg: ötletes volt, így azzal egész jól elvoltam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem olyan ismerősöm van akinek meg PCje nincs, hanem 2-3-4 konzolja. Maradhatunk annyiban hogy ha akarok előhúzok neked 100 millió konzolost, ha meg ta akarsz akkor előkaparsz 100 millió PCst. Nem vagyunk előrébb. Nem kell egyiket sem magyarázni, mert megvannak egymás mellett. Hogy neked mi a priorítás egyéni választás és döntés kérdése.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Arra a kérdésre, hogy miért nincs konzolja, azt fogja neked válaszolni, hogy azért a pár játékért nem fog zsebbe nyúlni, amikor PC-n pár dollárból is királykodhat. Tudom, mert annyi ilyen ismerősöm van, hogy már nekem kínos.
Még csak annyit, hogy ezzel az új generációs fiatalokkal vigyázni ám! Ezek még kevésbé konzolpártiak, mint az előző gen és tudod mi motiválja őket leginkább? Az ár, az olcsóság, az, hogy a szülőkkel simán megvetethetik a PC-t, majd a PC upgrade-t is, mert a szülő azt látja, hogy a gyerek nem csak játékra használja a vasat, hanem tanulásra és kb. minden másra is. És a szülő ki is izzadja a PC-re, de konzolra? Ritkán és nem szívesen és a konzol hamar a sarokba kerül, mert jön a játékvásárlás kérdésköre...