Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Az is PC. Megy rajta a Csé, Lol, HS, WoW.

"A mostani csökkentés utáni 279$-os X1 árral többet fognak eladni mint eddig. A play anywhere/crossplay miatt mégtöbbet. A billegér támoghatással meg annál is többet."

PC-t? Feltétlenül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sok konzolos cím van amit lenyomtam konzolon, meg sok olyan maradt el nekem is, ami itt a polcon, de idő hiányában ezeket csak tologatom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ez mondjuk tény. <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Neked nincs és eddig sem volt és nem is akartál. Viszont több 10 millió ember konzolozik akik nem akarnak PC előtt ülni, se nem PCt építeni, se nem windózt látni. Fontos az ár is, 3-4 szer annyiba kerülő PCt nem akarnak venni. Ismerősök konzolon vannak, megveszed a gépet, kapsz hozzá mindent, csak összedugod és már lájvon trécselhetsz Fifa közben. Több millió konzolos rohan a BF1ért és a CODért 1day hogy konzolon nyomhassa. Esze ágába nincs PCre venni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
A tied szerintem nem igazán magyar nyelvű azért.

Next PC upgrade: 2022

Moby
>A konzol tulajdonosok 90%-nak van PC-je

A legtöbbjének notebookja, integrált intel igp-vel. A steam hw survey szerint is. A mostani csökkentés utáni 279$-os X1 árral többet fognak eladni mint eddig. A play anywhere/crossplay miatt mégtöbbet. A billegér támoghatással meg annál is többet.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Nálam mondjuk ez vagyon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Magamból kiindulva nagy hatással tud lenni egy-egy olyan cím az emberre ami nincs a szeretett pcjén.
Én úgy anno ezekért vettem warez ps3-at és xbox 360-at. A kettő együtt kb 100 olyan cím van amik azóta se jöttem ki pc-re. És amiket azota se játszottam konzolon. Szóval a fellángolásnak hamar vége lett.<#idiota>

Én alapvetően PC-s vagyok, de van egy PS2-m illetve volt PS3 is, amit eladtam miután végigvittem ami érdekelt. Eddig is a PS4 felé hajlottam alapvetően de így meg már aztán végképp semmi értelme nincs X1-t vennem.

Why so serious?

Tinman
Vérkonzolos vagyok. :-D

PS2, NDS Lite, PSP, NES, PS3, X360 van jelenleg meg a PS4 Neo erősen tervben.

A konzol tulajdonosok 90%-nak van PC-je, hiszen melóhoz, tanuláshoz használják, így user szinten értenek is hozzá. Azért ezt a választ adtam, mert pontosan úgy nem tudom alátámasztani -csak ismerős/ügyfél körből-, mint ahogy te sem a tiéd :-)

MerlinW
Ne PC-s fejjel gondolkozz. A konzol tulajdonosok nagyobb részének nincs PC-je. Nincs rá szüksége, nem ért hozzá, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:42:46

[merlinw.org]

Tinman
Erről van szó, kb. ezt tudták értelmes lépésként még meglépni. Viszont ezzel már tényleg nem nagyon marad ok arra, hogy valaki X1-ben gondolkodjon. Kis túlzással valóban az XBOX kivégzése folyik, ráadásul házon belül.

zorrobomber
A valós vételt úgy értettem hogy most a sale alatt. Civ 6 preorder nem lesz, de első hetekben valószínűleg megveszem megjelenés után.

Botond
Civ6 preorder nem? :o
zorrobomber
Valós vétel vszleg Homeworld lesz, abból most lett ultimate verzió formációkkal meg lövedék pálya számítással, és anno kimaradt! Emellett ha kap egy lowest árat akkor GTA5.

Botond
Attól függ hol váltasz. ;P
Jim Morrison
100 000 000 000 U.S. dollars = 28.0347631 trillion Hungarian forints
😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
Gta5+xcom2 van meg. 😊 Civ6 és age of decadance wishlist nálam, meg talán stellaris is. 😊
MerlinW
Konkrétan a MS-ról beszélek, esetükben nincs értelme. A kicsiknél természetesen okos marketing az áron aluli kiszórás/reklám.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:13:03

[merlinw.org]

zorrobomber
Ilyen masszív tőke nélkül lehet neked is megfelelne az a kis aprópénz ami az akciózásokból csörögne a kasszában...

