Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A mostani csökkentés utáni 279$-os X1 árral többet fognak eladni mint eddig. A play anywhere/crossplay miatt mégtöbbet. A billegér támoghatással meg annál is többet."
PC-t? Feltétlenül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A legtöbbjének notebookja, integrált intel igp-vel. A steam hw survey szerint is. A mostani csökkentés utáni 279$-os X1 árral többet fognak eladni mint eddig. A play anywhere/crossplay miatt mégtöbbet. A billegér támoghatással meg annál is többet.
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én úgy anno ezekért vettem warez ps3-at és xbox 360-at. A kettő együtt kb 100 olyan cím van amik azóta se jöttem ki pc-re. És amiket azota se játszottam konzolon. Szóval a fellángolásnak hamar vége lett.<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
PS2, NDS Lite, PSP, NES, PS3, X360 van jelenleg meg a PS4 Neo erősen tervben.
A konzol tulajdonosok 90%-nak van PC-je, hiszen melóhoz, tanuláshoz használják, így user szinten értenek is hozzá. Azért ezt a választ adtam, mert pontosan úgy nem tudom alátámasztani -csak ismerős/ügyfél körből-, mint ahogy te sem a tiéd :-)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:42:46
[merlinw.org]
😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:13:03
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:11:36
[merlinw.org]
A bundle-k és akciók pedig egyszerű közgazdaságtan, kiszámolták hogy lehet maximalizálni az eladásokat. A nagyobb franchise-ok alkotói megtehetik hogy lemondanak a plusz aprópénzről, és helyette inkább magasan tartják a játékok értékét, ezzel is emelve a presztízsüket a rajongók szemében.
Miért is lesz bármi akcióban? Mert xy rendes áron a szőrtelen csoffadt parazita se vesz 1 db se a játékból. És amikor sokáig nem jön semmi a számlára pánik van (szerencsére a mai ipar azt mutatja ez mocskos hamar megvan) bizsergés van egyből tolják a sale - 30-90%-ot.
Nem véletlen vannak pl bundlek. 1-3$ ért eladni 20+ ezer db-ot sokkal jobban megéri mint 15-30 euroért eladni 200db-ot.
Nagy szerencsémre nem csak én vagyok az ilyen mindent fillérekért vagy ingyen ember akik ellen állnak ,hogy ne egyből vegyék a játékokat.
Majd évek múlva kiderül igazam lett-e. Azt lehet nem akkor ugyanúgy nem játszom őket ahogy most se egy AAA friss címet se. Veszíteni nem veszitek semmit se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.16. 13:58:35
[merlinw.org]
Innentől öröm és boldogság van. Végre belátták. Várjuk az árcsökkentett játékok -80% os leértékelését<#eljen>#eljen>
Ilyen hírre mindig öröm felébredni éjjeles után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.16. 12:22:30
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
megvetted A régióban, 'A'-s áron majd átraknak 'B'-s régióba ahol 'B'-s áron volt a cucc. A > B, ahol A,B eleme R. ez nem szép húzás.
off-ba rakom mert bőven elég volt ennyi erről most már.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.06.16. 11:33:50
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.06.16. 11:24:15
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az első Dishonored nem-RHCP változata is 6-12 dolláros áron van aszerint, hogy hol laksz.
Ha nem lenne külön RHCP, akkor is az orosz steamen alapból 30-50%-al olcsóbb minden termék, mint az EU régióban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.16. 10:50:03
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szal tfh johiszemu vásárlóként megveszed A Terméket 1000 ezusthatu logocsocsu csunmalacert majd másnap látod h a Termeked át lett nevezve/rakva más csoportba akik még 300 Eh Lcs Csm-ot fizettek ugyanazért. Vélekedesem szerint ez legalább a szarjon sunt kategória.
Örülök ha segítettem 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Why so serious?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(egyébként igen, legközelebb én is ott fogok vásárolni, ha ez a cél, akkor hajrá, nem is kell Magyarországon játékszoftvereket árusítani)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.16. 08:46:12
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tudsz DLC-t venni hozzá és működik? Igen? Akkor?
Más a játék, mint a másik verzió? Nem? Akkor?
Én Amazonon vettem, az nem RU, de van más játékból RU, ami koppra ugyanaz, mint a nem RU. Konkrétan nem értem a problémád...
Ez ilyen. Ha sok rossz kódot aktiválsz akkor is letilt, kb 1 órára, ha sok jót, akkor is, kb ugyanannyira. De óvodás módon van megcsinálva egyébként. Ha pár rossz kód (4-5) után bezárod az aktiválós ablakot, majd újra megnyitod, akkor megint tudsz 4-5 kódot próbálni. Ami után ismét bezárod, megnyitod, és ismét...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.06.16. 08:43:03
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/