Shep
Végre valami értelmes ötlet tőlük .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Játékok nélkül évi 100 milliárd dolláros (~28.000 milliárd Ft) bevétele van a cégnek. A játékokat teljes áron is megveszi az akit érdekel. Nincs értelme akciózni, én sem tenném.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.16. 14:11:36

[merlinw.org]

zorrobomber
De nyerni se fogsz semmit mert nem lelkesedsz semmiért, megkeseredett, kiégett a hozzáállásod az összes játékhoz, ami nem egészséges. Nem rajongsz semmilyen játékért, csak jöjjön sorba mindegyik vga teszt és kész.

A bundle-k és akciók pedig egyszerű közgazdaságtan, kiszámolták hogy lehet maximalizálni az eladásokat. A nagyobb franchise-ok alkotói megtehetik hogy lemondanak a plusz aprópénzről, és helyette inkább magasan tartják a játékok értékét, ezzel is emelve a presztízsüket a rajongók szemében.

grebber
Az akciókat (a pénz bevételt, pénz éhséget) mindig is az eladások produkálták.

Miért is lesz bármi akcióban? Mert xy rendes áron a szőrtelen csoffadt parazita se vesz 1 db se a játékból. És amikor sokáig nem jön semmi a számlára pánik van (szerencsére a mai ipar azt mutatja ez mocskos hamar megvan) bizsergés van egyből tolják a sale - 30-90%-ot.
Nem véletlen vannak pl bundlek. 1-3$ ért eladni 20+ ezer db-ot sokkal jobban megéri mint 15-30 euroért eladni 200db-ot.
Nagy szerencsémre nem csak én vagyok az ilyen mindent fillérekért vagy ingyen ember akik ellen állnak ,hogy ne egyből vegyék a játékokat.
Majd évek múlva kiderül igazam lett-e. Azt lehet nem akkor ugyanúgy nem játszom őket ahogy most se egy AAA friss címet se. Veszíteni nem veszitek semmit se.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.16. 13:58:35

MerlinW
A MS nem akciózik, mert nincs rá szüksége. Ez elég nyomós érv.

[merlinw.org]

Scooter
Jól nyomod! <#nyes>
MerlinW
Na ja, a Microsoft arról híres, hogy akciózik😊 4-5 év múlva talán lesz valami bundle csomagja, de előbb kizártnak tartom.

[merlinw.org]

grebber
Activision az egy különleges állatfaj. Majd évek múlva visszatérhetünk a jóáras esetleg aranyáras MS termékekre. Türelmesen várok nem sietek sehova.

zorrobomber
Igen ahogy a Call of Duty is 80%al le van értékelve mindig. Persze beszűkült, tésztaszűrő aggyal, éjjeles után nyilván nehéz felfogni hogy mi az a Steam platform.

zorrobomber
Milyen többi? 😊 Legalább a 2+2-t áruld el és akkor már meglesz a megoldás 😊

grebber
Na ez az igazi öngól. Biztos nem igazán esett jól nekik a 200db-os fos store eladási számuk.
Innentől öröm és boldogság van. Végre belátták. Várjuk az árcsökkentett játékok -80% os leértékelését<#eljen>
Ilyen hírre mindig öröm felébredni éjjeles után.

Botond
Ebből kettő megvan és másik kettő nekem is wishlistes, többi hogy került oda?! 😄
zorrobomber
Ennek örömére rendbe is szedtem a wishlist-em első 20 elemét (sok szempont közbejátszik, így nyilván nem a játékok véleményem szerinti minőségét jelzi a sorrend 😊 ) ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
TBTPumpa
Bréking nyúz: Phil bácsi szerint a "közeljövőben" a Windows 10 Store játékok (Gears of War fcking Ultimate Edition, Kvantum brék + Forza Horizon 3, Recore, Háló Wars 2 + továbbiak) elérhetőek lesznek Steam-en is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.16. 12:22:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Semmiféle régiós átrakásról nincs szó. Az elejétől fogva régiós volt. Az elejétől fogva az oroszoknak olcsóbb volt. Az elejétől fogva nem lehetett aktiválni az olcsóbb oroszt nálunk. Az egyetlen különbség a kezdetekhez képest, hogy megjelent a neve mögött a RU (RHCP).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

sztem ugyanarról beszélünk:
megvetted A régióban, 'A'-s áron majd átraknak 'B'-s régióba ahol 'B'-s áron volt a cucc. A > B, ahol A,B eleme R. ez nem szép húzás.
off-ba rakom mert bőven elég volt ennyi erről most már.

Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.06.16. 11:33:50
kigyi
Ill. a gift neve mellett, mert a GTA V az nem kulcsos steam-en, de emlékszem ott virított 😄 Amúgy meg teljesen mindegy lett, mert nincs benne semmi korlátozás a többi verzióhoz képest pedig be voltam tojva, hogy majd zöld vérűek lesznek a népek 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.06.16. 11:24:15

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Vannak amik mögül kivették amúgy, mert nekem az FC3 volt meg így és most már nincs mögötte semmi a GTA V mögé pedig alapból sem került már be a CN pedig a kulcs aktiválásnál még volt 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
UNRAVEL - €11.99

Dzsini
Bármelyik termékért mást fizetnek más-más régióban.
Az első Dishonored nem-RHCP változata is 6-12 dolláros áron van aszerint, hogy hol laksz.

Ha nem lenne külön RHCP, akkor is az orosz steamen alapból 30-50%-al olcsóbb minden termék, mint az EU régióban.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.16. 10:50:03

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem érint a probléma de híresen empatikus lenykent gondoltam segítek.

Szal tfh johiszemu vásárlóként megveszed A Terméket 1000 ezusthatu logocsocsu csunmalacert majd másnap látod h a Termeked át lett nevezve/rakva más csoportba akik még 300 Eh Lcs Csm-ot fizettek ugyanazért. Vélekedesem szerint ez legalább a szarjon sunt kategória.

Örülök ha segítettem 😊
zorrobomber
Azon gondolkozom honnan van és nem találom mailben a nyomát, de szerintem az elárazott Bethesda pakkból, Gamersgate-en.

genndy
Kliensben, rögtön a játék neve után. Csak most már nem RU, hanem RHCP.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ja nekem sincs. Annyi hogy amit mi tudunk venni storebol azon angol, orosz, magyar, cseh és lengyel nyelv van a szokásos angol, francia, német stb. helyett.

Why so serious?

zorrobomber
Hol is kellene látni ezt a RU címkét amúgy? Tegnap kerestem de nem találtam (lehet nekem nem ilyen van?).

Rapid81
Végigolvastam. Az a bajod, hogy nincs store, meg discussion, meg értékelés. És? A DLC-t a másik oldaláról megveheted. Beszélgetni miről is? Ha nagyon akarsz, akkor a másiknál tudsz. Értékelni? Ez most komolyan ekkora probléma? Meg, hogy van mögötte egy RU címke? Bántja a szemed? Most komolyan? Tag-eld be és zárd be, akkor nem látod. Semmi különbség a két verzió között. Ha minden áron beszélgetni akarsz a játékról, akkor millió +1 aktívabb és segítőkészebb fórum van rá, mint a Steamé. A játék bitre ugyanaz, sőt, a RU verzióban van magyar nyelv, ami a másikról nem mondható el. Még többet is kapsz. Nekem ez szőrszálhasogatásnak tűnik, de erősen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Atisz
Azt javaslom olvasd végig amiket írtam, hogy ne kelljen minden egyes embernek leírni ugyanazt. Köszönöm.

(egyébként igen, legközelebb én is ott fogok vásárolni, ha ez a cél, akkor hajrá, nem is kell Magyarországon játékszoftvereket árusítani)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.16. 08:46:12

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Rapid81
Nem értem a problémád. Játszható a játék? Igen? Akkor?
Tudsz DLC-t venni hozzá és működik? Igen? Akkor?
Más a játék, mint a másik verzió? Nem? Akkor?

Én Amazonon vettem, az nem RU, de van más játékból RU, ami koppra ugyanaz, mint a nem RU. Konkrétan nem értem a problémád...

Ez ilyen. Ha sok rossz kódot aktiválsz akkor is letilt, kb 1 órára, ha sok jót, akkor is, kb ugyanannyira. De óvodás módon van megcsinálva egyébként. Ha pár rossz kód (4-5) után bezárod az aktiválós ablakot, majd újra megnyitod, akkor megint tudsz 4-5 kódot próbálni. Ami után ismét bezárod, megnyitod, és ismét...
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.06.16. 08:43:03

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
<#eljen> mondjuk ennek már túl sok hírértéke nincs. Minden jön.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10